Mycket trevlig och tillmötesgående. Fanns hela tiden tillgänglig. Snabb att svara.
Karljohan Ahlroth
Karljohan Ahlroth är mäklare på Fastighetsbyrån Nykvarn
.Karljohan Ahlroth har varit registrerad mäklare sedan 2024-06. Karljohan Ahlroth har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-04 och har fått 38 omdömen med ett betyg på 4.7. Karljohan Ahlroth har haft 39 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
38 omdömen om Karljohan Ahlroth
Trevlig och duktig. Kan verkligen rekommenderas
Karljohan är en lyhörd, tydlig och professionell mäklare. I vårat köp av bostad så har vi känt oss trygga och hörda genom hela processen. Vi rekommenderar Karljohan starkt.
Bra, tydlig och förtroendeingivande kommunikation. Arbetade för att säljare och köpare skulle kunna mötas.
Artig, pålitlig håller ord, ger kontinuerligt information om läget. PROFFSIG
Oerhört trevligt och proffsigt bemötande. Han har varit väldigt trygg och ärlig i alla dialoger vi haft.
Noggrann, professionell, sakkunnig, alltid tillgänglig. Otroligt bra mäklare, rekommenderar starkt!
Vi blev bemötta på ett trevligt sätt av mäklaren. Han var alltid tillgänglig för frågor och kunde hjälpa oss i de olika situationerna i säljprocessen. Våra förväntningar var att han skulle hjälpa oss att sälja vårt hus vilket han gjorde.
Engagerad och positiv. Tillgänglig
Karljohan har med tålamod fört affären framåt. Han har varit tillgänglig, lyhörd, pålitlig.