Emanuel Turgay

Emanuel Turgay

Emanuel Turgay är mäklare på Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

Emanuel Turgay har varit registrerad mäklare sedan 2017-10. Emanuel Turgay har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-11 och har fått 302 omdömen med ett betyg på 4.9. Emanuel Turgay har haft 60 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

302 omdömen om Emanuel Turgay

Sedan starten hos Reco 2017
Nabel G
Köpte sitt hus med hjälp av Emanuel Turgay en del av Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
Botkyrka-Hallunda

Trevlig mäklare, mycket hjälpsam och flexibel. Nöjd med bemötandet!

Rana Z
Botkyrka-Hallunda

Har är tydlig, strukturerad, trevlig bemötande och engagerad.

Fuad A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emanuel Turgay en del av Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
Botkyrka-Brunna

Emanuel Turgay är lugn och trevligt person, är också noggrann bra på att svara på frågor samt hjälpsam. Rekommenderas varmt.

Sivarajah P
Botkyrka-Alby

Han är mycket snäll, duktig, effektiv och trevlig mäklaren. Han är bäst.

Saqib Ali C
Botkyrka-Eriksberg

Helt bra. Väldigt professional och kunnig. Kommunikation var 100% genom hela processen.

Immad Z
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emanuel Turgay en del av Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
Botkyrka-Hallunda

Han är Positivt, Lungt, Duktig, Trevlig, Hjälpsam och Professionell, Han vet sitt jobb, Alltid Svarar på dina frågor och vi är nöjda med honom, Han hjälpte oss från början till slutet och kan rekommendera till andra också.

Cüneyt Y
Botkyrka-Kyrkbyn

Duktig och tillgänglig mäklare, rekommenderas.

Aylin Lütfiye Y
Botkyrka-Kyrkbyn

Fick kontunuerlig återkoppling. Mycket tydlig mäklare.

Svar från Emanuel Turgay

Tack så mycket. Önskar er lycka till!

Kurt P
Sålde sitt hus med hjälp av Emanuel Turgay en del av Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
Botkyrka-slagsta

Trevlig mäklare som kan sin marknad. Allt har gått ”som på räls”. Kan rekommenderas!!

Svar från Emanuel Turgay

Stort tack Kurt. Önskar er all lycka framöver.

Mathias K
Botkyrka-Norsborg

Emanuel var trevlig och tog lite extra tid med mig på grund av min ålder när han visade mig runt i fastighet. Emanuel förstod mig och förklarade mycket för mig o det kändes bra eftersom att jag fortfarande är ung. Han uppfyllde alla mina förväntningar:)

Svar från Emanuel Turgay

Stort tack för de fina orden. Önskar dig all lycka till med din nya bostad.