"Vi är otroligt nöjda och glada att vi valde Johan Carlsson (Mäklarhuset)! Hela försäljningen gick smidigt, snabbt och professionellt från start till mål. Johan visade stor marknadskännedom och gjorde att vi kände oss helt trygga genom hela processen. Att sälja bostad kan vara stressigt, men med Johans engagemang kändes det enkelt. Vi hade inte kunnat önska oss en bättre mäklare och ger våra varmaste rekommendationer!"
Johan Carlsson
Johan Carlsson är mäklare på Mäklarhuset Örebro
.Johan Carlsson har varit registrerad mäklare sedan 2009-05. Johan Carlsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-02 och har fått 447 omdömen med ett betyg på 4.8. Johan Carlsson har haft 63 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
447 omdömen om Johan Carlsson
Johan är mycket trevlig och hjälpsam i samband med vår husaffär det var en bästa kompiskänsla direkt. Tack så mycket Ove o Lena
En väldigt trevlig människa som dessutom är duktig och kunnig på sitt jobb. Både jag och min man har varit väldigt nöjda.
Mycket trevlig och kunnig. Kan verkligen marknaden.
Tillgänglig, lyhörd, man känner sig trygg rakt igenom köp och säljprocessen.
Johan är verkligen duktig. Påläst, saklig, och lyhörd. Exakt så som vi vill ha en mäklare. Vi som köpare kände oss mycket nöjda. Rekommenderar verkligen!
Jag är mycket nöjd med mäklarens insats. Professionell, kunnig och engagerad genom hela processen. Försäljningen sköttes på ett smidigt och tryggt sätt, med bra kommunikation och tydlig återkoppling. Jag kan varmt rekommendera mäklaren.
Han är en duktig mäklare som kan sitt jobb trevlig och närvarande
Johan var toppen; tydlig, trevlig och förtroendeingivande. Tack!
Otroligt trevligt bemötande. Mån om både köpare och säljare. Fanns tillgänglig för frågor och funderingar, hjälpsam under hela processen. Professionell i sitt arbete, kan varmt rekommendera honom som mäklare.