Jimmy Solkarin

Jimmy Solkarin

Jimmy Solkarin är mäklare på Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga

Jimmy Solkarin har varit registrerad mäklare sedan 2014-07. Jimmy Solkarin har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-04 och har fått 633 omdömen med ett betyg på 4.9. Jimmy Solkarin har haft 77 försäljningar sen 2023-10 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2023-10 - 2024-09

633 omdömen om Jimmy Solkarin

Sedan starten hos Reco 2015
Ninos Y
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Spånga - Solhem

Fantastisk mäklare och person. Proffsig . 10 poäng till Jimmy

Kelly C
Hässelby Norra Villastad

Professional, knowledgeable, and helpful mäklare. Very good communication

Ronja F
Köpte sitt hus med hjälp av Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga

Grym mäklare med bra service. 10/10 🌟

Bo Hilding N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby - Vinsta

Han bemötte mig vänligt vid första kontakten och svarade på de frågor som uppstod. Jag hade inga förväntningar utan tänkte att han skulle utföra sitt uppdrag- att sälja lägenheten. Han har varit lyhörd och väldigt tillmötesgående. Har visat sig vara hjälpsam och ständigt närvarande när jag sökt honom.

Marcus L
Sålde sitt hus med hjälp av Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Norra Villastad

Mycket bra mäklare som verkligen la ner tiden och jobbet! alltid tillgänglig vilket jag uppskattar mycket som säljare.

Erica M
Hässelby Norra Villastad

Jimmy har hjälpt oss hela vägen från köp till försäljning, trots att det tog tid så fanns han alltid där som både stöd och hjälp. Jag kan rekommendera jimmy varmt. Och kommer vända mig till honom om det blir dags för försäljning igen

Vladimir A
Spånga - Solhem

Bra bemötande,kunnighet och respekt!👍🏽

Manjo T
Vällingby Centrum

Jimmy är kunnig, prestigelös och har varit en bra samtalspartner rakt igenom hela försäljningsresan. Jag rekommenderar honom varmt!

Razvan Catalin B
Hässelby - Lövsta Allé

Professional, patient, clear informations delivered. Prepared and amable.

Anne B
Vällingby Centrum

Tillgänglig utan att upplevas som påträngande. Förmedlar trygghet och har samtidigt en energi som smittar av sig.