Vi har mycket positiva erfarenheter av Christopher Maurie. Christopher hade mycket hög tillgänglighet under hela processen och har spetskompetens inom fastighetsbranschen. Han svarade snabbt och kompetent på alla våra frågor och fick oss att känna oss trygga genom hela processen.
Christopher Maurie
Christopher Maurie är mäklare på Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna
.Christopher Maurie har varit registrerad mäklare sedan 2008-02. Christopher Maurie har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-04 och har fått 37 omdömen med ett betyg på 4.8. Christopher Maurie har haft 30 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
37 omdömen om Christopher Maurie
Väldigt nöjd och hade inget mer att önska av Christopher's insats under hela processen från första kontakt till kontraktskrivning.
Mycket erfaren mäklare, lyhörd, initiativtagande och professionell i sin roll. Ständigt tillgänglig och snabb med svar, såväl som tips.
Grymt serviceminded, snabba återkopplingar på telefon, mail och sms, drivande i processen och framförallt väldigt hjälpsam i alla hänseenden, till och med gentemot banken. Christopher hade full koll på spekulanterna i området och huset kunde gå till försäljning redan innan den ens kom ut på nätet.
Christopher är lugn, pålitlig och gör det lilla extra för att alla ska bli glada och nöjda. En super bra mäklare!
Vi är mycket nöjda.mrd en väl genomförd affär. Staffan
Mycket nöjda med Christopher Maurie och kan rekommendera honom som mäklare Pålitlig och trevlig
Mycket trevligt bemötande och en snabb och proffsig process.
Upplevde Christopher väldigt professionell och hjälpte oss genom med ett lugn genom säljprocessen.
Kunnig. Saklig. Svarar alltid snabbt. Går att lita på. Skulle absolut anlita igen.