Han är otroligt bra på bemötande och kunnig , professionell i allt han gör , lyssnar in på både säljares och köpare har en bra utstrålning
Peter Sjölinder
Peter Sjölinder är mäklare på Mäklarhuset Örebro
.Peter Sjölinder har varit registrerad mäklare sedan 1996-03. Peter Sjölinder har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-02 och har fått 275 omdömen med ett betyg på 4.9. Peter Sjölinder har haft 33 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
275 omdömen om Peter Sjölinder
Tack snälla Per! Ömsesidigt! Kul att det blev bra för er! Nu kan ni resa och må bra🤗
Bra bemötande , professionell Vi kände oss delaktiga och trygga med Peter .
Så trevlig och höll kontakten under hela processen 👍🏼 så bra mäklare.
Trevlig, kunnig och väldigt lätt att ha att göra med. Kan varmt rekommendera Peter som mäklare.
Otroligt fin upplevelse av mitt första husköp. 11/10 toasts! 🫡🔥
Trygg och förtroendeskapande .
Peter var engagerad, trevlig och tillmötesgående! Kändes tryggt att ha med Peter att göra! Han mötte upp våra frågor och funderingar på ett fint och respektfullt sätt!
Lugn och kunnig, enkel att kommunicera med. Lite säljig kanske men det är ju vad han jobbar med så.
Peter har varit extremt bra och lojal som mäklare, men jag tror även köparen upplever hans varma men ändå proffisionella bemötande.
Vi har gjort flera fastighets affärer och tagit hjälp av Peter. En lugn och kunnig fastighetsmäklare. Topp betyg!