HusmanHagberg Upplands Bro
En del av HusmanHagberg -
www.husmanhagberg.se
Allt fler söker sig till Upplands-Bro och alla fina boendemöjligheter i området! Om du är en av dem, ska du ta kontakt med oss på HusmanHagberg. Vår passion är att hitta den perfekta bostaden för just dig. Vi är fristående från både försäkringsbolag och banker, och kan anpassa affären efter dina behov.
Vi har koll på var radhus, lägenheter och villor finns i Upplands-Bro. Dessutom älskar vi mäklare att jobba med det vi gör. Kontakta oss så tar vi nästa steg i bostadsaffären tillsammans. Varmt välkommen.
Utmärkelser
75 omdömen om HusmanHagberg Upplands Bro
Sedan starten hos Reco 2017
köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Upplands Bro
Mycket bra och förtroende ingivande mäklare. Proffsig!
köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Upplands Bro
Trevligt bemötande av mäklaren, kunnig om objektet och uppföljningen. bra genomgång vid kontraktsskrivning.
Proffsig mäklare, smidig försäljning
köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Upplands Bro
Väldigt smidigt att komma i kontakt med just mäklaren i mitt köp av bostad, mäklaren tillgänglig alla tider via sms. Allt klart och tydligt, fram till det mest oklara för en person som ska göra livets första köp av bostad, var och är fortfarande att inte få klara besked om när bolånet ska tas.
Info om Inflyttningsdatum och moment omkring mycket tydlig, men själva lånet som ska ansökas och när den ska ansökas är väldigt oklart. -
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Upplands Bro
Affären är inte klar ännu och är inte avslutad
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Upplands Bro
Har haft en bra kontakt med mäklaren.
Mäklaren har varit lyhörd och tillmötesgående och alltid tillgänglig -
Jätte nöjd!
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Upplands Bro
Allting sköttes mycket proffesionellt, och hela proceduren gick smidigt till. Mycket kunnig mäklare med god erfarenhet och mycket engagemang. Rekommenderar verkligen Nina som mäklare!
köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Upplands Bro
Proffsigt och trevligt. Mäklaren var påläst om objektet, affären gick smidigt.
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Upplands Bro
Mäklaren uppträde professionell, väl förbered, någon man lätt kunde få förtroende för uppdraget.
Hennes kunskap om hur försäljningen skulle läggas till, gjorde att försäljningen blev smidig och lyckad.
Dessutom stor berömmelse för hon som tog hand om förberedelse inför visningen. -
köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Upplands Bro
Vi blev hjälpta av en mycket kunnig mäklare som berättade och visade allt i både lägenhet och övriga gemensamhetsytrymmen. Tillmötesgående i önskan av visningstid och tid vid kontraktsskrivning. Alla kontakter med mäklaren var trevliga och professionella! Högsta betyg och bästa rekommendationer.
köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Upplands Bro
Bemötandet var helt okej men ytlig och hastig. Svepande och otydliga svar. Skickade fel förhandsavtal genom att mejla gammal avtal och genomgående upplevd stressig beteende. Ger inte känslan av en kompetent och professionell mäklarfirma.
Hej Alex. Mycket tråkigt att du upplevde processen så. Det är viktigt att man både som Mäklare och Köpare tar sig den tid det krävs i ett såhär viktigt beslut. Det är mycket som är nya termer och det kräver sin tid och engagemang från båda parter. Hoppas ni ska trivas i ert nya hem när det är dags.
köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Upplands Bro
Nina var otroligt hjälpsam och gjorde hela mitt upplevelse som köpare otroligt enkel! Tack Nina :).
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Upplands Bro
Frida Evstedt hjälpte oss både att sälja och köpa ny bostad. Otroligt professionell mäklare som vi rekommenderar starkt.
sålde sin stuga med hjälp av HusmanHagberg Upplands Bro
Tillmötesgående och lyhörda gentemot mig som kund, kunniga samt förtroendeingivande. Rekommenderas!
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Upplands Bro
Väldig bra och personlig bemötande. Vi är så tacksamma för Linns fina och proffsig arbete med försäljning av vår lägenhet. Rekommenderas varmt!
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Upplands Bro
Vi har fått ett bra bemötande. Förväntningarna var höga från vår sida och blev väl uppfyllda an mäklaren.
Tror att det är få försäljningar som gått så snabbt. -
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Upplands Bro
Positivt bemötandet. Jag förväntade mig att HMH marknadsföra min bostad på bästa mig så att sälja den vidare på ett bra pris. Jag är ganska så nöjd och tacksam för det som HMH förhandla det.
köpte sin stuga med hjälp av HusmanHagberg Upplands Bro
Snabbt, tryggt och trevligt skött.
Inga konstigheter.
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Upplands Bro
Väldigt bra och personligt bemötande
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Upplands Bro
Positiv inställning och mycket tillmötesgående vid förändringar och funderingar.
Det var både utvecklade och vinstgivande. -
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Upplands Bro
Innan vi hade vunnit budgivningen upplevde vi mäklaren som lite kort och inte så tillmötesgående.
När det sedan var dags för kontraktsskrivning mm blev det mycket bättre.Hej Linda. Tack för att du tog dig tiden att besvara Reco. Det var nyttigt att läsa ditt omdöme. Jag har under dessa covid tider försökt att hålla lite distans men vill absolut inte upplevas kort på något sätt. Annars brukar jag få omdömen som engagerad och social . Det var härligt att ni fick se den sidan av mig också. 😀 glad midsommar Nina
köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Upplands Bro
Överlag ok! För oss blev det dock rörigt och vi kommer att undvika HusmanHagberg Upplands Bro i framtiden.
Hej tack snälla för att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Tyvärr var det en långdragen affär och kan förstå om det till viss del blev rörigt! Hoppas ändå att ni fått svar på era frågeställningar och önskemål och ni är välkomna att kontakta oss direkt så hjälper vi er vidare. Hälsningar Linn Lindblad
sålde sin stuga med hjälp av HusmanHagberg Upplands Bro
Perfekt bemötande från första stund. Mäklaren gjorde en korrekt bedömning av utgångsbud och försäljningen genomfördes enligt uppgjord tidsplan. Mäklaren är erfaren, positiv och kan sin yrkesroll.
köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Upplands Bro
Nina är trevlig och proffsig. Rekomenderas starkt!
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Upplands Bro
Linn Lindblad överträffade alla mina förväntningar gällande försäljning av min bostad .
/christopher -
Vi köpte hus.
Nina Strange, vår mäklare var toppen! -
10/10!
Linn är en mycket engagerad, professionell, lyhörd, drivande och trevlig mäklare som jag gärna skulle använda igen, vilket även visade sig i ett utmärkt, snabbt och väl genomfört resultat. -
Mycket bra upplevelse..
Bra arbete av mäklaren -
köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Upplands Bro
Jag har köpt ett radhus, det var jag som kontaktade Linn.
Jag förväntade att hon kontaktar mig snabbt och det gjorde hon, det var viktigaste för mig att allt fixas så snart som möjligt och det var hon duktig med.
Allt gick smidigt och fint! -
köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Upplands Bro
Jag och sambon köpte en lägenhet. Bemötande av mäklaren var vänligt och snabbt, dock inte lika lätt att få tag på nu sen försäljningen blev påskriven.
Hej Susanna! Tack snälla för att du tog dig tid att skriva rekommendationen. Det är svårt att hålla samma frekventa kontakt under hela processen, då budgivning/förhandling oftast är väldigt snabbrörlig. Tråkigt att ni inte känner att jag varit tillräckligt tillgänglig, tyvärr är det svårt att hålla samma frekventa uppdatering för alla kunder hela tiden. Trots detta hoppas jag att ni känner att ni fått tillräckligt stöd från vår dagliga kontakt i mejl/samtal/sms som vi haft under denna period. Ni är varmt välkomna om det skulle dyka upp fler funderingar framöver. Lycka till med er nya bostad! Hälsningar Linn Lindblad
Engagemange , otroligt trevliga,
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Upplands Bro
Trevligt bemötande och behjälplig för frågeställningar.
köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Upplands Bro
Ettan,lägenhet jag har hittat på anawsen
Jag fick bra hjälp -
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Upplands Bro
Första gången jag sålde lägenhet och mäklaren förklarade tydligt vad som jag skulle tänka på och så. Sålde en 2:a i utkanten av Bro och fick ut mitt lägsta tänkbara pris iaf även om jag hoppats på att få ut lite mer. Men det tog bara två dagar efter första visningen innan jag fick första budet.
köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Upplands Bro
Köpte en bostadsrätt i Kungsängen genom en mäklare från Husman Hagberg.
Professionellt och personligt skött, vi är nöjda med hela skeendet. -
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Upplands Bro
Pålitlig,kundvänlig och informativ mäklare.
Rekommenderar varmt till andra kunder.
Tack för långvarig kontakt som inte är helt slutfört än! -
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Upplands Bro
Vi sålde vår villa i Kungsängen och allt gick supersnabbt och smidigt. Vi fick under resans gång bra och snabb återkoppling. Bra information om vad som är nästa steg vilket vi kände oss väldigt trygga med.
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Upplands Bro
Vi sålde vår villa i rekordfart till rekordpris!
Seriös och kunnig mäklare med trevligt sätt och bra driv.
Kan inte annat än ge högsta betyg till HusmanHagberg Upplands Bro. -
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Upplands Bro
En villa vid Mälaren. Kontaktade mäklare när jag såg en annons om värderingar av fastigheter. Fickmycket snabbt svar när jag talat med telefon svararen. Hon kom samma dag till fastigheten och gav ett helgjutet intryck. Vi kom sedan snabbt och till min fulla belåtenhet hur vi skulle gå vidare. Under hela processen höll mäklaren en utmärkt kontakt inför och efter visningarna. Jag var också mycket nöjd med fotografering och broschyren,
Prisvärt med hög kvalitet -
köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Upplands Bro
Mycket besviken att köpa lägenhet från deras mäklaren. Hon har ljugit flera gånger om lägenheten inredning och hjälpte säljeren att jävlas efter flytt skador i lägenhet. mäklaren hållet avstånd från skador som säljeren gjorde tog bort vardagrum dörren och väg skodor efter hängande tavlor. Tog bort bathroom kommod luckan. Mäklaren ljugit om extra förråd som tillhör till lägenhet.
Aldrig kommer att rekommendera någon köpa lägenhet från husman Upplands Bro . De är inte seriösa och lekar med folk skriva avtalet och sen tvingar att köpa lägenhet. -
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Upplands Bro
Nina har jobbat med stor energi och klarhet. Hon gav sig aldrig och hittade under hela, långa processen den rätta vägen till ett bra resutat.
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Upplands Bro
Väldigt duktig mäklare som hjälpte oss med vårat husköp. Vi fick bra information och vår mäklare var väldigt tydlig och lättillgänglig i sitt arbete med oss som köpare.
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Upplands Bro
Vi har sålt ett fritdshus gm H&H. Mäklaren berömde oss för vårt fina hus och berättade att hon hade intresserade på lager från tidigare visningar. Detta gjorde oss hoppfulla. Hon satte upp ett utgångspris som sedan infriades. Vi fick en bra och snabb process fram till kontraktsskrivning.
Alltså, proffsigt och trevligt bemötande med utlovad leverans. -
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Upplands Bro
Jättenöjd med Nina! Köpt litet hus och hon är hjälpsam, tillgänglig och tillmötesgående. Rekommenderas!
Med Nina..
Frpn Kungsängen
Fint bemötande.
Hon kan i sitt y yrke.
Tydligt kommunikation.
Fint och bra prestation.
Mvh.Elizabeth -
Jag har sålt mitt hus.
Mäklaren har varit lätt att arbeta tillsammans med och tydlig i vad jag kunnat förvänta mig och hur processen sett ut. Hon har varit mycket behjälplig. -
köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Upplands Bro
Vi blev hjälpta av mäklaren Nina Strange som var lika professionell som hon var ödmjuk och förstående.
Mycket tydlig och tog sig tid.
Vi har köpt en lägenhet i Kungsängen på Tallrisvägen.
Mäklaren uppfyllde alla våra förväntningar.
Mvh
Mariana -
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Upplands Bro
Snabba svar. Bra kommunikation. Lyhörd.
Bra avslut.