James är väldigt skicklig och strukturerad. Lätt att arbeta med, inga överraskningar, bra koll.
James Khan
James Khan är mäklare på Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna
.James Khan har varit registrerad mäklare sedan 2009-10. James Khan har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-04 och har fått 476 omdömen med ett betyg på 4.9. James Khan har haft 38 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Att hjälpa och vägleda människor i deras livs största affär.
Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Jag ser kundens behov (säljare liksom köpare). För mig är det viktigt att varje kund blir sedd och hörd samt alltid är delaktig i hela processen. Hela vägen, från första tanke på försäljning eller byte av bostad, till att hitta sitt drömboende.
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag är lyhörd, engagerad, målmedveten och hjälpsam.
476 omdömen om James Khan
Som spekulant undrade jag ofta om han verkligen skulle nå det pris säljarna önskade, men såg att affären nådde mål. Därav valde vi James för att sälja – med snabbt och framgångsrikt resultat! Extra bra att han kommunicerar så mycket, kändes verkligen tryggt hela vägen i mål.
En otroligt engagerad, professionell och lyhörd mäklare som alltid sätter kunden i fokus. Trygg genom hela processen, med fantastisk service, tydlig kommunikation och ett genuint engagemang för att göra affären så bra som möjligt.
Vi kan varmt rekommendera James Khan på Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna. Han är professionell, engagerad och lätt att kommunicera med. James bemötande inger förtroende, och han tar sig tid att svara på frågor och förklara varje steg på ett tydligt sätt. Jag uppskattar särskilt hans lyhördhet och personliga engagemang. Ett utmärkt val för den som söker en kunnig och omtänksam mäklare!
Det känns väldigt tryggt att ha köpt bostad förmedlad av James, han är kunnig i området, och väldigt professionell. Samtidigt är han väldigt rolig och skämtsam, vilket vi uppskattade mycket i vår köpprocess. Med andra ord, väldigt trevlig att ha och göra med. Rekommenderar varmt!
Service: Professionell, pålitlig och handlingskraftig Kommunikation: Tydlig, ärlig och snabb Bemötande: Engagerat och lösningsorienterat Förväntningar: Helt uppfyllda En mycket professionell och engagerad mäklare som visar resultat genom handling, inte bara ord. Pålitlig, tillgänglig och fokuserad på att få saker gjorda. Rekommenderas varmt!
Vi anlitade James för att sälja vårt hus och blev mycket nöjda. James är en väldigt skicklig mäklare och gjorde ett utomordentligt jobb. Vi kände oss trygga genom hela processen och vi fick alltid ett positivt bemötande. Rekommenderas varmt!
Seriös mäklare. Bra uppföljning efter visning. Höll oss uppdaterade inför visning och när budgivningen startade.
Vi är supernöjda med James. Han var enkel att ha att göra med och snabb både med återkoppling och flexibel med att ordna extra visning.
Tog sig tid att beskriva processen och levererade på alla förväntningar.