Mäklarhuset Örebro

www.maklarhuset.se
  • BadgeTwelveYears
2 614
4.8

Med fokus på trygghet och ekonomi lotsar vi på Mäklarhuset dig genom hela bostadsaffären. Vårt kontaktnät här i Örebro är brett och starkt, och till för dig! Vi har även många års erfarenhet av bostadsmarknaden här i området och vi kan Örebro. För oss är varje uppdrag unikt och oavsett om du ska köpa eller sälja får du en...

2614 omdömen om Mäklarhuset Örebro

Sedan starten hos Reco 2014

Linda T
Mosås

Peter är en erfaren mäklare som fick oss att känna oss trygga genom hela säljprocessen. Allt har gått smidigt och känts enkelt. Han har varit tillgänglig och svarat direkt på frågor som dykt upp längs vägen. Rekommenderar Peter till er som funderar på att sälja en bostad!

Klas T
Mosås

Mycket trevlig och kunnig. Bra förhandlare.

Eric J
Lundby

Trevligt bemötande och snabba svar

Joacim W
Södermalm

Som aktiv mäklare själv ställer man höga krav när man ska välja en kollega att anlita. Valet föll på Fred, och det kunde inte blivit bättre. På mindre än en vecka var bostaden såld! Lättillgänglig, proffsig och väldigt trevlig genom hela processen. Mäklarnas val av mäklare, helt enkelt! 😊

Rikard S
Hallsberg / Vingen

Magnus är kunnig och har ett bra bemötande som sker mestadels över telefon som jag gillar.

Patric L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Malin Browall en del av Mäklarhuset Örebro
Örnsro

Proffsig och bra . Trygg i sin roll som mäklare

Zarah N
Adolfsberg

Professionellt bemötande genom hela processen. Toppenbra mäklare!

Alijan A
Valsta/Glanshammar

Mycket kompetent och engagerad, med ett stark fokus på att hitta lösningar som gynnar båda köpare och säljare.

Abdullah K
Köpte sitt hus med hjälp av Ida Källmyr en del av Mäklarhuset Örebro
Bäckatorp

Ida Källmyr är bäst.👍🏻👍🏻👍🏻

Julia S
Köpte sitt hus med hjälp av Magnus Olofsson en del av Mäklarhuset Örebro
Kumla

Magnus utgav ett stort lugn och var en stor trygghet i vårat husköp. Han är tillgänglig och besvarar våra frågor.

Frida Ö
Köpte sitt hus med hjälp av Ida Källmyr en del av Mäklarhuset Örebro
Kumla

Lite kylig på tonen första gångerna men sen när vi vunnit budgivningen så vände hon och vart trevligare.

Marita B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Victoria Kalkan fd. Forell-Groth en del av Mäklarhuset Örebro
Centralt / Vasastan

Vi blev jättebra bemötta av Victoria både vid visning och skrivning av kontrakt. Tillmötesgående och påläst. Vi har inget att klaga på och hon kan varmt rekommenderas.

Eric L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Magnus Olofsson en del av Mäklarhuset Örebro
Centralt / Vasastan

Kunnig o saklig, mycket ödmjuk

Toni S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Malin Browall en del av Mäklarhuset Örebro
Sörbyängen

Proffsig, inlyssnande och lösningsorienterad

Mikaela M
Centralt / Öster

Alltid bra bemötande, lättillgänglig med snabba svar. Supernöjd!

Agneta C
Sålde sitt hus med hjälp av Johan Carlsson en del av Mäklarhuset Örebro
Rynningeåsen

Vi tog kontakt med Mäklarhuset eftersom vi haft bra kontakt med dem tidigare. Johan blev den som tog hand om vår försäljning. Det gick väldigt snabbt från fotografering till visning till försäljning. Mycket proffsigt jobbat. Han var lyhörd för våra önskemål och genomdrev försäljningen på ett mycket bra sätt. Det vi trodde skulle ta minst ett halvår tog endast en månad och då la vi inte ens ut huset på hemnet

Eva J
Centralt / Vasastan

Magnus levde verkligen upp till våra förväntningar på en bra mäklare. Han är kunnig, påläst och alltid tillgänglig och tillmötesgående. Kan varmt rekommendera Magnus!

Roger J
Centralt / Vasastan

Mycket bra bemötande. Engagerad utan att överdriva. Mycket nöjd med honom.

Per M
Köpte sitt hus med hjälp av Johan Carlsson en del av Mäklarhuset Örebro
Gamla Hjärsta

Johan känns som en väldigt ärlig och kunnig mäklare, både för säljare och köpare. Han är väldigt påläst och insatt i objekten han har fått i uppdrag att sälja. Han vill verkligen att alla inblandade i en husförsäljning skall känna sig nöjda. Jag har bara bra saker att säga om Johan. / Per

Göran S
Centralt / Öster

Väldigt inlyssnande och hade kontakt mef säljaren ovh våra önskningar blev helt tillgodosedda. Flexibel i bid visning och andra kontakter

Magnus Peter B
Köpte sitt hus med hjälp av Johan Carlsson en del av Mäklarhuset Örebro
Nasta/Adolfsberg

Trevlig, trygg och koll på läget. Rekommenderas!

Mia A
Adolfsberg/Brunnsgärdet

Kan varmt rekommendera Magnus som gjorde ett toppenjobb med försäljningen av vårt hus. Från första mötet till avslutad affär var kommunikationen tydlig, professionell och personlig. Han visade stort engagemang, kände väl till området och lyckades skapa ett stort intresse för huset. Tack vare hans egenskaper fick vi ett bra slutpris och hela processen kändes trygg och smidig. Vi är verkligen nöjda och tacksamma för det fina arbete som gjordes!

Emma A
Öster

Vänlig, inlyssnande och tydligt erfaren och kunnig. Hon kändes genuint mån om att få till en fin affär mellan köpare och säljare - och för första gången kände jag mig trygg med en mäklare.

Julia J
Centralt / Öster

Vi kom bra överens och det kändes som en bra kompromiss gällande vad jag ville ha ut av affären i symbios med hur marknaden såg ut.

Carola S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Magnus Olofsson en del av Mäklarhuset Örebro
Centralt / Vasastan

Oerhört proffsig, trygg och höll oss hela tiden uppdaterade med information i alla delar. Väldigt nöjda med hela processen!

Isabelle D
Norra Ormesta

Fred har vart lättsam, trevlig och enkel att ha dialog med. Vi upplever att han säger precis som det är med läge osv vilket vi uppskattat väldigt mycket. Som säljare har vi känt oss oerhört trygga med fred och kommer garanterat kontakta honom igen vid kommande försäljningar i framtiden.

Daniel D
Norra Ormesta

Trygg, öppen och ärlig. Lyssnar och låter dig styra försäljningen men ger sin ärliga åsikt.

Eva Y
Disponentparken

Trevlig mäklare. Kunnig och engagerad!

Emma L
Disponentparken

Professionell, varm och strukturerad!

Adam J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Victoria Kalkan fd. Forell-Groth en del av Mäklarhuset Örebro
Norra Ormesta

Bra kontakt, seriös och personlig.

Johan Mattias P
Sörby/Räntmästarområdet

Peter är supertrevlig, lyhörd, engagerad och väldigt professionell. Hela affären gick snabbt och smidigt enligt våra förväntningar.

Pernilla L
Sickelsta

Han är väldigt noggrann och tillmötesgående. Man får känslan att han vet vad han pratar om. Väldigt trevlig och lätt att få tag i. En super bra mäklare som jag kan rekommendera varmt.

Stefan J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Fred Rehn Janowicz en del av Mäklarhuset Örebro
Askersund

Kunnig. Seriös. Kundcentrerad.

Åsa C
Väster Park

Vänlig, professionell och mycket serviceminded.

Sebastian C
Sörby/Räntmästarområdet

Professionell, erfaren och serviceinriktad. Kände oss väldigt trygga med Peter som mäklare från första stund. Påläst, sakkunnig och väldigt lätt att ha att göra med. Rekommenderas starkt.

Sherif H
Lundby

Vi köpte vår bostad genom Sofia och är supernöjda! Hon var alltid tillgänglig, tydlig och väldigt trevlig att ha att göra med. Hela processen kändes trygg och smidig från början till slut. Vi kan varmt rekommendera Sofia till alla som letar efter en engagerad och professionell mäklare!

Mathilda F
Lundby

Vi är jättenöjda med Sofia! Hon guidade oss genom hela processen av försäljningen så att vi hela tiden visste vad som hände och vad nästa steg var.

Ulrika E
Sålde sitt hus med hjälp av Johan Carlsson en del av Mäklarhuset Örebro
Rynninge

Trevligt och förtroendeingivande bemötande. Lätt att få tag på och återkopplar snabbt. Enkel att samarbete med och kunnig på sitt jobb.

Peter B
Solhaga

Fred har utfört ett exemplariskt jobb med att sälja min lägenhet i Solhaga, Örebro! Vårat samarbete som säljare och mäklare har fungerat perfekt från dag ett!

Madeleine H
Nya Hjärsta

Mycket bra mäklare. Kunnig, proffsig, trevlig och framförallt anträffbar. Snabb återkoppling vid frågor. Bra information om vad som händer med vårt objekt både via mejl eller telefon. Man känner sig väl omhändertagen, trygg och litar på hennes omdöme och goda råd. Kan varmt rekommendera Sofia!

Noomi B
Valsta/Glanshammar

Trygg och erfaren mäklare med god kännedom om marknaden, fastigheten och regelverk. Vi känner ett stort förtroende för Peter som lotsat oss tryggt igenom en av våra största fastighetsaffärer. Vi rekommenderar Peter varmt!

Afram A
Nya Hjärsta

Extremt professionellt och tydlig i sin kommunikation. Kan inget annat än att rekommendera Sofia, oavsett om du ska sälja eller köpa!

Adam J
Centralt

Sofia var trevlig och lättsamt att ha att göra med. Hon lyssna på mina önskemål som säljare även om inte alltid höll med och gav sin åsikt på ett proffsig sätt.

Hjalmar N
Centralt

Mycket bra mäklare, kolla på allting o väldigt tydlig med allt!

Adelina H
Lundby

En mycket bra mäklare. Lätt att kommunicera och hjälpte med alla funderingar man hade!

Alfred K
Köpte sitt hus med hjälp av Magnus Olofsson en del av Mäklarhuset Örebro
Brickeberg

Vi hade en mycket bra upplevelse med Magnus Olofsson på Mäklarhuset i Örebro. Han var både professionell, engagerad och lätt att ha kontakt med genom hela processen. Magnus höll mig alltid uppdaterad, var tydlig i sin kommunikation och gav ett tryggt intryck redan från första mötet. Jag uppskattade särskilt hans ärlighet, noggrannhet och positiva bemötande, vilket gjorde att allt kändes smidigt och förtroendeingivande. Rekommenderas varmt!

Lena B
Centralt / Norr

engagerad trevlig positiv god marknadskännedom känsla för rätt prisnivå god personkännedom av kunderna flexibel tillitsfull lätt att komma i kontakt med

Jonas B
Centralt / Norr

Korrekt, engagerad, positiv, god marknadskännedom, bra personkännedom, flexibel, tillitsfull.

Malin T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Carlsson en del av Mäklarhuset Örebro
Centralt/Sveaparken

Trevlig, ärlig, har koll på allt.

Kenneth J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Carlsson en del av Mäklarhuset Örebro
Centralt/Sveaparken

Mycket glad och trevlig person som vet vad han gör.