Han har gjort ett bra jobb med de förutsättningar som fanns.
Fastighetsbyrån Farsta
Här i Farsta hittar du ett naturnära område med närhet till centrum och riktigt bra kommunikationer. Sjöarna Magelungen och Drevviken med härliga promenadstråk och badplatser sätter prägel på området, och Farsta Centrum erbjuder allt du behöver. Är det hit du vill flytta? Då ska du kontakta oss på Fastighetsbyråns kontor på...
2119 omdömen om Fastighetsbyrån Farsta
Sedan starten hos Reco 2013
Otroligt tillmötesgående och väldigt proffsig, hade anlitat igen!
Alltid tillgänglig! Löser allt snabbt och smidigt!
Jag vill varmt rekommendera Enes. Han var alltid tydlig, tillgänglig och väldigt professionell genom hela processen. Jag fick hela tiden känslan av att han verkligen ville mitt bästa och arbetade engagerat för att allt skulle bli så bra som möjligt. Jag kände mig trygg och välinformerad från start till mål.
Det var både det som vara bra och mindre bra.
Han är engagerad, kunnig, trevlig, lätt att få tag i, bra på att förklara processerna.
Robin är en seriös och engagerad mäklare. Pålitlig, lyhörd och lyssnar på kundens önskemål. Behöver ni en vettig och seriös mäklare nu under mer oroliga tider så bör ni vända er hit!
Har vara bra saker att säga kring Burak. Kände mig trygg från första mötet till att lägenheten var såld!
Tack för dina fina ord Oscar! Vi ses på tillträdet!
Fantastisk mäklare! Proffsig, engagerad och väldigt lätt att ha att göra med. Försäljningen gick smidigt och jag kände mig trygg hela vägen. Rekommenderar starkt!
Stort tack för de fina orden Paola! Det värmer verkligen att höra och jag är så glad att ni är nöjda med både försäljningen och mitt arbete. Det var ett nöje att få hjälpa er, vi ses på tillträdet!
Burak yildiz Lätt att samarbeta och snabb på att svara
Tack Marcelo! Det glädjer mig att ni känner er nöjd. Vi ses på tillträdet!
Höll sitt löfte och var proaktiv.
Tack så mycket för ditt omdöme Michael! Det var ett nöje att få hjälpa dig. Vi ses på tillträdet!
Redan vid vårt första samtal gav Burak ett varmt och ödmjukt intryck, och därför kändes det extra tryggt att lägenheten vi fastnade för var ett av hans objekt. Genom hela budgivningen och vidare till kontraktsskrivningen var han lyhörd, professionell och hjälpsam. Han gjorde processen smidig, inte minst genom att effektivt samordna kontakten med banken. Vi är väldigt glada att just Burak var mäklaren, det skapade en trygg och positiv upplevelse från start till mål.
Tack snälla för de fina orden! Det betyder verkligen mycket. Det har varit ett nöje att hjälpa er genom processen, och jag är glad att ni känt er trygga hela vägen. Vi ses på tillträdet!
Very good and easy handling. Robin made the process easier and explained it in detail.
Yosef har allt man kan önska sig hos en mäklare - seriös, rak, energisk, snabb, kreativ, alltid tillgänglig, svarar på sms, telefon, mail på studs! Dessutom har han humor, värme och glimten i ögat - vilket också gör hela processen lite roligare! Han har ett stort nätverk och koll på områdena han har ansvarar för. Han gav mig ärliga och bra råd kring allt jag behövde i det lilla och stora och hade mycket tålamod med mig. Han kan sitt yrke, är genuin, han drivs av att göra en så bra affär som möjligt för alla inblandade (utan...
Good. Always available and responds asap.
Mycket punktligt noggrant sakligt.
Flexibel och trevlig i sitt bemötande. Lätt att ha och göra med. Tydlig och transparent kommunikation!
Snabb på svara och återkoppla 👌🏼
Lättsam, förklarar bra, tillmötesgående
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Tack så mycket för omdömet Igor!
Engagerad och trevlig mäklare som kan sitt
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad roligt att du upplevde mig som engagerad och kunnig – det betyder mycket. //Enes K
Enes har varit engagerad från början till slut. Han informerade oss väl om hur allting skulle gå till.
Tack snälla för ert förtroende och fina ord! Det har varit ett nöje att hjälpa er genom hela försäljningen. //Enes Kaya
Saklig, kunnig och snabb hantering av försäljningen. Han hade en vilja att upplysa oss om hur det går till vid försäljning. Han var alltid tillgänglig via mobil./Rolf
Tack så mycket, Rolf! Jag uppskattar verkligen ditt fina omdöme. Det gläder mig att du upplevde processen som smidig och tydlig. //Enes Kaya
Jag känner honom inte så mycket, men han är snäll och ansvarig på sitt jobb.
Var väldigt noggrann med detaljer, han ville förtydliga saker så vi var väl medvetna om att t.ex. det inte fanns tvättstuga utan bara tvättmaskin i lägenhet. Var överlag väldigt trevlig och tillmötesgående.
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Jag tycker det är viktigt att vara tydlig och noggrann så att allt känns tryggt för mina kunder – roligt att ni uppskattade det! //Enes Kaya
Enes var trevlig och hjälpsam under försäljningen.
Tack för ditt omdöme! Ses på tillträdet :) //Enes Kaya
Burak har ett mycket trevligt bemötande som vi tyckte om. Han lyckades sälja vårt hus trots att marknaden var väldig trög. kanske fel tid att sälja hus med hög ränta mm, men han lockade många spekulanter till visningarna. Burak är professionell i sitt arbete och mycket serviceinriktad, kunnig och trevlig person att ha med att göra. Så det är endast ett mycket positivt omdöme vi vill ge Burak! Han rekommenderas varmt av oss!
Stort tack för de fina orden Johan! Det värmer verkligen att höra och jag är så glad att ni är nöjda med både försäljningen och mitt arbete. Det var ett nöje att få hjälpa er, och jag är glad att vi tillsammans kunde hitta en bra lösning trots utmanande marknadsförhållanden. Tack ännu en gång för ert förtroende och de varma rekommendationerna! Vi ses på tillträdet!
Otroligt service-minded och duktig. Fick första köpet att kännas tryggt!
Stort tack för ditt fina omdöme Daniela! Så glad att jag kunde göra ert första köp tryggt och smidigt. Vi ses på tillträdet!
Enes Kaya är väldigt duktig i sitt jobb och vet vad han ska göra och ärlig. Vi är väldigt nöjda med honom. Tack ! Mvh / Samini
Stort tack för ditt fina omdöme, Samini! Det gläder mig verkligen att ni är nöjda och att ni uppskattade mitt arbete. Tack för ert förtroende och ett fint samarbete! //Enes K
Enes bidrog till en väldigt smidig och trevlig säljupplevelse, en närvarande mäklare som gör det lilla extra!
Stort tack för ditt omdöme! Det betyder mycket att höra att du är nöjd med processen och mitt engagemang. Det har varit ett nöje att hjälpa till med din försäljning! //Enes K
Robin är fantastisk mäklare, som erbjuder stöd och rådgivning. Trevlig och professionell. Varmt rekommenderar. Inna Wester
Vi är jätte nöjda med Enes , det har varit en bra erfarenhet , Tack så hemskt mycket för din tålamod och engagemang. Mvh /Asal
Tack så mycket, Asal! Det betyder mycket att höra att ni är nöjda! Tack själva för ert förtroende och ert fina samarbete! /Enes Kaya
Kim är en gedigen mäklare med kunden i fokus samt tar fram det bästa om bostaden. Hjälper till med allt runt försäljningen och har fingertoppskänsla vilka kunder som är möjliga köpare.
Tusen tack för ditt fina omdöme Kjelle! Det är andra gången vi samarbetar och båda gångerna har varit lika trevliga erfarenheter. Jag hoppas du säljer snart igen så att vi får chansen att jobba ihop en tredje gång. Ta hand om dig och hälsa Titti!
Vi är otroligt nöjda med vår mäklare Enes. Han har kontinuerligt hållit oss uppdaterade genom hela processen och tagit sig tid att förklara varje steg på ett tydligt och professionellt sätt. Vi har tillsammans planerat prissättningen och strategin för försäljningen, vilket gav oss ett stort förtroende för honom. Det vi uppskattar särskilt är att Enes inte enbart förlitar sig på Hemnet, utan även aktivt arbetar med sitt eget kundregister för att hitta rätt köpare – något som verkligen visar på hans engagemang och breda kontaktnät....
Stort tack för ert fina omdöme och för förtroendet att få hjälpa er med försäljningen! Det gläder mig verkligen att ni känt er trygga och väl informerade under hela processen. Att arbeta nära mina kunder och hitta rätt köpare genom både marknadsföring och mitt eget nätverk är något jag lägger stor vikt vid, så det betyder mycket att ni uppskattade just det. Önskar er all lycka framöver – och varmt välkomna att höra av er om ni behöver hjälp i framtiden! /Enes Kaya
Vi har enbart positivt att säga om Yosef. Vi hade höga krav på var vi ville bo, storlek på bostaden och att bostaden skulle finnas högre upp i ett nyare byggt hus. Yosef lyckades hitta denna bostad åt oss trots att den inte fanns ute för försäljning ännu! Yosef är professionell i sitt arbete, kunnig och trevlig person att ha med att göra. Han rekommenderas varmt!
Jag hade ett fantastiskt bemötande och professionell hjälp av Robin. Allt gick smidigt och jag kände mig trygg genom hela processen. Rekommenderas varmt!
Det var en mycket intressant upplevelse. Vi uppskattade hur han gick tillväga med försäljningen av vår lägenhet. Allt ordnades perfekt på kort tid utan problem. Vi blev fascinerad av hans prestation.
Trevligt bemötande och bra feedbak på dom flesta frågeställningar jag hade i samband med lägenhetsaffären!
Burak clearly knows his stuff about the market, the area, the processes, and everything else involved with buying and selling houses, so was able to inform us about everything we were curious about. At the same time, he was also good at listening to what we wanted, and helped us with that. He's a nice fellow, easy to talk to, and readily contactable. I would definitely work with him again and can highly recommend him as a broker.
Thank you Bonnie! I truly appreciate your feedback and I’m very happy I could support you. Don’t hesitate to reach out if I can help again!
Jon delivered an outstanding level of service resulting in the swift and successful sale of the flat and his performance exceeded expectation. During sales process, Jon conducted a precise and timely analysis of the local market and advice me accordingly on an optimal pricing strategy that balanced speed and value. Jon also demonstrated sharp and effective negotiation skills with the buyers.
Bra kommunikation, transparent, hjälpsam och trevlig
Tack Jesper för ett bra samarbete :) Önskar dig lycka till med letandet!
Burak var fantastisk. Han lyckades engagera köpare på en till synes väldigt tuff marknad med stort utbud och lockade många till visningarna. Man känner sig extremt prioriterad med Burak som mäklare, så han får nog sälja min nästa lägenhet också.
Stort tack för det fantastiska omdömet Oscar! Det gläder mig att du kände dig prioriterad och väl omhändertagen genom hela processen. Jag hjälper dig gärna med nästa försäljning också!
Mycket trevligt möte! Förklarade noga !
Tack Anders, kul att du är nöjd med kontraktsskrivningen. Grattis till ert nya köp!
Trots en kärv marknad var Robin bestämd att det skulle lyckas. Jag visste inte vad jag kunde förvänta mig, men Robin höll mig hela tiden underrättad och kom med sina idéer och sitt pepp. Och lyckades med det jag ibland inte trodde på skulle hända. Robin är proffsig och närvarande. Aldrig långt bort.
Stort tack för de fina orden Tina! Det betyder mycket att höra. Jag är så glad att vi kunde nå målet tillsammans och att du kände dig trygg genom hela processen. Önskar dig all lycka framöver!
Robin är trevlig och lätt att ha att göra med. Svarar snabbt om man har någon fundering samt hör av sig och rapporterar läget under säljprocessen. Är kunnig och påläst.
Tack snälla för ert fina omdöme Anki! Jätteroligt att höra att ni uppskattade samarbetet, önskar er allt gott framöver!
Saklig information, effektivt utförande och vänligt bemötande.
Tack för dina fina ord Martin! Vi ses på tillträdet!
Har enbart positivt att säga om Yosef Lahlou! Mycket professionellt bemötande, kunnig, trevligt sätt, lugn och inlyssnande. Levde mer än väl upp till mina förväntningar vid försäljningen av fastigheten.
Vi är otroligt nöjda med Robin som mäklare vid vårt första bostadsköp. Han överträffade våra förväntningar och det märks att han är både erfaren och genuint engagerad i sitt arbete.
Tack så mycket för ert fina omdöme Shawn! Stort grattis till nya hemmet :-)
Min första budgiving och första köp av en bostad. Det kändes tryggt och säkert, fick snabb återkoppling på hur lägetsbilden var (under budgiving och kontrakt) samt var professionel och hanterade allt i lugn och ro så vi som köpare kände att vi fick det som behövdes.
Tack snälla för det fina omdömet Camilla! Så roligt att höra att ni kände er trygga under hela processen. Stort grattis till ert nya hem och hoppas ni kommer trivas fantastiskt bra!
Robbin är trevlig noggran och kunnig. Sätter kunden i fokus och ser till att löpande hålla kontakt med information och uppdatering över läget.
Tack snälla för de fina orden, Michael! Hoppas verkligen att ni kommer trivas i ert nya hem :-)