Paulina höll gott mod och energi genom en seg marknad.
Fastighetsbyrån Södertälje
Att köpa, sälja eller byta bostad kan vara ditt livs viktigaste affär. Låt oss på Fastighetsbyrån hjälpa dig till en smidig och bra affär! Vi har funnits i Södertälje sedan 1970 och under åren som gått har vi byggt upp ett starkt kontaktnät och en djup förståelse för den lokala bostadsmarknaden. Varje år genomför vi hundratals...
3565 omdömen om Fastighetsbyrån Södertälje
Sedan starten hos Reco 2013
Bra och engagerad mäklare som får jobbet gjort efter säljarens prioriteringar.
Väldigt trevligt bemötande och tydlig information om fastigheten till samtliga spekulanter. Våra förväntningar var låga dvs fastigheten var i det övre prisbilden för vår budget men samtidigt något vi verkligen ville köpa. Klas guidade oss hur budgivning går till och där och då la vi ett bud som säljaren accepterade. Vi är så nöjda och glada över Klas arbete vilket ledde till köp av vårt drömtorp. Vid kontraktsskrivning så gick det tydligt och informativt till av Klas 5/5🏆
Stort tack för det fina betyget, Anders! Vilken fantastisk recension och vad glad jag blir över att ni känt er trygga och att ni fick den informationen ni behövde för att ta ett beslut. Jag hoppas och tror att ni kommer stormtrivas på det fina soldattorpet! Vi ses snart och jag vill passa på att önska er en glad midsommar! Mvh Klas Hamrén Fastighetsbyrån
En mycket engagerad mäklare som verkligen vill försäkra sig om att att alla känner sig trygga med affären.
Stort tack för det fina betyget, Angela! Jag hoppas och tror ni kommer att trivas som fisken i erat charmiga lilla soldattorp. Önskar er en glad midsommar och vi ses ju snart igen. Må bäst! Mvh Klas Hamrén Fastighetsbyrån
Hon var trevlig och hjälpsam Tack 🤩
Vi träffade Klas för 10 år sedan, då han hjälpte säljaren till det torp vi köpte. När vi nu i vår tur bestämde oss för att sälja, var det för oss självklart att leta upp honom igen. Klas har alltigenom varit professionell, lyhörd, väldigt engagerad och lätt att ha att göra med. Och dessutom är han en mycket trevlig prick. Vi rekommenderar honom å det varmaste.
Stort tack för det fina betyget, Jordi och Erika! Detta värmer otroligt mycket att få höra och jag känner detsamma för er. Ni har varit lyhörda, roliga, enkla och effektiva att jobba med. Vi ses inom kort igen! Mvh Klas Hamrén Fastighetsbyrån
Jag vill verkligen rekommendera William Bemarre som mäklare. Vi köpte vårt hem genom honom och vi är otroligt nöjda med hela processen. Han var engagerad, kunnig och hjälpsam från första visningen till kontraktsskrivningen. Tack vare hans expertis och engagemang kände vi oss trygga och säkra genom hela köpet. Jag kan varmt rekommendera William.
Tobias var otroligt hjälpsam under hela köpprocessen. Han fanns alltid tillgänglig för frågor och förklarade allt på ett lugnt och tydligt sätt. Vi kände oss trygga genom hela affären och uppskattade verkligen hans engagemang och professionalism. Rekommenderas varmt!
Supertrevlig och kunnig! Hjälpte oss uppnå vårat vår i en svår marknad.
Moshe är en fantastisk mäklare som verkligen tar sitt uppdrag på allvar och arbetat hårt. Älskar att han hela tiden varit tillgänglig och kommunicerat uppdraget. Jag kan varmt rekommendera honom för alla som vill få sin lägenhet såld. Det bästa av allt är att han har brett kontaktnät så man slapp lägga lgh på Hemnet. Bästa mäklaren!
Trevlig, tillmötesgående, inlyssnande ! Rätt man på rätt plats !
Professionell och bra bemötande. Rekommenderar mycket
fast service, we had very good support. the process and interaction were very good
Jätte trevlig , svarade på alla frågor man hade o ställa . Kan verkligen sitt jobb o brinner för det 😀
William är proffsig och noggrann. Han är tydlig och är snabb på att återkoppla med frågor man har. Vi slutade precis en affär där jag fick köpa en lägenheten jag är i behov av och allt har gått super smidigt och snabbt med William. Stort tack för en smidig och snabb affär. Rekomenderas starkt!
William är väldigt bra på att ge information samt att han alltid är tillgänglig på telefon vid eventuella frågor och mycket kunnig inom sitt område!
Saklig, kunnig, kundvändlig och lättsam att göra med. Stöttade i ett svårt vägval när köpångesten tog över. Offrade till och mer av sin tid för oss från sin pågående semester för att sedan kunna slutföra affären.
Trevlig bemötande För mig var viktigt att han kunde svara på mina frågor, säker på sin sak
Tobias är en fantastisk människa, lugn och trevlig, vi blev väl bemötta. Han var tydlig, hjälpsam, han följde med oss under hela processen när vi köpte huset. Tack Tobias för din hjälp den uppskattas.
Kanonbra allt gick i lås,proffsigt.
William Bemarre är den bästa mäklaren som finns.. Han är väldiget hjälpsam samt är han tillgänglig hela tiden. Han försöker på alla sätt att hjälpa både säljare och köpare. Jag rekommenderar William han är bäst.
Skött det han förväntas göra. Allting har fungerat bra. Glad och positiv.
-Trevlig -Kunnig -Tydlig och snabb Jag ska gärna med gott samvete rekommendera Peter till folk som behöver köpa bostad . MVH Tomas Al-Banna
Hej Tomas, Tusen tack för din fina rekommendation! Jag uppskattar verkligen dina vänliga ord och det betyder mycket för mig att du haft ett bra intryck av mitt arbete. Tveka inte att höra av dig om det är något mer jag kan assistera med framöver! Vänliga hälsningar, Peter Ablahad
Moshe Kucukkaya är mycket hjälpsam och tillgänglig. Han är en bra mäklare, som tydligt går igenom vad som måste göras innan och efter visning.
Moshe Kuccukkaya är en bra mäklare, som tydligt går igenom vad som måste göras innan en visning, och även efter visning. Han är mycket hjälpsam.
Vi köpte genom Klas Hamrén, han var bra - lätt att få tag på och kunde sin sak. Tror att både säljare och köpare var nöjda i slutändan.
Stort tack för det fina betyget! Hoppas och tror ni gjorde en fin affär både köpare och säljare. Ni kommer trivas finfint där med morfar och mormor runt knuten! Ha en fin sommar! Mvh Klas Hamrén
Lyhörd och omtänksam mäklare som kändes väldigt erfaren och vi är mer än nöjda.
Jag är otroligt tacksam för Tobias hjälp med att sälja vår bostad. Jag blev bemött med stor professionalism och vänlighet från första stund. Mina förväntningar var höga, och Tobias överträffade dem genom att vara lyhörd, kunnig och engagerad. Hela processen kändes trygg och smidig, och jag är mycket nöjd med resultatet. Jag rekommenderar dem varmt!
Den absolut bästa och professionella mäklare vi haft att göra med. Han var med oss från dag ett och kollar att allt går rätt till även med köp av vårt nya hus. Man är uppdaterad hela vägen och får råd hur man bör göra för bästa resultat. Tryggt och bra helt enkelt, känns som man går igenom detta med en god vän. Han är bäst den gode Klas, tack för ett gott jobb. Mvh. Jonny & Frida
Stort tack för det fina betyget och för fina ord, Jonny och Frida! Ja vilken grej detta blev...en del fartgupp längs vägen mellan start till mål, men allt löste sig tillslut och vi var ett bra team. Tack för förtroendet och jag hoppas ni kommer iväg till erat nya hem väldigt snart! Trevlig sommar och vi hörs snart igen! Mvh Klas Hamrén
Vi blev väl bemötta av Sofia på visningen. Efteråt hade vi bra kontakt. Försäljningen gick fort o bra. Vilket kändes skönt.
Väldigt hjälpsam, tillmötesgående och tillgänglig!
Engagerad och kunnig mäklare. Trevlig och mottaglig. Rekommenderar han.
Bästa mäklaren i stan utan tvekan!
Har träffat många olika mäklare och kan på direkten säga att Tobias i särklass är den bästa. Som köpare har han tagit mina preferenser i åtanke och aktivt letat efter ett objekt som passar mig. Detta var mitt första bostadsköp och han har fått det att kännas tryggt rakt igenom. Tobias finns alltid tillgänglig och följer även upp efter bostadsköp. En transparent och ärlig mäklare som värnar om sina kunders bästa.
Trevlig. Bra bemötande. Lätt att få tag på. Fick mitt hus sålt till det pris jag önskade!
Mycket hjälpsam och tydlig i affären. Jag är tacksam för att det gick så smidigt!
Allt man kan önska! Alltid tillgänglig för frågor. Snabb återkoppling och väldigt pålitlig. Rekommenderas varmt.
Sofia har mycket bra kunskaper och erfarenheter. Hon är alltid lika positiv, kommunicerar tydligt och ärligt. Återkopplar regelbundet om utvecklingen i försäljningsprocessen. Hon ger bra rådgivning och kämpar hårt för att uppnå bra resultat. Kan varmt rekommendera henne. Hon sätter alltid kunden först!
Klas var vårt val som mäklare från första mötet och första stund. Hans engagemang och kundfokus var avgörande för oss. Förberedelserna för försäljningen var utomordentligt väl genomförda. Säljprospektet, och fotografierna, blev otroligt snyggt och attraktivt. Slutresultatet överträffade våra förväntningar. Klas var hjälpsam och väldigt aktiv under hela resan, inte minst under visningen av objektet och under budgivningen. Vi vill starkt rekommendera Klas till andra personer som vill ha mäklarhjälp.
Stort tack för det fina betyget, Ulf! Vilken resa det har varit och så otroligt roligt samtidigt. Glad för eran skull och även glad för att ni fick så fina köpare också. Det blev en fullträff helt enkelt! Hoppas ni nu ska trivas i eran nya miljö och stad framåt. Vi ses inom kort och tack igen för förtroendet! Ha en fin sommar! Mvh Klas Hamrén
Trevligt bemötande, driven och väldigt pålitlig mäklare. Fick min Bostadsrätt såld snabbt när jag hade det som önskemål pga husköp.
Supernöjd! Han har gjort mer än vad som ingår i beskrivningen. Och han är väldigt flexibel. Rekommenderar varmt!!
Snabb och smidig försäljning av vår bostadsrätt.
Tillgänglig, påläst och lyhörd. Kan inte bli mycket bättre.
Stort tack för det fina betyget, Tomas! Glad att ni fick den känslan och upplevelse i denna process. Vilken grej detta blev och så roligt att det blev just ni, som nu får flytta in i detta drömhus! Ha en fin helg, så ses vi inom kort! Mvh Klas Hamrén
Bra service och väl utförd arbete!
Bästa mäklaren väldigt tacksamma att vi fick henne
Trevligt sätt att kommunicera. Snabb återkoppling på ärendets olika faser. Duktig på att tmredogöra försäljningen olika skeden. Fanns alltid till hands.
Mycket bra trevligt och duktig mäklare
Trevlig och positivt bemötande är den upplevelsen vi fått. Glädjefull och professionell!
Mycket proffesionellt och smidig!
Jätte bra mäklaren Bra William