Hon är alltid väldigt glad och positiv och har trots att hon var föräldraledig under perioden gjort sitt yttersta för att hjälpa oss sälja vår lägenhet.
Paulina Uebel
Paulina Uebel är mäklare på Fastighetsbyrån Södertälje
.Paulina Uebel har varit registrerad mäklare sedan 2014-06. Paulina Uebel har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-10 och har fått 285 omdömen med ett betyg på 4.8. Paulina Uebel har haft 4 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
285 omdömen om Paulina Uebel
Paulina var mäklaren som vi först köpte vår lägenhet av - där vi fick ett gott intryck! Därför var det ett självklart val att välja Paulina som mäklare till när det var dax för oss att sälja :)
Träffade aldrig Paulina, Gustav Andersson ersätta henne. Han skötte sig toppen! Stort tack och kommer rekommendera er framöver
Paulina utförde förarbetet med material o dyligt men var inte med i samband med själva försäljningen. Det var en kollega som fixade den.
Paulina var tillmötesgående, trevlig och effektiv. Så var även hennes kollega Gustav Andersson som tog över Paulinas uppgifter när hon fick barn. Hela vår hus försäljning gick smidigt.
Vi fick Gustav istället, men fick ett väldigt gott intryck av honom.
Paulina höll gott mod och energi genom en seg marknad.
Hon var trevlig och hjälpsam Tack 🤩
Supertrevlig och kunnig! Hjälpte oss uppnå vårat vår i en svår marknad.
Snabb och smidig försäljning av vår bostadsrätt.
Omdömen från tidigare arbetsgivare
Tack Paulina, för det fina jobb du gjort och gör för oss! 🙏 Uppskattar att du gjort allt du kunnat för att hjälpa oss. Även att du utfört alla moment på ett så bra sätt. Det har gjort att vi kännt oss trygga med vårt val 😊
Jag kände mig trygg som köpare med Paulina som mäklare - professionell, hjälpsam och trevlig!
Vi har köpt och sålt lägenhet genom Paulina Trevligt och lyhört bemötande . Det vart stryl för köparen och detta lösta hon snabbt och smidigt. Vi är nöjda med henne och skulle rekommendera henne för andra. Stefan/Kristina
Jag har precis köpt en lägenhet som Paulina varit mäklare för. Hon kunde svara på det absolut mesta direkt. Det hon inte kunde svara på sa hon direkt att hon inte visste och återkopplade så fort hon fick reda på svaren jag sökte. Dvs inget gissande, utan konkret fakta. Hon är extremt snabb på återkoppling överlag vilket är A och O för en mäklare, det finns inget att klaga på alls!
Paulina har varit fantastisk i mitt sökande efter bostad. Snabb återkoppling vid frågor och önskemål. Nu har jag precis köpt via Paulina, men den dag jag ska sälja så är val av mäklare självklart.