Mycket trevlig, kompetent och hjälpsam person.
Malin Browall
Malin Browall är mäklare på Mäklarhuset Örebro
.Malin Browall har varit registrerad mäklare sedan 2009-05. Malin Browall har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-02 och har fått 177 omdömen med ett betyg på 4.9. Malin Browall har haft 34 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 88% av sina kunder efter omdömen.
2022-10 - 2023-09
177 omdömen om Malin Browall
Malin var mycket professionell och hjälpsam genom hela processen. Hennes agerande gjorde min försäljning till en trygg upplevelse, jag rekommenderar henne starkt!
Malin var trevlig, tydlig, noggrann och effektiv.
Köp av bostadsrätt Kopptorpsgatan
Väldigt trevlig, ärlig, tillmötesgående och hjälpsam.
Professionellt och trevligt bemötande. Tydlig plan och förslag framåt samtidigt som Malin lyssnade in våra förväntningar och olika frågor. Serviceorienterat sätt att agera. Håller tidsplaner och jobbar mot målpunkter och snabbt agerande.
Professionell och lyhörd. Bra bemötande och lugn och självsäker.
Erfaren mäklare med stor kunskap inom området som hon förmedlade på ett enkelt sätt. Genomgående ett trevligt bemötande och hon lyssnade in våra önskemål och behov på ett fint sätt. Malin gjorde vår försäljning till en trygg upplevelse och vi rekommenderar henne varmt.
Proffesionellt och lyhört bemötande med stor kunskap som mäklare. Tillgänglig och hjälpsam.
Vi har både köpt och sålt genom Malin tidigare och det var ett givet val att välja henne även till denna försäljning. Med Malin som mäklare får man alltid ett proffsigt men personligt bemötande. Hon är pålitlig, lyhörd och ser alltid till att både säljare och köpare är nöjda. Hon är dessutom alltid lätt att nå, vilket för oss är ett stort plus! Vi är supernöjda!