Paulina Uebel

Paulina Uebel

Paulina Uebel är mäklare på Fastighetsbyrån Södertälje

Paulina Uebel har varit registrerad mäklare sedan 2014-06. Paulina Uebel har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-02 och har fått 147 omdömen med ett betyg på 4.8. Paulina Uebel har haft 5 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 80% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

147 omdömen om Paulina Uebel

Sedan starten hos Reco 2019
József S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Paulina Uebel en del av Fastighetsbyrån Södertälje
Centrala Södertälje

Proffsigt bemötande, ortoligt nöjd med slutpriset!

Håkan J
Centrala Södertälje

Allt fungerat bra! Jag tror att alla inblandade är nöjda. Håkan

William M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Paulina Uebel en del av Fastighetsbyrån Södertälje
Centrala Södertälje

Paulina har varit väldigt trevlig sen första mötet och visat en professionalitet som får mig som köpare att bli mer positivt inställd till objektet hon varit ansvarig mäklare för. Visningen var väldigt trevlig och när det fanns frågor som Paulina inte kunde besvara visade hon stort intresse i att kunna besvara frågorna inom snar framtid.

Karin T
Bergvik

Trevligt bemötande och bra erfarenhet.

Stefan O
Sålde sitt hus med hjälp av Paulina Uebel en del av Fastighetsbyrån Södertälje
Brunnsäng/Ritorp

Väldigt proffsig, alltid trevligt bemötande, mycket snabb på att återkoppla och svara på frågor!

Rami G
Fornhöjden

En duktig och trevlig mäklare. Rekommenderas

Sargon Youchia M
Köpte sitt hus med hjälp av Paulina Uebel en del av Fastighetsbyrån Södertälje
Brunnsäng/Ritorp

Mycket bra och duktig svarar snabbt på Majl och telefonen

Rolf A
Fornhöjden

Vår kontakt med Paulina har varit snabb och professionell. Mkt. lätt att ha och göra med, rak och tydlig. Vi hade förväntningar på en snabb och smidig affär och det var precis det vi fick!

Daniel H
Centrala Södertälje

Hade höga förväntningar grundat hennes positiva rykte. Dessa levde hon upp till + lite till; trevligt bemötande, proffsigt hanterat, snabba svar och ärlig. Rekommenderar Paulina!

Jimmy E
Mariekäll

Professionell, alltid trevlig och glad. Tydlig och informativ med de funderingar och frågor jag hade. Hörde alltid av sig om jag ringt eller smsat. Absolut inget att klaga på, Paulina är grym.