Robin Heimberger

Robin Heimberger

Robin Heimberger är mäklare på Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna

Robin Heimberger har varit registrerad mäklare sedan 2014-09. Robin Heimberger har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-12 och har fått 424 omdömen med ett betyg på 4.8. Robin Heimberger har haft 63 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Jag är en tävlingsinriktad person som alltid är tillgänglig. Jag strävar efter att utvecklas och göra varje bostadsaffär till den bästa.

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Tävlingsinriktad, lyhörd, ödmjuk, lösningsorienterad, kreativ samt framgångsrik.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Det bästa med att vara mäklare är kundkontakten med alla inblandade parter i en bostadsaffär samt alla utmaningar man står inför i jobbet.

2024-05 - 2025-04

424 omdömen om Robin Heimberger

Sedan starten hos Reco 2014
Elin A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Robin Heimberger en del av Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna
Stora Essingen - Kungsholmen

Tydlig kommunikation o mycket bra bemötande.

Hanna K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Robin Heimberger en del av Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna
Stora Essingen - Kungsholmen

Vår upplevelse av Robin har överlag varit positiv. Han är trevlig, lätt att ha att göra med och har ett mycket bra bemötande, vilket vi verkligen uppskattat under försäljningsprocessen. Samtidigt hade vi förväntat oss något mer, särskilt gällande träffsäkerheten i värderingen och slutpriset, då han lyfte fram sin långa erfarenhet i branschen som ett tydligt mervärde och motivering till ett högre arvode. Slutpriset landade lägre än vi hade hoppats på, vilket var en besvikelse.

Jens L
Stora Essingen - Kungsholmen

Bra förhandlare som kommer till snabbt avslut och kontraktskrivning. Mycket nöjd.

Liv M
Lilla Essingen - Kungsholmen

Robin är en jättebra mäklare. Tydlig, informativ och mycket tillgänglig. Hela köpeprocessen gick smidigt och jag har inget att klaga på.

Julia P
Stora Essingen - Kungsholmen

Trevligt och professionellt bemötande. Hjälpsam och välinformerad. Flexibel och vettig.

Gustaf B
Lilla Essingen - Kungsholmen

Bemötandet var riktigt bra och mäklaren levde upp till mina förväntningar.

Emelie H
Lilla Essingen - Kungsholmen

Robin är trevlig, kommunikativ och har alltid koll på läget. Det kändes tryggt att anlita honom som mäklare och det gick snabbt och smidigt att sälja min lägenhet.

Jenny N
Lilla Essingen - Kungsholmen

Professionell och kunnig mäklare som vill säljarens bästa. Har bra kontakter och vill sälja snabbt men till rätt pris. Kontinuerlig och bra kontakt genom hela resan vilket varit tryggt.

Cornelia B
Beckomberga

Professionell, kunnig och ett trevligt bemötande under både visning, i telefonsamtal och under signering.

Max K
Lilla Essingen - Kungsholmen

Har anlitat Robin för hjälp med att sälja lägenhet två gånger. Precis lika nöjd bägge gångerna. Robin är väldigt kunnig, kommunikativ & målinriktad. Han gör allt han kan för att få in så många intressenter som möjligt. I vårt fall ledde hans insatser till att vi fick igång budgivningen igen efter att den stannar av, vilket gjorde att vi landade på ett pris lite över det som Robin först värderat lägenheten till. Han är dessutom rolig och har en hög energi som smittar av sig :D