Snabb försäljning. Rekommenderas
Josef Khan
Josef Khan är mäklare på Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna
.Josef Khan har varit registrerad mäklare sedan 2021-07. Josef Khan har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-08 och har fått 164 omdömen med ett betyg på 4.8. Josef Khan har haft 36 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
164 omdömen om Josef Khan
Sålt med Josef som mäklare vid 2 tillfällen och båda gångerna har han överträffat mina förväntningar! Hatten av för Josef!
Josef överträffade åter igen våra förväntningar. I en annars svikande marknad lyckades han hjälpa oss få skäligt betalt och ta oss igenom processen utan hinder.
Jag har redan svarat på denna en gång!
Väldigt bra, ordnade affären snabbt och smidigt.
Trevlig och tillmötesgående mäklare. Svarar även under obekväma arbetstider, blev en mycket smidig affär.
Vi fick ett trevligt bemötande av en mäklare som verkade väl insatt i föreningen. Svarade på de frågor vi hade och tog reda på det han inte hade svar på där och då. Vi är mycket nöjda med Josef som vi träffade när vi köpte lägenhet på Lämmelgränd/Stora Mossen Mvh Monika Backman och Ulf Carlsson
Vi är oerhört nöjda med Josef Khans insats som vår mäklare. Enastående, effektiv, skärpt, skicklig förhandlare, alltid tillgänglig, höll oss uppdaterade med det minsta till det stora, samt mycket trevlig att ha att göra med! Särskilt plus med att han initialt vinnlade sig i hur vi ville ha hans kontakt & uppdateringar. Vi kan varmt rekommendera honom. Säljare på Lämmelgränd i Bromma.
Snabb och trevlig affär. Mäklaren var flexibel och lösningsfokuserad vid hjälp av visning av lgh. Trevligt bemötande och påläst.