René Tchin

Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
4.9
Affärer senaste året

René Tchin är mäklare på Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga

René Tchin har varit registrerad mäklare sedan 2024-07. René Tchin har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-07 och har fått 7 omdömen med ett betyg på 4.9. René Tchin har haft 2 försäljningar sen 2026-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

7 omdömen om René Tchin

Sedan starten hos Reco 2026
Robert C
Sålde sitt hus med hjälp av René Tchin en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Södra Villastad

René är en målinriktad och tänkande mäklare. Stor insats för att identifiera rätt köpare, detta för både oss som säljare av huset och för köparen. Det går säkerligen att idenrifiera relativt enkelt på ytan. Jag upplever är att Renè jobbar hårdare än så, agerar mer proakrivt och lämnar ingenting åt slumpen. Hårt jobbande och målinriktad mäklare med bra resultat som förtjänas.

Svar från René Tchin

Hej Robert, Tack för ett gott samarbete. Ni gör mitt jobb roligare. Lycka till i framtiden och hoppas ni trivs i er nya bostad. Ni kan alltid ringa vid frågor eller funderingar!

Linda S
Köpte sitt hus med hjälp av René Tchin en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Södra Villastad

René var verkligen otroligt duktig på sitt jobb. Han var lyhörd, respektfull och varm. Vi kände oss trygga från första stund vi var på visning och genom hela köpet. Även efter. Han gav de lilla extra och engagerade sig något otroligt mycket. Ville att både köpare och säljare skulle bli nöjda och känna sig trygga. En fantastisk mäklare.

Svar från René Tchin

Hej Linda, Tack för dina varma ord och ett gott samarbete. Hoppas att ni kommer att trivas i ert nya boende. Ni kan alltid nå mig på mobilen vid frågor eller funderingar. Ha en fortsatt fin dag!

Andreas Sven Göran A
Hässelby Södra Villastad

René var var väldigt hjälpsam och professionell kändes som han verkligen ville göra alla parter nöjda.

Svar från René Tchin

Hej Andreas, Ni gör mitt jobb mycket roligare. Tack för ett gott samarbete! /René Tchini

Pia C
Hässelby Södra Villastad

Vi är supernöjda med Rene’ Tchin! Professionell, engagerad och alltid lätt att nå under hela försäljningen. Vi kände oss trygga från första mötet till avslutat affär. Rekommenderas varmt!"

Svar från René Tchin

Hej Pia, Stort tack för de fina orden! Det har varit ett stort nöje att få hjälpa er genom hela försäljningsprocessen. Jag uppskattar verkligen ert förtroende och är så glad att ni känt er trygga och väl omhändertagna från start till mål. Önskar er all lycka framåt!

Sigrid Ö
Hässelby Södra Villastad

René överträffade verkligen våra förväntningar. Trevlig, seriös, engagerad och pålitlig från första mötet till avslutad affär. Kommunikationen var utmärkt och vi fick alltid snabb återkoppling. Vi kände direkt ett starkt förtroende och det visade sig stämma hela vägen. Vi rekommenderar René varmt!

Svar från René Tchin

Stort tack för de fina orden, Sigrid! Det har varit ett stort nöje att få hjälpa dig genom hela försäljningen. Jag uppskattar verkligen ditt förtroende och vårt fina samarbete, och är så glad att du känt dig trygg genom hela processen. Tack för en riktigt trevlig affär och för din varma rekommendation!

Payam M
Hässelby Södra Villastad

Engagerad och närvarande i hela köpprocessen. Var verkligen lyhörd för våra tankar och resonemang. Lyckades med att balansera både säljare och köpares behov så att affären gick igenom.

Svar från René Tchin

Hej Payman! Stort tack för de fina orden. Det har varit väldigt roligt att få vara en del av er köpresa. Jag uppskattar verkligen ert förtroende och vårt fina samarbete genom hela processen. Att få lyssna in era tankar och hitta en bra balans för både köpare och säljare är en viktig del av mitt arbete, så det gläder mig extra mycket att ni upplevde det så. Stort tack och lycka till med ert nya hem!

Dora M
Hässelby Södra Villastad

Engagerad, driven och kunnig. Tog sig tid och lyssnade på våra önskemål. Kunde på ett bra sätt medla mellan oss och säljarna så att affären gick i lås.

Svar från René Tchin

Stort tack för de fina orden, Dora! Det har varit ett stort nöje att få hjälpa er genom köpprocessen. Jag uppskattar verkligen ert förtroende och vårt fina samarbete, och är glad att jag kunde vara ett stöd och en länk mellan er och säljarna. Tack för en trevlig affär och stort lycka till med ert nya hem!