Peter Sjölinder

Peter Sjölinder

Peter Sjölinder är mäklare på Mäklarhuset Örebro

Peter Sjölinder har varit registrerad mäklare sedan 1996-03. Peter Sjölinder har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-02 och har fått 193 omdömen med ett betyg på 4.9. Peter Sjölinder har haft 35 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

193 omdömen om Peter Sjölinder

Sedan starten hos Reco 2015
    • Hovsta
    2023-03-17 Verifierad kund
    Peter Sjölinder på Mäklarhuset skötte försäljningen av mitt hus på bästa sätt. Han kommer hela tiden med råd, hjälp och stöttning. Visar tålamod när något behöver förklaras t o m flera gånger. Han är lugn och vänlig, men får ändå allting utträttat snabbt och smidigt.
    Jag är mycket nöjd att jag valde honom som mäklare.
    Tack Ingrid! Jag blir glad att du känner dig nöjd med min insats och att du är trygg med vår kontakt. Du är alltid välkommen till mig när du har frågor! MVH Peter Peter Sjölinder
  • Denise S
    köpte sitt hus med hjälp av Peter Sjölinder en del av Mäklarhuset Örebro
    • Hovsta
    2023-03-17 Verifierad kund
    Från första mötet kändes det väldigt naturligt och peppande, vid vidare kontakt visade han stort engagemang och glädje. En känsla av att han inte bara var där för jobb, utan även en känsla av att han älskar det han gör vilket gav en trygg känsla från start. Vi hade inga tydliga förväntningar, men visade på expertis och kunskap och med det tidigare nämnda överträffade mer än vi kunnat önska. Tack för bra stöd och pedagogiskt hjälp vid delar vi inte haft kunskap i gällande husköp och avtal.
    Tack Denise för ditt inlägg! Det värmer att ni känner så och att ni är nöjda med min insats! Det kommer bli toppen för er och hoppas ni får många fina år där! MVH Peter Peter Sjölinder
    • Lundby
    2023-01-27 Verifierad kund
    Trevligt och kompetent bemötande, en Mäklare som jag anlitat vid ett flertal tillfällen.
    • Adolfsberg/Brunnsgärdet
    2022-12-11 Verifierad kund
    Trevlig! Snabb återkoppling. Engagerad.
    • Adolfsberg/Brunnsgärdet
    2022-12-10 Verifierad kund
    Trevlig sympatisk mäklare med stor erfarenhet. Lätt att få tag på och ville verkligen det bästa för mig som husköpare.
    • Centralt norr
    2022-11-11 Verifierad kund
    Bra bemötande och snabba puckar. Vi var väldigt nöjda.
    • Bettorp/Lillån
    2022-10-15 Verifierad kund
    Vi har både köpt och sålt hus med Peter som mäklare. Han är väldigt kompetent, lyssnar på ens behov och förklarar delar som man själv inte har koll på. Det Känns oerhört tryggt med honom som mäklare och vi skulle definitivt använda honom igen.
    Tack Björn! Det känns jätte kul att vi till slut fick ihop allt! trevligt från första början och hoppas verkligen att ni kommer att trivas i ert nya fina hus och att ni får många bra år där:) Peter Sjölinder
    • Sköllersta
    2022-10-14 Verifierad kund
    Jag kom i kontakt med Peter första gången på en visning i Lillkyrka på ett objekt där jag hoppade av. Senare sålde Peter Kalsta 137 till mig och nu anlitade jag Peter för att sälja samma objekt som var en självklarhet för mig. Peter inger stort förtroende och jag känner ett stort förtroende för honom.
    Tack Göran! Skön att vi till slut fick ihop allt!! Alltid trevligt med våra kontakter och skulle du vilja komma tillbaka till Örebro är du hjärtligt välkommen! Peter Sjölinder
    • Adolfsberg
    2022-09-19 Verifierad kund
    Mycket professionellt bemötande. Lugn, trygg och tydlig handledning genom köpet.
    • Rävaberget/Åmmeberg
    2022-09-16 Verifierad kund
    Peter är en fantastisk lyhörd och professionell mäklare som gör allt för sina kunder tack Peter för att du är så trygg och erfaren, det märks!
    Tack Sebastian! Det var en mycket trevlig affär och fint att ni känner så! Ni i familjen kommer att få många fina år på Rävaberget och jag önskar er ett stort lycka till! MVH Peter Peter Sjölinder