Philip Durling
Philip Durling är mäklare på Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna
.Philip Durling har varit registrerad mäklare sedan 2017-07. Philip Durling har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-05 och har fått 44 omdömen med ett betyg på 4.9. Philip Durling har haft 22 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 91% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
44 omdömen om Philip Durling
Sedan starten hos Reco 2021
sålde sin lägenhet med hjälp av Philip Durling en del av Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna
Grym!
Stabil, snabb och klok mäklare! -
Lägenheten såldes utan att behöva anonseras på hemnet utan direkt via Philips potentiella kunder. Hela processen tog ca 2 veckor. Philip var under denna tid, och efter försäljningen tillmötesgående och informativ.
köpte sin lägenhet med hjälp av Philip Durling en del av Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna
Otroligt trevligt och proffesionellt bemötande och hantering av allt vid köpet av min bostad.
Philip var professionell genom hela processen, en väldigt trevlig och duktig mäklare! Kände mig trygg genom hela försäljningen och nöjd med försäljningen som helhet. Det blev en smidig och snabb affär i en marknad som inte var den bästa. Rekommenderar starkt!
Allt har hittills fungerat mycket bra.
Lätt att få kontakt.
Ordning och reda, väl förberett vid kontraktsskrivandet.
Hoppas det fortsätter lika bra. -
Jag är så glad att vi valde Philip som vår mäklare.
På ett professionellt och lugnt sätt så fanns han där genom hela vår försäljning. Svarade alltid när man ringde, morgon som kväll och hade svar på alla frågor vi ställde.
Och i det marknadsläget som råder så fanns det en viss oro, men då hjälpte Philip till att lugna oss och lite på honom. Vilket gav ett resultat som vi va supernöjda med.
Kommer definitivt ringa Philip ifall jag ska sälja igen och kan varmt rekommendera honom.
Tack för denna gång och vi ses i framtiden :) -
Kan verkligen rekommendera Filip som mäklare. Vi har känt oss väldigt nöjda och trygga genom hela försäljningen. Han är professionell, tillgänglig, trygg, driven och väldigt kunnig.
Toppen fin erfarenhet med Philip! Väldigt transparent och hjälpsam genom hela processen. Dessutom bra musiksmak ;)
Bra service. lugnt och sansat agerande men målinriktning. Detta trots marknaden plötsliga kraftiga fall.
Alltid ett bra och trevligt bemötande.