Toppen bemötande! Jag har aldrig tidigare köpt bostad och då var det skönt att ha en så hjälpsam mäklare, kändes tryggt!
Victoria Kalkan fd. Forell-Groth
Victoria Kalkan fd. Forell-Groth är mäklare på Mäklarhuset Örebro
.Victoria Kalkan fd. Forell-Groth har varit registrerad mäklare sedan 2017-05. Victoria Kalkan fd. Forell-Groth har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-03 och har fått 155 omdömen med ett betyg på 4.9. Victoria Kalkan fd. Forell-Groth har haft 22 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
155 omdömen om Victoria Kalkan fd. Forell-Groth
Victoria har varit väldigt bra genom processen och varit väldigt informativ gällande vad som sker och vad som ska ske. Mycket uppskattat.
Tredje gången jag anlitar Victoria vid en försäljning och även denna gång är jag så nöjd! Victoria gör det lilla extra och får mig verkligen att känna mig trygg genom hela processen. Hon är kunnig, engagerad och driven.
Engagerad, kunnig, hjälpsam, supertrevlig, bara positiva omdömen fån mig.
Victoria är professionell, kommunikativ och stöttande. Hon svarar snabbt och är proaktiv. Det här är tredje fastighetsaffären som hon hjälper mig med, och det har funkat jättebra varenda gång.
Victoria är varm, trevlig och proffessionell. Bra kommunikation, har alltid känt mig informerad om läget. Lyssnar på säljaren och köparen och gör sitt bästa för att nå fram så alla blir nöjda. Kan varmt rekommendera Victoria!
En jättetrevlig, tillmötesgående och kunnig mäklare.
Victoria har ett enormt driv i sitt arbete och är ständigt nåbar när man har frågor eller funderingar. Stort plus även för hennes stora personliga engagemang. Vår bostadsaffärer var ett komplicerat pussel som innehöll både försäljning och köp, och vi var även beroende av flera andra aktörer. Victoria lyckades dock få ihop alltsammans, vilket var en imponerande bedrift.
Victoria är en trygg och engagerad mäklare som lyssnar på mina behov och vägleder mig med omtanke och kunskap hela vägen.
Jag har inget annat än gott att säga om Victoria. Hon gjorde ett bra intryck genom att vara professionell, duktig och engagerad.