Daniel Varli
Daniel Varli är mäklare på Fastighetsbyrån Södertälje
.Daniel Varli har varit registrerad mäklare sedan 2007-12. Daniel Varli har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-01 och har fått 345 omdömen med ett betyg på 4.8. Daniel Varli har haft 89 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
345 omdömen om Daniel Varli
Sedan starten hos Reco 2017
sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Varli en del av Fastighetsbyrån Södertälje
Trevligt bemötande. Mycket hjälpsam och förstående och fick försäljningen att gå väldigt smidigt.
köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Varli en del av Fastighetsbyrån Södertälje
Väldigt bra! Daniel är kunnig, serviceminded och trygghetsingivande.
Professionell, lyhörd och hjälpsam. Snabb på att återkoppla och få kontakt med.
Ett mycket trevligt och kompetent intryck.
Är väldigt nöjd med Daniel som mäklare. Han var tillmötesgående och såg till att stämma av med mig regelbundet kring hur försäljningen gick. Det kändes helt enkelt tryggt att ta hjälp av Daniel vid försäljningen av min lägenhet :)
Trevligt bemötande Lugn och kunnig
Mitt första intryck av mäklare Daniel Varli var hans förekommande och kunniga bemötande, som stärktes vidare under köpet av bostaden Bangatan 28. Hans sammanfattning under kontraktstecknandet var mycket bra och informativt. Är mycket nöjd med allt!
Han är bästa mäklaren i Södertälje
Trevlig och professionell
Tillgänglig -
En väldigt professionell mäklare som får en att känna sig lugn vid en så stor affär som en bostadsförsäljning.Väldigt tydlig och transparent kommunikation. Vi rekommenderar honom starkt.