Robin Heimberger

Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna
4.9
Affärer senaste året

Robin Heimberger är mäklare på Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna

Robin Heimberger har varit registrerad mäklare sedan 2014-09. Robin Heimberger har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-12 och har fått 480 omdömen med ett betyg på 4.9. Robin Heimberger har haft 55 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Jag är en tävlingsinriktad person som alltid är tillgänglig. Jag strävar efter att utvecklas och göra varje bostadsaffär till den bästa.

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Tävlingsinriktad, lyhörd, ödmjuk, lösningsorienterad, kreativ samt framgångsrik.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Det bästa med att vara mäklare är kundkontakten med alla inblandade parter i en bostadsaffär samt alla utmaningar man står inför i jobbet.

480 omdömen om Robin Heimberger

Sedan starten hos Reco 2014
Carl B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Robin Heimberger en del av Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna
Blackeberg

Robin har varit mycket hjälpsam under hela processen. Tydlig och snabb kontakt och väldigt trevlig. Inga klagomål

Sven N
Höglandet

Väldigt nöjd med lägenhetsaffären.

Jonas P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Robin Heimberger en del av Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna
Höglandet

Pålitlig, kunnig, tillmötesgående, trevlig.

Beata W
Bromma - Annedal

Trevlig, kunnig på sitt jobb.

Megumi M
Bromma - Annedal

Jättetrevligt och han gav oss olika perspektiv som vi hade tänkt, vilket övertygade oss att skaffa lägenheten.

Mirza O
Bromma - Annedal

Väldigt hjälpsam och snabb på att svara på frågor.

Mattias H
Lilla Essingen - Kungsholmen

Robin var tydlig, lugn och hjälpte mig galant genom processen. Väldigt nöjd med samarbetet.

Sylvia L
Lilla Essingen - Kungsholmen

Robin är engagerad och mycket trevlig! Lätt att få kontakt med!

Per L
Lilla Essingen - Kungsholmen

Lätt att komma i kontakt med, trevlig och kunnig.

Kate S
Bromma - Annedal

Väldigt trevlig, kommunikativ och proffsig. Både inkännande och drivande vilket bidrog till en tydlig och effektiv köpprocess. Rekommenderar som köpare och skulle absolut anlita till försäljning om jag behövde.