Mycket bra bemötande och professionell hjälp!
Mäklarhuset Enskede
Vi förmedlar villor, bostadsrätter och radhus i hela södra Stockholms kommun och vi kan Enskede och Söderort lika väl som vår egen bakgård. Genom bästa service, gedigen kunskap och en aktiv försäljning kan vi på Mäklarhuset i Enskede guida dig till din bästa bostadsaffär! Vi brinner för det vi gör och ser verkligen fram emot...
457 omdömen om Mäklarhuset Enskede
Sedan starten hos Reco 2014
Tommy Sundvall är jättetrevlig. Mycket kunnig och erfaren mäklare som hjälpt oss på ett utmärkt sätt. Dessutom väldigt pedagogisk på alla sätt och vis. Kan starkt rekommenderas.
En Mäklare som kan sin sak och ger aldrig upp! Rekommenderas varmt!
Världsklass allting fungerade superbra
Bra bemötande, professionell.
Som alltid bra att göra med. Proffs på området.
Engagerad, kunnig och påläst. Lätt att nå, snabb återkoppling. Känns tryggt hela vägen!
Tommy Sundvall är en riktigt erfaren och trygg mäklare, vi är väldigt nöjda med samarbetet!
Tommy är erfaren, kompetent och trevlig mäklare som känner till vårt område. Vi är jättenöjda med Tommy!
Har inte så mycket erfarenhet av fastighetsmäklare, men jag kan inte tänka mig på vilket sätt jag skulle blivit bättre bemött, Fredrik Notini på Mäklarhuset Enskede rekommenderas starkt.
Jag kände mig väldigt trygg med Tommy och det märktes att det var viktigt för honom att jag kände mig nöjd med mitt beslut. Kan varmt rekommendera.
Jag tycker att han är väldigt bra Mäklare fått massa erfarenheter. Jag är väldigt nöjd med honom😁😃
Trevlig och väldigt Avslappnad på ett positivt sätt.
Kunnig och glad mäklare som ger snabb och relevant feedback i försäljningsprocessen.
Fredrik har haft ett otroligt engangemang och kunskap, bättre mäklare kunde jag inte ha önskat mig!
Grundlig och ordentlig mäklare som känns ärlig och seriös.
Mycket bra på alla sätt och vis. Enkelt och smidigt försäljning.
Vi är väldigt nöjda med Tommy! Kunnig och professionell men samtidigt varm och personlig. Han har alltid tid och sköter kommunikation exemplariskt!
Fredrik hjälpte oss både med köp och försäljning av hus. Fredrik var väldigt kundfokuserad och vi upplevde honom som lyhörd, väldigt flexibel och snabb att svara och agera.
Svårt att veta, jag kom inte i kontakt med mäklaren mer än på sms. Och telefon så jag kan inte få en uppfattning om hur han var. Men han låg i för att sälja.
Saklig och trevlig, väl bemött blir man
Kunnig mäklare, hjälpte till att få genom affären snabbt och smidigt.
Toppenbemötande när vi köpte villa genom Tommy: tydligt, vänligt och effektivt!
Tommy är väldigt trevlig och mycket professionell. Jätteglad att just Tommy var mäklaren som hjälpte mig i köpsprocessen av min nya lägenhet. Sofia
Mycket trevligt och professionellt bemötande. Öppen kommunikation och lyssnade på mina önskemål. Fredrik anlitade en väldigt duktig fotograf och ordnade en 5+ annons. Försäljningen gick snabbt och priset blev högre än förväntat, en mycket positiv upplevelse överlag.
Väldigt trevlig. Tommy kändes väldigt ärlig och förlitlig. Höll mig uppdaterad med allt hela vägen. Och kändes att han tog tid för alla frågor och hjälpte till med allt. Det har varit en jättebra upplevelse med Tommy.
Jättebra. Sett namnet tidigare men bra över förväntan. Tydlig information och hjälp att förklara det som behövdes. Tillgänglig vid frågor och svarar snabbt.
Förtroendeingivande, tydlig, tålmodig.
Duktig, Trevlig och väldigt kunnig.
Gott humör Återkommer alltid I tid Lätt att ha att göra med
Super trevlig och hjälpsam! Jag blev jätte nöjd med min försäljning.
Jag väntade att dem sälja högre än jag sålde nu
Hej Zarmina, tack för ditt fina betyg. Ja, priserna är tyvärr sämre än vi hade räknat med från början, jag förstår din besvikelse. Hoppas beslutet ändå kommer kännas bra när det väl är klart. /Fredrik
Fredrik har varit väldigt professionell och är hela tiden tillänglig för mig. Det känns tryggt att jobba med honom. Vi är inte färdigt med säljprocessen än och jag är köparen men jag är säkert att Fredrik slutför affären på bästa sätt.
Tack Nasrin! Det var trevliga ord att höra. Självklart ska fortsättningen av processen göra dig lika nöjd. Hoppas du kommer trivas i nya bostaden! /Fredrik
Lättsam och tillgänglig. gav den information jag behövde för att kunna bestämma mig
Tack Mikael, ni har köpt en ev områdets trevligaste tomter vid skogen. Hoppas ni kommer trivas och vara nöjda med köpet! Vi hörs i framtiden, eller ring mig om du har några som helst frågor. /Fredrik
Tommy är en perfekt mäklare, passar tider, trevlig och kunnig samt tillmötesgående, aldrig omöjlig och jag uppfattar att han tar tillvara både uppdragsgivare och kund/köpare på ett korrekt sätt.
Han var tydlig och saklig vad priset kunde bli det sämde ganska bra. Han återkopplade hela tiden om hur läget var och var hjäpsam tydlig med vad jag kunde förvänta mig
Stort tack Mats! Jätteroligt få hjälpa dig med allt. Lycka till nu med kommande projekt på huset! =) /Fredrik
Affären blev väldigt smidig och det var givetvis mkt tur men jag hade fullt förtroende för Tommy ändå även om det skulle inneburit en svårare försäljning.
Professionell, kunnig, vänlig. Tommy genomförde affären på ett föredömligt sätt
Jätte trevlig och jätte bra mäklare allt gick verkligen jätte lätt genom hela processen
Stort tack Kim! Jättekul att få hjälpa dig och att du känner att du valde rätt mäklare! =) Hoppas Asientrippen blir solig och vacker!
Vi är väldigt nöjda med allt, Tack
Väldigt postivt bemötande och uppfyllde alla mina förväntningar på en mäklare. Rekommenderas!
Kunnig trevlig inger förtroende hos såväl köpare som säljare
Trevlig och ett bra bemötande, fanns lite oklarheter kring fakta avseende objektet som drar ner betyget.
Hej Daniel! Tack för de orden. Jag tar med mig synpukterna och håller med om att det initialt blev lite oklart. Hoppas ni kommer trivas i det fina huset!
Positiv, lyhörd och proffsig. Tydlig och enkel offert, tydlig plan för hur försäljningen ska gå till och också en uppskattning på hur mycket försäljningen kan inbringa. Lägg därtill entusiasm, så får man hela bilden.
Stort tack Cecilia! En fröjd att få jobba med dig och din egensnickrade styling var verkligen fulländad! Tack för ditt fina omdöme. /Fredrik
Fredrik gjorde ett fantastiskt jobb. Han är kunnig och kompetent. Mycket engagerad och sålde huset till ett bra pris och alla parter var nöjda.
Stort tack Jonas för förtroendet att hjälpa till med försäljningen av ditt barndomshem. Det var roligt att få hjälpa till och jag är förstås glad att du är nöjd! /Fredrik
Väldigt professionell och trevlig att jobba med. Utstrålar ärlighet!
En väldigt bra mäklare med gedigen erfarenhet som dessutom är väldigt sympatiskt och professionell.
Tommy gav ett öppet och ärligt intryck vi första mötet? Han informerade kontinuerligt under försäljningens gång vilket gav stor trygghet. Kunskap och erfarenhet är en viktig ingrediens men även förståelse och värme.Kunde inte önskat mer av min mäklare
Tommy Sundvall är en mycket ansvarsfull agent, höll kontakten med mig, väldigt tålmodig och bra!
Tommy känns som en mycket kunnig mäklare som på ett enkelt och trovärdigt sätt bemöter mig som säljare. Han är noggrann och ser alltid till att vara väl förberedd. Under budgivningen agerade han föredömligt. Jag rekommenderar honom varmt!