Hej Paulina har ett mycket trevligt sätt och mycket vänligt bemötande. Vi förväntade oss ett bra engagemang och det levde hon upp till. En väldigt positiv sida han höll alltid vad hon lovat tex när hon skulle höra av sig till oss. Upplevde ett klart proffsigt sätt för att få vår lägenhet såld.
Paulina Uebel
Paulina Uebel är mäklare på Fastighetsbyrån Södertälje
.Paulina Uebel har varit registrerad mäklare sedan 2014-06. Paulina Uebel har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-02 och har fått 191 omdömen med ett betyg på 4.8. Paulina Uebel har haft 41 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
191 omdömen om Paulina Uebel
Trevligt bemötande vid visningen.
Trevligt bemötande på visningen. Och vid våra samtal
Hon har haft mycket tålamod då jag skjutit upp min försäljning ett par gånger. Även lyhörd för mina önskemål.
* Hon är proffesionell och är lätt att jobba med * Hon levde upp till alla förväntningar och stod ut med oss även om det tog ett tag * Hon gjorde sitt bästa kring omständigheterna då det är ett svårt område att sälja kring
Jättretrevlig och lätt att få tag i när det behövdes, även vid lite mer obekväma tider.
Professionell och otrolig kunnig inom alla områden. Vi kände oss trygga med Paulina som var lyhörd och vägledde oss genom försäljningen av vår bostad och hon var alltid tillgänglig via mail, sms och samtal.
Paulina var bra på alla sätt vis.Informerade oss om allt som hände och mycket aktiv för att sälja våran lägenhet.Det tackar vi för.
Kunnig, lyhörd, vänlig och lugn.