Fastighetsbyrån Järfälla

Fastighetsbyrån Järfälla

• BadgeTenYears
2 378
4.7

Funderar du på att köpa eller sälja en bostad i Järfällaområdet? Hos oss på Fastighetsbyrån arbetar välutbildade, engagerade och målmedvetna fastighetsmäklare som med högsta kvalitet gör det de gör bäst: sälja hus. Du som letar efter drömbostaden i Järfälla får en personlig kontakt genom oss samt tillgång till vårt omfattande...

2378 omdömen om Fastighetsbyrån Järfälla

Sedan starten hos Reco 2013

Anna E
Kallhäll

Ahmed var väldigt duktig på att få dit potentiella köpare till visningen och la ner mycket tid på att försöka få till en så bra försäljning som möjligt!

Nathalie B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Amanda Pettersson en del av Fastighetsbyrån Järfälla
Kallhäll

Kan varmt rekommendera Amanda. Så trevlig mäklare med toppen återkoppling via sms och telefon genom hela processen. Hon har ett bra driv och lyckades pressa slutpriset lite extra!

Ricky F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Robert Löwkrantz en del av Fastighetsbyrån Järfälla
Kallhäll

Kanonmäklare som hjälpte mig både köpa och sälja lägenheten. Väldigt trevlig och hjälpsam.

Tam H
Köpte sitt hus med hjälp av Mathias Nesselsten en del av Fastighetsbyrån Järfälla
Jakobsberg

Matias är professionell och vänlig.

Anna B
Sålde sitt hus med hjälp av Mathias Nesselsten en del av Fastighetsbyrån Järfälla
Skälby

Vi valde Mathias då vi tidigare haft att göra med hans bror på samma mäklarkontor. Mathias har varit väldigt professionell genom hela resan från första besöket med värdering till avtalsskrivning. Han har dessutom varit extremt snabb, flexibel och lyhörd för våra önskemål. Vi har haft tät kontakt och har hela iden känt oss trygga med att han gör sitt bästa.

Aiah-Linn R
Skrev om Ahmed Waad en del av Fastighetsbyrån Järfälla

Vi anlitade Ahmed som vår mäklare när vi köpte vår nuvarande lägenhet i juni. Innan köpet var han mycket engagerad och hjälpsam. Tyvärr förändrades hans attityd helt efter att affären var klar. Han upphörde att svara, betedde sig otrevligt och var nonchalant. Det blev nästintill omöjligt att nå honom. Vi har fortfarande många obesvarade frågor som vi behöver hjälp med, men han verkar ha försvunnit. När vi ringer honom avbryter han samtalet. Detta är särskilt beklagligt eftersom vi hade högre förväntningar när vi valde en...

Tomas O
Jakobsberg

Trevlig, lugn och trygg prick! Inget påfluget sälj-snack eller andra floskler.

Mikaela Cecilia L
Västra Jakobsberg

Trygg, kunnig och bra stöd genom hela processen.

Egor P
Kallhäll

Trevlig mäklare som ger allt ifrån sig!

Egor P
Barkarby

Erfaren mäklare som kan sin sak 😊

Ida H
Viksjö

Ärligt och professionellt bemötande. Trygg att luta sig mot i processen. Kan varmt rekommendera Ian!

Erik L
Västra Jakobsberg

Fantastisk genom hela säljprocessen. Kan varmt rekommendera Ian!

Jennie S
Polhem

Förtroende givande och proffsig!

Mikaela Cecilia Del Carmen A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Amanda Pettersson en del av Fastighetsbyrån Järfälla
Kallhäll

Super professionell och hjälpsam, har varit tydlig hela vägen och finns alltid tillgänglig.

Nicolas V
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ahmed Waad en del av Fastighetsbyrån Järfälla
Kallhäll

Pålitlig mäklare med ett väldigt bra kundbemötande!

Mikael G
Jakobsberg

Riktigt professionell, ödmjuk och bemötande mäklare. Mycket snabba tag och transparant återkopplande. Väldigt väl rekommender! // Mikael Grip

JOHAN W
Polhem

Ian är lugn, trygg och kommunikativ. Var väldigt bra genom hela processen när vi sålde vårt hus!

Jimmi R
Kallhäll

Enormt driven, engagerad och framförallt trevlig mäklare. Med rätt strategi, fokus och kundkrets blev slutpriset nästan 20% (!) högre än vad andra mäklare hade satt som mål och trodde sig kunna leverera till. Förutom det stora engagemanget och drivet vid försäljning har han även varit extremt behjälplig vid köp av vårat kommande boende där han bidragit med råd, stöd men även utvärderingarna av objekt. 10/10

Sarab S
Sålde en tomt med hjälp av Oscar Rehn en del av Fastighetsbyrån Järfälla

Hjälpsam, trevlig och tillmötesgående

Sadigi A
Jakobsberg

Vill du ha en mäklare som verkligen lyssnar, kommer med bra förslag, alltid är tillgänglig, vänlig, lyhörd, professionell, påläst & uppdaterad, flexibel och framförallt engagerad i försäljningsprocessen - så kan jag varmt rekommendera Amanda Pettersson! Hennes positiva mindset och situations anpassade arbetssätt underlätta väldigt mycket för mig då jag jobbar skift och olika tider på dygnet. Tack ännu en gång för god insatts och väl utfört uppdrag av försäljningen på min lägenhet 🙏

Hans Martin L
Jakobsberg

Vi har blivit vänligt och professionellt bemötta av Ian Collett som genomförde försäljningen snabbt och effektivt. Våra förväntningar infriades med råge.

Hoshang G
Viksjö

Han är bra mäklare och duktig på sitt arbete

Sussan P
Jakobsberg

Hej! Jag är mycket glad över att ha skrivit ett kontrakt i ditt företag med hjälp av Ian. MVH Sussan

Elisabet L
Barkarbystaden

Trevlig, service inriktad, pålitlig, professionell, återkopplar. Är mycket nöjd.

Meryail A
Jakobsberg

Hej Jag blev bemött med respekt och på ett trevligt sätt av Ian. Han förklarade hur försäljningen ska gå till och han besvarade alla mina frågor på ett bra sätt.

Marewan S
Jakobsberg

Ahmed Waad är en mäklare som har ett härligt bemötande och tar sig tid och lyssnar på en samt förklarar hur allt ska gå till väga på ett mycket bra sätt. Han lever upp till ens förväntningar till 110% och om ni vill ha en av dom bästa mäklare så anlita Ahmed Waad

Katharine Maria J
Skälby

Jättenöjd med samarbetet. En väldigt professionell mäklare.

Marzieh D
Viksjö

Han är lite bestämd och mycket för säljare ,det är bra att ha köparens sidan också Annars han är duktig

Peter L
Viksjö

Super bra! Han är erfaren, kunnig, lugn och sansad. Han kan hantera både säljare och köpare på ett mycket bra sätt.

Lena P

Proffsig inte påträngande lyssnade Erfaren

Stefan P
Viksjö

Bra och noggrann tog tillvara på våra önskemål. Enkel kommunikation bra strategi.

Cecilia R
Viksjö

Tydlig kommunikation och trevligt bemötande

Ali A
Jakobsberg

Ahmed är en noggrann och lyhörd mäklare. Kommunicerar alla steg och är målinriktad. Jag var på utlandstjänst under försäljningen och Ahmed såg till att jag alltid var uppdaterad. Topp, 5/5!

Asmar A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Robert Löwkrantz en del av Fastighetsbyrån Järfälla
Jakobsberg

En duktig mäklaren. Gör sitt jobb. Gör bra affärer. Trevligt. Helt nöjd med honom

Cesar Alsaleh A
Jakobsberg

Jag önskar att framföra min djupaste uppskattning för Amanda Petterson från Fastighetsbyrån Järfälla. Hennes kompetens och hängivenhet är verkligen imponerande. I köpprocessen visade Amanda en oöverträffad förmåga att förena professionalism och en genuin vilja att skapa den allra bästa upplevelsen för mig som kund. Rekommenderar henne varmt. Tack Amanda!

Svar från Amanda Pettersson

Uppskattar det så Ceasar! Kul att få hjälpa dig att hitta ditt nya hem. Är säker på att du kommer stormtrivas - vi ses i november! Bästa hälsningar, Amanda.

Theresa W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mathias Nesselsten en del av Fastighetsbyrån Järfälla
Kallhäll

Proffsig, trevlig och kommunikativ genomgående under hela processen. Bra tips kring hur jag skulle tänka kring försäljningen. Mycket nöjd

Hilda Ö
Sålde sin lägenhet med hjälp av Hatice Demirtas en del av Fastighetsbyrån Järfälla
Kallhäll

Hatice tog hand om både mig, mina frågor, allt praktiskt och skötte detta med bravur! Hon var tillgänglig och tog sig tid och jag är mer än nöjd med Hatice som mäklare! Jag väljer gärna henne igen.

Maja B

Varit en nöje att samarbeta med Mathias. Lugn, kunnig och proffsig. Han har varit väldigt duktig på driva affären men alltid hållit oss helt involverad och informerade. Har känns oss väldigt trygga!

Ludmila K
Sålde sitt hus med hjälp av Oscar Rehn en del av Fastighetsbyrån Järfälla
Jakobsberg

Oskar är mycket bra mäklare, alltid uppdaterade oss med information, var trevlig, drivande och professionell. Vivör tacksamma för att han sålde vår hus. Han skickade en bra fotograf och vi var nöjda med Oscars insats.

Maria S
Barkarby

Engagerad, kunnig, pålitlig, professionell och behaglig att ha att göra med. Jag har både köpt av Ian som mäklare och han hanterar även försäljningen av min befintliga. Rekommenderar honom!

Gino T
Kallhäll

Ärlig och lätt att ha kontakt med

Kristian F
Skälby

Mycket proffsig, hjälpsam och trygg att ha vid försäljningen samt tillgänglig med snabba återkopplingar.

Christina E
Barkarby

Ian har ett mycket gott bemötande. Han är positiv och har jobbat aktivt med min försäljning. Jag är jättenöjd med det arbete han lagt ner. Ian har verkligen levt upp till mina förväntningar. Jag rekommenderar honom om någon skulle fråga mig.

Sanja K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Oscar Rehn en del av Fastighetsbyrån Järfälla
Viksjö

An honest and transparent agent with a very good understanding of the local market. Very effective and with good communication skills.

Darjush S
Sålde sitt hus med hjälp av Ahmed Waad en del av Fastighetsbyrån Järfälla
Skälby

Det är svårt att kortfattat berätta om Ahmed, för han är verkligen en fantastisk mäklare. Hans tillgänglighet, lojalitet, kunnighet och otroliga engagemang är bara ett fåtal av hans styrkor. Han levererade verkligen från start till mål och fick dessutom vår bostad såld till ett väldigt bra pris. Vi kände oss trygga genom hela säljprocessen. Vill du anlita Järfällas bästa mäklare så ska du ringa Ahmed!

Nathali S
Sålde sitt hus med hjälp av Ahmed Waad en del av Fastighetsbyrån Järfälla
Skälby

Super trevlig mäklare som lyssnade på våra önskemål och överträffade våra förväntningar. Väldigt lyhörd och lättillgänglig. Rekommenderar starkt! 😊

Gina G

Process is still ongoing, but it has been a good experience so far.

Elsa Beata Z
Kallhäll

Jag fick snabb svar på mina frågor. Fick en extra visning. Allt funkade bra och jag fick den hjälp och dom svar jag behövde.

Erika L
Kallhäll

Riktigt proffesionellt, bilder även med drönare, snäll, omtänksam, och jättebra tjänst med Säljcoachen. Rekommenderas starkt.

Representant för WKB Södermalm

Braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa