Mäklare i Stockholm

162 rekommenderade mäklare i Stockholm kommun

Ska du köpa eller sälja din bostad och vill komma i kontakt med en bra mäklare i Stockholm? På den här sidan visas de mest aktuella och bästa mäklarna i Stockholm.

Läs mer »
  • HusmanHagberg Kista

1,067 omdömen
    HusmanHagberg i Kista hjälper dig till den bästa bostadsaffären. Vi har stor passion för vårt yrke och arbetar tryggt och säkert!
    Mehran S
    Mehran S: Ung hjälpsam mäklare mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmnnn
  • Driver du mäklarfirma i Stockholm?

• Välkommen till Svensk fastighetsförmedling på stora Essingen i Stockholm! Här hittar du erfarna mäklare som brinner för att hjälpa dig hitta drömboendet.
    Anna M
    Anna M: Personligt och bra bemötande. Lättillgänglig. Noggrann och strukturerad i affären. Överlag hade jag en mycket bra upplevelse av David vid bostadsköpet.
  • Köpa eller sälja en bostad på Kungsholmen eller Essingeöarna? Vi på Svensk Fastighetsförmedling har koll på läget. Välkommen!
    Anna M
  • Välkommen till oss på Fastighetsbyrån i Norra Djurgårdsstaden. Både skärgården och storstan är nära i denna vackra stadsdel. Vi hjälper dig att hitta boendet här.
    Mika C
    Mika C: Vi har haft turen att få sälja vår lägenhet med hjälp av en kompetent och erfaren mäklare. Sarah har hållit i en snabb och smidig försäljningsprocess, under vilken vi upplevt henne som öppen, tillgänglig och rak i kommunikationen. Vi är tacksamma mot den granne som rekommenderade Sarah, och kommer själva att rekommendera henne till andra som vill sälja i norra djurgårdsstaden.
  • Välkommen till Svenska Mäklarhuset i Johanneshov! Här får du mäklare som verkligen brinner för att hjälpa dig hitta rätt på bostadsmarknaden.
    Mats W
    Mats W: Sanna hjälpte oss att sälja vår lägenhet i Hammarbyhöjden. Vi kan varmt rekommendera henne, hon höll oss underrättade under hela processen och gav klara besked och har väldigt god tillgänglighet när man har frågor. Helt enkelt bästa mäklaren i Hammarbyhöjden!
  • Från start till mål, bara mäklare. Inga assistenter, visningsvärdar eller koordinatorer. Bara mäklare och alltid kunden i fokus.
    Markus P
    Markus P: Det är tredje gången jag säljer med Magnus och jag blir alltid mycket nöjd. Det märks att han har lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden – även vid lite mer utmanande försäljningar lyckas han skapa nöjda kunder på båda sidor. Magnus kännetecknas av ett starkt driv, tydlig kommunikation och framför allt, en imponerande säljförmåga.
  • Fastighetsbyrån Årsta

1,449 omdömen
    Välkommen till Årsta och Fastighetsbyrån! Vi visar dig till de bästa boendemöjligheterna i denna trevliga Stockholmsförort.
    Emelie S
    Emelie S: Vi har sålt vår bostad med Michel. Han är både seriös, kunnig och trygg! Vi ville ha en mäklare som vi vet gör en schysst affär för alla inblandade parter, inte bara för oss som säljare, och där finns det nog få som slår Michel! Alltid snabb att svara på frågor, högt som lågt. Kan varmt rekommendera honom!
  • Vill du ha en mäklare som kan sin sak och även har koll på Vällingby, Hässelby och Spånga? Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling!
    Cecilia W
    Cecilia W: Vi har anlitat Anders för att sälja vårt kedjehus. Vi är väldigt nöjda med allt stöd vi fått inför och under försäljningen. Det kändes osäkert att sälja mitt under pandemin, men Anders har väglett oss hela vägen, varit tillgänglig trots semestertider och känts personligt engagerad i försäljningen. Att vi dessutom såldetill ett pris som överträffade alla förväntningar var pricken över i. Vi kan varmt rekommendera honom.
  • Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling Hammarby Sjöstad! Vi kan varenda gata här i området och lovar dig en trygg bostadsaffär.
    Leif H
    Leif H: Har ju god erfarenhet av Tobias från tidigare engagemang. Även fick jag en mycket bra kontakt. Vad som kännetecknar Tobias är att han fokuserar på ärendet och är mycket kunnig och erfaren.
  • Välkommen till en mäklare som kan Hammarbyhöjden!
    Ida R
    Ida R: Cesar hjälpte oss att sälja vår fyra i Björkhagen under hösten 2020. Han har hela tiden varit lyhörd för våra önskemål och drivit processen framåt med fingertoppskänsla. Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera honom till andra i området!
  • HusmanHagberg Kungsholmen

957 omdömen
    Byta, sälja eller köpa bostad på Kungsholmen? Ring maila, eller kom förbi oss på kontoret för att höra vad vi kan göra för er!
    Katrin F
    Katrin F: Uthållig, bra attityd, ärlig, professionell, tillgänglig, la all den tid som behövdes för att det skulle bli bra. Mycket nöjd.
  • Vi har koll på bostadsmarknaden i Västerort! Kontakta oss om du vill veta mer om området, vill få en fri värdering eller har andra frågor kring bostad och boende!
    Hans G
    Hans G: Hjälpsam, hade ideer om hur vi skulle få bostaden passa oss bra. Kan rekommenderas till alla inkomna försäljningar
  • Välkommen till en mäklare som kan sin sak på bostadsmarknaden på Östermalm!
    Anna G
    Anna G: Vi uppskattar verkligen Hanna Gulve, som vi hade förmånen ha som mäklare vid bostadsförsäljning. Mycket tydlig, snabb, lyhörd för våra önskemål , marknadskunnig, gott stöd för beslutsfattande. Kort sagt - professionell i ordets bästa bemärkelse. Anna Gilbe
  • Notar Hammarby Sjöstad

836 omdömen
    Notar är din mäklare i Hammarby Sjöstad och Johanneshov. Vi har lång branscherfarenhet och erbjuder kostnadsfri värdering. Välkommen!
    Emelie L
    Emelie L: Bra bemötande, härlig attityd.
  • MOHV Stockholm

1,147 omdömen
    Vi tror på personliga kontakter och rak kommunikation. Välkommen till oss när du söker en erfaren och nytänkande fastighetsmäklare!
    Martin Folke W
    Martin Folke W: Vi har haft Jonas som mäklare vid ett flertal försäljningar. Duktig, erfaren, och mycket trevlig. Jobbar alltid efter att både säljare och köpare ska vara nöjda när försäljningen är klar. Rekommenderas starkt.
  • Varmt välkomna till Mäklarhuset Västerort!
    Farah Y
    Farah Y: Trevlig, professionell och hjälpsam 5/5
  • Välkommen till oss på Svensk Fastighetsförmedling Gärdet! Vi känner till Gärdet med omnejd och vet hur vardagen ser ut här. Anlita en lokal mäklare för bästa affär!
    Karin D
    Karin D: Eftersom vi inte har någon större erfarenhet av försäljningsprocessen kändes det tryggt med en kunnig och erfaren mäklare som gav oss tydliga och snabba svar och råd, var tillgänglig och dessutom trevlig.
  • Välkommen till Svensk fastighetsförmedling och kontoret i Bromma! Här i Stockholms västra delar kan vi på kontoret hjälpa dig med varje steg i bostadsaffären.
    Daniel G
    Daniel G: Duktig mäklare som ansträngde sig för att möta våra behov. Var med och gav det där lilla extra och stöttade när man sattes i nya situationer man inte varit med om tidigare. Rekommenderas varmt :)
  • HusmanHagberg Farsta

397 omdömen
    Välkommen till HusmanHagberg och oss i Farsta! Vi hjälper dig bland lägenheter, radhus och villor.
    Karl E
    Karl E: Smidigt, var bara där och skrev på papper, Bella var mycket trevlig
  • Edward & Partners

1,396 omdömen
    Anna B
    Anna B: Vi är otroligt nöjda med vår mäklare som gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av vårt objekt. Från första mötet till avslutad affär var kommunikationen tydlig, rak och professionell. Vi kände oss hela tiden trygga och uppdaterade i processen, och allt flöt på smidigt tack vare hans engagemang och struktur. En mäklare som verkligen levererar det lilla extra – varmt rekommenderas!
  • Britt-louise F
    Britt-louise F: Stort förtroende från första mötet. Så har det varit hela resan under försäljningen. G är mycket professionell och kunnig inom sitt område. Detta gäller även Johanna som har varit et bra stöd i vad som ska ske framledes.
  • HusmanHagberg Hägersten

296 omdömen
    Välkommen till oss mäklare på HusmanHagberg i Hägersten! Vi kan områdena runt Hägersten, Liljeholmen och Skärholmen.
    Yvonne B
    Yvonne B: Mycket positiv upplevelse av en engagerad mäklare som fixade med visning trots att han var på semester och både han och hans kollega visade stor förståelse och stort tålamod och lugn med min oroliga mamma.
  • Mäklarhuset Enskede

524 omdömen
    Varmt välkomna till Mäklarhuset!
    Els-Maj E
    Els-Maj E: Bra och tydlig information. Regelbunden uppdatering från mäklaren. Vi är nöjda.
  • Ska du köpa eller sälja en bostad och söker mäklare i Farsta - Bandhagen - Sköndal - Trångsund? Då har du kommit rätt!
    Devjani M
    Devjani M: Jag känns bra med honom. Han är jätte hjälpsam och duktig.
  • Driver du mäklarfirma i Stockholm?

• Lena V
    Lena V: Zolle Baleng är en mycket kunnig, sympatisk och tillmötesgående fastighetsmäklare. Mina förväntningar på honom uppfylldes gällande information om föreningen samt i kommunikationen mellan köpare och säljare, på det hela taget var detta en mycket smidig och proffesionellt genomförd bostadsaffär.
1234...7
Sätra  (1 st)
Grimsta  (1 st)
Sköndal  (1 st)

Mäklare i Stockholm

När man står inför ett bostadsbyte ställs man inför en mängd frågor och saker man ska ta ställning till. Vilket område ska man flytta till? Du kanske vill bo nära en tunnelbana medan din partner vill bo i närheten av grönområden. Hur ser det ut med stambyten? Har föreningen god ekonomi? Finns det tvättstuga i huset? När du ska köpa eller sälja bostad är det viktigt att du kommer i kontakt med en seriös och professionell mäklare som kan besvara dina frågor och hjälpa dig genom affären. Bostadsmarknaden är i ständig rörelse och fastighetsmäklaren med bra betyg är din nyckel till en lyckad affär.

Läs om tidigare kunders erfarenheter och rekommendationer här på Reco.se. Genom att ta del av andras erfarenheter kan du förenkla ditt val av mäklare och därmed effektivisera din bostadsaffär.

Lycka till med din bostadsaffär!

Läs mer ›
Ingen av oss vill missa möjligheten att göra en bra affär. Vi frågade fyra topprekommenderade mäklare om deras bästa tips inför en stundande bostadsförsäljning.