Peter Sjölinder

Peter Sjölinder

Peter Sjölinder är mäklare på Mäklarhuset Örebro

Peter Sjölinder har varit registrerad mäklare sedan 1996-03. Peter Sjölinder har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-02 och har fått 237 omdömen med ett betyg på 4.9. Peter Sjölinder har haft 35 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-02 - 2025-02

237 omdömen om Peter Sjölinder

Sedan starten hos Reco 2015
Mimmi F
Almby/Näsby

Bra, tydlig, förstående och professionell

Simon S
Nya Hjärsta

Trygg, kunnig inkännande och extremt professionell.

Karin T
Andersbo Seltorp

Snäll, trovärdig, proffsig och tålmodig

Maria B
Hovsta

Min erfarenhet av Peter Sjölinder är mycket bra. Han är professionell från början till slut. Han uppdaterar mig som kund under hela resans gång. Har använt Peter som mäklare vid flera tillfällen och skulle inte tveka att göra det igen.

Irene R
Hagaby

Peter Sjölinder var helt fantastisk som vår mäklare. Han var oerhört kunnig, lugn och saklig genom hela processen när vi sålde vårt hus. Det gick dessutom snabbt och det får vi tacka Peter Sjölinder för. Han får högsta betyg av oss.

Josef R
Hagaby

Jag är tacksam att jag fick Peter Sjölinder som mäklare. Han är väldigt kompetent och hjälper till med allt som man behöver tänka på. Han är lugn, trevlig och bra på att navigera genom hela processen. Tack Peter.

Roger L
Hovsta

Peter är så mycket mer än man förväntar sig av en mäklare. Lyhörd och stämmer av hela tiden. Kommer med sin expertis när man inte har en aning om hur en försäljning går till. För att klargöra så sa Peter "oroa dig inte.Jag tar hand om dig och din försäljning". Hade frågor om allt möjligt men Peter tog hand om frågor jag hade och han kom med goda råd. Kände mig väldigt trygg med hur allt hanterades. Kan starkt rekommendera Peter som mäklare. Om man vill ha en bekymmersfri försäljning så kontakta Peter.

Anneli O
Skrev om Peter Sjölinder en del av Mäklarhuset Örebro

En erfaren, klok och på alla sätt professionell mäklare som visar respekt och omtanke både för säljare och köpare. Det var vad vi önskade oss när vi letade mäklare att sälja vårt hus. Peter Sjölinder har infriat alla våra förhoppningar och förväntningar. Lugnt och tryggt har han guidat oss igenom säljprocessen. Vi kan varmt rekommendera Peter!

Gavin H
Lillån

Fantastisk mäklare! Jättetrevlig och väldigt duktig.

Michael F
Bettorp/Lillån

Trevlig, kompetent, tillgänglig. Ett bra stöd genom hela processen när vi köpte vårt hus. Inga konstigheter