Johanna Enström

Johanna Enström

Johanna Enström är mäklare på Fastighetsbyrån Nykvarn

Johanna Enström har varit registrerad mäklare sedan 2020-03. Johanna Enström har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-03 och har fått 115 omdömen med ett betyg på 4.8. Johanna Enström har haft 79 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

115 omdömen om Johanna Enström

Sedan starten hos Reco 2023
Johan Erik K

Kommunikativ och professionell.

Lisa B
Sålde sitt hus med hjälp av Johanna Enström en del av Fastighetsbyrån Nykvarn

Johanna hjälpe oss med vår bostadsaffär på bästa sätt. Hon guidade oss genom hela processen och var lyhörda inför våra önskemål men också tydlig med vad som var rimligt att uppnå. Att både köpare och säljare är väldigt nöjda med affären är ett gott betyg till mäklaren. Jag kan verkligen rekommendera Johanna!

Robert Niklas K
Sålde sitt hus med hjälp av Johanna Enström en del av Fastighetsbyrån Nykvarn

Vi är supernöjda med Johanna! Hon är professionell, kunnig och engagerad samt har hon ett trevligt och seriöst bemötande. Vi kände oss trygga genom hela försäljningsprocessen. Rekommenderas varmt!

Gunilla B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johanna Enström en del av Fastighetsbyrån Nykvarn

Kunnig, positiv och brinner verkligen för att lyfta fram allt positivt och alla de lokala fördelarna med Nykvarn.

Erica H
Sålde sitt hus med hjälp av Johanna Enström en del av Fastighetsbyrån Nykvarn

Hjälpsam, förstående, lyssnar, ärlig och trevlig. Rekommenderar gärna henne som mäklare till andra då vi är väldigt nöjda med hennes tjänster.

Mathias B
Nykvarn Sandtorp

Vi fick otroligt bra bemötande av Johanna, Hon var väldigt engagerad och drivande under hela försäljningsperioden och fanns alltid tillgänglig när vi behövde.

Erika B
Nykvarn Sandtorp

Vi är mycket nöjda med Johanna som mäklare! Försäljningen gick snabbare och smidigare än vi kunde hoppas på och vi kände oss trygga från start till slut.

Mikael B

Mycket trevligt och professionellt bemötande. Smidig bostadsaffär. Kan verkligen rekommendera Johanna för bostadsaffär i Nykvarnstrakten.

Jessica E
Sålde sitt hus med hjälp av Johanna Enström en del av Fastighetsbyrån Nykvarn

Johanna var mycket bra och drivande och tillgodosåg våra frågor.

Emil W
Sålde sitt hus med hjälp av Johanna Enström en del av Fastighetsbyrån Nykvarn

Johanna är driven och brinner för sitt jobb. Hon har ett härligt lugn som smittar av sig. Vi är mycket nöjda!