Jenny Wallström Lindahl

Jenny Wallström Lindahl

Jenny Wallström Lindahl är mäklare på Fastighetsbyrån Strängnäs

Jenny Wallström Lindahl har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Jenny Wallström Lindahl har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-06 och har fått 150 omdömen med ett betyg på 4.8. Jenny Wallström Lindahl har haft 52 försäljningar sen 2023-09 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2023-09 - 2024-08

150 omdömen om Jenny Wallström Lindahl

Sedan starten hos Reco 2021
John Ö
Sålde sitt hus med hjälp av Jenny Wallström Lindahl en del av Fastighetsbyrån Strängnäs
Strängnäs Kommun

Trevlig, tillmötesgående mäklare med stor kunskap.

Henrik A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jenny Wallström Lindahl en del av Fastighetsbyrån Strängnäs
Eldsundsviken

Bra och trevlig! Skulle gärna rekommendera eller om vi ska byta så ska vi kontakta Jenny

Barbro Eva-Lis H

Mycket trevlig och kompetent mäklare. Vi är mycket nöjda.

Moa T
Köpte sitt hus med hjälp av Jenny Wallström Lindahl en del av Fastighetsbyrån Strängnäs

Jenny var väldigt mycket behjälplig och tillmötesgående när vi köpte vårt drömhus i Mariefred. Hon fanns alltid tillgänglig på telefon, sms och mail. De frågor vi hade såg hon till att svara på väldigt snabbt! Hon var proffsig, supertrevlig och det kändes mycket tryggt att ha med henne att göra!

Gustavo Fernandes M
Strängnäs Kommun

Jenny var mycket hjälpsam och svarade på alla frågor under husköpsprocessen. Den enda negativa punkten var att huset inte var ordentligt städat när vi fick nycklarna, och ingen åtgärd vidtogs för att rätta till problemen.

Svar från Jenny Wallström Lindahl

Hej Gustavo, Tack för ditt omdöme och vad tråkigt att ni inte hörde av er gällande städningen. Som vi pratade om på tillträdet så hade säljarna anlitat en städfirma och om ni hade synpunkter på just städningen så gick vi igenom hur ni skulle göra. Ni kontaktade då inte städbolaget? Återkom om ni önskar att jag driver det vidare. Hoppas allt har gått fint i övrigt och att ni trivs i ert nya hem. Ta hand om er. Vänligen Jenny

Susanna G

Jenny har bemött oss på ett trevligt sätt! Hon har varit snabb att svara via sms. Hon har fixat en omskrivning av kontrakt på kort varsel.

Sabina H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jenny Wallström Lindahl en del av Fastighetsbyrån Strängnäs

Jenny är en riktig toppmäklare, glimten i ögat men inger också en stor trygghet. Man märker snabbt att hon vet vad hon gör och ser till sina kunders bästa. Hon återkopplar snabbt och är enkel att få tag på vid frågor, vilket inger lugn och trygghet i en sälj process. Jenny levde verkligen upp till mina förväntningar, personlig, proffsig och varm. Hon gjorde min försäljning smidig och ledde den riktigt bra!

Anna L
Strängnäs Kommun

Bra! Alltid tillmötesgående och gjorde sitt allra bästa för att vi skulle få huset sålt.

Niklas K

Allt gick supersmidigt och ett bra bemötande. Jenny är en lösningsorienterad mäklare vilket behövs i dagens bostadsmarknad

Anthony B

Mäklare Jenny har varit engagerad, öppen och ärlig medan vi har sålt bostadsrätten. Hon har varit mycket vänlig och ganska lyhörd mot mig.