Mycket positivt. Att hon hade bra kunskap om försäljningsläget i Nykvarn. Proffsigt bemötande och koppla tillbaka till oss omgående. Detta uppfyllde hon. Snabbt och positivt bemötande.
Linda Holmström
Linda Holmström är mäklare på Fastighetsbyrån Nykvarn
.Linda Holmström har varit registrerad mäklare sedan 2008-02. Linda Holmström har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-06 och har fått 362 omdömen med ett betyg på 4.5. Linda Holmström har haft 39 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
362 omdömen om Linda Holmström
Trevlig och engagerande. Månar alltid om kundens bästa. Fick direkt vårt fulla förtroende. Rekommenderas varmt.
Mycket bra. Proffsig, trevlig och informativ. Kände att hon var på mitt lag.
Bemött med respekt och alltid trevlig. Vi hade vår bostad under ”på gång ” först, och sen när vi tyckte det var dags att sätta fart med försäljning så gick det snabbt med visning och försäljning. Så mäklaren levde upp till våra förväntningar. Hon var hjälpsam vid de olika stegen och kontraktsskrivningen.
Varmt och proffsigt bemötande. Alltid tillhands när vi behövde henne med frågor. Härlig energi i hennes bemötande.
Allt var helt perfekt!!! Söter allt med bravur, proffsig och har lång erfarenhet.
Personligt och tydliga möten med stöd och återkoppling i processen vi säljandet. Ger ett tydligt i tryck av kompetens och erfarenhet so. För att man känner sig trygg som säljare.
Linda har varit lyhörd, hjälpsam och driven. Vi är jättenöjda med henne.
Linda är uppriktig, ärlig och är mån om allas bästa i affären. Hon tar sig alltid tid för att förklara och är väldigt tillmötesgående. En super mäklare helt enkelt
Glad positiv svarade snabbt på mina frågor och ringde tillbaka när jag undrade över något.! Kunnig och kände aldrig att jag besvärade.henne. Linda Bemötte både mig och köparna bra och klargjorde tydligt villkoren för oss båda när vi signerad kontraktet. Kändes tryggt att sälja med hennes hjälp..