Jimmy Armasson

Jimmy Armasson

Jimmy Armasson är mäklare på Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga

Jimmy Armasson har varit registrerad mäklare sedan 2021-05. Jimmy Armasson har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-08 och har fått 199 omdömen med ett betyg på 4.8. Jimmy Armasson har haft 53 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

199 omdömen om Jimmy Armasson

Sedan starten hos Reco 2021
Hamza E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jimmy Armasson en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby Parkstad / Råcksta

Jimmy var trevlig och tillgänglig under processen. Samtidigt upplevde vi att kommunikationen ibland var lite otydlig och att fokus mer låg på att få lägenheten såld enligt processen, snarare än att verkligen jobba för att få ut ett högre pris. Vi saknade lite mer engagemang och driv i försäljningen. Överlag en okej upplevelse, men med förbättringspotential.

Svar från Jimmy Armasson

Hej Hamza och Julia Tack för erat omdöme och härligt att höra att ni kände att jag var lättillgänglig. Tar till mig eran feedback till framtiden. Tycker dock att ni fick ett väldigt bra pris med tanke flera osålda liknande lägenheter till salu i samma brf och att vi bara hade 1 budgivare men jag lyckades få denne att höja sitt egna bud med 100 000kr och över utgångspriset :) Hoppas ni ändå känner er nöjda med att ha fått till en affär och ni nu istället kan fokusera på erat nya fina hus. Önskar er en fin vår så ses vi på tillträdet, allt gott / Jimmy

Jacob S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jimmy Armasson en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby Centrum

Mäklaren var väldigt trevlig och mån om att vi skulld känna till dem altenativ som fanns när det gällde att bjuda på lägenheten. Han gav snabba svar och kunde oftast svara på alla våra frågor.

Lucas H
Vällingby Parkstad / Råcksta

Trevlig, engagerad och driven!

Kristin M
Spånga

Vi är så nöjda med Jimmy och hela försäljningsprocessen! Från första mötet kände vi oss trygga och väl omhändertagna. Jimmy har varit engagerad, tillgänglig och väldigt stöttande hela vägen. Försäljningen gick smidigt och vi kunde inte vara mer nöjda. Rekommenderar honom varmt!

Sami K
Vällingby Parkstad / Råcksta

Jag kan varmt rekommendera Jimmy som mäklare. Han var trevlig, proffsig och höll hela tiden vad han lovade. Genom hela processen kände vi oss trygga och väl omhändertagna. Allt gick smidigt och kommunikationen var tydlig och hjälpsam från start till mål. Ett mycket positivt samarbete!

Ira K

Jimmy har varit snabb, pålitlig och mycket noggrann när han hjälpt oss med försäljningen av vår bostadsrätt. Extra plus får han för den fantastiskt pedagogiska genomgången av avtalet där han tålmodigt svarade på frågor högt och lågt från både oss och köparen.

Victoria L

Proffsigt bemötande mycket nöjd

Alexander Amandus T

Jimmy gjorde allt och lite till för att få min lägenhet såld på en tuff marknad och jag är väldigt nöjd med kommunikationen som vi har haft under resans gång.

Anton D
Vällingby Parkstad / Råcksta

Jimmy är en proffsig och pålitlig mäklare som verkligen visade ihärdighet och höll sig alltid positiv trots den dåvarande tuffa bostadsmarknaden.

Robert H
Vällingby Centrum

Jag är mycket nöjd med Jimmys arbete under hela processen kring köpet av min lägenhet. Kommunikation, tillgänglighet och engagemang höll hög nivå, och jag kände mig trygg från första visning till avslutad affär. Jag kan varmt rekommendera Jimmy till andra som står inför ett bostadsköp.