Mäklarhuset Enskede

Handelsvägen 186, 122 38 Enskede — Visa karta

4.8 i betyg av 117 rekommendationer
Vi förmedlar villor, bostadsrätter och radhus i hela södra Stockholms kommun och vi kan Enskede och Söderort lika väl som vår egen bakgård. Genom bästa service, gedigen kunskap och en aktiv försäljning kan vi på Mäklarhuset i Enskede guida dig till din bästa bostadsaffär!

Vi brinner för det vi gör och ser verkligen fram emot att få höra om dina bostadsplaner här i Enskede. Oavsett hur du bor idag eller var i processen du befinner dig får du gärna kontakta oss för en fri värdering av din bostad.

Välkommen!

Läs vad 117 kunder tycker om Mäklarhuset Enskede

 • Andrei M
  Andrei M skrev om Tommy Sundvall en del av Mäklarhuset Enskede
  Jag blev bemött på bästa sätt, och fick den hjälpen som jag behövde för att känna mig tryggt under säljprocessen. Tommy var alltid tillgänligt och hjälpsam. Den rådgivning som jag fick av honom var värdefull, och hjälpte mig att göra rätt val när det behövdes.
  gillar detta
 • Annika C
  Annika C skrev om Tommy Sundvall en del av Mäklarhuset Enskede
  En proffsig och ärlig mäklare som såg till att bemöta oss som köpare på ett mycket bra och respektfullt sätt. Vi fick förtroende för honom och för hans genuina drivkraft att se till att få både oss och säljare nöjda.
  Tommy S gillar detta
 • Ragnhild Raab J
  Ragnhild Raab J skrev om Tommy Sundvall en del av Mäklarhuset Enskede
  Professionellt och effektivt mäkleri.
  Tommy S gillar detta
 • Henrik H
  Henrik H skrev om Erik Åkerberg en del av Mäklarhuset Enskede
  Otroligt proffesionellt bemötande! Från visning till tillträde har kontakten med Erik varit väldigt bra. Man märker tydligt att Erik & Mäklarhuset tänkt igenom hela köpprocessen och bryr sig om köpare och säljare genom hela processen. Kan varmt rekommendera Erik!
  gillar detta
 • Kalle A
  Kalle A skrev om Erik Åkerberg en del av Mäklarhuset Enskede
  Jag fick vid första mötet en vädligt bra känsla för Erik. Vidare genom hela försäljningen fungerade alla delar smärtfritt. En otroligt duktig och professionell. Skulle Rekommendera vilken av mina vänner som helst att använda sig av Eriks tjänster.
  gillar detta
 • Sophia L
  Sophia L skrev om Erik Åkerberg en del av Mäklarhuset Enskede
  Jag kände mig trygg genom hela affären. Det var lätt att komma i kontakt med Erik om jag hade några frågor. Allt fungerade smidigt. 😊
  gillar detta
 • Moa A
  Moa A skrev om Erik Åkerberg en del av Mäklarhuset Enskede
  Erik är en toppenmäklare! Mycket driven och skicklig, vi har använt oss av Erik vid två försäljningar och varit väldigt nöjda båda gångerna. Självklart kan vi rekommendera honom!
  2017-02-27 Erik Å svarar Moa A
  Tack Moa!

  Toppenmäklare är ett snyggt epitet vi kan fortsätta med! Njut huset och känn att jag är redo när ni nästa gång byter bostad :)

  /E
  gillar detta
 • Robban K
  Robban K skrev om Tommy Sundvall en del av Mäklarhuset Enskede
  Tommy är en mycket professionell mäklare med lång erfarenhet och en god lokalkännedom. Vilket bidrog till en snabb och enkel bostadsaffär. Rekommenderas!
  2017-02-17 Tommy S svarar Robban K
  Stort tack Robban, och tack för förtroendet
  gillar detta
 • Mari S
  Mari S skrev om Erik Åkerberg en del av Mäklarhuset Enskede
  Jag kan med nöje lämna Erik mina allra bästa rekommendationer. Snabb, effektiv och den absolut trevligaste mäklaren jag träffat. Fantastiska bilder som tog fram mer än det bästa av just den lägenheten! Ser fram emot nästa försäljningstillfälle.
  Mari Schmidt
  Brf Ringlåset 1
  2017-02-27 Erik Å svarar Mari S
  Tack Mari!

  Ser också fram emot nästa framgångsförsäljning av föreningens lägenheter. Blir så glad av din text och det värmer att du och föreningen ser så positivt på erfarenheten av insatsen. Finns här när helst ni behöver rådgivning.

  // Erik
  gillar detta
 • Lise R
  Lise R skrev om Erik Åkerberg en del av Mäklarhuset Enskede
  "Snabbaste lägenhetsaffären nånsin" :D. Jag kontaktade Erik i förväg, innan första visningen, för att kolla om ägaren skulle kunna tänka sig att visa den i förhand då jag inte kunde ordinarie tiderna. Och Erik ordnade detta, vi kollade lägenheten på en onsdag och fredagen därpå flyttade jag in! All beröm till Erik och hans kollegor på Mäklarhuset Enskede, som gjorde det möjligt för mig att få min bostad så snabbt, det krävs en hel del entusiasm, energi, planering och fokus att göra detta. Och det var inga problem! Dessutom är han alltid glad, trevlig och grym på det han gör. Jag kommer att kontakta dom om jag ska sälja :)
  2017-02-27 Erik Å svarar Lise R
  Tack för dina ord Lise - you ROCK! Teamet finns i fortsättningen här för dig :) Vår paradgren är framgång så känn att du alltid är välkommen att bli den del av teamet när du ska sälja eller köpa. Sköt om dig tills vi ses igen :)
  gillar detta
 • Andreas S
  Andreas S skrev om Erik Åkerberg en del av Mäklarhuset Enskede
  Erik hjälpte oss med försäljningen av vår lägenhet och gjorde ett väldigt bra jobb. Han är väldigt trevlig och har lång erfarenhet och det kändes tryggt med Erik genom hela processen.
  2017-02-27 Erik Å svarar Andreas S
  Tack Andreas för kärnfull feedback. Värdesätter det oerhört mycket! Finns här för er när det är dags igen, när det blir dags...först och främst njut till fullo :D
  gillar detta
 • Liselotte A
  Liselotte A skrev om Erik Åkerberg en del av Mäklarhuset Enskede
  Vi är väldigt nöjda med Erik Åkerbergs arbete. Han visade intresse både för oss som personer och hur vi ville göra. Hade många bra förslag om hur man kunde förändra och förbättra lägenheten. Höll också ständig kontakt för att berätta vad som hände och visade stor respekt för vad vi tyckte
  2017-02-27 Erik Å svarar Liselotte A
  Tack Liselottet!

  När du idag på tillträdet sade "jag trodde alla var som du, men så var sannerligen inte verkligheten..." så värmde det mitt hjärta. Tack!
  Det har varit en fröjd att få hjälpa er i slutet av livskapitlet i den vita staden. Njut norrort och återkoppla när jag ska hjälpa er igen :)

  E
  gillar detta
 • Daniel H
  Daniel H skrev om Erik Åkerberg en del av Mäklarhuset Enskede
  Bra engagerad Mäklare som ger järnet!
  2017-02-07 Erik Å svarar Daniel H
  Tack Daniel!

  Engagemang och ger järnet låter som en förträfflig kombination. Det här var ju eran andra försäljning jag hjälpt er med. Jag är redo för den tredje :) :) :)

  // JärnetErik
  gillar detta
 • Joel E
  Joel E skrev om Erik Åkerberg en del av Mäklarhuset Enskede
  En otroligt trevlig, engagerad, professionell, ärlig och kunnig mäklare som gick "all in" för att mitt boende och försäljningen skulle bli så bra och lyckad som möjligt, vilket det också blev.
  Det är alltid svårt att välja bland alla mäklare och mäklarkontor. Men jag kan säga att Mäklarhuset i Svedmyra med Erik Åkerberg som en av de mest drivna mäklarna är vinnare och ett säkert kort för en trygg och mycket lyckad affär.

  Tack/Joel Emteryd
  2017-02-07 Erik Å svarar Joel E
  Tack Joel!

  Nu regnar synonymerna! Innerligt tacksam för det :D :D :D
  All in - all ways ! ! ! Rätt beslut att joina det vinnande teamet.
  Tack för förtroendet - så härligt att se en lycklig säljare och en lycklig köpare.

  Ha den bästa dagen!

  //E
  gillar detta
 • Filip K
  Filip K skrev om Erik Åkerberg en del av Mäklarhuset Enskede
  Oerhört kunnig, vänlig och proffsig mäklare.
  Rekommenderas varmt!
  2017-02-01 Erik Å svarar Filip K
  Tack Filip!

  Jag är säker på att precis som du gjorde; läste, kontaktade mig och fick ett fint resultat i bostadsaffären, kommer fler göra tack vare dig.

  Tack för dina ord.

  Hörs snart igen!
  gillar detta
 • Nina L
  Nina L skrev om Erik Åkerberg en del av Mäklarhuset Enskede
  Professionellt och vänligt bemötande. Hjälpte till att göra affären smidig och trygg trots att vi befann oss utomlands under hela processen. Ka
  2017-02-01 Erik Å svarar Nina L
  Tack Nina!

  Uppskattar såå mycket att du känner att affären upplevdes som trygg. Stor sak ska skötas med omsorg :)

  Njut bostaden, Stockholm så hörs vi framgent.

  Hälsa din kära :)
  gillar detta
 • Carl-Johan D
  Carl-Johan D skrev om Tove Nilsson en del av Mäklarhuset Enskede
  trevlig, kunnig och tillgänglig
  2017-01-30 Tove N svarar Carl-Johan D
  Tack, kul att höra att du har fått en bra upplevelse!
  Tove N gillar detta
 • Lotta N
  Lotta N skrev om Tove Nilsson en del av Mäklarhuset Enskede
  Fick jättebra hjälp med allting kring min försäljning.
  2017-01-30 Tove N svarar Lotta N
  Tack! Väldigt roligt att försäljningen blev så lyckad och att du är nöjd!
  Tove N gillar detta
 • Frida W
  Frida W skrev om Tove Nilsson en del av Mäklarhuset Enskede
  Jag fick ett otroligt professionellt och bra bemötande med en personlig och trygg service. Mäklaren levde absolut upp till min förväntan och känner stort förtroende till mäklaren vilket är av stor vikt för mig som köpare.
  2017-01-30 Tove N svarar Frida W
  Jättekul att få läsa att du är så nöjd! Har en känsla av att du kommer stortrivas i nya lägenheten, den är ju väldigt härlig. Stort tack för fina ord och en smidig och lyckad affär!
  Tove N gillar detta
 • Mathias S
  Mathias S skrev om Tommy Sundvall en del av Mäklarhuset Enskede
  En toppenmäklare som rekommenderas varmt. Tommy har en fantastisk förmåga att göra bostadsförsäljningen enkel för både köpare och säljare genom sitt sätt att själv vara påläst och informera kring alla de olika momenten som en försäljning innebär. På detta sätt förekommer han många frågetecken och jag som säljare kan känna mig lugn och trygg genom hela försäljningsprocessen där varje del är väl förberedd. Bra kommunikation och lätt att komma i kontakt med bidrar också på plussidan.
  Med sitt varma och trevliga bemötande inger han ett förtroende som överträffar mina förväntningar. Jag har anlitat Tommy även vid tidigare försäljning och en återkommande kund är ett tecken på när det är som bäst.
  gillar detta
 • Ove K
  Ove K skrev om Tommy Sundvall en del av Mäklarhuset Enskede
  Tommy var väldigt duktig och hjälpsam
  gillar detta
 • Erik P
  Erik P skrev om Tommy Sundvall en del av Mäklarhuset Enskede
  Tommy är lugn, strukturerad och vänlig. Kändes som han hade koll på läget och hanterade alla oss budgivare mycket bra.
  gillar detta
 • Lars-Erik E
  Lars-Erik E skrev om Tommy Sundvall en del av Mäklarhuset Enskede
  Tommy är professionell och inger stort förtroende. Rak kommunikation, trevligt bemötande under hela processen.
  Kan absolut rekommendera honom.
  Tommy S gillar detta
 • Pär R
  Pär R skrev om Tommy Sundvall en del av Mäklarhuset Enskede
  Vänligt och engagerat mottagande och täta kontakter mellan samtliga involverade i husförsäljningen.
  gillar detta
 • Karolina T
  Karolina T skrev om Tommy Sundvall en del av Mäklarhuset Enskede
  Väldigt nöjd med mäklarens bemötande och tillgänglighet.
  gillar detta
 • Mira H
  Mira H skrev om Tommy Sundvall en del av Mäklarhuset Enskede
  Tommy är trevlig och tillmötesgående. Han ger ett seriöst intryck och sköter sina uppgifter som mäklare utmärkt. Jag är mycket nöjd med min försäljning tillsammans med Tommy och mäklarhuset i Enskede.
  gillar detta
 • Marko A
  Marko A skrev om Tommy Sundvall en del av Mäklarhuset Enskede
  Tommy är kunnig och inger stort förtroende. Han är tillgänglig och återkopplar snabbt.
  Tommy S gillar detta
 • Andreas L
  Andreas L skrev om Tommy Sundvall en del av Mäklarhuset Enskede
  Jag är mycket nöjd! Rutinerad mäklare som arbetat länge men som fortfarande är hungrig! Så som det skall vara, men inte alltid är.
  2017-01-10 Tommy S svarar Andreas L
  Tack Andreas, alltid kul att få fina ord av en som vet vad yrket innebär!!
  gillar detta
 • Carina T
  Carina T skrev om Tommy Sundvall en del av Mäklarhuset Enskede
  Vi är mycket nöjda med Tommy som mäklare. Han är engagerad, organiserad och kunnig. Ett trevligt bemötande och bra kommunikation genom hela processen.
  2017-01-10 Tommy S svarar Carina T
  Stort tack Carina för dina ord!
  Vi ses snart igen när det dags för tillträdet.
  gillar detta
 • Roger P
  Roger P skrev om Tommy Sundvall en del av Mäklarhuset Enskede
  En mycket kunnig och trevlig mäklare som lotsade oss genom hela försäljningen
  från start till mål.Vi kan verkligen rekommendera honom.
  2017-01-09 Tommy S svarar Roger P
  Hej Roger, tack för förtroendet. Vi ses snart och tittar på deklarationen.
  gillar detta
 • Gabriela H
  Gabriela H skrev om Erik Åkerberg en del av Mäklarhuset Enskede
  Erik klev in genom dörren för att göra en värdering med en sådan energi och entusiasm att det inte gick att värja sig. Från första mötet har det varit en rak kommunikation, ett proffesionellt bemötande och mycket glädje! Kan varmt rekommendera Erik som mäklare både för säljare och köpare. Han är helt enkelt grymt duktig på sitt jobb!
  2016-12-09 Erik Å svarar Gabriela H
  Tack Gabriela!

  Så värdefullt att få läsa dina ord. Uppskattar det :)
  16 år till ända på det bästa sätten. Nytt kapitel i samma område på ingång, 2017 blir mycket spännande. Hälsa familjen :)
  gillar detta
 • Loredana D
  Loredana D skrev om Erik Åkerberg en del av Mäklarhuset Enskede
  I onsdag var en fantastisk dag för mig! Jag har köpt en lägenhet och hade äran att träffa Erik Åkerberg.
  Mäklare Erik, är en ärlig o professionell person, effektiv, snabb, empatisk och sympatisk, betong, artig.....Jag insåg snabbt att jag var i goda händerna och att jag kunde lita på honom, och för mig är detta viktigt! Bara några månader sen, sålde jag min lägenhet i Rom o det var det inte lätt att hitta mäklaren att lita på!
  Så, jag rekommenderar mäklare Erik Åkerberg, till alla mina kompisar, till alla som vill köpa, sälja eller hyra en lägenhet.
  Han verkligen hjälpa dig att förverkliga dina drömmar.
  Han är, helt enkelt, den bästa!
  Loredana D'amato
  2016-12-09 Erik Å svarar Loredana D
  Tack Loredana! Vilken händelserik onsdag vi hade :)
  Två visningar ett kontrakt och köpare till er bägges förstahandsval. Grattis! Ni kommer trivas.
  Jag finns här för dig Lori så hör av dig när helst du har frågor.

  Ciao :)
  gillar detta
 • Hasse S
  Hasse S skrev om Erik Åkerberg en del av Mäklarhuset Enskede
  Erik Åkerberg är en mycket trevlig man med mycket kunskap och med båda fötterna på jorden (ibland lite disträ men inget som stör). Skulle gärna anlita honom igen och kommer att rekommendera honom till andra. En av de bästa jag har träffat.
  2016-12-09 Erik Å svarar Hasse S
  Tack Hasse!

  Det var en händelserik affär med vind i seglet hela vägen, jag är så glad för er skull.
  Ni hamnar ju nära så vi kommer att ses med jämna mellanrum. Dörren är alltid öppen här :)
  Hälsningar till er bägge :)
  gillar detta
 • Anja L
  Anja L skrev om Erik Åkerberg en del av Mäklarhuset Enskede
  Erik verkar verkligen gilla sitt jobb! Han upplevdes som engagerad och professionell och dessutom med ett trevligt bemötande. Fick jättebra tips om styling av lägenheten. Affären gick väldigt snabbt och smidigt och med ett mycket bättre resultat än vad jag hade vågat hoppas på. Det här var den bästa mäklaren jag kunde få tror jag.
  2016-11-22 Erik Å svarar Anja L
  Tack för värmande och genuina ord Anja :)

  Det är så glädjande att ni efter köpet för några år sedan kommer tillbaka till mig. Stort tack för förtroendet och lyhördheten inför förberedelserna. Resultatet blev sannerligen förträffligt och det är så glädjande att du värdesätter det.

  Den bästa mäklaren finns här för dig och teamet nästa försäljning eller den dag en fråga behöver svar.

  Ha en glimmrande dag :)

  E
  gillar detta
 • Per S
  Per S skrev om Tommy Sundvall en del av Mäklarhuset Enskede
  Tommy Sundvall ger ett professionellt och personligt bemötande. Han kan marknaden mycket väl och vet vad som krävs för en bra försäljning. Jag skulle definitivt rekommendera Tommy till de som ska sälja sin bostad i Enskede och söderort.
  gillar detta
 • Marianne S
  Marianne S skrev om Erik Åkerberg en del av Mäklarhuset Enskede
  Min kontakt med Erik Åkerberg överträffade mina förväntningar.

  Jag upplevde att Erik var informativ, humoristisk och rättfram. Erik har förmåga att fånga intresset hos andra och att hålla kvar det under lång tid. Han var påläst, hade kommunikation med närvarande personer men höll tråden trots många avbrott för frågor. Jag anser att Erik har "talang" för kommunikation med andra människor.
  2016-11-22 Erik Å svarar Marianne S
  Så härligt att läsa dina ord Marianne! Tack :D

  Sannerligen utmanande och stimulerande att ha er som lyssnare och tack för ditt engagemang.
  Jag kommer gärna till er igen och berättar om del 2 :)

  / Erik
  gillar detta
 • Erica E
  Erica E skrev om Erik Åkerberg en del av Mäklarhuset Enskede
  Jag köpte nyligen lägenhet via mäklaren Erik Åkerberg. Jag har haft kontakt med många mäklare tidigare och Erik är den som ingett allra mest förtroende och trygghet. Han var fullkomligt närvarande och intresserad i varje möte och kontakt. Jag kände mig mycket vänligt och professionellt bemött från början till slut.
  2016-11-22 Erik Å svarar Erica E
  Tack Erica!

  Så härligt att läsa att din upplevelse i bostadsköpet har varit tryggt och säkert :)

  Det fortsätter efter tillträdet. När helst du behöver rådgivning och svar på funderingar finns jag här för dig.

  Njut din fina bostad.

  /E
  gillar detta
 • Anders W
  Anders W skrev om Tove Nilsson en del av Mäklarhuset Enskede
  Tove kändes direkt som en hårt arbetande mäklare och hon levererade därefter. När jag hade frågor så hade Tobe svaren.
  gillar detta
 • Birtt-Marie A
  Birtt-Marie A skrev om Erik Åkerberg en del av Mäklarhuset Enskede
  Då jag skulle sälja min mors lägenhet föll valet av mäklare på Erik. Det är ett val jag är mycket glad över för Erik har visar sig vara en genuint skicklig mäklare. Vare sig det hat gällt styling, bemötande eller professionalism har Erik infriat alla tänkbara förväntningar. Jag kan varmt rekommendera Erik.
  2016-11-22 Erik Å svarar Birtt-Marie A
  Stort tack Britt-Marie!

  Så härligt att läsa dina varma ord - det värmer verkligen. En viktig del i livet när det kommer till att ta ens kära mors intressen till vara. Tack för att jag fick vara en del av den händelsen :)

  / Erik
  gillar detta
 • Michael W
  Michael W skrev om Tommy Sundvall en del av Mäklarhuset Enskede
  Tommy Sundvall är en kunnig och erfaren mäklare. Han beskriver klart och tydligt de olika momenten och villkoren vid fastighetsförsäljning. Som säljare känner man sig väl insatt i vad man förväntas bidra med och trygg med att inget lämnas åt slumpen. Tommy är lyhörd för de önskemål jag som säljare har. Dessutom är han tillgänglig i stort sett 24-timmar om dygnet. Han ser hela tiden till att följa upp de olika momenten så att allt löper smidigt.
  gillar detta
 • Maria C
  Maria C skrev om Tommy Sundvall en del av Mäklarhuset Enskede
  Tommy är mycket professionell. Tydlig i sin kommunikation, uppdaterar fortlöpande om status, tillgänglig och han håller det han lovar.
  Ger både köpare och säljare uppmärksamhet och är tydlig med sin roll.
  Vi är mycket nöjda från första mötet tills när affären slutfördes.
  Vi rekommenderar absolut Tommy Sundvall.
  2016-09-20 Tommy S svarar Maria C
  Tack Maria och Leif. Ni gjorde mitt arbete lätt genom allt arbete som ni gjorde inför försäljningen, ni är ett bra exempel på att säljarens insats inför visningen kan göra skillnad. Bra jobbat!
  gillar detta
 • Sten A
  Sten A skrev om Erik Åkerberg en del av Mäklarhuset Enskede
  Jag är väldigt glad att vi valde Erik för att sälja min mors lägenhet. Erik är professionell, kunnig, engagerad, förtroendefull och inte minst viktigt väldig trevlig. Vi fick en introduktion i säljprocessen som Erik sedan följde på ett mycket övertygande sätt från det första mötet, fotografering, visning och kontraktskrivning. Med mina erfarenheter från Erik som mäklare vill jag med det varmaste rekommendera hans tjänster.
  2016-11-22 Erik Å svarar Sten A
  Tack Sten!

  Ett förtroendeuppdrag av dignitet när det handlar om ens mors bostad. Stort tack för förtroendet att hjälpa dig och hela familjens angelägenheter :)


  Tack för din rekommendation - sätter oerhört stort värde i det.

  // Erik
  gillar detta
 • Martin E
  Martin E skrev om Tommy Sundvall en del av Mäklarhuset Enskede
  Andra gången vi använder oss av Tommy Sundvall. Precis som förra gången levererade han precis vad han lovade. Han är trevlig punktlig och precis. Vi kommer definitivt välja Tommy igen när det gäller.
  2016-09-20 Tommy S svarar Martin E
  Tack för er uppskattning. Det har varit ett nöje att arbeta med dig och Emma vid båda tillfällena. Och jag finns där i framtiden när det är dags för nästa steg igen!
  gillar detta
 • Anders W
  Anders W skrev om Erik Åkerberg en del av Mäklarhuset Enskede
  Jag följde min magkänsla och den visade sig vara helt rätt. När bläcket hade torkat på kontraktet så hade jag gjort min livs bästa bostadsaffär - det har jag Erik att tacka för. Man kan skriva långa & många meningar om Eriks kompetens och engagemang. Eller så kan man bara skriva att han är bäst. För det är precis det han är.
  2016-09-20 Erik Å svarar Anders W
  "Gambler by hart" sade du under arbetet och du har sannerligen känsla för vad du har på din hand :)
  Utmärkt förarbete, teamwork och vad roligt vi har haft under arbetet.
  Ny giv, snart ny bostad...gissar att du går all in på nästa bostad :)
  gillar detta
 • Peter E
  Peter E skrev om Erik Åkerberg en del av Mäklarhuset Enskede
  Erik är en oerhört trevlig och lyhörd mäklare. Han har koll på de små detaljerna och visade stor förståelse för mig som säljare under hela sitt uppdrag. Tack för ett bra jobb!
  2016-09-20 Erik Å svarar Peter E
  Tack Peter!

  Vilken fantastisk start på dagen att läsa dina ord. Tack!

  Det var så glädjande att få höra att flera spekulanter hade din bostad som förebild när jag senare träffade dem i andra bostäder i närheten. Snacka om fin touch för att skapa ett vackert hem. Förstår att ni har trivts. Dags för nästa kapitel :D

  Ha den bästa dagen och jag finns här när ni vill ha ett bollplank!
  gillar detta
 • Ammanuel M
  Ammanuel M skrev om Erik Åkerberg en del av Mäklarhuset Enskede
  När vi planerade att sälja vår lägenhet fick vi en rekommendation om Erik Åkerberg att han är en bra mäklare.
  Det var ju sant men Verkligheten var mer än vi har hört. Erik är en veldigt trevligt, social, omtyckt, altid glad och positiv människa. Vi var jätte glada att vi har träffats Erik som människa och som vår mäklare.
  Mvh. Ammanuel Mekonnen
  2016-09-15 Erik Å svarar Ammanuel M
  Tack Ammanuel!

  Det är så värdefullt att läsa dina varma ord. Det har varit ett långt samarbete, nästan två år, ochvilken framgång det blev :D
  Njut nya bostaden och när ni vill ha min hjälp vid nästa bostadsförsäljning så hjälper jag er mer än gärna :)

  Återigen tack!

  Hälsa familjen
  gillar detta
 • Eva Å
  Eva Å skrev om Erik Åkerberg en del av Mäklarhuset Enskede
  Vi blev rekommenderade av en vän att anlita Erik Åkerberg när vi skulle sälja vår lägenhet. "Han e grym"! sa hon och vi håller med! Som vår fastighetsmäklare har han gjort en fantastisk, engagerad och snabb försäljning på vår lägenhet, enligt våra önskemål. Erik har ett mycket trevligt bemötande och arbetar mycket effektivt med det han brinner för. Vi är så tacksamma för att vi fick träffa honom. Tack!! Vi kommer naturligtvis att rekommendera honom vidare.
  / Ewa o Kjelle
  2016-09-15 Erik Å svarar Eva Å
  Tack Ewa o Kjelle!

  Jag är så tacksam över att vi har arbetat tillsammans och dessutom med riktigt framgångsrikt resultat. En bra avrundning på Stockholm som med en god portion positiv energi kommer göra gott på det nya äventyret. När ni minst anar det kommer jag med familjen ner för att checka in hos er :D :D :D

  Sköt om!

  E
  gillar detta
 • Ziggy C
  Ziggy C skrev om Erik Åkerberg en del av Mäklarhuset Enskede
  Erik är omtänksam, hjälpsam och tillgängligt när man behöver honom.
  Erik är en engagerad, kunnig och förtroendeingivande mäklare. Hans trevliga sätt och uppriktiga intresse för sitt jobb gjorde att jag har känt mig trygg genom hela försäljningen.

  Toppen kille! Tack Erik
  2016-09-15 Erik Å svarar Ziggy C
  You made my day! - Tack Ziggy!

  Så härligt att se att sommaren är en fantastisk tidpunkt att sälja på! Du har mitt direktnummer och känn att du alltid kan ringa till mig :)

  Njut nya bostaden :)
  gillar detta
 • Gudrun B
  Gudrun B skrev om Erik Åkerberg en del av Mäklarhuset Enskede
  Jag har blivit mkt bra bemött och har upplevt min mäklare som seriös och kunnig.
  Informationen från mäklaren har varit tydlig och enkel.
  Jag rekommenderar varmt Mäklarhuset i Enskede/ mäklare Erik Åkerberg om du ska sälja din bostad!
  2016-09-15 Erik Å svarar Gudrun B
  Tack Gudrun!

  Så härligt att läsa dina ord. Det värmer och jag kommer fortsätta att arbeta med en seriös framtoning i det här hantverket. När du behöver mina tjänster eller vill fråga något. Då finns jag här för dig :)

  Njut er nya borg :D
  gillar detta
 • Eja B
  Eja B skrev om Erik Åkerberg en del av Mäklarhuset Enskede
  Jag valde Erik Åkerberg som mäklare,när vi skulle sälja vårt föräldrahem.Från mitt första möte med Erik kände jag stort förtroende för honom,vilket visade sig vara helt rätt.Erik har varit mycket tillmötesgående tillgänglig o proffsig under hela processen.Slutpriset blev klart över förväntan.Erik är trevlig medmänsklig o omtänksam.Jag kan varmt rekommendera Erik som mäklare,tack för allt.
  Eja säljare
  2016-09-15 Erik Å svarar Eja B
  Tack Eja!

  Så glad att jag har fått vara en stabil hjälp i den här viktiga och emotionella händelsen och det är så härligt att läsa hur du har upplevt det. Känn att du alltid är välkommen att komma till mig när du har frågor och funderingar du vill ta upp. Sköt om dig till vi ses igen :)

  // Erik
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Handelsvägen 186, 122 38 Enskede
Kategorier