Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna

En del av Fastighetsbyrån www.fastighetsbyran.com
  • BadgeThirteenYears
3 649
4.8

Bromma och Essingeöarna är attraktiva bostadsområden med nära till vacker natur, Mälarens vatten och smidiga kommunikationer in till Stockholm City. Vi har förmedlat bostäder här sedan 1998 och är idag en ledande aktör i området. Vi har mångårig erfarenhet, djup kunskap och stor lokalkännedom det i kombination med vårt nära...

3649 omdömen om Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna

Sedan starten hos Reco 2013

Carl Gustav Anders K
Sålde sitt hus med hjälp av James Khan en del av Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna
Höglandet

James är väldigt skicklig och strukturerad. Lätt att arbeta med, inga överraskningar, bra koll.

Emelie S
Köpte sitt hus med hjälp av Christopher Maurie en del av Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna
Bromma Kyrka

Mycket professionell och förtroendeingivande mäklare med omfattande kunskap om området. Vi är mycket nöjda med samarbetet.

Anna Emily S
Sålde sitt hus med hjälp av Christopher Maurie en del av Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna
Bromma Kyrka

Christopher är professionell, trevlig och har väldigt god lokalkännedom vilket gjorde honom perfekt för att sälja vårt hus. Han svarar snabbt på alla eventuella frågor som dyker upp och är närvarande i hela processen. Kan varmt rekommendera honom!

Anne B
Bromma Kyrka

Som spekulant undrade jag ofta om han verkligen skulle nå det pris säljarna önskade, men såg att affären nådde mål. Därav valde vi James för att sälja – med snabbt och framgångsrikt resultat! Extra bra att han kommunicerar så mycket, kändes verkligen tryggt hela vägen i mål.

Dina S
Köpte sitt hus med hjälp av James Khan en del av Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna

En otroligt engagerad, professionell och lyhörd mäklare som alltid sätter kunden i fokus. Trygg genom hela processen, med fantastisk service, tydlig kommunikation och ett genuint engagemang för att göra affären så bra som möjligt.

Yazan S

Vi kan varmt rekommendera James Khan på Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna. Han är professionell, engagerad och lätt att kommunicera med. James bemötande inger förtroende, och han tar sig tid att svara på frågor och förklara varje steg på ett tydligt sätt. Jag uppskattar särskilt hans lyhördhet och personliga engagemang. Ett utmärkt val för den som söker en kunnig och omtänksam mäklare!

Amanda M
Bromma Kyrka

Det känns väldigt tryggt att ha köpt bostad förmedlad av James, han är kunnig i området, och väldigt professionell. Samtidigt är han väldigt rolig och skämtsam, vilket vi uppskattade mycket i vår köpprocess. Med andra ord, väldigt trevlig att ha och göra med. Rekommenderar varmt!

Carl B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Robin Heimberger en del av Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna
Blackeberg

Robin har varit mycket hjälpsam under hela processen. Tydlig och snabb kontakt och väldigt trevlig. Inga klagomål

Isak J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Pär Gunnarsson en del av Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna

Trevlig, pålitlig och driven.

Erik K
Bromma Kyrka

Jättebra! Lätt att få tag på och får bra svar på alla frågor

Jenny Marie G
Bromma Kyrka

Effektiv, snabb och flexibel. Kan sin marknad

Yazan S
Skrev om James Khan en del av Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna

Service: Professionell, pålitlig och handlingskraftig Kommunikation: Tydlig, ärlig och snabb Bemötande: Engagerat och lösningsorienterat Förväntningar: Helt uppfyllda En mycket professionell och engagerad mäklare som visar resultat genom handling, inte bara ord. Pålitlig, tillgänglig och fokuserad på att få saker gjorda. Rekommenderas varmt!

Henrik A
Bromma Kyrka

Vi anlitade James för att sälja vårt hus och blev mycket nöjda. James är en väldigt skicklig mäklare och gjorde ett utomordentligt jobb. Vi kände oss trygga genom hela processen och vi fick alltid ett positivt bemötande. Rekommenderas varmt!

John Olof G
Bromma Kyrka

Mycket bra bemötande, rak tydlig, saklig och trovärdigt. Vår försäljning gick väldigt bra och snabbt. Inga svårighetet. Kunde möjligen väntat in andra intressenter något längre för att se bad resultatet blivit. Men med det sagt så fick vi ett bra pris.

Ilona S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Josef Khan en del av Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna
Mariehäll

Bra service och bemötande. Hjälpsam med fokus på snabba lösningar.

Sven N
Höglandet

Väldigt nöjd med lägenhetsaffären.

Jonas P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Robin Heimberger en del av Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna
Höglandet

Pålitlig, kunnig, tillmötesgående, trevlig.

Kristina A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Malin Ivinger en del av Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna
Ulvsunda

Mycket duktig o kompetent….bra.

Beata W
Bromma - Annedal

Trevlig, kunnig på sitt jobb.

Megumi M
Bromma - Annedal

Jättetrevligt och han gav oss olika perspektiv som vi hade tänkt, vilket övertygade oss att skaffa lägenheten.

Jason C
Bromma Kyrka

Vi köpte nyligen ett hus där Christopher var mäklare och är mycket nöjda med hans arbete. Processen har fungerat väldigt bra från början till slut. Christopher är professionell och har varit lätt att kommunicera med under hela affären. Det kändes tryggt att ha honom som mäklare och vi kan absolut rekommendera honom.

Mirza O
Bromma - Annedal

Väldigt hjälpsam och snabb på att svara på frågor.

Tove Cecilia J
Bromma Kyrka

Christopher har varit engagerad, lyhörd och alltid lätt att få tag på, samtidigt som kommunikationen varit tydlig och professionell. Rekommenderar!

Mattias H
Lilla Essingen - Kungsholmen

Robin var tydlig, lugn och hjälpte mig galant genom processen. Väldigt nöjd med samarbetet.

Sylvia L
Lilla Essingen - Kungsholmen

Robin är engagerad och mycket trevlig! Lätt att få kontakt med!

Per L
Lilla Essingen - Kungsholmen

Lätt att komma i kontakt med, trevlig och kunnig.

Bertil C
Nockeby

Seriös mäklare. Bra uppföljning efter visning. Höll oss uppdaterade inför visning och när budgivningen startade.

Adam U
Nockeby

Vi är supernöjda med James. Han var enkel att ha att göra med och snabb både med återkoppling och flexibel med att ordna extra visning.

Henrik A
Bromma Kyrka

Vi köpte vår villa genom Christopher och är mycket nöjda. Han var tillgänglig, tydlig med informationen och gjorde hela processen enkel att följa – också för oss som köpare. Rekommenderas varmt.

Richard J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Josef Khan en del av Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna

Josef har varit fantastisk genom hela processen. Alltid tillgänglig, engagerad och positiv – med ett tålamod och en uthållighet som verkligen gjort skillnad när vägen inte alltid varit spikrak. Vi är otroligt tacksamma för hans insats och kan varmt rekommendera honom!

Maria B
Norra Ängby

Christopher är väldigt erfaren och rutinerad. Lyssnade uppmärksamt på våra önskemål.

Kate S
Bromma - Annedal

Väldigt trevlig, kommunikativ och proffsig. Både inkännande och drivande vilket bidrog till en tydlig och effektiv köpprocess. Rekommenderar som köpare och skulle absolut anlita till försäljning om jag behövde.

Bengt Gustaf S
Bromma Kyrka

Tog sig tid att beskriva processen och levererade på alla förväntningar.

Freddie B

Ärlig, tydlig och saklig! Ett trevligt bemötande och bra återkoppling.

Erik S
Lilla Essingen - Kungsholmen

Väldigt professionell, engagerad och trygg genom hela försäljningsprocessen. Trots en utmanande marknad var kommunikationen alltid tydlig och professionell. Kände mig trygg från start till mål och kan varmt rekommendera honom!

Nicole A
Traneberg

Snabb och tillmötesgående. Mycket nöjd!

Filippa Ida Sofia Ingre K
Sålde sitt hus med hjälp av Pär Gunnarsson en del av Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna
Bällsta

Har köpt och sålt vi Pär och det har funkat klockrent. Vi har känt oss trygga med honom.

Mats B
Stora Mossen

Kunnig, proffsig, allt har gått smidiy

Eva B
Stora Mossen

Josef föreslog en tydlig plan för försäljningen av vår lägenhet och den kändes så genomtänkt och den fungerade. Vi fick personlig service och hela processen gick snabbt och mötet med köparna blev ett mycket trevlig möte.

Ulrika L
Abrahamsberg

Vi är mycket nöjda med Josef Kahn! Han är professionell, engagerad och mycket lätt att ha att göra med. Hela köpprocessen kändes trygg och smidig tack vare hans tydliga kommunikation och goda service. Vi kan varmt rekommendera honom!

Isabelle A
Abrahamsberg

Josef was professional from the very beginning. He had a clear strategy and followed it through every step of the process. Thanks to his dedication and focused approach, we sold our apartment within just a couple of weeks—before it even went to public viewing—exactly as we had hoped. We are extremely satisfied and would highly recommend Josef.

Raashi K
Lilla Essingen - Kungsholmen

Jag är väldigt nöjd med hjälpen jag fick under hela köpprocessen. Mäklaren var professionell, tillgänglig och tog sig alltid tid att svara på mina frågor, vilket gjorde att jag kände mig trygg genom hela processen. Mina förväntningar uppfylldes med råge tack vare ett engagerat och smidigt bemötande. Jag kan varmt rekommendera mäklaren till andra som ska köpa bostad.

Naibin B
Köpte en tomt med hjälp av James Khan en del av Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna

Mycket snabb, ansvarstagande och professionell mäklare. Hela processen hanterades smidigt och med hög kvalitet. Kan varmt rekommenderas.

Jan Olof A
Sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna
Ekerö Närlunda

Väldigt engagerad och tydlig i vad som gäller. Alltid bra information om läget.

Navid Z
Skrev om Marcus Rönnberg en del av Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna

Allt började bra med Marcus, men kommunikationen blev sämre och sämre allteftersom uppdraget gick vidare. Till slut avslutades uppdraget via ett sms där han även erkände att han inte hade tillräckligt med tid. Jag tycker det inte är proffsigt att ta på sig så viktiga uppdrag, som man egentligen inte har tid med.

Frida A
Mariehäll

Jag är mycket nöjd med Robin. Har gjorde ett mycket bra jobb!

Tommy G
Beckomberga

James var väldigt engagerad i vårt husköp, han var ärlig och lättsam att kommunicera med.

Sujata C
Norra Ängby

Dear Sir/Madam, I am delighted to provide this reference for Christopher Maurie, who acted as my estate agent during the sale of my property at Saxlandsvagen 3, Bromma. From our first meeting, he demonstrated an outstanding level of professionalism, market knowledge, and dedication. He took the time to understand my goals, provided clear and honest advice, and developed a highly effective marketing strategy that generated significant interest in my property. Throughout the process, he was exceptionally proactive and communicative....

Karl Olof Mikael E
Bällsta

Proffsig och rak. Styrde upp försäljningen på ett fantastiskt sätt. Vi är mycket nöjda

Grettel G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Marcus Rönnberg en del av Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna
Lilla Essingen - Kungsholmen

Vi är otroligt nöjda med Marcus Rönnberg insats under försäljning. Redan från första mötet kände vi ett stort förtroende. Han var engagerad, trevlig, proffsig och tillgänglig för att svara på våra frågor. Tack vare sin smarta strategi ledde processen till ett fantastiskt resultat. Vi kan varmt rekommendera Marcus Rönnberg till alla som vill ha en trygg och smidig bostadsaffär.