Daniel Varli

Daniel Varli

Daniel Varli är mäklare på Fastighetsbyrån Södertälje

Daniel Varli har varit registrerad mäklare sedan 2007-12. Daniel Varli har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-01 och har fått 514 omdömen med ett betyg på 4.8. Daniel Varli har haft 74 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-08 - 2026-07

514 omdömen om Daniel Varli

Sedan starten hos Reco 2017
Robert N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Varli en del av Fastighetsbyrån Södertälje

Supernöjd med Daniel! Snabb, tydlig i kommunikationen och tillgänglig genom hela processen. Affären gick smidigt och över förväntan. 5/5!

Nanci I
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Varli en del av Fastighetsbyrån Södertälje

Professionell, noggrann och tydlig med ett gott bemötande.

Ingrid P
Mariekäll

Uppsökande och noggrann. Trevlig och nåbar

Dany S
Karlhov

Jag är mycket nöjd med Daniel Varli. Han var professionell, trevlig och engagerad under hela processen.Jag fick tydlig information, snabba svar och ett bra bemötande.Jag kan varmt rekommendera honom och Fastighetsbyrån Södertälje.

Ken H
Järna

Proffsig med ett trevligt bemötande.

FADI J
Karlhov

Extremt smidigt att göra en affär med Daniel. Trevlighetsgraden och noggrannhreten var exeptionellt. Jätte nöjd och inga konstigheter utan bara en solklar affär

Rawaa G
Fornhöjden

Mäklaren Daniel är jättebra och har stort tålamod. Han är professionell, hjälpsam och ser till att man känner sig trygg genom hela processen. Jag kan varmt rekommendera honom.

Wojciech Rafal C
Östertälje

Daniel är mycket trevlig och erfaren mäklare. Allt går väldigt snabbt och smidigt med hans hjälp. Tack Daniel Med vänlig hälsning Wojtek

Mia H
Järna

Erfaren och kunnig i sin sak. Rekommenderar

Branislava M
Fornhöjden

Vi är väldigt nöjda med vår mäklare och den hjälp vi fick under hela köpprocessen. Han var professionell, engagerad och alltid tillgänglig när vi hade frågor. Han tog sig tid att förklara allt på ett tydligt och lugnt sätt och gjorde hela processen mycket enklare och tryggare för oss. Ett stort tack för all hjälp och för att du gjorde vår bostadsaffär till en så positiv upplevelse!