Trovärdig, inget "fulspel", bra att förklara. Mån om att både säljare och köpare är nöjda. Väldigt erfaren vilket märks.
Tommy Sundvall
Tommy Sundvall är mäklare på Mäklarhuset Enskede
.Tommy Sundvall har varit registrerad mäklare sedan 1991-02. Tommy Sundvall har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-03 och har fått 232 omdömen med ett betyg på 4.9. Tommy Sundvall har haft 41 försäljningar sen 2023-09 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
Kombinationen av att jobba med människor och alla beståndsdelar som en bostadsförsäljning består av, som juridik, ekonomi och byggnadsteknik. Man blir aldrig fullärd utan möter alltid nya situationer och utmaningar.
Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Min målsättning är att de som anlitar mig ska kunna slappna av, och med fullt förtroende känna att jag kan lösa allt som berör bostadsförsäljningen på bästa sätt. Min drivna och målinriktade personlighet ger goda försäljningsresultat.
Vad vet vi inte om dig?
Att jag är en musikälskare som gillar resor och konserter.
2023-09 - 2024-08
232 omdömen om Tommy Sundvall
Tommy har tagit sig tiden att svara på alla mina frågor och varit väldigt tillmötesgående. Kontakten med Mäklarhuset har också varit väldigt smidig.
Vi kunde inte ha valt en bättre mäklare. Vi är imponerade av hans professionalitet och effektivitet samt hans trevliga bemötande. Värdefullt var också hans goda lokalkännedom i området. Vi kan därför varmt rekommendera Tommy.
Väldigt kompetent och enkel att ha att göra med. Alltid tillgänglig och vill det bästa för både köpare och säljare.
Lugn och saklig. Återkommer med svar på frågor som inte kan besvaras direkt. Tydligt erfaren och kunnig.
Tommy har hjälpt vår familj genom åren att både sälja och köpa hus/lägenheter. Han är oerhört professionell och ställer upp till 100% för sina kunder. Bättre mäklare får man leta efter.
Han är kunnig lugn trygg. Han förstod min situation och stressade inte. Vi uppnådde vårat mål och lite till. Han var behjälplig vid fotograferingen. Det var andra gången han sålde en fastighet åt mig därför känner jag att det var självklart att välja honom igen. Min hund gillar honom också!
Trevligt och professionellt bemötande med tydlig kommunikation. Tillmötesgående och snabb återkoppling. En mycket erfaren och tillförlitlig mäklare som inte "pressar" eller försöker översälja till potentiella köpare. Som köpare jag starkt rekommendera Tommy.
Det är min man som haft kontakten med Tommy och han säger att han fått bra bemötande och att Tommy gjort ett bra jobb med försäljningen av min pappas lägenhet.
Tommy bemötte mig på ett professionellt sätt och levde upp till de höga förväntningarna som jag hade på min husföräljning. Det märks Tommy är en erfaren mäklare, han som "ser" kunden och som är lyhörd. Sammanfattning med tre ord trygg, seriös och erfaren.