Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga

Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga

• BadgeTwelveYears
2 936

Fastighetsbyrån har två kontor i området, ett i Vällingby Centrum och ett i Åkermyntan Centrum i Hässelby Villastad. Vi har förmedlat bostäder här sedan 1998 och är idag Hässelby/Vällingby/Spångas mest anlitade mäklarbyrå med flera hundra genomförda bostadsaffärer varje år. Med vår breda erfarenhet, vårt starka engagemang...

2936 omdömen om Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga

Sedan starten hos Reco 2013

Josefin D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alexander Elezov en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Spånga - Solhem

Alexander är mycket professionell och lugn. Jag fick god tid på mig att gå runt i lägenheten och titta i lugn och ro. Han hade bra information om objektet och tog snabbt reda på svar till de frågor jag hade. Jag är mycket nöjd av visning och kontrakts skrivningen i sin helhet.

Satinder P
Köpte sitt hus med hjälp av Linn Lindblad en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Södra Villastad

Lyhörd, professionellt och lätt att komma i kontakt med. Rekommenderas!

Julia P
Sålde sitt hus med hjälp av Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby Parkstad / Råcksta

Jimmy har varit ovärderlig för oss när vi sålde vår bostad. Han har inte bara lyckats slutföra affären på en utmanande marknad men han har dessutom funnits där för oss hela vägen som ett bollplank och stöd. Jimmy är kompetent, flexibel, tillgänglig och skarp. Vi ger honom våra varmaste rekommendationer!

Burak G
Sålde sitt hus med hjälp av Deisam Sulayman en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Norra Villastad

En fantastisk mäklare som överträffade alla våra förväntningar! Professionell, engagerad och alltid tillgänglig för frågor – vi kände oss trygga genom hela processen. Tydlig kommunikation, god lokalkännedom och ett genuint driv att få till en bra affär för båda parter. Rekommenderas varmt!

Bora K
Vällingby Parkstad / Råcksta

Vi blev mycket professionellt och trevligt bemötta av Jimmy Solkarin från första stund. Han var lyhörd, tydlig och tillgänglig under hela försäljningsprocessen, vilket skapade ett stort förtroende. Våra förväntningar var att få en engagerad mäklare som kunde guida oss genom processen, hålla oss uppdaterade och arbeta för att få till en trygg och smidig affär och Jimmy levde verkligen upp till detta. Han var väl förberedd, höll vad han lovade och gav alltid snabb återkoppling. Sammanfattningsvis är vi väldigt nöjda med...

Navruz K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby - Johannelund

Han är väldigt godhjärtad och gör sitt jobb från hjärtat. Jag har stor tur som har träffat honom Tack för allt

Sirkku T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jimmy Armasson en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Strand

Jimmy visade på stort engagemang och professionalitet genom hela försäljningsprocessen. Han höll oss kontinuerligt informerade och svarade snabbt och effektivt på våra frågor. Trots marknads läget lyckades han till slut att stänga affären inom rimlig tid.

Leila Ali A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Josef Gubrail en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby Centrum

Super proffsig, snäll och tillgänglig. Han var lyhörd och lyssnade på mina önskemål och svarade på alla mina frågor. Han förklarade allt så fint och sansad.

Johan Olof E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jimmy Armasson en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby Centrum

Väldigt bra mäklare. Tydlig, serviceinriktad och tog sig verkligen tid att visa hela lägenheten (privat visning). Kan sitt område väldigt bra väl och ingav förtroende.

Zita P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Josef Gubrail en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby Centrum

Josef är professionell, hjälpsam och verkligen anstränger sig. Han delar med sig information, tips, och han är mycket enkelt att prata med. Tack för en till synes omöjlig, men tack vare dig lyckad bostadsförsäljning!

Peter L
Sålde sitt hus med hjälp av Linn Lindblad en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Södra Villastad

Klok mäklare som ger bra råd, bygger relationer och är uthållig!

Anna S
Vällingby Centrum

Väldigt serviceminded och lyckades ordna en visning på extremt kort varsel. Vänligt och professionellt bemötande, ger ett ärligt intryck. Bra service, kunnig om området. Jag kommer definitivt anlita Alexander när jag ska sälja i Vällingby. Dessutom är han Västerorts mest välklädda mäklare.

Jan Gustav Harry J
Sålde sitt hus med hjälp av Deedar Hadi en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Södra Villastad

På ett mycket ptofsigt sätt sålde hon vår villa Med sitt stora gedigna kontaktnät så hittade hon rätt personer

Jörgen T
Hässelby Strand

Jimmy är trevlig, kunnig och hjälpsam. Mycket snabb i kommunikation. Lyckades övertyga en tveksam spekulant att köpa i en trög marknad.

Mikael I
Vällingby Centrum

Väldigt trevligt bemötande där jag kände mig trygg direkt. Upplevelsen var över förväntan där allt hanterades proffsigt och smidigt vilket Jimmy verkligen levde upp till ⭐️

Kerstin Elisabet B
Hässelby Gård

Korrekt, faktaupplsande, vänlig och hjälpsam

Farnaz T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alexander Elezov en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby Parkstad / Råcksta

Jag vill varmt rekommendera Alexander Elezov efter att ha följt hela processen när han hjälpte oss att sälja vår lägenhet. Alexander är en mycket kunnig, lugn och pålitlig mäklare som hela tiden skapade trygghet både för oss och för köparen. Han har en djup förståelse för marknaden och är alltid professionell i sitt bemötande. Som person är han varm, respektfull och väldigt lyhörd – man känner sig sedd och förstådd i hans närvaro. Jag uppskattade särskilt hur han hanterade alla detaljer med noggrannhet och engagemang,...

Arian T
Vällingby Parkstad / Råcksta

Jag hade nyligen nöjet att arbeta med Alexander Elezov vid försäljningen av min lägenhet, och jag kan med största övertygelse säga att han är en exceptionell mäklare. Alexander är mycket professionell, har djup kunskap om bostadsmarknaden i området och hanterade hela processen med ett lugn och full kontroll. Tack vare hans expertis kunde vi fortsätta vårt vardagsliv utan stress, medan han skötte allt på ett effektivt och noggrant sätt. Det som gjorde starkt intryck på mig var även hans varma personlighet. Han är inte...

Hassan I
Vällingby Parkstad / Råcksta

Alexander did an exceptional job. He guided me through the entire process with patience and professionalism, ensuring I fully understood each step and every detail before signing the contract.

Malin B
Hässelby Gård

Trevlig mäklare, gick smidigt och bra kommunikation.

Ulla H
Hässelby Södra Villastad

Trevlig, pragmatiskt och flexibel. Rekommenderas varmt!

Biza B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sara Rhawi en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Norra Villastad

Från första stund blev jag otroligt varmt och professionellt bemött av Sara Rhawi. Hon skapade direkt en känsla av trygghet och förtroende. En av de saker jag uppskattade allra mest var att hon kommunicerade tydligt och i god tid inför varje steg i processen – både före och under själva försäljningen. Det gjorde att jag hela tiden kände mig delaktig och välinformerad. Mina förväntningar på en mäklare var höga – jag ville ha någon som var lyhörd, tillgänglig, strategisk och trygg i sin roll. Sara levde inte bara upp till...

Svar från Sara Rhawi

Stort tack, Biza, för din otroligt fina och genomtänkta recension! Jag är så glad att jag kunde skapa den trygghet och förtroende du önskade, och att du kände dig delaktig och välinformerad genom hela processen. Det betyder mycket för mig att du uppskattade kommunikationen och att jag kunde möta dina förväntningar. Det har verkligen varit ett nöje att få hjälpa dig. Tack för att du tog dig tid att lämna denna fina återkoppling. Jag önskar dig all lycka till i ditt nya kapitel! Varma hälsningar, Sara Rhawi, Fastighetsbyrån

Jonas A
Vällingby Parkstad / Råcksta

Linn guidade oss tryggt genom hela processen.

Daniel G
Köpte sitt hus med hjälp av Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby - Nälsta

Genuin, trevlig, effektiv och ärlig.

Sven K
Vällingby Parkstad / Råcksta

Linn har varit lyhörd och anpassar sig till våra önskemål under försäljningsprocessen.

Tugba T

Richard P
Köpte sitt hus med hjälp av Deisam Sulayman en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Norra Villastad

Deisam är mycket trevlig och kompetent, känns bra att ha honom som mäklare!

Anne-Sofie F
Vällingby - Vinsta

Respektfull och inlyssnande. Höll oss uppdaterade under hela processen

Aland B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sara Rhawi en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Norra Villastad

Sara är en otroligt professionell och engagerad mäklare som verkligen överträffade alla mina förväntningar. Hon var lyhörd, tillgänglig och såg till att jag fick genomtänkta svar på varje fråga jag hade. Hela processen kändes trygg och smidig tack vare hennes kunnighet och engagemang. Jag är väldigt nöjd med köpet av min bostad.

Svar från Sara Rhawi

Stort tack, Aland, för din fantastiska feedback! Det gör mig så glad att höra att jag kunde överträffa dina förväntningar och att du kände dig trygg och väl omhändertagen under hela processen. Det har varit ett nöje att hjälpa dig och jag önskar dig all lycka med ditt nya hem! Tveka inte att höra av dig om du behöver något i framtiden. Varma hälsningar, Sara Rhawi, Fastighetsbyrån

Karin H
Spånga - Solhem

Alltid trevlig och tillmötesgående. Vi ville ha en snabb försäljning och det fick vi. Bra tillgänglighet. Målmedvetet jobb.

Solvejg V
Sålde sitt hus med hjälp av Josef Gubrail en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby Parkstad / Råcksta

Bra mottagandet. Hjälpsam och lugn. Lätt att komma i kontakt med. Hör av sig när han har något att meddela, vi hade önskat uppdateringar även om de är "ingenting nytt i nuläget".

Abubakar S
Spånga - Solhem

The process went smooth and fast and Alexander supported throughout the process. He negotiated very well and explained about all pros and cons and also gave insights into the market value forecast. All in all it was a wonderful experience dealing with him. Highly recommended.

Christina Q
Köpte sin lägenhet med hjälp av Nikola Markulic en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby Centrum

Nikola verkar ha en förstående och empatisk inställning. Han är även mycket noggrann vid kontraktsgenomgång. Han verkar med andra ord mycket kompetent.

Torbjörn Olof Sasser S
Skrev om Alexander Elezov en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga

En mycket bra mäklare som trots mig som besvärlig spekulant på en lägenhet hanterade situationen professionellt och vänligt med målet att få alla inblandade parter nöjda. Han lyckades med det.

Svar från Alexander Elezov

Hej Torbjörn, Tack för en fin rekommendation. Skönt att vi kunde lösa det så att alla parter blev nöjda. Allt gott,

Erik T
Vällingby - Råcksta Trädgårdsstad

Jag uppfattade henne som mån om både köparen och säljaren och att det skulle bli en bra affär från båda sidor. Trevlig och saklig!

Peter F
Sålde sitt hus med hjälp av Nikola Markulic en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Spånga - Sundby

Kan varmt rekommendera Nikola! Proffsig, positiv och tillgänglig. Gjorde processen enkel och resultatet lyckat. 5/5! Peter Frisk

Ramin H
Vällingby - Kälvesta

Väldigt driven och hjälpsam! Rekommenderar varmt!

Selim K
Sålde sitt hus med hjälp av Jimmy Armasson en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby - Johannelund

Han är väldigt duktig på sitt jobb,samt man får svaret ifall om man undrar över nåt,väldigt trevligt människa. Rekommenderas väldigt varmt

Kunheng L
Köpte sitt hus med hjälp av Jimmy Armasson en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby - Johannelund

Jimmy is so nice and helpful. I am a first time buyer for a house, and he swiftly responded to my questions with much patience. With his assistance I got everything done smoothly. Lucky to meet him and the experience was surely great!

Amir S
Vällingby - Råcksta Trädgårdsstad

Han är en bra och trevlig person som alltid visar respekt för andra. I sin yrkesroll är han pedagogisk och lyhörd, vilket gör att han skapar ett tryggt och positivt klimat omkring sig. Han gör sitt bästa för att hjälpa till, både praktiskt och med förståelse för andras behov. Det är precis så man vill att en professionell och omtänksam person ska vara.

Svar från Nikola Markulic

Stort tack för de superfina orden Amir! Det har varit ett nöje att få vägleda dig till en magisk lägenhet. Jag tror verkligen du kommer stortrivas i din nya bostad. Nu ser vi fram emot inflyttningsdagen! Behöver du något innan dess, så är det bara slå en signal, 070 822 3380! Mvh, Nikola Markulic, Fastighetsbyrån.

Mostafa H
Vällingby Parkstad / Råcksta

Hej! Han är väldigt snäll trevligt och en bra person han vet hur behandlas med en kund framför allt han hjälper kunder med vad samhället och jag e nöjd med hans jobb tack.

Mario R
Vällingby Parkstad / Råcksta

The entire process was smooth, and we are really glad.

Jan N
Hässelby Norra Villastad

Ett professionellt mottagande och arbete i samband med försäljningen av vårt hus. Alltid tillgänglig.

Björn P
Vällingby Centrum

Erfaren mäklare som gör både kund och säljare nöjd.

Carina Hillevi F
Hässelby Norra Villastad

Engagerad, personlig och professionellt korrekt. Världsläget inverkade negativt på prisutfallet.

Anders Persson H
Hässelby Norra Villastad

Engagerad, personlig och professionellt korrekt. Världsläget inverkade negativt på pris utfallet.

Sara F
Vällingby Parkstad / Råcksta

Vi har fått jättebra hjälp av Jimmy med försäljningen av vår lägenhet!

Iris N
Hässelby Norra Villastad

Vänligt och proffesionellt bemötande, snabb med återkoppling. Vi är mycket nöjda med hennes sätt att hantera försäljningen av vårt hus.

Jelena M
Hässelby Norra Villastad

Glad och trevlig som är lätt att komma i kontakt med

Patricia S
Sålde sitt hus med hjälp av Zaid Jarjes en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Södra Villastad

Hej : jag tycker att Zaid , han är en god människa , en mycket trevlig god mäklaren , tar anbaret och mycket effektiv för att ta hand om försäljningen . Jag tackar honom för försäljningen som gick mycket snab. Tvh: Patricia Santana Åbratt.