Jag vill varmt rekommendera Klas. Han visade ett otroligt engagemang då jag sålde mitt hus. Klas har under hela processen varit tydlig i sin kommunikation och bidragit till en mycket enkel försäljning. En trevlig mäklare som helt klart gör det ” extra” med stort engagemang. Skulle jag sälja en bostad vid annat tillfälle finns det ingen annan jag skulle välja. Stort tack Klas. Jag är mer än nöjd.
Klas Hamrén
Klas Hamrén är mäklare på Fastighetsbyrån Södertälje
.Klas Hamrén har varit registrerad mäklare sedan 2014-02. Klas Hamrén har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-11 och har fått 419 omdömen med ett betyg på 4.8. Klas Hamrén har haft 25 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
419 omdömen om Klas Hamrén
Stort tack för det fina betyget och för de fina orden, Gunilla! Är glad över att vi har jobbat tillsammans i denna process och är också glad över att ni fick en fullträff på så trevliga köpare som nu kommer att ta vid på Hundbyvägen 44 samt förvalta det ni byggt upp under alla dessa år. Varmt tack igen för ett otroligt samarbete och jag önskar dig allt gott framåt. Stort tack till dina barn Anna och Magnus också, som varit högst inblandade och gjort ett strålande jobb. Vi ses ju snart igen och till dess, ta hand om dig! Mvh Klas Hamrén
Vill du ha en mäklare som är genuint engagerad, pratar klarspråk och "går den extra milen" för att göra sina kunder (och köpare) nöjda så ta kontakt med Klas Hamrén.
Stort tack för det fina betyget, Monika! Ja en lång resa tillsammans, är nu över. En ung familj tar över Mälhaga och jag är övertygad att dom är helt rätt människor att förvalta det ni byggt upp. Håller med om att kommunikationen har fungerat superbra mellan oss och jag är glad över att ni nu äntligen får komma iväg och leva livet. Ha en fin dag i solen, så hörs vi snart igen. Mvh Klas Hamrén
Vi är glada för att vi hade så fint samarbete ock att kommunikationen o återkoppling har fungerat perfekt !! Vi rekommenderar varmt Klas Hamrén !!!
Stort tack för det fina betyget, Magnus! Ja vi har haft en liten resa tillsammans, men tycker precis som ni att kommunikationen har fungerat finfint och tillslut fann vi rätt familj som tar över rodret på Mälhaga 31. Ha en fin dag i solen, så hörs vi snart igen. Mvh Klas Hamrén
Genuint bemötande. Kunde berätta mycket om gården och husets historia. Brydde sig om att det blev en bra affär.
Stort tack för de fina orden och det fina betyget, Linnéa! Tror ni kommer trivas som fisken i vattnet, då ni flyttar in på sikt. Ta hand om Aron och den lille, så ses och hörs vi snart igen. Mvh, Klas Hamrén
Vi är mer än nöjda med Klas. Mycket trevligt bemötande och kom med en del tips som kändes mycket bra och att vi var i samförstånd ”hela resan”. Affären gick otroligt snabbt, vilket vi önskade.
Stort tack för det fina betyget, Christina! Ja vi var ett bra team hela vägen och ni var samspelta hela tiden, vilket underlättade arbetet såklart. Ha en fin helg, så ses vi snart! Mvh, Klas Hamrén
Kunnig och trevlig Bra dialog och förklarade de jag inte förstod på bra sätt
Stort tack för det fina betyget, Harley! Kul att jag fick hjälpa dig i din första fastighetsaffär. Jag tror ni ska trivas som fisken i vattnet på din nya adress inom kort. Vi ses och hörs snart! Mvh Klas Hamrén
Jag kände mig trygg och omhändertagen av Klas!
Stort tack för det fina betyget, Frida! Jag hoppas ni ska trivas som fisken! Vi ses och hörs inom kort. Mvh, Klas Hamrén
Mäklare Klas var trevlig, professionell, hjälpsam och på alerten! Försäljningen gick smidigt och över förväntan. Rekommenderas!
Stort tack för det fina betyget, Barbro! Ja det blev en fullträff och glad för eran skull. Stort tack för förtroendet! Vi ses och hörs snart igen. Mvh, Klas Hamrén Fastighetsbyrån
Klas har varit en trevligt och väldigt kuning persom . Han har varit väldigt professinelt och hälpsam.
Stort tack för det fina betyget, Nick! Det var en rolig resa och jag är glad för att ni fick så glada kunder som köpte erat fina hus. Bra pris och villkor blev det också, så det blev som ni önskade tillslut. Grattis! Vi hörs och ses framåt! Mvh Klas Hamrén Fastighetsbyrån
Jag kan varmt rekommendera Klas Hamrén! Frân första mötet kände jag mig trygg och professionellt bemött.Försäljningsprocessen var för mig en period med mycket stress runt omkring, men Klas var hela tiden lugn, tydlig och strukturerad.Han har varit rak i sin kommunikation, alltid âterkopplat snabbt och förklarat varje steg i processen pâ ett sätt som gjort att jag känt mig delaktigt och trygg i besluten.Det märks att han har stor erfarenhet och ett genuint engagemang för bàda säljare och köpare. Jag uppskattar särskild hans...
Stort tack för dom fina orden och för det fina betyget, Ferenc! Vi var ett bra team, visade det sig. Vilken resa detta blev och nu fick ni äntligen landa tillslut. Jag hoppas och tror att allt kommer bli bra för din del framåt. Ta hand om dig och hoppas vi ses på stan snart! Mvh Klas Hamrén