Han är den bästa inom sitt område Han hjälpte oss mycket med att hitta vår lägenhet och det är underbart på alla sätt.
Aday Duru
Aday Duru är mäklare på Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
.Aday Duru har varit registrerad mäklare sedan 2018-07. Aday Duru har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-05 och har fått 191 omdömen med ett betyg på 4.8. Aday Duru har haft 43 försäljningar sen 2024-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-03 - 2025-02
191 omdömen om Aday Duru
Jätte kunnig mäklare , han kan sitt jobb
Aday var proffsig, lyhörd och lätt att nå. Rekommenderas varmt!
Jag vill uttrycka mitt stora tack till min mäklare Aday som med sitt hårda arbete och sitt engagemang verkligen har gjort ett fantastiskt jobb med att sälja min lägenhet. Han har lagt ner mycket tid och energi på att hitta rätt köpare och har varit både professionell och stöttande genom hela processen. Det är tydligt att han brinner för sitt arbete och är mån om att göra sitt bästa för sina kunder. Jag uppskattar verkligen hans insats och kan varmt rekommendera honom till andra som söker en mäklare som verkligen kämpar för ett lyckat resultat.
Bäst mäklare i Stockholm ❤️ tack för hjälpen
Stort tack Fikret. Jag önskar dig all Lycka!
Från första kontakten tills affären var klar var förstklassig. +++++av 5.
Nöjet var på min sida och de är jag som ska tacka. Stort grattis till den nya bostaden och hoppas ni kommer att trivas där.
Aday hjälpte oss genom hela processen med vårt första bostadsköp och överträffade våra förväntningar. Han fick oss att känna oss trygga och bekväma från början till slut. Oavsett tid på dygnet eller vilken fråga vi hade, fanns han alltid tillgänglig och visade ett genuint engagemang för att vi skulle känna oss nöjda.Vi rekommenderar honom varmt till alla som letar efter en mäklare som verkligen bryr sig!
Stort tack för de fina omdömet jag önskar er all lycka i framtiden.
Vi är oerhört nöjda med Aday Duru och det stöd vi fick under hela försäljningsprocessen. Professionellt bemötande, snabb återkoppling och en trygg hand genom allt. Rekommenderas varmt till alla som söker en skicklig och engagerad mäklare!
Stort tack för de fina omdömet nöjet var på min sida. All lycka till er i framtiden.
Aday är en mäklare vi kan rekommendera.Förklarar alla steg i försäljningen på ett lugnt och bra sätt. Ringer alltid tillbaka om vi sökt honom. Vi är mycket nöjda.
Stort tack för möjligheten att representera er i er bostads affär och stort tack för de fina omdömet.
Han var behjälplig och såg till att kunna svara på alla våra frågor och gav det där lilla extra .
Stort tack för de fina omdömet och all lycka till er i framtiden.