Philip Durling
Philip Durling är mäklare på Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna
.Philip Durling har varit registrerad mäklare sedan 2017-07. Philip Durling har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-05 och har fått 31 omdömen med ett betyg på 4.9. Philip Durling har haft 19 försäljningar sen 2021-08 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-08 - 2022-07
Läs vad 31 Läs vad Philip Durling
sålde sin lägenhet med hjälp av Philip Durling en del av Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna
Väldigt nöjd med Philip som mäklare. Både som köpare och nu senast som säljare. Trevligt och professionellt bemötande samt snabb att återkoppla genom hela processen.
Proffsig och trevlig mäklare som håller sig lugn när man själv håller på att stressa ihjäl! Snabbt och smidigt sälj.
Jag är jättenöjd med Philip som mäklare. Han är mycket kunnig, vänlig, ger snabb återkoppling och ett fint bemötande. När marknaden är lite svår så visste han hur vi skulle hantera situationen och det gick bra. Jag kan varmt rekommendera Philip!
köpte sin lägenhet med hjälp av Philip Durling en del av Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna
Han gav ett lugnt och förtroende skapade intryck. Han lyssnade på mig och anpassade visningarna efter mina behov. Han kändes genuin och var inte alls säljig som många andra mäklare kan uppfattas som
Lyhörd, proffsig och lagom personlig. 👍
Trevlig och försöker vara lyhörd gentemot både säljare och köpare. Försöker ofta göra det lilla extra.
Philip har sedan första kontakt återkopplat snabbt och med bra svar på frågor jag haft. Kändes verkligen som att Philip ville det bästa för båda köpare och säljare! Mycket nöjd med allt och kan gott rekommendera Philip😊
Philip har varit trevlig och professionell genom hela processen och har lyssnat och tagit hänsyn till mina önskemål på ett smidigt och tillmötesgående sätt. Lägenhetsaffären har blivit lyckad på alla sätt och jag är väldigt nöjd.
Mycket bra bemötande och duktig mäklare som gav det lilla extra.
Väldigt bra bemötande, vänligt och med stort kunnande.