Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

• BadgeTenYears
1 304
4.9

Norra Botkyrka Välkommen till Norra Botkyrka! Här bor du i ett familjevänligt och tryggt område. Norra Botkyrka som omsluts av Mälaren, ligger verkligen bra till vad gäller närhet till både natur och mängder med arbetstillfällen. Vi som bor här, väljer därför att bo kvar. Det är inte ovanligt att flera generationer av samma...

1304 omdömen om Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

Sedan starten hos Reco 2013

Yusuf E
Sålde sitt hus med hjälp av Emanuel Turgay en del av Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
Botkyrka-Hallunda

Ett trevligt och kompetent bemötande. Emanuel är engagerad och lätt att samarbeta med. Jag har ett högt förtroende för honom. Han är hjälpsam och proffsig. Rekommenderar starkt.

Nabel G
Köpte sitt hus med hjälp av Emanuel Turgay en del av Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
Botkyrka-Hallunda

Trevlig mäklare, mycket hjälpsam och flexibel. Nöjd med bemötandet!

Kamola M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Peter Ablahad en del av Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
Botkyrka-Alby

Peter är en mycket bra mäklare. Han gav oss mycket bra tips för att sälja en lägenhet. Jag är väldigt glad över att få jobba med honom. Jag hoppas definitivt få jobba med Peter om framtida bostadsköp.

Ikboljon M
Botkyrka-Alby

Hej ! Peter Ablahat hjälpte mig mycket med att sälja vår lägenhet med min fru. Vi är stolta över det.

Alex Rafael T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Aram Soma en del av Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
Botkyrka-Hallunda

Jag var inte helt nöjd , sen ett kund försökte komma från en annan stad och han kunde bara komma på lördag han var intresserad men tyvärr fick inte svar från mäklaren därför ringde han mig själv och bokade tid med mig en lördag morgon.

Svar från Aram Soma

Hej Alex Rafael T, Tråkigt att du inte är helt nöjd med din försäljning! Den köpare som du syftar på kunde jag tyvärr inte visa din bostad för just den lördagen då jag var ledig med min familj, jag hade även informerat dig i förväg att jag var ledig på lördagar och kunde hålla visningar alla andra dagar, från tidig morgon till sen kväll. Väldigt konstigt att du inte har någon förståelse för detta då jag informerat dig om detta långt innan jag startat din försäljningsprocess och du accepterade detta då. Tycker också det var...

Fayzullo K

en bra person som älskar sitt jobb 10\10

Svar från Aram Soma

Tack för den fina rekommendationen och grattis till den fantastiska bostadsaffären!

Mikail T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Aram Soma en del av Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
Botkyrka-Hallunda

Jätte bra, jätte trevlig, går alltid att nå svarar på samtal och är tillgänglig

Rana Z
Botkyrka-Hallunda

Har är tydlig, strukturerad, trevlig bemötande och engagerad.

Dimitrije J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Tony Jergos en del av Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
Botkyrka-Hallunda

Tony gjorde hela processen lätt, han gör så allt går snabbt och smidigt.

Goran F
Botkyrka-Alby

Mäklaren visade sig vara en skicklig och pålitlig professionell som guidade mig genom hela processen med enastående expertis och engagemang.

Murad T
Botkyrka-Alby

Första gången på bostadsmarknaden hade tur att ha Aram Soma som mäklare..Han var tydligt och hjälpsam ,allt gick ju smidigt och fint trots all oroligheter innan köpet,Tack för den väl bemötande.

Fuad A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emanuel Turgay en del av Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
Botkyrka-Brunna

Emanuel Turgay är lugn och trevligt person, är också noggrann bra på att svara på frågor samt hjälpsam. Rekommenderas varmt.

Sivarajah P
Botkyrka-Alby

Han är mycket snäll, duktig, effektiv och trevlig mäklaren. Han är bäst.

Laiqa F
Botkyrka-Fittja

Aram är en grym mäklare med goda erfarenheter! Min lägenhet blev sålt till ett jätte bra pris fastän marknadspriset har sjunkit mycket då räntorna har höjts men tack vare Aram så gick det bra . Jag är super nöjd med all arbete som Aram har presterat och Rekommenderar honom starkt !

Christos G
Botkyrka-Kyrkbyn

Very quick to sell the house considering the market being down especially during summer. Aram and his team, took extra effort to take good pictures, plan private showings to potential buyers and being quick to act when the buyer was interested. Excellent communication and action plan!

Asko Antero P
Botkyrka-Kyrkbyn

Vi blev vänligt bemötande . Mäklaren var tydlig och uppriktig i sina sägandet . Vi är jättenöijda 👍

Yousif A
Botkyrka-Fittja

Aran är en fint och snäll person kunnig i sitt yrke hjälpsam och gruppen som Aram arbetar med är se lika fina och snälla o hjälpsamma. Tack

Ozan A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Marcus Deniz en del av Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
Botkyrka-Norsborg

Allt gick så snabbt och vi är jätte nöjda! Tack så mycket för all hjälp Marcus

Sven Bengt Olof A
Botkyrka-Alby

Aktiv och kanske lite för intensiv.

Abaid R
Botkyrka-Eriksberg

Utmärkt mäklare, en klippa, en bra människa

Bengt E
Botkyrka-Eriksberg

Aram Soma ingav från första mötet ett gott förtroende, och har varit väldigt fin igenom hela försäljningsproccesen. Kan varmt rekommendera honom.

Ibrahim B
Köpte sitt hus med hjälp av Marcus Deniz en del av Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
Botkyrka-Alby

Marcus har varit super bra genom hela processen gällande vårat husköp rekommenderas starkt

Inara Z
Botkyrka-Eriksberg

Blev bemött på ett bra sätt fick hjälp genom allt även fast min svenska inte är så bra väldigt duktig är glad

Elham Abdulmagid A
Botkyrka-Hallunda

Jag blev bemött med respekt tydlighet erfarenhet. Jag har förväntat mig att bli uppdaterad och hela tiden och det har jag blivit .

Farzana D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Marcus Deniz en del av Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
Botkyrka-Eriksberg

Han är hjälpsam och smart. Lycka till med andra köpare i framtiden. Hoppas du kommer få mycket glada kunderna. Tack ☺️

Abanoub M
Botkyrka-Hallunda

Aram är bästa mäklare som finns.

Saqib Ali C
Botkyrka-Eriksberg

Helt bra. Väldigt professional och kunnig. Kommunikation var 100% genom hela processen.

Eeva Mäkelä
Botkyrka-Brunna

Han är engagerad, kunnig, tillmötesgående

Jonni R
Botkyrka-Norsborg

Marcus är mycket trevlig och duktig kille , han är full av energi och hjälpsam 😊

Immad Z
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emanuel Turgay en del av Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
Botkyrka-Hallunda

Han är Positivt, Lungt, Duktig, Trevlig, Hjälpsam och Professionell, Han vet sitt jobb, Alltid Svarar på dina frågor och vi är nöjda med honom, Han hjälpte oss från början till slutet och kan rekommendera till andra också.

Cüneyt Y
Botkyrka-Kyrkbyn

Duktig och tillgänglig mäklare, rekommenderas.

Dariusz C

Very professional I would highly recommend Marcus Deniz

Jesper S
Botkyrka-Norsborg

Jätte trevlig, aldrig omöjlig och många köpare. Toppen grabb👍🏼

Aylin Lütfiye Y
Botkyrka-Kyrkbyn

Fick kontunuerlig återkoppling. Mycket tydlig mäklare.

Svar från Emanuel Turgay

Tack så mycket. Önskar er lycka till!

Kurt P
Botkyrka-slagsta

Trevlig mäklare som kan sin marknad. Allt har gått ”som på räls”. Kan rekommenderas!!

Svar från Emanuel Turgay

Stort tack Kurt. Önskar er all lycka framöver.

Mathias K
Botkyrka-Norsborg

Emanuel var trevlig och tog lite extra tid med mig på grund av min ålder när han visade mig runt i fastighet. Emanuel förstod mig och förklarade mycket för mig o det kändes bra eftersom att jag fortfarande är ung. Han uppfyllde alla mina förväntningar:)

Svar från Emanuel Turgay

Stort tack för de fina orden. Önskar dig all lycka till med din nya bostad.

Rosaria G
Botkyrka-Kyrkbyn

Mycket positiv på alla fronter

Svar från Emanuel Turgay

Stort tack Rosaria. Vi ses snart :)

Ahmad Zia H
Botkyrka-Hallunda

Han är bra svarar ganska snabbt

Dunia Sahir A
Botkyrka-Hallunda

Jättetrevlig som var tillgänglig och svarade snabbt vid frågor. Man fick en även bra köp upplevelse och han visade sitt engagemang.

Alex Rafael T
Botkyrka-Hallunda

Han duktig och positiv och hjälpande

Robert H
Botkyrka-Hallunda

Emanuel tog hand om oss professionellt. Han guidade oss genom försäljningen både klokt och pedagogiskt. En kille jag skulle anlita igen och har redan rekommenderat honom till fler.

Svar från Emanuel Turgay

Stort tack Robert för dina fina ord. Önskar er lycka till med ert nya hus :)

Göran Andreas Gregor Caspian F
Botkyrka-Hallunda

Kunnskapsrik med god oversikt over alt man trenger å vite ved kjøp av bolig. Og veldig hjelpsom.

Kerttu Suoma K
Botkyrka-Hallunda

Vänligt bemötande. Noggrann genomgång av allt. Kunnig.

Svar från Emanuel Turgay

Tack för förtroendet. Önskar dig all lycka.

Gulrukh K
Botkyrka-Hallunda

Hej! Jag tycker att Emanuel är en duktig mäklare. Han är engagerad på vad har gör. Som person är han trevlig och snäll. Vi har lyckats att träffa honom och tackar honom mycket.

Svar från Emanuel Turgay

Tack för dina fina ord. Önskar dig all lycka framöver.

Samrawit W
Botkyrka-Norsborg

Bra bemötande och vi fått allt vi behöver hjälpsamma jag mycket nöjd tack för allt

Svar från Aram Soma

Tack för den fina rekommendationen och grattis till den fantastiska bostadsaffären, du är alltid välkommen till oss på Swedbank Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

Yohannes W
Skrev om Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

Vi var nöjda på köpet på grund av professionell bemötandet och transparent förhållningssätt som känns tryggt och bekvämt för oss!

Rafid E
Botkyrka-Hallunda

Det märks att han är duktigt ock kan

Almaz A
Botkyrka-Fittja

Hej, Aram är en kompetent mäklare som bemöter kunderna. Jag har fått till räckligt men information och visning. Jag är tacksam med all information... Jag rekommenderar till vänner och familj Aram son en duktig mäklare. / Mvh Almaz

Gulay Alieva S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Tony Jergos en del av Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
Botkyrka-Alby

Vi fick väldigt varmt välkomnande han är trevlig duktig och professionellt.Mäklaren utförde sitt jobb bra inom god tid han tåg hänsyn till våra behov .Vi är nöjda och kan varmt rekommendera honom till kompisar.

Harut M
Botkyrka-Alby

Jag vill verkligen framföra mitt djupaste tack till Aram för den fantastiska hjälp och professionalism som hen visade under hela processen med mitt husköp. Att köpa ett hus kan vara en överväldigande uppgift, men Aram gjorde det till en smidig och positiv upplevelse. Aram visade en enastående kunskap inom fastighetsbranschen och kunde svara på alla mina frågor och bekymmer på ett tydligt och engagerat sätt. Hen tog sig tid att förklara varje steg i processen och guidade mig genom varje fas, vilket gav mig en känsla av...