Hela processen har känts trygg och proffsig. Stort tack till Johanna som hjälpt oss med vårat husköp.
Fastighetsbyrån Nykvarn
Fastighetsbyrån har funnits här i Nykvarn sedan år 1970. Vi är en av de ledande aktörerna i området vilket gör att vi har god kännedom om både trakten och mäklarbranschen. Vi genomför hundratals affärer varje år i området runt Nykvarn och Järna, och därför vet vi vad som krävs för en lyckad bostadsaffär. Vi gör en nyetablering...
858 omdömen om Fastighetsbyrån Nykvarn
Sedan starten hos Reco 2013
Johanna var ett tryggt stöd genom hela försäljningen. Hon var tydlig i sin kommunikation, kunnig i sitt arbete och höll alltid vårt intresse i fokus. Processen blev smidig och vi kände oss väl informerade från början till slut.
Mycket bra och kompetent och hjälpsam.
Tydlig och bra. Ordning och reda, inga konstigheter
Blev bemöt väldigt bra, vi har varit på ett antal visningar med Linda och jag är glad att hon inte tröttnat på oss, hon har kontaktat oss när det inkommit fastigheter som passade vår profil. Köpet gick smärtfritt.
Trevlig och sakkunnig, hade en bra attityd och kändes som saken var i rätt händer. Väldigt tydlig och bra beskrivning.
Mycket professionell och trevlig i alla kontakter vi haft. Rekommenderar Karljohan varmt!
Vi är jättenöjda med Johanna som alltid svarar, lyhörd, saklig, tar sig alltid tid och informerar om det man inte tänker på. Vi känner oss alltid välkomna o allt löser sig🙂5 stjärnor av 5👌
Karl-Johan är en trevlig och kompetent mäklare. Han var kunnig, informativ och gav snabb återkoppling när behov fanns. Det kändes tryggt att ingå ett köpeavtal.
Seriös, trevlig, och bemötlig.
Ett trevligt bemötande och ett väl utfört uppdrag i en utmanande marknadssituation med överutbud av bostäder och svag bostadsefterfrågan. Rekommenderas.
Johanna är värd mer än högsta betyg. Otroligt närvarande och man känner sig omhändertagen genom hela affären. Jag har sålt två bostäder med hjälp av Johanna och kommer välja henne nästa gång också!
Väldigt duktig och trevlig, återkopplar direkt när man har en fråga. Jag tycker Karljohan gjort att mycket proffsigt jobb med köpet av min bostad, jag är utomordentligt nöjd.
Karljohan har varit en mycket bra mäklare och tagit hand om oss bra under hela processen. Han har inte gett upp utan gett sitt allt för att få till det så bra som möjligt för oss.
Väldigt trevlig, proffsig! Vi är super nöjda med valet av mäklare och Linda.
Han är engagerad, trevlig och lösningsorienterad
Noggrann, saklig, trevlig att jobba tillsammans med.
Mycket bra och proffsig mäklare. Nöjd med min äffär och den hjälp jag fick påvägen.
Jag är mycket nöjd med Jenny, hon har hjälpt mig hela vägen hittills och jag vet att hon hjälper mig vidare tills försäljningen är avslutad. Hon är en mycket trevlig person, jag har fullt förtroende för henne. Skulle gärna rekommendera henne till andra som tänker sälja sin bostad./ Agneta Bryngelsson
Proffsig och effektiv! Kunde inte vart mer nöjd!
Gav ett proffsigt intryck, lugn och metodisk.
Trevligt bemötande. Snabb med att återkoppla med svar på frågor. Hittills mycket positivt intryck.
Karljohan är artig, trevlig och kommunikativ. Han känns "lagom" på. Mycket nöjd
En oerhört kunnig mäklare med god lokalkännedom och som inger en ovärderlig trygghet och stöd genom hela processen.
Johanna är lugn, inlyssnande och gör ett väldigt fint jobb.
Proffsionell Väldigt tydlig Tillmötesgående Trevlig
Vi fick en bra kontakt med henne när vi var och tittade på Bruksparken 10, Nykvarn. Hon är en bra mäklare och kunnig, dessutom är hon trevlig. Vårat köp gick väldigt smidigt.
Bra bemötande kunnig lätta att ha kontakt med.
Duktig mäklare, som återkopplar väldigt snabbt på frågor och funderingar man har. Kan starkt rekommendera Johanna.
Fantastisk arbete! Förberedde hela försäljningen utifall att det skulle bli aktuellt att sälja. Karl-Johan var helt öppen med att det fick ta den tid det tar innan vi var mogna att sälja. Under tiden letade han intressenter vilket gjorde affären extremt smidigt när det väl var dags. Rekommenderas starkt!
Vi tycker att vår mäklare Jenny Wallström Lindahl, är lugn, lyhörd, tillmötesgående och förtroendeingivande människa. Vi tror att hon gjorde sitt bästa för att genomföra vår husförsäljning. Med vänlig hälsning Elzbieta och Jan Svedberg från Svedlandsvägen 8
Toppenmäklare! Effektiv, tillmötesgående, flexibel och gör ett 100% arbete.
Bara plus trevlig .effektiv Även informativ 👍➕➕➕
Har bara positiva saker att säga. Hon har varit flexibel, professionell och enkel att ha att göra med.
Väldigt bra hjälp och väldigt trevlig
Bra mäklare. Bra personlig kontakt.
Har köpt hus genom Linda och det var toppen hela vägen. Linda är mycket trevlig och vi kände oss trygga och välinformerade genom hela processen.
Mycket professionellt bemötande från första kontakten, lyhördhet och enligt våra prommiser ej något påtvingande under processen Bra jobbat Johanna
mäklare Jenny Wallström Lindahl Har varit en proffsig mäklare och forserande Dvs Har kommit med olika förslag gällande annonsering och föreslå olika tider för vissning mm (Det lilla extra) då eventuella spekulanter har tid att se vår annons Vi kan tipsar gärna via detta meddelande om Fastighetsbyrån Strängnäs Vänligen Thomas och Mari
Jenny på Fastighetsbyrån i Strängnäs har genom hela försäljningsprocessen varit både professionell och lätt att ha och göra med. Hennes bemötande har varit informativt och spänstigt, även under en tuff marknad. Hon har sett till att hålla mig ständigt uppdaterad och engagerat följt upp efter varje visning. Tack vare hennes ihärdighet fick vi till slut huset sålt, och jag kände mig alltid i trygga händer. Sammanfattningsvis kan jag varmt rekommendera Jenny som mäklare.
Polite and fast answers to all of my questions
Mycket trevlig och tillmötesgående
En ytterst kompetent och trevlig mäklare som får en att känna sig som hennes viktigaste kund.
Har använt henne vid tidigare husförsäljning och hon levererar alltid.
Jenny är mycket trevlig och har hela tiden hållt oss informerade om vad som skett under försäljningens gång. Ordnat med både öppna och separat bokade visningar. Funnits till hands även under sin semester. Vi är mycket nöjda.
Jenny was really kind and helpful in the progress. I learned the progress form her in detail.
Engagerade och professionell, gav aldrig upp trots att det dröjde.
Jenny är en supermäklare på alla vis! Hjälper till med allt in i minsta detalj och man känner trygghet i sitt köp och sälj med sin bostad. Alla stjärnor till henne🤩
Mycket trevlig och hjälpsam. Kanon!
Trevlig och påläst. Hjälpte oss till ett hyfsat snabbt avslut, där det var flera omgångar med ombytliga säljare på vägen.