Vi hade en väldigt positiv upplevelse med mäklaren Fred under vårt bostadsförsäljning. Redan från första mötet var han professionell och lyhörd. Han tog sig tid att verkligen förstå våran familje situation och behov och förklarade hela processen på ett tydligt och tryggt sätt. Han höll oss uppdaterade och gav bra återkoppling efter visningarna. Vi kan varmt rekommendera denna mäklare till andra som söker ett tryggt och engagerat stöd genom bostadsaffären.
Fred Rehn Janowicz
Fred Rehn Janowicz är mäklare på Mäklarhuset Örebro
.Fred Rehn Janowicz har varit registrerad mäklare sedan 2012-07. Fred Rehn Janowicz har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-10 och har fått 277 omdömen med ett betyg på 4.9. Fred Rehn Janowicz har haft 49 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
277 omdömen om Fred Rehn Janowicz
Varm, genuin, entusiastisk, lättsam, tydlig kommunikation, noggrann.
Fred skötte försäljningen av vår bostad på bästa sätt!
Väldigt nöjda! Bra och personlig kontakt hela vägen. Snabb återkoppling när det behövdes.
Redan från första möte gav Fred ett vänligt, jordnära intryck. Lugn, metodisk och framförallt realistisk i förväntansbild lade god grund för gott förtroende. Från att vi tog fram en plan och strategi för försäljning, till att exekvera denna var Fred en trygg punkt hela vägen och, i vårt fall, lyckades exceptionellt med att lösa en 3-partsöverenskommelse inom loppet av en arbetsvecka där alla parter gick nöjda ut. Rekommenderar Fred starkt framåt för allt och alla som vill ha en stabil och trygg mäklare!
Vi fick alltid ett fantastiskt bemötande, glad, tydlig och informativ. Från första början blev vi informerade ärligt att försäljning kan ta tid vilket placerade våra förväntningar på en rimlig nivå. Vi kunde inte ha varit mer nöjda. Vi kände oss i säkra händer och fick alltid tydliga instruktioner. Tack Fred för ett fint jobb!
Väldigt trevlig, professionell och genuin. Överträffade alla våra förväntningar.
Han har ett seriöst sätt och man får förtroende. Jag fick även snabba svar på frågor vilket jag uppskattar.
Mycket kunnig, tillgänglig och serviceinriktad. Fred hjälpte oss med försäljning på ett utomordentligt tillfredsställande sätt.
Har inte haft någon personlig kontakt med honom, då allt gick genom en annan person. Men jag har fått alla uppgifter om vad som händer skickat till mig från Fred och han har varit väldigt snabb och tydlig med sin information om vad som händer. Så upplevelsen är bara positiv. En toppen mäklare. 👍😊