Zaid Jarjes

Zaid Jarjes

Zaid Jarjes är mäklare på Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga

Zaid Jarjes har varit registrerad mäklare sedan 2023-01. Zaid Jarjes har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-05 och har fått 121 omdömen med ett betyg på 4.8. Zaid Jarjes har haft 30 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

121 omdömen om Zaid Jarjes

Sedan starten hos Reco 2023
Tero S
Sålde sitt hus med hjälp av Zaid Jarjes en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Spånga - Bromsten

Snabb försäljning bra bilder bra service.

Patrik L
Köpte sitt hus med hjälp av Zaid Jarjes en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Spånga - Bromsten

Zaid var kommunikativ och tydlig genom processen, vilket vi uppskattade. Om det var något som var oklart så dubbelkollade han det med säljaren och vi fick besked direkt. Trevlig och gott bemötande.

Léon C
Vällingby - Nälsta

Det hela gick väldigt smidigt. Zaid tog sig alltid tid att svara på våra frågor och gjorde att vi kände oss trygga genom hela köpprocessen. Särskilt vid kontraktsskrivningen var han mycket noggrann och gick igenom varje punkt på ett tydligt sätt. Vi uppskattade verkligen hans engagemang, tillgänglighet och professionalism. Vi kan varmt rekommendera Zaid.

Felicia Ö
Spånga - Bromsten

Intrycket av Zaid Jarjes har varit väldigt bra. Vi fick ett mycket gott bemötande på visningen där han visade stort intresse och engagemang att finnas tillgänglig och svara på våra frågor. Under hela processen hade han god dialog med oss och vi kände oss hela tiden välinformerade. Han var tillmötesgående och lyssnade på våra behov och önskemål och hade ett professionellt förhållningssätt.

Jonas J
Vällingby - Nälsta

Bra mäklare som man får förtroende för och gör det lilla extra med allt. Väldigt tillgänglig och löser snabbt avtalstider för skrivelse. Kan bara rekommendera.

Sebastian B
Spånga - Solhem

Zaid var trevlig, väldigt tillgänglig och återkopplade snabbt.

Nadja S
Vällingby - Nälsta

Bra, snabb och trevlig! Tydlig med information mot både kund och säljare! Inga andra konstigheter

Marie L
Hässelby Norra Villastad

Trevlig och effektiv. Får jobbet gjort. Personligen hade jag föredragit att få lite färre samtal man kanske inte behöver ringa tre gånger om man inte har svarat på första. Man ringer upp när man har tid, men det är en säljare så förstår strategin.

Oliver B
Vällingby - Råcksta Trädgårdsstad

Zaid skötte vår försäljning smidigt och proffsigt! Vi är jättenöjda med hans hjälp och råd genom hela processen ⭐️

Simon A
Spånga - Solhem

Rak och direkt kommunikation och var samtidigt empatisk och inkännande. Löste situationer som uppstod på ett jättebra sätt och var engagerad hela vägen. Rakt igenom pålitlig, trevlig och riktigt duktig!