Jimmy Armasson

Jimmy Armasson

Jimmy Armasson är mäklare på Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga

Jimmy Armasson har varit registrerad mäklare sedan 2021-05. Jimmy Armasson har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-08 och har fått 211 omdömen med ett betyg på 4.8. Jimmy Armasson har haft 50 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

211 omdömen om Jimmy Armasson

Sedan starten hos Reco 2021
Inger Kristina K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jimmy Armasson en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Strand

Jimmy har från första början av vår kontakt alltid upplevts proffesionell i mötena och i sin yrkesroll och förmedling. Han har ett positivt och ödmjukt sätt, är lugn och tydlig och ha levt upp till de förväntningar vi haft i försäljningen av vår bostad. Vi ger honom högt betyg och är mer än nöjda med all kontakt hittills.

Carina N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jimmy Armasson en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Strand

Kunnig och pålitlig, återkopplar och höll mig informerad.

Hans S
Sålde sitt hus med hjälp av Jimmy Armasson en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Södra Villastad

Mycket positivt! Tydlig, engagerad Snabb

Rebecca C
Vällingby Centrum

Vi är jättenöjda med Jimmy! Allt har gått smidigt och kommunikationen har vart bra. Rekommenderar!

Efstathios D
Vällingby Parkstad / Råcksta

Professionellt bemötande! Jimmy har varit engagerad i att sälja vår bostad. Marknaden är inte bra för dem som säljer just nu men till slut gick det bra.

Sami E
Vällingby Parkstad / Råcksta

Väldigt enkelt att få kontakt med, väldigt professionell.

Åsa P
Vällingby Centrum

En mycket trevlig och sympatisk mäklare som jag direkt kände förtroende för. Rekommenderas varmt!

Malin Cecilia Q

Försäljningen av min lägenhet gick smidigt med hjälp av Jimmy. Han höll mig uppdaterad under vägens gång och jag kände mig trygg. Kan varmt rekommendera honom som mäklare! ⭐️

Anna W
Vällingby Centrum

Lätt och smidigt samarbete! Kan varmt rekommendera Jimmy!

Elias H
Vällingby - Grimsta

Trevligt, professionell, lyhörd, pedagogisk Väldigt trevlig och man känner sig trygg i hans händer!