I really loved to connect with Sara. She is so calm and straight forward with her work. I am really happy and thankful for her help and support. Hoping for great connection in future as well.
Sara Rhawi
Sara Rhawi är mäklare på Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
.Sara Rhawi har varit registrerad mäklare sedan 2024-03. Sara Rhawi har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-08 och har fått 81 omdömen med ett betyg på 5.0. Sara Rhawi har haft 36 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 90% av sina kunder efter omdömen.
2025-08 - 2026-07
81 omdömen om Sara Rhawi
Duktig mäklare! Trevlig, snabb och tydlig i kommunikationen och med alla dokument och information! Rekommenderar Sara starkt! :)
Vi är väldigt nöjda med Saras insats som mäklare och kan varmt rekommendera henne. Från vårt första möte till den slutliga försäljningen har hela processen varit otroligt smidig och trygg. Sara var alltid trevlig, lyhörd och tog sig verkligen tid att lyssna på våra önskemål och behov. Hon samarbetade fint med oss genom hela processen, var engagerad och alltid lätt att få tag på när vi hade frågor eller behövde prata igenom något. Tack vare Saras stora engagemang och professionella arbete hittade hon rätt köpare till vår...
Vi är mycket nöjda med vår mäklare Sara. Hon var professionell, engagerad och väldigt kunnig genom hela försäljningsprocessen. Hon var alltid tillgänglig, svarade snabbt på våra frågor och gav oss ett tryggt och personligt bemötande. Tack vare hennes erfarenhet och engagemang blev försäljningen smidig och lyckad. Vi kan varmt rekommendera henne till alla som ska sälja sin bostad.
Sara är bäst och super professionella!! Gärna rekommenderar henne!! Aneta och Cristian
Sara är en fantastisk mäklare och en underbar person. Hon är alltid vänlig, omtänksam och mycket hjälpsam. Hon tar sig tid att lyssna och är alltid redo att hjälpa till med allt man behöver. Man känner sig verkligen trygg med henne, och hennes engagemang och positiva bemötande märks i allt hon gör. Jag rekommenderar henne av hela mitt hjärta!
En sann professionell i sitt arbete. Alltid artig och tydlig i sin kommunikation. Superbra.
Sara är professionell, trevlig och engagerad. Hon bemötte oss på ett vänligt sätt, svarade tydligt på våra frågor och fick oss att känna oss trygga genom hela processen. Vi uppskattade hennes kunskap och engagemang och rekommenderar henne varmt till alla som söker en kompetent och pålitlig mäklare.
En mäklare som alltid är anträffbar och mkt informativ. Kan varmt rekommendera Sara ⭐️
Sara var så hjälpsam under hela processen och tydlig kring varje steg. Jättetacksamt att jag fick möjligheten att kolla på lägenheten innan den kom ut på marknaden och även lite betänketid för att känna efter ifall lägenheten mötte mina förväntningar och krav. Speciellt om förstaköpare är bostadsköp ett sånt stort beslut ens liv och Sara fanns tillgänglig hela tiden vid frågor och funderingar. Så tacksam att ha fått Sara som mäklare i mitt bostadsköp!