Tony Jergos

Tony Jergos

Tony Jergos är mäklare på Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

Tony Jergos har varit registrerad mäklare sedan 2010-06. Tony Jergos har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-10 och har fått 127 omdömen med ett betyg på 4.9. Tony Jergos har haft 20 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 90% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

127 omdömen om Tony Jergos

Sedan starten hos Reco 2014
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Tony Jergos en del av Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
    • Norra Botkyrka
    2023-02-04 Verifierad kund
    Tony är jätte trevlig och skön person och han hjälpte oss jättemycket. Han har berättat som tydlig om bostaden. Vi tackar honom 🙏
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Tony Jergos en del av Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
    • Botkyrka-Gamla Norsborg
    2023-01-09 Verifierad kund
    Grymt bra mäklare med bästa bemötandet. Kan inte önskat mig någon annan som hjälpte mig med försäljningen av mitt hus. Så tacksam för allt slit han gjorde för denna försäljning. Finns ingen grymmare är Tony!
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Tony Jergos en del av Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
    • Botkyrka-Gamla Norsborg
    2023-01-06 Verifierad kund
    En grymm säljare med service på topp, han finns allt med före köp och efter köp, jag rekommenderar starkt till Tony
    Tack Gabriel! Det har vart ett nöje att hjälpa dig med ditt nya boende. Lycka till med allt/ Tony. Tony Jergos
    • Botkyrka-Hallunda
    2022-11-30 Verifierad kund
    Han är bäst. Hjälper så mycket och snäll
    Tack Så mycket Zehra! jag blir så glad att ni är nöjda med allt. Lycka till med ert nya boende. /Tony Tony Jergos
    • Botkyrka-Slagsta
    2022-11-18 Verifierad kund
    Väldigt hjälpsam engagerad samt lyhörd .rekomenderar starkt .jag är nöjd med hela processen
    Tack så jättemycket för er rekommendation. Det glädjer mig verkligen!/Tony Tony Jergos
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Tony Jergos en del av Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
    2022-10-01 Verifierad kund
    Tony var trävligt och stor hjälp, utan Tony vi skulle inte ha lägenhet .
    Riktig hjälte.
    Han var råd givare försäljare .
    Tack Tony
    Zoran!, jag är mycket glad att vi tillslut löste allt, det va inte lätt men vi samarbetade och tillslut blev det perfekt!. Lycka till med allt och tveka inte att ringa om du behöver något/Tony Tony Jergos
    2022-09-29 Verifierad kund
    Han jobbar bra och han vet jobb och han är snäll
    Stort tack Boris! Tack så mycket för förtroendet. /Tony Tony Jergos
    • Botkyrka-Hallunda
    2022-09-22 Verifierad kund
    blev bra och trevligt bemött.
    han uppfyllde mina förväntningar.

svarade alltid på telefon och mail direkt och fick svar på alla frågor jag undrade över . Det var en stor lättnad
    Tack så mycket Michel! Lycka till med ditt nya boende och tveka inte att höra av dig vid frågor eller funderingar. /Tony Tony Jergos
    2022-08-02 Verifierad kund
    Tony är tevlig, lyhörd och professionell med ett gott tryggt och lugnt bemötande med tydlig och effektiv kommunikation.

Det är den andra gången jag får hjälp utav Tony för bostadsfösäljning, jag kommer att anlita Tony igen vid ev fler försäljningar i framtiden.

Uppskattas och rekommenderas!
    Charbel! Jag gillar verkligen att jobba med dig, du är alltid välkommen tillbaka till oss. Lycka till med allt du gör. Tack än engång/Tony Tony Jergos
    • Botkyrka-Slagsta
    2022-06-10 Verifierad kund
    Vet vad han gör en riktigt bra mäklare!
    Tack så mycket Kristina!, lycka till med allt. /Tony Tony Jergos