Linn Lindblad

Linn Lindblad

Linn Lindblad är mäklare på Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga

Linn Lindblad har varit registrerad mäklare sedan 2020-11. Linn Lindblad har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-06 och har fått 142 omdömen med ett betyg på 4.9. Linn Lindblad har haft 42 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

142 omdömen om Linn Lindblad

Sedan starten hos Reco 2022
Michaela M
Köpte sitt hus med hjälp av Linn Lindblad en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Norra Villastad

Trygg och varm mäklare. Duktig på att välkomna och öppen för alla frågor. Kändes bra att ha hjälp att navigera i allt som rör bostadsköp där man själv kan känna sig lite orutinerad. Glad och omsorgsfull

Mari Cathrin N
Hässelby Norra Villastad

En lyhörd mäklare som ger intryck av att göra det lilla extra! Professionell, driven tillgänglig och engagerad. Det kändes tryggt att genomföra köpet:) Linn har ett bra bemötande som känns personligt!

Jim D
Hässelby Norra Villastad

Väldigt proffsigt bemötande från visning till kontraktskrivning. Förtroende givande. Enkel, rak och tydlig kommunikation. Helt enkelt rätt person på rätt arbetsplats. Vi är super nöjda och kommer varmt rekommendera Linn till alla i vår bekantskapskrets som ska köpa eller sälja bostad.

Johan B
Sålde sitt hus med hjälp av Linn Lindblad en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Norra Villastad

Hon var trygg att ha att göra med och kände till området väl. Hon jobbade hårt med försäljningen.

Sara Maria B
Hässelby Norra Villastad

Linn var lugn och trygg och höll oss väl uppdaterade under hela den ganska långdragna säljprocessen. Jag rekommenderar henne varmt!

Faiz N
Hässelby

Tack för ett väldigt professionellt och tryggt bemötande. Engagerad, tydlig och alltid snabb på att hjälpa till. Rekommenderas varmt!

Denis Gulsun T
Hässelby

Vi möts vänlig på visningen, hon var hjälpsam ,tydlig och kompetent inom sitt jobb.

Gustav S
Hässelby Norra Villastad

Extremt trevlig . Får en att känna sig hörd och är professionellt.

Ulla Maria D
Hässelby

Närvarande Lättillgänglig Svarar jämt Bra stöd gm hela processen Tar ett helikopterperspektiv o hjälper till med allt

Ulf Christer R
Hässelby Norra Villastad

Mycket positiv och också väldigt effektiv