Fastighetsbyrån Norrtälje

• BadgeTenYears
1 452
4.7
Ring 0176-778 70 Dela

Vi på Fastighetsbyrån har vårt kontor mitt i Norrtälje på Stora Brogatan 5. Här i området finns både städer, landsbygd och skog och en vacker skärgård med massor av öar. Samtidigt har du närheten till både Uppsala och Stockholm. Vi mäklare här är specialiserade på vårt område och det viktigaste för oss är att din bostadsaffär...

1452 omdömen om Fastighetsbyrån Norrtälje

Sedan starten hos Reco 2013

Stefan H
Hallstavik

Trevlig och ordningsam mäklare.

Charlotte H
Grossgärdet

Lättsam och trevlig att ha att göra med! Kan varmt rekommendera Jacob Lund som mäklare!

Almin A
Vigelsjö

En bra och trevlig mäklare, som bemötte oss bra. Väldigt tydlig och förklarar ifall man undrar över något. Jacob levde upp till de förväntningar man hade på hur en mäklare ska vara.

Jenny Ingamay Å
Hallstavik

Bra bemötande, kände mig trygg genom försäljningen. Engagerad o positiv mäklare som jag varmt skulle rekommendera till andra.

Emilia S
Skrev om Fastighetsbyrån Norrtälje

Vi var i kontakt med en av deras mäklare för att gå på visning av ett hus vi var intresserade av och fick ett riktigt tråkigt bemötande och vi avslutade samtalet med en känsla av att ha varit till belastning för mäklaren, i vems intresse det borde vara att få spekulanter till en visning. Hade mäklaren som hade uppdraget att få vår fastighet såld varit på det sättet mot potentiella köpare hade vi varit riktigt besvikna

Joel K
Grind

Trevligt bemötande och vill allas bästa

Valter B
Centrala Norrtälje

Bra och trevlig. Svarar snabbt. Försäljningen gick smidigt.

Albin H
Grind

Mycket bra bemötande och vägledning i processen!

Camilla I
Grind

Jag fick ett trevligt bemötande och Jacob gav bra och tydlig information inför försäljningen. Vidare höll han kontakten och berättade vad som hände. Lägenheten blev såld fort och före officiella visningen.

Maj Anneli L
Häverö

Upplever Bobby som mycket kunnig med ett vänligt bemötande. Bobby var alltid tillgänglig och kunde svara på frågor som dök upp under processen. Det kändes tryggt att få sakliga tydliga svar. Trots att det varit tufft på bomarknaden i sommar och objektet inte var särskilt attraktivt lade han ner engagemang med visningar även för enstaka spekulanter.

Einar Z
Sålde sitt hus med hjälp av Bobby Levison en del av Fastighetsbyrån Norrtälje

Vi är mycket nöjda med Bobby är trevlig har tagit väl hand om oss säljare Eje & Christina

Torbjörn K
Bergshamra

Jacob är en fokuserad och kompetent mäklare som har guidat mig genom hela säljprocessen på ett mycket föredömligt sätt. Jag är övertygad om att såväl jag som köpare är mycket nöjda med hans insats.

Svar från Jacob Lund

Tack för fina ord, skönt jobba med en uppdragsgivare som är nogrann och strukturerad de gör att stressmoment uteblir i försäljningen och allt flyter på, stort tack för ett bra samarbete.

Anette W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Bobby Levison en del av Fastighetsbyrån Norrtälje
Norrtälje

Trevligt och kunnigt bemötande. Tydlig information, snabb hantering och återkoppling. Proffsigt intryck!

Christer F
Norrtälje

Saklig, trevlig och noggrann samt tillmötesgående

Amer M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jacob Lund en del av Fastighetsbyrån Norrtälje

Jakob Lund är en fantastisk mäklare! Han är professionell, kunnig och engagerad i sitt arbete. Han tar sig tid att lyssna på dina behov och ger alltid bra råd. Jag rekommenderar honom starkt 👍🏼

Svar från Jacob Lund

Tack Amer varje samtal med dig har varit en fröjd då vi även snackat om massa annat också än bara försäljningen, allt löste sig till slut, trägen vinner. ni kommer trivas fantastiskt i ert nya radhus. vi hörs igen :)

Simon W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jacob Lund en del av Fastighetsbyrån Norrtälje

Mycket bra, affären gick snabbt och smidigt och han var mycket tydlig

Svar från Jacob Lund

Tack Simon, du har köpt en grymt fin lägenhet och jag tror du kommer trivas fantastiskt, optimal två i min smak.

Raiko K
Edsbro

Väldigt positivit! Snabb och rak på sak.

Anita S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Maria Bruce en del av Fastighetsbyrån Norrtälje

Jättetrevlig och tillmötesgående. Mycket hjälpsam på alla sätt , är så tacksam för att hjälpen vi fick med vår mäklare vid vår försäljning.. Mycket klar och bra genomgång av kontrakt väldigt noggrann. Rekommenderar gärna Maria Bruce

Svar från Maria Bruce

Tusen tack Anita! Det gläder mig att jag kunde förenkla något som man inte gör varje dag i livet, säljer eller köper en bostad. Ni gjorde ju dessutom både köp och försäljning samma dag! Skönt att höra att jag kunde göra det hela lite lättare för er. Allt gott! Maria

Peter A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Maria Bruce en del av Fastighetsbyrån Norrtälje

Maria är mycket engagerad, väldigt kompetent,, och har en mycket hög servicenivå. Jag är väldigt nöjd att haft Maria som min mäklare!

Svar från Maria Bruce

Tack snälla Peter för de fina orden. Precis som jag själv skulle vilja bli bemött i en så viktig händelse i livet. Du har också varit fantastisk att samarbeta med. Vi ses! Maria

Magnus Lars Kristian A
Rådmansö

vänlig och tillmötesgående. Hade bra koll på värdet och utförde fler visningar än vad jag hade förväntat mig. Gav inte upp!

Svar från Jacob Lund

Tack Magnus för fint samarbete, trots många visningar så löste sig allt till slut. Lycka till med Gården på Lidö.

Malin L
Solbacka

Allt gick väldigt fort och smidigt.

Svar från Jacob Lund

Tack Malin för att jag fick sälja detta hus till er, kommer gärna tillbaka kikar när ni renoverat. :)

Claes Fredrik G
Solbacka

Jacob är engagerad och driftig som gjorde husaffären att den gick mycket snabbt och effektivt minst sagt

Svar från Jacob Lund

Tack Fredrik för fint omdöme, försäljningen gick snabbt och märkte att du blev lite tagen på sängen, allt flöt dock på jätte bra och ett snabbt avslut är ofta viktigt i affärer. Lycka till i Borlänge nu :)

Laila L
Svensboda

Nöjd, över en snabb respons och ett professionellt handläggande av mitt köp av fastighet i Norrtälje.

Svar från Jacob Lund

Tack Laila för fina ord, du har köpt ett av de mest välskötta hus jag har sålt

Malin U
Rimbo

Väldigt trevlig,engagerad och driven.

Svar från Jacob Lund

Tack Malin för fint omdöme, extra roligt när gamla köpare vänder sig till mig vid försäljning av sin nuvarande bostad, lycka till framåt.

Lisa B
Edsbro

Nöjd från första mötet. Mycket trevlig och enkel att ha att göra med, lätt att nå vid behov. Försäljningen gick snabbt och smidigt, över förväntan. Jag kan absolut rekommendera Jacob.

Svar från Jacob Lund

Tack Lisa för trevligt omdöme, de har varit ett nöje att samarbeta med dig :)

Marie M
Grossgärdet

Bra bemötande och uppfyllde de förväntningar vi har haft på ett professionellt sätt

Svar från Jacob Lund

Tack Marie för fint omdöme tack för tålamodet i affären, ni kommer nog trivas bra :)

Amanda G
Grossgärdet

Vänligt bemötande, snabb på att svara på frågor och säljer snabbt, även i svåra marknader.

Svar från Jacob Lund

Tack Amanda för omdömet det var en ära att få hjälpt till med er försäljning efter att ni köpt för 5 år sedan. lycka till i framtiden :)

Thomas L
Vätö

Bra bemötande, kunnig och lätt att nå

Monica L
Vätö

Bra bemötande och fanns tillgänglig för frågor.

Brf S
Vätö

Bobby är snabb och korrekt och är lätt att nå. Rekommenderas.

Staffan Ö
Sålde sin lägenhet med hjälp av Bobby Levison en del av Fastighetsbyrån Norrtälje

Mycket bra och lätt att arbeta med. Allt gjordes snabbt, effektivt och korrekt. Han var mycket hjälpsam i min resa tills det var klart.

Magdalena M
Köpte en tomt med hjälp av Jacob Lund en del av Fastighetsbyrån Norrtälje
Björkö - Arholma

Snabba och informativa svar, korrekt och mycket trevlig!

Svar från Jacob Lund

Hej och tack för trevligt samarbete ni har köpt en super fint tomt på ett kanonläge :)

Rahman H
Gransäter

Värdens trevligaste mäklare som alla blir väl bemött av Maria😁 samt är proffs på sitt jobb.

Svar från Maria Bruce

Tusen tack för de fina orden Rahman! Ömsesidigt kan jag säga, väldigt trevligt bemötande av dig också. Grattis också till din fina bostad!

Folke Sivert M
Rånäs

Jag tycker Bobby var trevlig och ett bra bemötande och vi fick svar på alla frågor som uppstod under försäljningen ang. visning och skrivning av köpeavtal. Så jag kan rekomendera bobby för vidare försäljningar

Lars-Ove M
Rånäs

Bra ,han var trevlig och bemötande och lätt att ha jöra med.

Pierre W
Görla

Otroligt lätt att ha att göra med driven på lyckas med som måste , utöver det sjukt trevlig ❤️

Svar från Jacob Lund

Tack Pierre för fint omdöme och tack för allt och lycka till i nya huset.

Bertil D
Nysättra

Mycket proffesionellt och trevligt bemötande. Full tillit till hans agerande. Från min sida en mycket bra affär.

Svar från Jacob Lund

Tack Bertil för omdömet, du har verkligen ett välskött hus och de märkte också spekulanterna vilket gjorde att vi landade på ett bra slutpris :)

Jan H
Norrtälje

Har mött Bobby enbart digitalt, min son skrev på kontraktet och vi har enbart gott att säga om vårt köp och dess hantering

Moniqa B
Häverödal

Mycket trevlig och kunnig mäklare

Svar från Jacob Lund

Tack för fina ord hela affären gick spå snabbt att jag blev lite chockad men allt gick så smidigt och bra, lycka till i hallstavik :)

Kajsa J
Färsna

Trevligt och engagerat bemötande Mina förväntningar var god information inför visning, vid budgivning och vid avtalsskrivande. Det fick jag. Jag uppskattade att man skulle anmäla sig till visningarna.

Svar från Maria Bruce

Tack Kajsa och tack för omdömet. Önskar dig en fortsatt härlig sommar! Vi ses vid tillträdet!

Ann-Gabrielle G
Sålde sitt hus med hjälp av Maria Bruce en del av Fastighetsbyrån Norrtälje

Maria är en mycket trevlig och professionell mäklare! Kan inte tänka mig någon bättre!

Svar från Maria Bruce

Tack snälla Ann! Samma till dig, vilket samarbete!

Maria B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Maria Bruce en del av Fastighetsbyrån Norrtälje
Färsna

Proffsig som av erfarenhet läste av spekulanterna och räddade hela försäljningen. Rekommenderas starkt.

Svar från Maria Bruce

Tack för att du litade på min känsla och omdöme! Det bästa betyg man kan få som mäklare och människa är när köpare vill anlita mig till sin egna försäljning. Tänk så bra det blev!

Ewa T
Häverödal

Vi har bara toppenbra betyg till Jacob. Ja man kan kalla honom "Alltid Redo" Ringer man,han svarar alltid, sms man svarar han alltid. Ett glatt och välkomnande bemötande ,kunnig annars tar han reda på svaret meddetsamma. Vi skulle med stor värme rekommendera Jacob till andra. Och anlita Jacob igen Du är bäst Jacob

Svar från Jacob Lund

Tack Ewa för fina ord ni har varit så vänliga och tillmötesgående.

Lois Evelyn B
Sålde sitt hus med hjälp av Jacob Lund en del av Fastighetsbyrån Norrtälje

Jacob is very easy to work with and doesn't put the client under any pressure. He helped us determine the right price for our home, and answered our many questions. We expected the preparations for selling to be much more lengthy, but we handled all that was needed to be done in one visit with Jacob. He lined up the inspector and the photographer, who both came without delay and both were also very professional. The sale happened quickly and we were very happy with the results. I would recommend Jacob as a very competent real estate broker who can get the job done for you without any hassles.

Klaus Willi B
Sålde sitt hus med hjälp av Jacob Lund en del av Fastighetsbyrån Norrtälje

We worked with Jacob before and it was all around a great experience. Keep up the good work!!!

Svar från Jacob Lund

thanks Klaus and lois for nice words it have been a plesure to work whit you.

Georg Sixten T
Sålde sitt hus med hjälp av Bobby Levison en del av Fastighetsbyrån Norrtälje

Mycket trevligt bemötande och målmedveten i sitt sätt att ta sig an försäljningen. Han är ett föredöme som mäklare.

Mattias E
Älmsta

Väldigt goda erfarenheter av att haft Jacob som mäklare. Ger regelbundna uppdateringar, är lättsam och flexibel. Stor tumme upp.

Svar från Jacob Lund

Tack Mattias för fint omdöme, nu fick vi bevis på ett de bara behövs en kund för att få till en affär :)

Hans C
Rådmansö - Västanvik

Enkelt uttryckt: Jacob är bara bra!

Svar från Jacob Lund

Tack Hans för att jag fick hjälpa er ännu en gång med försäljning, skam den som ger sig vi lyckades till slut. Ha en fin sommar

Karin V
Skebobruk

Engagerad och hjälpsam både vad gäller säljaren och köparen.

Svar från Jacob Lund

Hej Karin tack för fint omdöme och vad kul att ni hittade rätt till slut :)

Maria B
Köpte sitt hus med hjälp av Maria Bruce en del av Fastighetsbyrån Norrtälje

Trevligt bemötande, samt proffsig och smidig

Svar från Maria Bruce

Tusen tack Maria för det fina omdömet, och grattis till en jättefin bostad!