Robin Heimberger

Robin Heimberger

Robin Heimberger är mäklare på Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna

Robin Heimberger har varit registrerad mäklare sedan 2014-09. Robin Heimberger har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-12 och har fått 356 omdömen med ett betyg på 4.8. Robin Heimberger har haft 51 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Jag är en tävlingsinriktad person som alltid är tillgänglig. Jag strävar efter att utvecklas och göra varje bostadsaffär till den bästa.

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Tävlingsinriktad, lyhörd, ödmjuk, lösningsorienterad, kreativ samt framgångsrik.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Det bästa med att vara mäklare är kundkontakten med alla inblandade parter i en bostadsaffär samt alla utmaningar man står inför i jobbet.

2022-10 - 2023-09

356 omdömen om Robin Heimberger

Sedan starten hos Reco 2014
Jonas M

Måste säga att jag är imponerad av Robin, han har hjälpt oss psykologiskt snabb och har stor erfarenhet på marknaden. Kommer att rekommendera hans tjänster till andra.

Joel B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Robin Heimberger en del av Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna
Nockebyhov

Robin har sedan flera år hjälp mig med bostadsaffärer och även denna gång överträffade han mina högt ställda förväntningar på både bemötande, löpande kontakt och professionalism. Utöver detta fick Robin till ett riktigt bra slutpris trots en iskall marknad. Stort tack Robin!

Niclas C
Riksby

Kunnig och med känsla för affären

Mattias A
Mariehäll

Robin var mycket lätt att ha att göra med och bra på att kommunicera. Han är väldigt professionell och ger ett kompetent intryck. Även om vår bostad var svårsåld tappade den ständigt optimistiske Robin aldrig modet och tog till slut försäljningen i mål. Kan starkt rekommendera honom som mäklare!

Krister L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Robin Heimberger en del av Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna
Mariehäll

Förstås hans levebröd men han förvaltar sitt åtagande med bravur jag skulle rekommendera honom alla dar i veckan.

Helena H
Annedal

Lagom ”på”, effektiv, snabb, bra återkoppling, respektfull,

Cveta Z
Annedal

Very professional and person you can cooperate with.

Boban Z
Annedal

Robin was helpful and respectful to us. Kept his promises when we agreed to have a call. Even answering during the weekends. Answered all our questions. Short and simple 10/10

Joacim L
Abrahamsberg

Robin hjälpte oss sälja vår lägenhet i Arbahamsberg. Vi är extremt nöjda med Robin med allt från start till slut. Vi var tydliga i våra förväntningar på en mäklare och Robin har uppfyllt och överträffat dom. Framförallt har han hållit oss väl uppdaterade under hela processen och fått oss att känna oss trygga med vår försäljning, trots en mer osäker marknad. Vilket gjorde att vi hade tålamod att vänta in rätt köpare och därmed ett pris som vi blev nöjda med. Robin är också trevlig och lätt att ha att göra med, vilket gjorde...

Emelie W
Lilla Essingen - Kungsholmen

Robin är extremt professionell och kunnig - på visningen var han beredd på alla frågor vi ställde. Genom budgivningen följde han upp regelbundet via telefon och gav ett tryggt intryck. När jag skrev på kontraktet såg han till att gå igenom alla punkter väldigt noggrant. Kommer definitivt rekommendera Robin till vänner och familj!