he is very kind an receiving during our home visits, Quick followups with seller and buyer.
Fastighetsbyrån Järfälla
Funderar du på att köpa eller sälja en bostad i Järfällaområdet? Hos oss på Fastighetsbyrån arbetar välutbildade, engagerade och målmedvetna fastighetsmäklare som med högsta kvalitet gör det de gör bäst: sälja hus. Du som letar efter drömbostaden i Järfälla får en personlig kontakt genom oss samt tillgång till vårt omfattande...
2838 omdömen om Fastighetsbyrån Järfälla
Sedan starten hos Reco 2013
Aktiv, intresserad och vänlig.
Trevlig och tillmötesgående , alltid tillgänglig. Är nöjd😊
Mathias kändes väldigt professionell och trevlig i sitt sätt att hantera försäljning mot mig som köpare och inte alls pådrivande han hade bra tålamod. Rekommenderar starkt att man kan anlita honom som mäklare.
Trevlig och professionell. Tillgänglig enkelt via sms och svarar snabbt på frågor och kommentarer.
Ian är trevlig och driven. Lätt att få tag i på även på kvällar och helger.
Amanda har trevlig bemötande, hjälpsam, lyhörd och tålamod. Hon är professionell med sitt säljande .
Trevlig och man kan lita på att Robert gör alla delar han ska. Lovar inget han inte kan hålla. Har haft honom som mäklare två gånger och är mycket nöjd.
Mycket kunnig, bra bemötande och jag har högsta förtroende för Mathias som mäklare.
Mathias är sympatisk, lugn och proffsig - vi kunde inte ha valt en bättre mäklare i Järfälla! Vi är tacksamma för att han tryggt guidade oss till en riktigt bra försäljning i lite skakiga tider.
Jag köpte min lägenhet via Nastasia och är otroligt nöjd med hela processen. Hon är väldigt duktig, ordningsam och tydlig i sin kommunikation. Samtidigt är hon varm och trevlig, och det märktes verkligen att hon ville hitta de bästa lösningarna för båda parter. För mig kändes det tryggt och professionellt från början till slut. Rekommenderar henne varmt!
The agent was very professional and knows his work. He was patient and took his time to take us through the contract, explaining the legal implications to us.
Proffsigt bemötande och lyhörd.
Ian var väldigt tillmötesgående och trevlig. Gjorde ett mycket bra jobb med försäljningen av vårt hus. Kom med bra tips och råd. Han var ett bra stöd genom hela försäljningen. Jag kan rekommendera honom.
Hon är smart och effektiv och har bra attityd .och jag litar på henne.
Professionell, lugn, trevlig, saklig, kunnig, lättsam. Känns helt enkelt tryggt att ha att göra med.
Ian är en mycket professionell, trevlig och lyhörd mäklare. Jag upplevde att Ian gjorde allt han kunde för att få både mig som säljare och potentiella köpare nöjda. Jag rekommenderar varmt Ian som mäklare och skulle med glädje anlita honom igen! /Anna
Bra bemötelse över e-post innan visning samt under visningen. Enkel och smidig kontakt vid budgivning och fram till kontraktsskrivning. Inga anmärkningar!
Kändes trygg, kunnig, påläst. Hon lyssnade och förklarade bra.
Ian är seriös, lyhörd och lättsam på ett proffsigt sätt. Vi är helnöjda med Ian och kan verkligen rekommendera honom!
Ian är en mycket ödmjuk, kunnig o professionell mäklare. Vi har anlitat honom flera gånger o är lika nöjda varje gång. Ian är bra för han kommunicerar hela tiden så man vet vad som händer eller inte händer. Vi rekommenderar verkligen honom o tackar för all hjälp denna gången!!
Mathias är mycket kunnig och ger ett lugnt och tryggt intryck. Han levde upp till förväntningarna som vi hade på en bra mäklare. Han såg till både köparen och säljaren, alla var nöjda.
Trevligt och bra möte, dock fanns ingen på plats på utsatt tid. Vi fick ringa och vänta utanför på Ian som var på väg. Ian var påläst och kunde svara på våra frågor. Sammanfattningsvis en mycket bra upplevelse
Vi har träffat Ian på flera visningar och gillar hans lugna, trygga utstrålning. Ian är saklig utan att vara "säljande", påläst och väldigt förtroendeingivande. Han hjälpte oss med våra önskemål om förtida visning och till ett snabbt avslut och vi är spända och förväntansfulla inför tillträdet.
Trevlig, lugn, saklig, professionell,
* Mycket trevligt bemötande. * Mycket behjälplig, kunnig, förtroendeingivande och lugn. * Han lät oss gå runt och titta på lägenheten i lugn och ro. Vi fick även till en snabb affär, vilket vi är tacksamma för.
Professionell med ett mycket bra bemötande. Engagerad för att skapa bästa resultat för säljare och köpare. En kontakt vi rekommenderar.
Amanda är verkligen toppen! En tuff tid att sälja lägenhet men med Amandas kompetens gick det smidigt och jag är mer än nöjd. Kan varmt rekommendera henne!
Vi fick ett trevligt bemötande, mer information på plats vid visningen än vissa andra mäklare, samt att han följde upp med ett uppföljande samtal utan att stressa oss till att lämna ett bud. Mathias överträffade våra förväntningar. Mathias var väldigt trevlig, serviceinriktad, kunnig och hade en avslappnad inställning. Detta gjorde att vi som köpare kände oss trygga, mindre stressade så vi kunde fokusera på vårt behov och fick det stöd vi behövde som förstagångens husköpare. Det var en perfekt matchning. Vi är supernöjda.
Nastasia Mantere blev för mig den optimala mäklaren, alltid positiv, alltid lätt att nå, såg alltid möjligheter. Jag hade inga speciella förväntningar, men insåg efter hand att jag haft väldig tur. Gunilla Augrell
Snabb med svar, anpassningsbar, trevlig, noggran, seriös.
Han är en skicklig och strukturerad mäklare som jag absolut kommer att anlita för en eventuell bostadsförsäljning
Han är super duktig mäklare, kan sitt jobb, och vet hur hanterar svåra situationer. För oss är han bäst i test
Förstod vårt behov och vårt läge, vi upplevde Ian klok, lugn och inlyssnande. Bra förmåga att känna in läget och vara verklighetsförankrad. Vi uppskattar Ian som mäklare och ska vi sälja igen så ser vi gärna ett samarbete med Ian igen.
Tycker Ian lyssnat och varit lätt att få tag i under hela processen. Rekommenderar honom 😊
Trevligt och professionellt bemötande. Hör av sig snabbt när man söker kontakt.
Mathias Nesselsten är proffsig, lyhörd och kunnig. Vi har haft mycket trevlig bemötande som kund. Vi har litat på honon 100%✔️. Han kan sitt jobb och Vi kan varmt rekommendera honom 100%✔️ Bästa helt enkelt.
Ett mycket trevligt och bra bemötande. Vi fick bra information och snabb återkoppling när vi kontaktade henne. Vi ville inte sälja förrän vi hade hittat ett objekt som passade oss. Hon stressade inte på och hon kom med tips som var bra och det kändes tryggt. Vi är mycket nöjda med Amanda. 🤗
Trevlig ödmjuk och hjälpsam . Tydlig och super duktig vi rekommenderar starkt.
Ian var väldigt trevlig och hjälpsam genom hela processen!
Mycket trevligt bemötande. Bra dialog kring uppdraget. Snabb återkoppling. Kan området mycket väl.
Vi fick många bra tips av Robert. Man märker direkt att han har stor erfarenhet av jobbet som mäklare. Vi är mycket nöjda med hans arbete att sälja vårt hus!
It was very good. Amanda came well prepared to our first meeting. She felt very grounded and told us what to expect and how is the market at the moment. Every time we spoke she had a clear plan of action and, at the end, I would say that the selling process when quite smooth.
Oscar är trevlig och duktig person
Mycket positivt! Amanda är kunnig, engagerad och serviceinriktad!
Amanda Pettersson är en riktig proffs inom sitt yrke! Hon var otroligt trevlig, kunnig och hjälpsam genom hela processen. Hon bemötte oss med professionalism och lyhördhet och såg till att allt gick smidigt och tryggt. Våra förväntningar var höga, men hon överträffade dem verkligen.
Tack Noor! Det var väldigt kul att få hjälpa er hitta ert nya hem. Ser fram emot att ses igen snart. Bästa hälsningar, Amanda.
Jag blev bra bemött, mycket trevlig och professionell. Var otrolig hjälpsam från början till slut. Är otroligt nöjda med Robert!
Väldigt bra bemötande och snabb återkoppling. Trevlig och verkligen bra på sitt jobb. Tack 🙏🏼 för allt i min process.
Professionell, engagerad och tillgänglig. Gjorde försäljningsprocessen smidig och trygg. Rekommenderas varmt!
Hon är en trevlig tjej och hon har bra erfarenhet och vi är väldigt nöjda. MVH Hossein