Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga

• BadgeThirteenYears
  • BestInSweden2026
3 617
4.8

Fastighetsbyrån har två kontor i området, ett i Vällingby Centrum och ett i Åkermyntan Centrum i Hässelby Villastad. Vi har förmedlat bostäder här sedan 1998 och är idag Hässelby/Vällingby/Spångas mest anlitade mäklarbyrå med flera hundra genomförda bostadsaffärer varje år. Med vår breda erfarenhet, vårt starka engagemang...

3617 omdömen om Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga

Sedan starten hos Reco 2013

Torbjörn K
Sålde sitt hus med hjälp av Zaid Jarjes en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Norra Villastad

Kan verkligen rekommendera Zaid Jarjes. Engagerad, lyhörd och alltid snabb med att svara på våra frågor, lätt att ha att göra med. Alltid tillgänglig (kontraktskrivning lördag kväll.......) Hela processen kändes trygg och smidig, och vi är mycket nöjda med resultatet.

Emelie J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jimmy Armasson en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby - Grimsta

I samband med köp av lägenhet så fick vi ett väldigt bra intryck av Jimmy - hjälpsam, snabb på att återkoppla, och gav ett seriöst intryck men samtidigt med en lättsamhet som gör att det känns avslappnat och tryggt även i fall som dessa när man gör stora affärer.

Juan C
Köpte sitt hus med hjälp av Zaid Jarjes en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Norra Villastad

Han är snäll och trevlig person som Josef hans grabbar.

Hadi S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Josef Gubrail en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby - Råcksta Trädgårdsstad

Josef gav ett mycket bra och serviceinriktat bemötande från första stund. Det fanns en stark kompetens och en hög professionalitet som gjorde att vi kände oss helt trygga genom hela processen. Det var en mycket positiv och trygg upplevelse. Mäklarens kombination av snabbhet, effektivitet och professionella bemötande gjorde att hela processen flöt på fantastiskt bra. Vi är supernöjda med samarbetet och kan varmt rekommendera mäklaren vidare.

Athira M
Vällingby Parkstad / Råcksta

Josef has been incredibly professional, friendly, approachable, and supportive from the beginning. He is always quick to respond to our questions and takes the time to explain everything clearly, making the whole experience feel easy and comfortable. He is very knowledgeable, well prepared, and genuinely helpful. We really appreciate the way he has guided us through every step and would definitely recommend him!

Umme Hany I
Köpte sin lägenhet med hjälp av Josef Gubrail en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby - Råcksta Trädgårdsstad

Josef has been very warm and welcoming. He followed up with all the queries promptly and ensured we felt comfortable with the purchase. He has been very responsive and supportive. He was very well prepared with all the information and had a very professional approach.

Ruaa N
Hässelby

En mycket professionell, engagerad och trevlig mäklare. Trygg och smidig process från början till slut. Rekommenderas varmt!

Annika L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sara Rhawi en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Strand

Sara var lugn och kunnig och vår försäljning gick fort. Vi är väldigt nöjda. Det är stort steg att flytta. Nu känns det väldigt bra. Tack igen Sara

Per S
Hässelby Strand

Trevlig o kunnig lätt att samarbeta med svarar när man ringer

Ann-Christine H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jimmy Armasson en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby Centrum

Kompetent och professionell, tillitsfull och snabbt återkopplande. Rolig och omtänksam samarbetspartner i samband med försäljningen.

Mohammed A
Hässelby

Tyckte att han var jätte bra, jag har inga råd på vad han kan förbättra, han är ärlig och säger saker som de är, jag kände att han var pålitlig, han tog varken köparens eller säljarens sida, detta uppskattar jag väldigt mycket 😍 tyder på att han är erfaren och tänker mer på framtida kunder, allt var bara bra 👍

Anders J
Vällingby - Grimsta

Välinformerade Tydlig Trevlig Hjälpsam

Irina M
Hässelby

Josef har varit väldigt hjälpsam från början till slut under hela processen av lägenhetsköpet, som blev både kort och till och med rolig. Informationen var tillräcklig och utförlig. Jag kände mig välomhändertagen under hela processen och Josef var tillgänglig, engagerad och korrekt rakt igenom. Rekommenderar varmt!

Olga S
Spånga - Bromsten

Stort tack för Josef. Mycket bra jobbat

Sven Joel L
Köpte sitt hus med hjälp av Linn Lindblad en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Södra Villastad

Professionell, engagerad och mycket trygg att ha som mäklare. Kommunikation och återkoppling fungerade utmärkt genom hela processen, från visning till kontraktsskrivning. Mycket nöjd!

Annica Wallin T
Sålde sitt hus med hjälp av Deisam Sulayman en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby - Kälvesta

Jättetrevlig och kunnig. Hela försäljningsprocessen fungerade så smidigt och snabbt. Rekommenderar verkligen Deisam.

Roland T

Mycket trevlig, kunnig och tillmötesgående. Absolut högsta betyg ! Mvh Roland

Mona Inga-Lill Sonja T
Vällingby Centrum

Svarar tydligt på alla frågor. Kollar snabbt upp det han inte vet och återkopplar. Trevlig och tillmötesgående.

Svar från Josef Gubrail

Tack snälla för ditt fina omdöme! Jag uppskattar verkligen dina ord och är glad att jag kunnat hjälpa till och ge snabb återkoppling. Vänliga hälsningar, Josef

Moniquedees D
Köpte sitt hus med hjälp av Deedar Hadi en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Norra Villastad

Vi är otroligt nöjda med Deedar Hadi! Proffsig, engagerad och alltid tillgänglig för att svara på våra frågor. Allt gick smidigt från start till mål. Rekommenderas varmt!

Paulina B
Sålde sitt hus med hjälp av Deedar Hadi en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Norra Villastad

Två affärer. Samma trygghet. Samma fina upplevelse. Tack, Deedar! Inte bara hittade Deedar ett hus som passar oss perfekt – bara elva dagar efter vårt köp sålde hon även vårt nuvarande boende. Bilderna, annonsen, visningen och försäljningen, allt var fixat på elva dagar. Men missförstå mig inte: hon är snabb, men också noggrann och professionell, med en extra bra känsla både mot oss som kunder och mot köparna. För Deedar handlar det om att alla ska vara nöjda – och det blev vi. Ett resultat som landade precis där vi hade hoppats.

Amir Edmir N
Vällingby - Nälsta

Supernöjda med Deisam! Han har varit tillgänglig, tydlig och engagerad genom hela processen. Vi har känt oss trygga hela vägen och kan varmt rekommendera honom!

Mantas B
Sålde sitt hus med hjälp av Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Norra Villastad

Man kände direkt att Jimmy är erfaren mäklaren och det kändes trygg o lämna hus försäljningen i hans händer. Allt gick som planerat.

Golchin G
Vällingby - Nälsta

En fantastisk mäklare som var professionell, engagerad och lyhörd genom hela processen. Alltid snabb på att återkoppla, tydlig i sin kommunikation och gjorde sitt yttersta för att få till en riktigt bra försäljning. Vi är otroligt nöjda och kan varmt rekommendera!

Brigitte J
Hässelby Södra Villastad

Linn has been a joy to work with. Her communications are lightening fast, so I was never waiting around for a reply. She found answers for even the most minute questions I had, which made me feel comfortable with the process. Because of her high level English, I never felt daunted by the Swedish peculiarities of buying a house. When we closed the deal, she arranged a meeting for myself and the seller, and it felt like a nice social occasion more than a legal formality. Choose Linn when selling your house, or be lucky enough to find yourself buying one of her listings!

Mattias W
Sålde sitt hus med hjälp av Linn Lindblad en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby

Tydlig och professionell mot oss som säljare. Tror att även köpare får ett bra förtroende för henne.

Anne H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby Centrum

Intresserad, tydlig och trevlig.

Linda D
Köpte sitt hus med hjälp av Deisam Sulayman en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby - Nälsta

Bästa mäklaren! Engagerad och trevlig och inte påträngande vilket upplevs som väldigt fint att göra sitt livs affärer med. Tack!

Mikael M
Hässelby Norra Villastad

Bra lokalkännedom. Enkelt och smidig försäljning med slutresultat över förväntan.

Abid B
Hässelby Norra Villastad

Jag är väldigt nöjd med Deisam. Han är professionell, engagerad och har varit otroligt hjälpsam genom hela processen. Alltid trevlig, snabb på att återkoppla och tydlig i sin kommunikation. Kan varmt rekommendera honom

Magdalena B
Hässelby Strand

Jag är väldigt nöjd med mäklarens insats. Han är professionell, kunnig och lätt att få kontakt med. Han lyssnar verkligen på kundens önskemål och tar sig tid att svara på frågor på ett tydligt och engagerat sätt. Under hela processen har han varit hjälpsam, tillgänglig och förtroendeingivande.

Svar från Josef Gubrail

Stort tack för de fina orden! Det gläder mig att du känt dig trygg och nöjd genom hela processen. Tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, Josef

Viktor L
Köpte sitt hus med hjälp av Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby - Nälsta

Bra bemötande, kännedom om området och allt rörande huset. Professionell I hantering från start till slut.

Robert C
Sålde sitt hus med hjälp av René Tchin en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Södra Villastad

René är en målinriktad och tänkande mäklare. Stor insats för att identifiera rätt köpare, detta för både oss som säljare av huset och för köparen. Det går säkerligen att idenrifiera relativt enkelt på ytan. Jag upplever är att Renè jobbar hårdare än så, agerar mer proakrivt och lämnar ingenting åt slumpen. Hårt jobbande och målinriktad mäklare med bra resultat som förtjänas.

Svar från René Tchin

Hej Robert, Tack för ett gott samarbete. Ni gör mitt jobb roligare. Lycka till i framtiden och hoppas ni trivs i er nya bostad. Ni kan alltid ringa vid frågor eller funderingar!

Sanjana Sreeji P
Vällingby Parkstad / Råcksta

He is very friendly and easy to talk to. Explains every single detail and we have had a good interaction so far. He is easy to reach to whenever we have any questions

Svar från Josef Gubrail

Thank you so much for your kind words and trust! It has been a pleasure helping you throughout the process. 😊 Best regards, Josef

Emina A
Vällingby Centrum

Jag har under hela sälj processen haft tillit till Josef, hans rådgivning längs vägen har gett mig trygghet i min försäljning! Han har uppdaterat mig väl, och vi har haft en väldigt bra kommunikation! Nästa köp eller sälj kommer jag vilja ta hjälp av Josef!

Svar från Josef Gubrail

Stort tack för de fina orden och för förtroendet! Det har varit ett nöje att få hjälpa dig med försäljningen. Varmt välkommen att höra av dig igen! Vänliga hälsningar, Josef

Johan L
Spånga - Solhem

Trevlig, hjälpsam och flexibel.

Anna-Karin H
Hässelby Södra Villastad

Deedar är kunnig, engagerad och bra på att uppdatera under processen. Vi har stort förtroende för henne. Allt i processen gick bra, smidigt och snabbt. Vi rekommenderar Deedar om man ska sälja bostad i området

Maj-Lis Raffaela P
Hässelby Norra Villastad

Linn hjälpte oss enormt mycket med vår husförsäljning. En väldig kunnig,proffsig och hjälpsam mäklare med ett driv som var härligt att se. Hade vi funderingar om något kom hon alltid med bra lösningar och idéer. Fanns alltid till hands under hela processen vilket kändes väldigt tryggt. Kan verkligen rekommendera Linn.

Tomás Machete De Oliveira D
Vällingby Centrum

Friendly and fast, recommended.

Christina T
Hässelby Södra Villastad

Linn är kunnig och drivande i säljprocessen. Hon kan vårt området och har bra förslag, så som att besiktiga huset innan visning samt säljdatum. Vi är mycket nöjda med vår snabba och lyckade försäljning!

Paulina B
Hässelby Södra Villastad

Vår kontakt började egentligen med att vi ville sälja vårt hus. Samtidigt som vi påbörjade de diskussionerna presenterade Deedar ett fantastiskt hus som var till salu, och det slutade med att vi köpte det! Så trots att försäljningen av vårt eget boende pågår just nu, har hon redan lyckats hitta vårt nya drömhem.Nu är Deedar i full gång och mycket engagerad i att sälja vårt nuvarande hus. Dialogen vi har kring försäljningen är väldigt bra och processen känns precis lika fantastisk som den gjorde under husköpet. Det är verkligen...

Helena B
Hässelby Strand

Kunnig och bra att ha att göra med.

Besjan B
Vällingby - Nälsta

Supernöjda med vår mäklare! Professionell, engagerad och lyhörd genom hela försäljningen. Tydlig kommunikation och ett tryggt bemötande från start till mål. Kan varmt rekommendera!

Fredric G
Spånga - Solhem

Trevlig, professionell och grym kommunikation!

Ronja F
Hässelby Norra Villastad

Väldigt professionell. Trygg affär hela vägen och aldrig svår att få tag i. Rekommenderar starkt!

Svar från Linn Lindblad

Hej Tusen tack för fint omdöme. Vi fick ju lära känna varandra ordentligt med många husvisningar innan ni hittade rätt. Slutet gott allting gott! Vi ses snart på tillträdet. Hälsningar Linn

Leif P
Vällingby - Johannelund

Mycket trevlig, återkommer alltid som bestämt, ringer upp när vi söker honom. Kommer kontakta honom när vi behöver sälja nästa gång.

Svar från Josef Gubrail

Tack snälla för det fina omdömet! Det uppskattas verkligen. Ser fram emot att hjälpa er igen framöver! 😊 Vänliga hälsningar, Josef

Antoine C
Spånga - Flysta

Sara was a true professional, attentive, always a call away and very thorough through the process. A really wonderful experience working with Sara! I highly recommend her and her services!

Margarita K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sara Rhawi en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby Centrum

Allt gick bra och jag är nöjd med hela processen. Jag fick ett trevligt bemötande.

Giedre L
Vällingby - Johannelund

Jag är mycket nöjd med min mäklare och hela processen kring försäljningen av min lägenhet. Mäklaren var professionell och tydlig genom hela försäljningen. Kommunikationen fungerade mycket bra och jag kände mig trygg från början till slut. Jag kan varmt rekommendera mäklaren.

Svar från Josef Gubrail

Stort tack för de fina orden och för förtroendet! Det har varit ett nöje att få hjälpa dig med försäljningen. 😊 Vänliga hälsningar, Josef

Emma S
Spånga - Solhem

Så trevlig, bra kommunikation och gjorde ett så bra jobb med att sälja vår lägenhet snabbt!

Jens L
Hässelby Södra Villastad

Vi är enormt nöjda med hur Linn drivit vårt ärende. Hon är kunnig på sitt område och är en väldigt positiv person. Det har varit trevligt att ha och göra med henne under denna resa.

Svar från Linn Lindblad

Hej Jens, Tack själva. Ni fick ju ett superbra pris med rätt strategi- pågång utan pris. Budgivingen gav er riktigt bra betalt. Nu väntar ert nästa boende på er. Må så gott!