Fastighetsbyrån Årsta

Fastighetsbyrån Årsta

Varmt välkomna till oss på Fastighetsbyrån i Årsta!

Vi har varit verksamma i området i flera år och är Årstas mest rekommenderade och mest anlitade mäklarföretag. I dagsläget säljer vi ungefär var tredje bostad i Årsta. Detta ger oss de absolut bästa förutsättningarna att göra en exceptionellt bra bostadsaffär åt dig.

Hos oss är kundnöjdhet det som vi bygger hela vår verksamhet på. En bostadsaffär är livets största affär och ska bli behandlad just som det.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor kring en bostadsaffär i Årsta, oavsett om du funderar på att köpa eller sälja ett hem i Årsta.

Utmärkelser

1157 omdömen om Fastighetsbyrån Årsta

Sedan starten hos Reco 2013
    2023-03-27 Verifierad kund
    Grymt kompetent inom området, bra bemötande, med andra ord en bra mäklare :)
    2023-03-27 Verifierad kund
    Förtroendeingivande för säljare, och tydligen även för köpare - eftersom köpeskillingen blev ganska bra.
    2023-03-27 Verifierad kund
    Mkt bra kontakt, löpande uppdateringar och väldigt lyckad försäljning. Mycket positiv upplevelse!
    2023-03-21 Verifierad kund
    Väl mättande för en första gångs köpare som mig själv. Lugn och pedagogisk när vi gick igenom allt!
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Robert Kassar en del av Fastighetsbyrån Årsta
    2023-03-17 Verifierad kund
    Påläst men verkade inte så engagerad på visningen. Lite dålig kring uppföljning under budgivning.
    Hej Malin,
    Tack för feedback och gratulerar till en fin lägenhet!
    Som bekant så köpte du en populär fyra i området som var väldigt välbesökt med lite över 20 personer på visningen. Det är alltid superkul med många intressenter på plats och det resulterar dessvärre i att man inte riktigt kan stå i vägen och ta plats. Frågorna som uppstår tar man självfallet på telefon eller per mejl, när stormen lagt sig lite. Att vi sedan hade en livlig budgivning med många deltagare gör ju såklart att man kanske inte får återkoppling blixtsnabbt när man befinner sig i jobb eller mellan middagar/hämtning av barn. Även fall man velat ha ett avslut snabbt och ha ny information snabbt så måste budgivningen ha sin lilla gång och jag kan inte ge mer information än vad jag redan har. Vi ses på tillträdet! :)
    Robert Kassar
    2023-03-11 Verifierad kund
    Rak ärlig och tillmötesgående som försöker överträffa mina förväntningar.
    2023-02-27 Verifierad kund
    på ett positivt och trevligt sätt

Jag upplever hela försäljningen, från vårt första möte till försäljning, visningar e t mycket positivt. Jag kände mig trygg.
    2023-02-24 Verifierad kund
    Vi blev professionellt och empatiskt bemötta av Oscar. Skulle absolut kontakta Oscar vid framtida försäljning av bostad.
    2023-02-24 Verifierad kund
    Mycket bra och trevligt. Sakligt och metodiskt, levde upp till förväntningarna!
    2023-02-23 Verifierad kund
    Ramona har från starten varit otroligt proffsig och service minded mot både mig och min sambo. Varför vi valde att fortsätta med Ramona som mäklare var för att hon är väldigt ärlig samtidigt som hon lyssnar på oss som säljare.

Från det att vi bestämde oss för att sälja hjälpte Ramona oss och på mindre än en vecka var lägenheten såld, och för ett riktigt bra pris också.

Har bara positivt att säga om Ramona och rekommenderar alla att ta hjälp av henne när ni vill sälja :) Hon lever verkligen upp till förväntningarna och mer!
    2023-02-19 Verifierad kund
    Ramona var super trevligt och hjälper mycket.
    2023-02-16 Verifierad kund
    Vi har sedan sommaren 2020 haft kontakt med Oscar, där vi tog steget att under sommaren 2021 göra oss redo för försäljning genom att lägga ut vår bostad till ”På gång”-status hos Fastighetsbyrån.

1,5 år senare så hittade vi vår nästa bostad, där vi på bara någon dag kunde lägga ut bostaden till försäljning. Oscars tips om att göra sig redo oavsett om man ska sälja imorgon eller om 2 år var en nyckel till vår framgång.

Oscar har under hela processen varit väldigt service-minded och hjälpt oss att resonera fram rätt beslut.

Vår visning och sedamera försäljning gick väldigt bra. Stort tack Oscar för vårt samarbete! Vi rekommenderar starkt att kontakta Oscar för din nästa försäljning.
    2023-02-15 Verifierad kund
    Oscar hjälpte oss att sälja vårt hem med trygg hand, entusiasm och ett bra resultat på ett sätt som passade oss helt perfekt!
    2023-02-15 Verifierad kund
    Ramona va supertrevlig och gav ett proffsigt intryck. Hon va påläst om bostaden och va lättillgänglig under hela processen.
    2023-02-09 Verifierad kund
    Jag är mycket nöjd med Ramona, hon uppdaterade mig löpande så jag kände mig otroligt trygg under hela processen. Rekommenderar henne till 100%
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Robert Kassar en del av Fastighetsbyrån Årsta
    2023-02-09 Verifierad kund
    På ett bra sätt. Han hjälpte mig genom köpet och det är jag tacksam för. Var tydlig och saklig vilket behövdes i en situation som är ny för mig.
    2023-02-08 Verifierad kund
    Jag är väldigt glad över att vi valde att ha Diwan som mäklare. Alltid lika trevligt bemötande och enkel att komma i kontakt med. Det vi uppskattade mycket med diwan var hans flexibilitet och att han verkligen får en och känna att han prioriterar oss som klienter. Han hjälpte oss med att vägleda oss genom försäljningen av vår bostad och hade inga problem med hjälpa oss med alla frågor som vi hade. Försäljningen gick riktigt bra och Diwan hjälpte oss att få det vi sökte. Rekommenderar starkt om du vill ha en professionell mäklare som tar sitt arbete på allvar.
    2023-02-07 Verifierad kund
    Jag är väldigt nöjd med Oscar som mäklare, för mig var det en självklarhet att ta hjälp av honom att sälja min lägenhet.
    2023-02-06 Verifierad kund
    Proffsig och trevlig som alltid gjorde sig tillgänglig att svara på frågor och funderingar.
    2023-02-06 Verifierad kund
    Diwan was accommodating from the very beginning. He was a perfect liaison between us and the sellers by setting up a private viewing for us. He also answered every single question we had with the utmost patience. He surpassed all expectations, we have been house hunting for a while and encountered many brokers but Diwan was the warmest and most helpful one we encountered during our entire experience. He went above and beyond; he wanted to make sure we were making the best decision for ourselves. He took time to go over every concern. Since we do not know Swedish, he made sure to translate every clause of every contract or document and answer questions about them. He was patient, knowledgable, and incredibly helpful. It was a truly wonderful experience to buy a house with him.
    2023-02-05 Verifierad kund
    Fick svar på frågor och funderingar. Jag kunde i lugn och ro fundera under budgivningen, och kände mig inte stressad, vilket jag uppskattade mycket.
    2023-02-04 Verifierad kund
    Diwan has been extremely helpful in the entire process. He not only helped answer all our questions but spent more than time required to make sure we felt at ease when making such a big decision about buying our home.

He went through the entire contract in detail, answered as many questions as we had, showed us the apartment when we asked and was extremely pleasant, friendly and helpful to work with. He has truly been amazing and couldn't have asked for better.
    2023-01-31 Verifierad kund
    Oscar är supertrevlig och hjälpsam på alla sätt, bra att bolla med och svarar snabbt på frågor.
    2023-01-30 Verifierad kund
    Hon är mycket kunnig, ärlig och tillgänglig jämnt.
    2023-01-25 Verifierad kund
    Mycket trevlig och hjälpsam kanon! 5 av 5 ⭐️
    2023-01-19 Verifierad kund
    Proffsigt bemötande och välkomnande.
    Mycket bra
    Snabb, kontaktbar, trevlig!
  • skrev om Oscar Parment en del av Fastighetsbyrån Årsta
    2023-01-18 Spontant omdöme
    Oscar har under hela processen, från den initiala kontakten till överlämning av nycklar, varit engagerad och mån om mina behov som säljare. Inga frågor eller funderingar har varit för stora och det har genomgående varit snabb återkoppling.
    2023-01-18 Verifierad kund
    Oscar har varit, och är, väldigt trevlig och hjälpsam på alla sätt. Han har varit lätt att får tag på, både via telefon och mejl. Jag har kunnat bolla tankar och funderingar på ett bra sätt. Jag har alltid fått ett trevligt bemötande och fin hjälp, vilket har varit bra då jag själv känt mig vilsen i många frågor.
    2023-01-17 Verifierad kund
    Jag kan varmt rekommendera Oscar som mäklare. Oscar är trevlig, tydlig och gav snabb återkoppling under hela processen. Jag är väldigt nöjd att jag valde att anlita Oscar vid försäljningen av min lägenhet.
    2023-01-17 Verifierad kund
    Ramona var positiv, engagerad och väldigt närvarande hela processen vilket gjorde oss väldigt trygga. Hon hjälpte till med alla frågor vi hade och höll oss hela tiden uppdaterade på vad som hände. Vi rekommenderar varmt Ramona!
    Den bästa bostadsmäklaren i Årsta
    2023-01-17 Verifierad kund
    Mäklaren var tillgänglig, tydlig och hjälpsam. Mitt köp var enkelt och smidigt genomfört. Jag upplevde att mäklaren bemötte mig på ett bra sätt och var tydlig i alla delar av processen. Jag kände mig trygg med mäklaren.
    2023-01-16 Verifierad kund
    Blev mycket trevligt bemött.Fick snabbt möjlighet att titta på lägenheten och köpet gick bra.
    2023-01-16 Verifierad kund
    Mycket trevlig, tillmötesgående och hjälpsam.
    2022-12-23 Verifierad kund
    Kunnig, professionell och hjälpsam. Skulle verkligen rekommendera Robert om du/ni står inför ett bostadsköp i Årsta
    2022-12-14 Verifierad kund
    Ramona har jobbat hård för att sälja vår lägenhet och lyckades, även förutsättningar var dåliga. Det var snabb och tydlig kommunikation per SMS eller mejl. Hon levde upp till mina förväntningar.
    2022-12-14 Verifierad kund
    Trevlig, kompetent och noggrann.
    2022-12-13 Verifierad kund
    Snabbt och mycket bra skött, vi är nöjda.
    2022-12-06 Verifierad kund
    Diwan är mycket professionell och jobbar för dig. Han är seriöst, ärlig och trovärdig. Har du rimliga förväntningar på din försäljning ger han allt för att nå fram dit.

Diwan lyckades sälja vår lägenhet till vårt önskade pris, på betydligt kortare tid än förväntat. Och detta på en stagnerande bostadsmarknad.
    2022-12-04 Verifierad kund
    Jag blev bemött med värme och lyhördhet av Diwan.

Jag förväntade mig en kunnig mäklare med bra kännedom om området och fastigheten, vilket jag tycker Diwan har.

Totalt sett har det gått väldigt smidigt. Inga konstigheter och jag är nöjd med min upplevelse. Väldigt trevlig mäklare med koll på läget.
    2022-12-02 Verifierad kund
    Supertrevlig och alltid närvarande!
    2022-11-28 Verifierad kund
    Oscar är lyssnande, tillmötesgående, snabb, effektiv och skapar resultat. Han äger mitt största förtroende.
    2022-11-24 Verifierad kund
    Oscar lyssnade in sig på oss och våra funderingar. Kom med bra lösningar på det som vi tyckte var problem.
    Oscar är mycket engagerad och ordnade försäljningen på ett mycket bra och smidigt sätt.
    Vi är väldigt nöjda hittills
    2022-11-24 Verifierad kund
    Tillmötesgående, kunnig, engagerad
    2022-11-17 Verifierad kund
    Bra, kunnig och trevlig! Hjälpsam.
    2022-11-14 Verifierad kund
    Trevligt och effektivt bemötande av Robert under en turbulent period på marknaden fick min lägenhet såld till ett pris jag förväntade mig i rådande situation.
    2022-11-14 Verifierad kund
    Jag och min sambo är otroligt nöjda med Diwan, han mötte alla våra förväntningar. Han var mycket tillmötesgående, duktig och hjälpsam. Det kändes väldigt tryggt ha Diwan som mäklare under hela processen.
    2022-11-10 Verifierad kund
    Jag blev bemött på bästa sätt! Är dålig på att utrycka känslor i text men kunde kort och gott inte varit nöjdare med bemötandet, kontakten eller den försäljartekniken Diwan uppvisade. Han levde upp till alla förväntningar!
    2022-11-08 Verifierad kund
    Bra bemötande, tydlig och snabb kommunikation och effektiva rekommendationer. Sammantaget en mycket bra erfarenhet och lyckad försäljning.
    2022-11-07 Verifierad kund
    Jag har köpte min nya bostad via Ramona. Jag har blivit professionellt bemött och guidad genom alla moment på ett förtroendeingivande sätt.