Johanna Enström

Fastighetsbyrån Nykvarn
4.9
Affärer senaste året

Johanna Enström är mäklare på Fastighetsbyrån Nykvarn

Johanna Enström har varit registrerad mäklare sedan 2020-03. Johanna Enström har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-03 och har fått 194 omdömen med ett betyg på 4.9. Johanna Enström har haft 110 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

194 omdömen om Johanna Enström

Sedan starten hos Reco 2023
Jonathan Å
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johanna Enström en del av Fastighetsbyrån Nykvarn

Proffsig, lyhörd och trygg. Har bara bra saker att säga om Johanna, grymt på det hon gör. rekommenderar starkt

Marie Therese K
Köpte sitt hus med hjälp av Johanna Enström en del av Fastighetsbyrån Nykvarn

Det är andra gången vi haft Johanna som Mäklare, först när vi skulle sälja och nu när vi köpt. Är lika nöjd båda gångerna! Johanna är trevlig, lyssnar och bemöter tankar och frågor på ett varmt och fint sätt. Hon gör allt för att alla parter ska bli så nöjda de kan. Snabb återkoppling och inger stort förtroende. Rekommenderas varmt 😊

Frans Niclas L
Sålde sitt hus med hjälp av Johanna Enström en del av Fastighetsbyrån Nykvarn

Engagerad, påläst och driven. Positivt att hon bor i kommunen som hon säljer vilket kan påverka positivt för köpare och säljare.

Omar A
Köpte sitt hus med hjälp av Johanna Enström en del av Fastighetsbyrån Nykvarn

Vi är supernöjda och kommer att höra av oss till Johanna igen om vi behöver sälja eller köpa bostad. Hon är mycket kompetent och vi kan varmt rekommendera henne som mäklare.

Sara E

Effektiv och proffsig ! Tillgänglig 24/7 :)

Jonna S
Mariefred Marielundsviken

Proffsig, lyhörd och engagerad från första mötet till avslutad affär. Vi har uppskattat hennes snabba kommunikation och tydlighet genom hela processen. Vi rekommenderar Johanna varmt!

Viktor Andreas M
Sålde sitt hus med hjälp av Johanna Enström en del av Fastighetsbyrån Nykvarn

Jag är mycket nöjd med min mäklare genom hela försäljningsprocessen. Kommunikation, tillgänglighet och engagemang har varit mycket bra från start till mål. Jag har känt mig trygg genom hela affären och uppskattar särskilt det professionella bemötandet, den tydliga återkopplingen och det stora engagemanget för att uppnå bästa möjliga resultat. Jag kan varmt rekommendera mäklaren vidare.

Catarina A
Köpte sitt hus med hjälp av Johanna Enström en del av Fastighetsbyrån Nykvarn

Proffsig,trevlig,kunnig mycket tillgänglig Känns bra att genomföra en affär med henne

Vjekoslav P
Mariefred Marielundsviken

Kunnig, rak och tydlig, återkommer med svar. Är serviceminded. Genuin och otroligt tillgänglig.

Sakarias F
Nykvarn

Vi är supernöjda med Johanna och hela processen kring försäljningen av vår lägenhet. Hon har varit engagerad, trevlig och lätt att ha kontakt med från start till mål. Vi har hela tiden känt oss trygga och fått snabb återkoppling när vi haft frågor. Försäljningen gick väldigt smidigt och kort därefter hjälpte Johanna oss även att hitta vårt nya hem, vilket vi är otroligt tacksamma för. Från att sälja vår lägenhet till att hitta nästa boende har hon funnits med och hjälpt oss hela vägen. Vi kan varmt rekommendera Johanna...