Ester Åkesson

Ester Åkesson

Ester Åkesson är mäklare på Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna

Ester Åkesson har varit registrerad mäklare sedan 2025-07. Ester Åkesson har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-10 och har fått 4 omdömen med ett betyg på 5.0. Ester Åkesson har haft 2 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-09 - 2025-11

4 omdömen om Ester Åkesson

Sam K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ester Åkesson en del av Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna
Annedal

Ester var väldigt engagerad och trevlig i sitt bemötande. Även bra på att hålla mig informerad så att jag sällan hade några frågor. I en väldigt tuff marknad med långa försäljningstider och sänkta priser lyckades hon hitta rätt köpare och få till en nöjd säljare också.

Inez D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ester Åkesson en del av Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna
Annedal

Ester är trevlig och tydlig. Hon är lugn, vänlig och har bra koll och kunskap.

Sofie L
Traneberg

Förtroendeingivande och engagerad. Det var smidigt och framåtlutat under hela processen. Upplevs jordnära och smidig, Ester har hittat ett sätt som driver och hittar bra kontaktytor utan att upplevas som pushig. Rekommenderas varmt!

Kalle H
Traneberg

Väldigt lyhörd och seriös mäklare. Vi fick bra hjälp genom hela processen. Det har varit fint för oss att lära känna Ester. Tveka inte att kontakta henne :) /Kalle och Sofie