Philip Durling

Philip Durling

Philip Durling är mäklare på Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna

Philip Durling har varit registrerad mäklare sedan 2017-07. Philip Durling har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-05 och har fått 51 omdömen med ett betyg på 4.9. Philip Durling har haft 28 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

51 omdömen om Philip Durling

Sedan starten hos Reco 2021
Pierre Mikael K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Philip Durling en del av Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna
Olovslund

Professionell, lätt att få kontakt med, snabb återkoppling.

Sergei M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Philip Durling en del av Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna
Minneberg

Very nice person, helped a lot

Max L
Mariehäll

Trevlig, snabb och duktig som mäklare!

Helene L
Riksby

Lyhörd, flexibel och fint bemötande. Tydlig och kommunikativ. Effektiv, kunnig och så bra bemötande.

André L
Annedal

Philip är trevlig, engagerad och kunnig. Vi kände oss trygga och stressfria under hela processen :) Starkt rekommenderad!

Birgitta P

En fantastisk kille som är en bra lyssnare empatisk rolig kunnig.Ja jag föll för honom när vi satt o pratade.Får man säja att han är charmig ochså.Så han har allt en mäklare skall ha. Var rädd om honom . Mvh Birgitta 👍👋

Josefine J
Mariehäll

En mycket trevlig, kunnig och driven mäklare. Bra kommunikation och snabb återkoppling under hela säljprocessen. Rekommenderar alla att anlita Philip vid nästa försäljning!

Patrik E
Abrahamsberg

Grym! Stabil, snabb och klok mäklare!

Patrik S
Mariehäll

Lägenheten såldes utan att behöva anonseras på hemnet utan direkt via Philips potentiella kunder. Hela processen tog ca 2 veckor. Philip var under denna tid, och efter försäljningen tillmötesgående och informativ.

Emma L
Abrahamsberg

Otroligt trevligt och proffesionellt bemötande och hantering av allt vid köpet av min bostad.