Fred Rehn Janowicz

Mäklarhuset Örebro
4.9
Affärer senaste året

Fred Rehn Janowicz är mäklare på Mäklarhuset Örebro

Fred Rehn Janowicz har varit registrerad mäklare sedan 2012-07. Fred Rehn Janowicz har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-10 och har fått 335 omdömen med ett betyg på 4.9. Fred Rehn Janowicz har haft 39 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

335 omdömen om Fred Rehn Janowicz

Sedan starten hos Reco 2018
Martin L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Fred Rehn Janowicz en del av Mäklarhuset Örebro
Sörby

Fred har genom hela processen varit väldigt trevlig, haft en tydlig och bra kommunikation samt förmedlat rimliga förväntningar kring försäljningen. Alltid tillgänglig och väldigt professionell. Kanonkille!

Tomas K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Fred Rehn Janowicz en del av Mäklarhuset Örebro
Sörby

Lugn, korrekt, faktabaserad och engagerad.

Anelija K
Almby

Vi är verkligen jättenöjda med Fred Rehn! Från första mötet har hela processen känts trygg och tydlig. Fred Rehn har varit engagerad, lyhörd och alltid lätt att få tag på. Vi har känt oss väl omhändertagna hela vägen och uppskattat den fina återkopplingen och det personliga bemötandet. Vi är väldigt tacksamma för all hjälp och kan varmt rekommendera Fred Rehn Janowicz!

Lena D
Paradisbygget

Han känns trygg att göra en affär med. Pålitlig, trevlig, punktlig, svarar han inte i telefonen så ringer han fort tillbaka. Perfekt mäklare som vi rekommenderar starkt. MVH/ Leif och Lena Damberg

Carina E
Almby

Jag tycker Fred var mycket trevlig gav oss bra information höll oss uppdaterade.👍🏽🤗

Ulf E

Mycket trevlig. Mycket engagerad. Informerade oss hela tiden

Susanna S
Tunbohässle

Mycket trevlig och kunnig mäklare som alltid är lugn och tydlig.

Elin V
Tunbohässle

Bara positivt. Vi är så nöjda. Duktig och noggrann och tog sig tid att svara på våra frågor eller tog reda på svaren. Kan verkligen rekommendera Fred.

Fredrik F
Tunbohässle

Jag är väldigt nöjd med Fred. Han har varit noggrann med information och återkoppling. Kommer med största sannolikhet kontakta Fred vid ev. framtida bostadsförsäljning.

Ashraf G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Fred Rehn Janowicz en del av Mäklarhuset Örebro
Rynningeåsen

Bästa mäklaren enligt mig, alltid trevlig och har gott bemötande. Tydligt och noggrann