Jimmy Solkarin

Jimmy Solkarin

Jimmy Solkarin är mäklare på Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga

Jimmy Solkarin har varit registrerad mäklare sedan 2014-07. Jimmy Solkarin har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-04 och har fått 724 omdömen med ett betyg på 4.9. Jimmy Solkarin har haft 79 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2025-02 - 2026-01

724 omdömen om Jimmy Solkarin

Sedan starten hos Reco 2015
Niklas S
Sålde sitt hus med hjälp av Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby - Nälsta

Fantastiskt bemötande genom hela processen. Trygg, seriös, hjälpsam och går alltid att få tag på!

Elina S
Vällingby - Nälsta

Jimmy är en trygg och engagerad mäklare som under hela processen av försäljning har varit ett stort stöd för mig och min man. Helt klart den bästa mäklaren jag haft kontakt med och jag rekommenderar alla som går i såväl sälj- som köptankar att höra av er till Jimmy - ni kommer inte bli besvikna. Stort tack Jimmy för all hjälp och för ditt engagemang!!

Ari B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Norra Villastad

Trevlig och kan sitt jobb ,tack Jimmy

Sabina G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Spånga - Solhem

Superhjälpsam person som alltid är tillgänglig!

Zozan A
Hässelby Norra Villastad

Gjorde ett fantastiskt jobb med föreställningen av min lägenhet, Jimmy var professionell, tydlig i sin kommunikation och höll mig uppdaterad genom hela processen. Rekommenderas varmt.

Tobias T
Spånga - Flysta

Att sälja sitt hem är en stor och känslosam process, och vi är otroligt tacksamma för att vi fick göra den tillsammans med vår mäklare Jimmy Solkarin. Han visade från första stund ett genuint engagemang, en hög professionalism och – framför allt – en fantastisk förmåga att lyssna på oss som kunder. Vi kände oss trygga genom hela resan. Han var alltid närvarande, lugn och tillgänglig, tog våra tankar och funderingar på största allvar och guidade oss med säker hand genom varje steg. Det märktes tydligt att han verkligen brydde...

Markus A
Hässelby - Lövsta Allé

Jimmy är en väldigt duktig mäklare, lyssnar och vill sin kund/klients bästa. Allt gott!

Eyad A
Hässelby - Lövsta Allé

Jimmy solkarin är den bästa mäklaren och väldigt duktig och trevlig

Johanna W
Köpte sitt hus med hjälp av Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Spånga - Nälsta

Proffsig, trevlig och hjälpsam! Enbart en väldigt positiv erfarenhet av att köpa hus med Jimmy som mäklare.

Ferzana B
Hässelby

Svarar snabbt, tydligt och arbetsam