professional, helpful, and always quick to respond to our questions
Fastighetsbyrån Järfälla
Funderar du på att köpa eller sälja en bostad i Järfällaområdet? Hos oss på Fastighetsbyrån arbetar välutbildade, engagerade och målmedvetna fastighetsmäklare som med högsta kvalitet gör det de gör bäst: sälja hus. Du som letar efter drömbostaden i Järfälla får en personlig kontakt genom oss samt tillgång till vårt omfattande...
3152 omdömen om Fastighetsbyrån Järfälla
Sedan starten hos Reco 2013
Everything went smooth from viewing to signing the contract. The communication was also good.
Trevlig och svarar snabbt när man söker han för information om fastigheten man kollar på
Vi är mycket nöjda med Karmo Barkarmo från Fastighetsbyrån i Järfälla som hjälpte oss att sälja vårt hus. Processen var välplanerad och gick både snabbt och professionellt. Vi uppskattade den professionella besiktningen som gjordes och att presentationen av huset blev väldigt fin tack vare en bra fotograf. Karmo hanterade visningen och budgivningen på ett mycket bra och strukturerat sätt. Han var dessutom flexibel med tider, lätt att nå och alltid tillgänglig för frågor och råd under hela affären. Vi kan varmt rekommendera Karmo till andra som ska sälja sin bostad.
Mathis levde upp till våra förväntningar mycket väl, alltid nåbar och trevlig. Han har varit i kontakt med oss sedan 2023 och har kommit med tips och råd genom åren tills vi var mogna att sälja. Då var han ett självklart val!
Vår mäklare Karmo drev den hela säljsprocessen mycket professionellt och tydligt.
Oscar is a professional broker who always deals with utmost transparency. He has always been reachable and keen on helping me answer my questions regarding the accommodation.
Lojalitet är viktigt i marknaden och han är lojal.
Utan Nastasia hade vi inte sålt vår lägenhet på så kort tid. Marknaden har stått still men hon har lyckats få flertal intressenter till varenda visning vi hade även trots läget nu med att objekt är otroligt svårsålda. Hon är rak, tydlig och med ett tydligt mål, att både säljare och köpare ska bli nöjda. Vi är nöjda med både henne som mäklare och Fastighetsbyrån som kontor. 5 av 5 möjliga stjärnor till Nastasia för mycket bra samarbete och bra jobbat!⭐️
Väldigt lättsamt att samtala och komma överens med Ian.
Very kind and professional. Highly recommend.
Alltid proffsig, ödmjuk och trevlig i alla sammanhang, samt levererar det han utlovar varje gång. Nykter syn på marknaden som skapar förtroende.
Trevligt bemötande, ärlig och transparent, lyhörd, bra förhandlare.
Trevlig och professionell. Rekommenderar starkt
Mathias har varit väldigt hjälpsam, inlyssnande och förtroendeingivande under hela säljprocessen. Vi är väldigt nöjda över allt stöd han har gett oss med sin erfarenhet och kunskap och vi skulle varmt rekommendera att anlita honom som er mäklare!
Jättetrevlig mäklare, jättebra bemötande snabb affär.
Bemötande är mycket bra . Märks att Mathias har lång erfarenhet som mäklare . Inger trygghet och är lyhörd. Väldigt nöjd med allt och tackar för en snabb och enkel försäljning . Kan varmt rekommendera Mathias till andra som går försäljningstankar. Melina
Vi är otroligt nöjda med Mathias Nesselsten och hela processen kring vårt bostadsköp. Från första kontakten till visning, budgivning och kontraktsskrivning har han varit professionell, engagerad, tillgänglig och väldigt trevlig att ha att göra med. Vi fick snabba och tydliga svar på våra frågor och kände oss trygga och väl informerade genom hela processen, även under en intensiv budgivning. Ett stort tack för ett väldigt fint bemötande och en smidig affär. Vi kan varmt rekommendera Mathias Nesselsten! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mathias är en mycket professionell och engagerad mäklare som alltid återkopplar snabbt och tydligt\. Han är dessutom pedagogisk i sitt arbetssätt och har en förmåga att förklara processen på ett enkelt och tryggt sätt, vilket är särskilt uppskattat som förstagångsköpare. Jag kan varmt rekommendera Mathias och hans professionella bemötande.
Mathias gav ett kunnigt och ödmjukt intryck redan vid första mötet. Han var påläst om bostaden och vi kan starkt rekommendera honom. Han har varit tillgänglig och kommunikationen har fungerat som vi förväntat oss. Vi skulle använda honom igen, utan tvekan.
Driftig och lyhörd. Fastighet som varit i familjen 65 år. Intresse av dess historia i samband med försäljning
Hej, Han var mycket hjälpsam. Det viktigaste var att han alltid var tillgänglig och snabbt skickade mer information när vi behövde det. Han var mycket ansvarstagande och lätt att kommunicera med.
Bra bemöttande. Jag rekommenderar
Mathias Nesselsten på Fastighetsbyrån Järfälla var väldigt trevlig och professionell under hela processen. Han gav otroligt snabba svar på alla frågor som dök upp, oavsett om det var under dagen eller kvällen. Hans djupa kunskap och engagemang gjorde att allt kändes tryggt och smidigt från start till mål.
Frederic Bäck är en enastående mäklare som jag varmt kan rekommendera! Från första kontakten till avslutad försäljning visade han en imponerande professionalism, gedigen kompetens och genuint engagemang. Eftersom det var första gången jag sålde en bostad i Sverige kände jag mig trygg genom hela processen. Frederic vägledde mig steg för steg, förklarade allt tydligt och gav värdefulla råd kring försäljning, ekonomi, förhandlingar och allt som följde efter. Han var alltid tillgänglig, vänlig, lyhörd och otroligt tålmodig....
Karmo är lyhörd och supertrevlig! Informerade mig tydligt genom hela processen och var alltid där när jag hade frågor eller funderingar. Kände mig trygg från början till slut och är verkligen glad över att jag valde honom som min mäklare. Kan varmt rekomendera honom!
Lyhörd och kämpade på med försäljningen bra. Vi fick inte det som vi hade tänkte men det berodde inte på mäklaren.
Smidig, tålmodig och hjälpsam. Rekommenderar Oscar
Mycket bra allt går smidigt och man får klarhet i sitt ärende
Mycket bra mäklare som är trevlig, tillmötesgående och lyhörd. Han levde verkligen upp till våra förväntningar om att få en bra hjälp med försäljningen, alltid trevlig och svarar på sms och mail eller om man ringer. Vi är väldigt nöjda med hans försäljning av vårt hus. Vi kan varmt rekommendera honom.
Oscar har varit en väldigt bra och engagerad mäklare genom hela processen. Alltid lätt att få tag på, bra kommunikation och snabb återkoppling. Rekommenderar varmt!
Vi är otroligt nöjda med vår mäklare! Han var professionell, engagerad och hjälpsam genom hela processen. Lägenheten såldes snabbt och till ett väldigt bra resultat. Allt gick smidigt och vi fick alltid snabb återkoppling när vi hade frågor. Vi kände oss trygga och väl omhändertagna från början till slut. Vi kan varmt rekommendera honom!
Trevligt och öppet bemötande. Svarar på alla frågor man har, är tillgänglig att förklara & tydliggöra saker man önskar mer information om och är behjälplig med alla steg för flytten & köpet.
Jätte snäll och professionell! Tack för allt!
Trevligt bemötande och froffsig. Inget att klaga på. Svarar snabbt och bra återkoppling.
Perfect !!! Ian having good knowledge about market and clients requirements. No question is silly for him, answers and responds promptly. Highly recommended!!!
Just nu är jag nöjd med kontakten och allt fungerar bra. Processen är fortfarande pågående och vi har en bit kvar, men hittills har allt fungerat väldigt bra. Jag hoppas att det fortsätter på samma sätt framöver.
I had a very positive experience with Fastighetsbyrån when selling my apartment. The entire process was smooth and professional from start to finish. My real estate agent was knowledgeable, responsive, and always kept me informed throughout the sale.
Mycket trevlig och professionell mäklare. Lätt att nå vid behov.
Trevlig, tydlig och tillmötesgående mäklare.
- Professionell — visar hög arbetsmoral och håller vad han lovar. - Lätt att nå — svarade snabbt på samtal och meddelanden. - Tydlig kommunikation — förklarade processen och villkoren enkelt. - Lokal marknadskunskap — kände till området och prisnivåer väl. - Lyhörd — tog till sig våra önskemål och prioriteringar. - Förhandlingsskicklig — hjälpte oss få ett bra pris. - Ärlig och transparent — gav realistiska bedömningar utan överdrifter. - Engagerad — följde upp detaljer och höll tidsplanen. - Trygg och pålitlig...
Lite för snabb och ville få allt överstökat men annars bra
Nastasia är kompetent person i sitt yrke. Vi önskar att fortsätta jobba med henne.
Trevlig och erfaren når henne
Så otroligt nöjd med Nastasia som mäklare! Hon har varit fantastisk genom hela försäljningen, engagerad, hjälpsam, professionell och alltid väldigt trevlig! Jag har verkligen uppskattat att hon varit så lätt att få tag på, tagit sig tid att svara på mina frågor och hela tiden fått mig att känna mig trygg. Hon har verkligen gjort det lilla extra och jag är så glad att det var just hon som hjälpte mig med försäljningen. Jag skulle absolut välja henne igen! ❤️
Jag blev bemött på ett mycket professionellt, vänligt och engagerat sätt. Mäklaren var alltid tillgänglig, tydlig i sin kommunikation och tog sig tid att svara på mina frågor under hela köpprocessen. Jag förväntade mig en smidig och trygg köpprocess med tydlig information och god kommunikation. Mäklaren levde väl upp till mina förväntningar genom att vara hjälpsam, återkoppla snabbt och guida mig genom varje steg på ett lugnt och professionellt sätt. Jag är mycket nöjd med mäklarens arbete. Hela processen kändes välorganiserad...
Väldigt trevlig och proffsig, kom snabbt igång med allt. Våra förväntningar att hitta möjliga köpare och få några att ge bud gjorde så att vi fick ett snabbt avslut. (Även om vi inte fick ut riktigt det pris vi ville) så allt flöt på och det ingav förtroende, med all information och alla dokument som noga gicks igenom :)
Mycket bra bemötande. Strukturerat och mycket tydlig beskrivning om projektet. Han levde verkligen upp till förväntningarna. Jag är nöjd med försäljningen och snabbt avslut av försäljningen.
Bra på att fånga upp kunderna på visningen. Kändes oss bra bemötta. Kontraktskrivningen tyckte vi gick snabbt, smidigt och det var en tydlig genomgång innan signeringen.
Ian har varit informativ och hjälpsam under hela processen!