Fastighetsbyrån Järfälla

Fastighetsbyrån Järfälla

Funderar du på att köpa eller sälja en bostad i Järfällaområdet? Hos oss på Fastighetsbyrån arbetar välutbildade, engagerade och målmedvetna fastighetsmäklare som med högsta kvalitet gör det de gör bäst: sälja hus.

Du som letar efter drömbostaden i Järfälla får en personlig kontakt genom oss samt tillgång till vårt omfattande kundregister. Med den utgångspunkten hittar du snart ditt nya hem!

Vill du sälja eller flytta inom Järfälla? Vi ordnar med det mesta och har hela tiden stort fokus på marknadsföring och dina behov och önskemål. Våra tjänster finns för dig och vi anpassar oss för att du ska bli nöjd.

Både köpare och säljare kan gynnas av våra samarbeten med Swedbank och Juristbyrån, som ständigt finns till hands för att underlätta bostadsaffären.

Välkommen in på något av våra kontor - Jakobsberg eller Barkarbystaden - för mer information, en fri värdering eller svar på dina frågor om boende i Järfälla!

Utmärkelser

2220 omdömen om Fastighetsbyrån Järfälla

Sedan starten hos Reco 2013
    2023-03-23 Verifierad kund
    Jag blev bemöt väl men han kom försent till avtalade tiden.
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Amanda Pettersson en del av Fastighetsbyrån Järfälla
    2023-03-22 Verifierad kund
    Jag har haft kontakt med Amanda under ett längre tag i olika bostadsaffärer och det känns alltid supertryggt med henne! Hon är professionell, lugn, flexibel och lösningfokuserad! Även i denna svåra marknad har hon lyckats lotsa landa en försäljning och bistått mig vidare med allt och lite till kring avslut, nyköp m.m. Amanda har verkligen walked that extra mile för oss, och alltid med ett leende och trevligt bemötande! Jag komemr alltid vilja engagera Amanda i kommande köp och försäljningar ❤️
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Ahmed Waad en del av Fastighetsbyrån Järfälla
    2023-03-21 Verifierad kund
    WOW köpte min lägenhet av Ahmed och måste säga att det här är lätt den bästa mäklaren jag haft. Väldigt ärlig o trevlig, lätt att fråga saker och prata med oavsett tid på dygnet, service i världsklass. Lyssnar verkligen på kunden och försöker alltid göra det bästa för kunden. Med Ahmed kände jag mig 100% trygg med denna affär ! STORT TACK AHMED !
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Ian Collett en del av Fastighetsbyrån Järfälla
    2023-03-21 Verifierad kund
    Han är väldigt duktig för att sälja bostaden
    Jag är mycket nöjd faktiskt
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Ian Collett en del av Fastighetsbyrån Järfälla
    2023-03-20 Verifierad kund
    He is a really good broker, explain everything and answer all questions.
  • sålde sitt hus med hjälp av Ian Collett en del av Fastighetsbyrån Järfälla
    2023-03-19 Verifierad kund
    Mycket professionellt och bra.
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Amanda Pettersson en del av Fastighetsbyrån Järfälla
    2023-03-19 Verifierad kund
    Ett bra och professionellt sett.
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Mathias Nesselsten en del av Fastighetsbyrån Järfälla
    2023-03-19 Verifierad kund
    Mycket professionellt och trevligt bemötande. Lätttillgänglig genom hela processen. Kan bara rekommendera Mathias.
    2023-03-19 Verifierad kund
    Supertrevligt och proffsigt bemötande.
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Amanda Pettersson en del av Fastighetsbyrån Järfälla
    2023-03-18 Verifierad kund
    Jätte nöjda att hade Amanda som mäklare. Jätte trevlig, svarar direkt och har svar på alla frågor
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Robert Löwkrantz en del av Fastighetsbyrån Järfälla
    2023-03-16 Verifierad kund
    Trevlig, kan sitt jobb. Hjälpsam! Vi är nöjda!
  • köpte sitt hus med hjälp av Oscar Rehn en del av Fastighetsbyrån Järfälla
    2023-03-14 Verifierad kund
    Väldigt hjälpsam tack! Gjörde ett bra jobb för att få oss huset på ett rimlig pris.
    • Barkarbystaden
    2023-03-14 Verifierad kund
    Snabb och enkel att kommunicera med
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Ahmed Waad en del av Fastighetsbyrån Järfälla
    2023-03-13 Verifierad kund
    Grym kille och bra mäklare proffesionell
    2023-03-13 Verifierad kund
    Ian var hjälpsam, tydlig och trevlig. Tog sig tid att svara på alla frågor och var väldigt enkel att prata med. Hela upplevelsen var väldigt trevlig.
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Mathias Nesselsten en del av Fastighetsbyrån Järfälla
    • Polhem
    2023-03-13 Verifierad kund
    Mycket bra, saklig och informativ - väldigt tillmötesgående
    2023-03-12 Verifierad kund
    Ett gott bemötande och samarbete med Oscar.
    Våra förväntningar var större än vad resultatet blev men det var mer gällande omvärldslägets påverkan som avgjorde det.
    2023-03-12 Verifierad kund
    Inte särskilt imponerad. Hade hoppats på fler seriösa spekulanter, inte bara en. Har inte fått dem
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Mathias Nesselsten en del av Fastighetsbyrån Järfälla
    2023-03-12 Verifierad kund
    En mäklare med kompetens är det första man tänker när man träffar Mathias. Efter att vi bestämt oss att sälja och gett Mathias klartecken att köra så höll han i trådarna från start till mål. Så länge du gör det som ligger på dig att göra så är det bara att luta dig tillbaka och vänta. Helt plötsligt så har du fickorna fulla med pengar!
    Inte nog med det! Alla vet ju att det kan leda till problem men om du kollar mailen så kommer det finnas fina uträkningar på vinster och skatter och allt vad det kan tänkas vara som du i sin tur meddelar alla berörda myndigheter.
    Ska du sälja bostad, då är Mathias ett givet val, du har inte råd att tveka.
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Ahmed Waad en del av Fastighetsbyrån Järfälla
    2023-03-12 Verifierad kund
    Super trevligt och hjälpsam =)
    2023-03-11 Verifierad kund
    Bästa mäklaren i Järfälla, trevligt bemötande och professionell.
  • köpte sitt hus med hjälp av Oscar Rehn en del av Fastighetsbyrån Järfälla
    2023-03-11 Verifierad kund
    Mäklaren var väldigt hjälpsam, alltid tillgänglig, arbetade åt oss för att avgöra köpan och pratade perfekt engelska. Görde hela processen överraskande enkel och snabb!
    2023-03-10 Verifierad kund
    Lyckades bara få fram en seriös anbudsgivare. Svår att få kontakt med efter att kontraktet skrivits.
  • Jacob C
    2023-03-09 Verifierad kund
    Mathias är en oerhört kompetent och kunnig mäklare. Som är lugn och har koll på läget. Även när vi inte hade det
    Vi är riktigt nöjda med Mathias.
    2023-03-09 Verifierad kund
    Grymt duktig, tack för allt! Det löste sig precis som du sa :)
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Mathias Nesselsten en del av Fastighetsbyrån Järfälla
    2023-03-09 Verifierad kund
    Vi träffade Mathias för första gången på visningen för vad som skulle bli vårt nya hus, och vad vi slogs av var hans entusiasm, humor och proffesionalitet. Vi gick på visningen mest av nyfikenhet och såg oss själva just då inte som bestämda spekulanter. Mathias hade dock tydliga svar på alla våra frågor, samtidigt som han gav oss utrymme att tänka, och vårt intresse för en affär började växa. Vi blev tagna av huset och med sin erfarenhet och struktur kändes det som att Mathias väl kunde läsa våra behov och han hjälpte oss igenom den komplexa situation som en husaffär är. Vi gillade hur pass tillgänglig Mathias var. Mathias jobbar tvivelsutan hårt för att få alla nöjda och är toppen att ha att göra med. Det blir självklart högsta betyg!
    2023-03-09 Verifierad kund
    Rak och korrekt i sitt säljande.
    2023-03-07 Verifierad kund
    Vi fick ett mycket bra bemötande av Amanda och hon hjälpte oss få till en flexibel affär
    2023-03-03 Verifierad kund
    Proffsigt och enkelt, bra kommunikation och tillgänglighet
    2023-03-01 Verifierad kund
    Väldigt nöjd med att ha anlitat Ian vid försäljningen av vår lägenhet. Kan varmt rekommendera Ian till den som letar mäklare.
    2023-03-01 Verifierad kund
    Väldigt fin erfarenhet med Ian som mäklare. Allt har gått smidigt och han fanns alltid tillgänglig för frågor. Mycket kunskap och det kändes tryggt att arbeta tillsammans med honom.
    2023-03-01 Verifierad kund
    Energi rik mäklare som gör allt för familjernas bästa.
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Amanda Pettersson en del av Fastighetsbyrån Järfälla
    2023-02-28 Verifierad kund
    Grymt nöjd med Amanda! Köpte en lgh via henne så valet va plättlätt när jag skulle få till en försäljning av min egen! Skötte även den affären på ett föredömligt sätt!
    • Polhem
    2023-02-28 Verifierad kund
    Vi fick bra inf från Mäklare och bemötande
    Trevligt bemötande
    2023-02-25 Verifierad kund
    Klockren mäklaren noggrann och tydlig
    2023-02-23 Verifierad kund
    Jag har inte så stor erfarenhet av mäklare men Oscar har definitivt mitt förtroende.
    2023-02-21 Verifierad kund
    Mathias är tålmodig och professionell.
  • Jacob C
    köpte sitt hus med hjälp av Ahmed Waad en del av Fastighetsbyrån Järfälla
    • Stäket
    2023-02-20 Verifierad kund
    Ahmed är en mycket duktig och energirik mäklare. Han har hjälpt oss att köpa vårt drömhus samt hjälpt till med att få vårt parhus sålt.
    Ahmed har ett gott öga för människor, är lyhörd och enkel att samarbeta med.
    Rekommendera honom varmt!!
  • köpte sitt hus med hjälp av Ahmed Waad en del av Fastighetsbyrån Järfälla
    • Stäket
    2023-02-20 Verifierad kund
    Ahmed gör det lilla extra för att lösa alla situationer. Stort tack!
    2023-02-20 Verifierad kund
    Hjälpte till på alla sätt! Lätt att få kontakt med! Underlättade så mycket och allt gick smidigt!
    2023-02-18 Verifierad kund
    Kan varmt rekommendera Amanda! Kändes jättebra från dag ett. Hon har varit hjälpsam och tillgänglig under hela processen. Amanda har verkligen jobbat hårt för att göra processen så snabb och smidig som möjligt. Hade inte kunnat vara mer nöjd!
  • köpte sitt hus med hjälp av Ian Collett en del av Fastighetsbyrån Järfälla
    2023-02-18 Verifierad kund
    En mycket trevlig,kompetent och engagerad mäklare. Mycket nöjd
    2023-02-17 Verifierad kund
    Ian är väldigt hjälpsam och flexibel.
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Robert Löwkrantz en del av Fastighetsbyrån Järfälla
    2023-02-15 Verifierad kund
    Trevligt och kompetent bemötande från början till avslutad försäljning. Mäklaren har verkligen levde upp till mina förväntningar. Jag är nöjd med hanteringen av min bostadsaffär. Kan varmt rekommendera Robert Löwkrantz på Fastighetsbyrån i Järfälla.
    2023-02-15 Verifierad kund
    Vi fick kontakt med Amanda när vi köpte en bostad via henne. Vi fick så gott intryck av henne och tyckte att hon kändes genuin och var otroligt hjälpsam. Av den anledningen valde vi att kontakta henne för att ansvara för försäljning av vår lägenhet.

Trots att marknadsläget varit så dåligt som det varit så lyckades Amanda ändå hitta en köpare som var seriös och kunde få till en affär där både köparen och vi blev nöjda.

- Supertrevlig
    - Professionell
    - Kompetent

Vi blev så nöjda att vi dessutom rekommenderade Amanda till våra familjemedlemmar som också anlitade henne för försäljning av sin bostad.
    2023-02-14 Verifierad kund
    Bra bemötande.duktig och lyhörd.kan rekommendera.
    2023-02-13 Verifierad kund
    Han kontaktade mig efter ett tips från en kollega som visste att jag var intresserad av en lägenhet i ett visst område. Han var mycket uppmärksam på mina önskemål och skötte försäljningen på ett utmärkt sätt. Jag är mycket nöjd med hans agerande.
    • Barkarbystaden
    2023-02-13 Verifierad kund
    Gott bemötande och väldigt hjälpsam i stort och smått.
    2023-02-12 Verifierad kund
    Kan rekommendera,duktig och trevligt.
    2023-02-12 Verifierad kund
    Ian har ett gott bemötande för det första.

Han informerade mycket tydligt och noggrant.

Han ställde upp när vi ville ha visning tidigare.

Och gjorde en bra affär för oss.

Mitt betyg är 10 till Ian. Stort tack.

Och lycka till med hans fortsatt jobb.