Karljohan har med tålamod fört affären framåt. Han har varit tillgänglig, lyhörd, pålitlig.
Fastighetsbyrån Nykvarn
Fastighetsbyrån har funnits här i Nykvarn sedan år 1970. Vi är en av de ledande aktörerna i området vilket gör att vi har god kännedom om både trakten och mäklarbranschen. Vi genomför hundratals affärer varje år i området runt Nykvarn och Järna, och därför vet vi vad som krävs för en lyckad bostadsaffär. Vi gör en nyetablering...
728 omdömen om Fastighetsbyrån Nykvarn
Sedan starten hos Reco 2013
Snabb att svara, trevligt bemötande och lätt att bolla med.
Linda har allt vad man behöver vid försäljning av sitt hus. Alltid trevlig, glad , kunnig, hjälpsam, lyhörd m.m
Lyhörd, engagerad, flexibel! Mycket bra! Så så nöjd!
Jag är mycket nöjd med hennes vänliga engagerade bemötande och förståelse för min situation och mina önskemål. Det blev som jag önskade! En barnfamilj som flyttar in där vi bott och trivits i 48 år. Tack Linda!
Trevlig och serviceminded mot oss när vi köpte
Tydlig och lösning fokuserad. Vi har letat ett tag och fick en förhandsvisning på en lägenhet som kanske kunde funka. Vi föll pladask och Karljohan ställde upp när banken strulade en del.
Professionell, tydlig & hjälpsam
Johanna har skött försäljningen på ett bra sätt. Hon är professionell, håller en god kommunikation och ser till att processen flyter på som planerat. Tack för en smidig och trygg affär!
Vi är mycket nöjda med Karljohan!
Linda är oerhört lyhörd, kompetent och varm!
Jag vill varmt rekommendera vår mäklare Johanna Enström. Genom hela processen har Johanna varit otroligt professionell, engagerad och alltid tillgänglig när vi haft frågor eller behövt råd. Tack för ett fantastiskt jobb!
Johanna var professionell, engagerad och väldigt lätt att ha att göra med genom hela försäljningsprocessen. Vi fick tydlig information, snabb återkoppling. Hon höll oss uppdaterade och arbetade målmedvetet för att uppnå bästa möjliga resultat. Vi är mycket nöjda med försäljningen och kan varmt rekommendera Johanna till andra som ska sälja sin bostad
Lyhörd och en trevlig mäklare. Snabb och effektiv. Rekommenderar verkligen henne!
Vi är så otroligt nöjda med Johanna Enström som mäklare, hon hjälpte oss att hitta vårt dröm hus! Väldigt professionell och alltid trevlig. Vi kan verkligen rekommendera Johanna!
En trygg och engagerad mäklare. Vi är mycket nöjda och rekommenderar varmt!
Trevlig och påläst mäklare - alltid snabb med återkoppling när frågor uppstod. Kan rekommenderas !
Johanna är mycket omtänksam och lugn vilket verkligen uppskattas..
Vänlig, tillgänglig och flexibel.
Vi är väldigt nöjda med vårt val av mäklare och mäklarfirma! Processen var smidig, professionell och rekommenderar Karljohan! Lätt att få kontakt med och återkopplar snabbt!
EN PROFFSIG KUNNIG NOGRANN LYHÖRD TREVLIG MÄKLARE
Karljohan har ett trevligt bemötande, snabba återkopplingar. Jag kände mig trygg genom hela husförsäljningen. Jag kan verkligen rekommendera Karljohan. Agneta
Linda är väldigt kompetent och trevlig. Jag får alltid ett trevligt bemötande och känner mig väldigt trygg. Hon förstår och dömer inte. Blir ett professionellt bemötande men samtidigt personligt.
Otroligt fint bemötande från visningen till köpet. Behjälplig under hela processen med diverse detaljer och man kände sig trygg i hur man skulle gå tillväga!
Trevlig, påläst, engagerad och en bra säljare !!
Mäklaren var trevlig och skötte affären jättebra Jag fick bra med uppdatering genom hela processen
Väldigt snabb och drivande framåt i vår process och mån om att det ska bli rätt för oss.
Johanna är en fantastisk mäklare. Otroligt professionell, trevlig och snabb i återkoppling. Vi har känt oss trygga med henne hela vägen till en bra försäljning. Kan verkligen rekommendera henne.
Engagerad, lösningsorienterad och alltid på ett bra humör.
Man säljer kanske inte bostad ofta, men när man väl gör det hoppas man på att hitta en sådan här guldklimp till mäklare. Alltid lika professionell🌸
Mäklaren var väldigt professionell, trevlig och hjälpsam genom hela processen. Kommunikation fungerade utmärkt och jag fick alltid snabba och tydliga svar på mina frågor. Jag kände mig trygg och väl omhändertagen från början till slut. Kan varmt rekommendera mäklaren till andra som ska köpa eller sälja bostad.
Bra bemötande svarar snabbt när man har frågor väldigt hjälpsam
Vi har precis köpt via Karljohan och är väldigt nöjda. Han var väldigt tillgänglig, trevlig och tillmötesgående. Det märktes att han verkligen ville göra sitt yttersta för att både säljarna och vi som köpare skulle bli nöjda!
Väldigt kunnig och saklig. Samtidigt varm och glad. Jenny lugnade ner oss under processen och guidade oss genom en lång rad av visningar utan att själv tappa hoppet som ledde till en perfekt affär över vår förväntan. Bra jobbat!
Påläst, kunnig och engagerad, mycket trevligt bemötande.
Linda är en trevlig och kunnig person. Jag var orolig inför min husförsäljning, men när jag träffade Linda och hon förklarade hur allt skulle gå till kändes all bra. Jag kan varmt rekommendera Linda som mäklare
Vi har fått ett mycket proffsigt bemötande av Linda. Allt från första möte till annonsering och återkopplingar har varit helt över förväntan.
Jenny är den bästa mäklaren! Hon har alla bra kvalifikationer som en mäklare har. Kan starkt rekommendera henne
Trevlig, snabb på att svara, bra återkopplingar och information. Har ingenting negativt att säga.
En trygg och kunnig mäklare. Utöver det alltid ett trevligt bemötande :) Rekommenderar starkt
Mycket trevlig, hjälpsam och hörsam. Hjälpte oss att hitta de vi sökte och efterfrågade . Alltid tillgänglig.
Lyhörd, proffsigt bemötande! Vår försäljning blev lättsam med Johanna som mäklare. Rekommenderar henne med värme till alla som ska sälja inom området.
Vi hade inte så mycket att göra med varandra då allt gick snabbt och smidigt Det kanske är ett bra betyg
Proffsig och bra engagerad. Hon har varit lätt att prata med.Hon har tagit snabb kontakt när något hänt i affären,
Vi är mycket nöjda. Proffsig och tydlig!
Jag blev bemött på ett väldigt tryggt och personligt sätt redan från första kontakten. Han var lyhörd, tog sig tid att svara på alla mina frågor och fick mig att känna mig säker genom hela processen. Mina förväntningar var att försäljningen skulle gå smidigt och att jag skulle få bra stöd, och det levde han verkligen upp till. Allt kändes enkelt och professionellt från början till slut. Jag är supernöjd och kan verkligen rekommendera honom.
Vi upplevde Jenny korrekt i sin roll. Var alltid tillgänglig och lyhörd. Uppträdde balanserat och rättvist i sin roll mellan köpare och säljare.
Så otroligt glad att det blev Johanna som sålde mitt hus! Proffsig, lugn, tydlig, trygg, tillgänglig och alltid glad och serviceinriktad. Har kunnat ställa alla konstiga frågor och fått förklarande tydliga svar. Full pott med guldstjärna!
Jenny är lyhörd, flexibel och professionell. Vi är så nöjda med vår försäljning!
Trevlig lättsam, lätt att prata med hjälpsam, effektiv.