Daniel Varli
Daniel Varli är mäklare på Fastighetsbyrån Södertälje
.Daniel Varli har varit registrerad mäklare sedan 2007-12. Daniel Varli har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-01 och har fått 301 omdömen med ett betyg på 4.8. Daniel Varli har haft 103 försäljningar sen 2021-08 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-08 - 2022-07
Läs vad 301 Läs vad Daniel Varli
köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Varli en del av Fastighetsbyrån Södertälje
Erfaren, kunnig och väldigt trevlig
Jag är väldigt nöjd med Daniel. Trevligt och proffsigt bemötande och väldigt smidigt skött med tanke på att jag bor 18 mil från Södertälje. Kommer absolut att kontakta och rekommendera Daniel vid framtida affär.
sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Varli en del av Fastighetsbyrån Södertälje
Bästa mäklaren Daniel Varli 🌷
Daniel är väldigt förståndigt människa. Han är flexibel, tålmodig , ger bra , och ärliga råd till både köpare och säljare , bemöter med fint , och respekt karaktär . Är driftig , och ger hop alltid tills att affären är full gjort . Ger aldrig upp . Hjälper både köpare och säljare med god hjärtat . Jag rekommenderar honom till alla som söker fastighetsbrån i Södertälje . Mvh Disoun Afreim.
Daniel var samarbetsvillig med oss och var punktlig.
Hans råd var mycket användbara för oss när vi skulle bestämma värdet på lägenheten och studera de tillgängliga möjligheterna.
Tack Daniel -
Mycket engagerad i försäljningsuppdraget.
Väldigt bra mäklare som löste privat visning då vi inte kunde gå på den öppna visningen. Han är tydlig och går igenom allting tydligt, kunde även hjälpa till att värdera vår nuvarande bostad och förberedelserna för försäljningen på kort tid
Väldigt trevlig och tillmötesgående. Tydlig och professionell. Rekommenderar till andra.
daniel var mycket artig uppmärksam och kunnig
Jag kan varmt rekommendera Daniel. -
Jag blev mycket professionellt bemött av Daniel. Trevlig, lättsam men ytterligt kunnig, effektiv utan att vara forcerad.