Fastighetsbyrån Solna

Fastighetsbyrån Solna

• BadgeFourteenYears
  • BestInSweden2026
3 231

Välkommen till Fastighetsbyrån i Solna! Vi är verksamma i hela Solna och har genom åren hjälpt många hitta sina nya drömboenden samtidigt som vi varit med och sålt den tidigare bostaden. Arbetsglädje och kundengagemang är två ord som utmärker våra fastighetsmäklare och var och en är också ödmjuka inför dina önskemål, vi vill...

3231 omdömen om Fastighetsbyrån Solna

Sedan starten hos Reco 2015

Tommy Joe B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Viktor Milovanovic en del av Fastighetsbyrån Solna
Järvastaden

Supernöjd med Viktor som mäklare vid mitt bostadsköp jättetrevlig att ha att göra med från visning till kontraktsskrivning. Mycket smidig affär

Bharat P
Råsunda

No unnecessary small talk, straight to the point, professional, and concise. 10/10 would recommend.

Puja K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Viktor Milovanovic en del av Fastighetsbyrån Solna
Huvudsta

Viktors insats var 10 av 10, tydlig kommunikation, empatisk framtoning och snabb återkoppling till oss som säljare samt potentiella köpare. Tydlig drivkraft i att de involverade ska vara nöjda med hans arbete. Vid försäljning skulle jag alla dagar i veckan välja honom igen.

Mansour Jean M
Frösunda

Mycket driven och målinriktad, bra mäklare!

Cecilia R
Råsunda

Viktor är lyhörd, trevlig och professionell. Hela köpprocessen gick fort och smidigt, inte minst för att han alltid var tillgänglig. Vi är jättenöjda och skulle varmt rekommendera honom.

Julia G
Järvastaden

Vi är supernöjda med Viktor! Han var snabb, driven och väldigt professionell genom hela processen. Lätt att ha att göra med, lyhörd och alltid snabb på att återkoppla. Vi kände oss trygga och väl omhändertagna från start till mål. Kan varmt rekommendera honom!

Kenneth J
Frösunda

kommunicerade bra och kom med olika förslag på hur en försäljning kan gå till osv

Klas G
Solna Centrum

Vi är mycket nöjda med Laziz som mäklare. Han lyssnade in våra behov och underlättade vår säljprocess. Laziz är trevlig som person och är lätt att ha att göra med. Han var snabb i respons och fick oss att känna oss motiverade genom hela säljprocessen. Vi rekommenderar Laziz!

Erik M
Gamla Huvudsta

Köpte lägenhet genom Laziz och allt var toppen. En rak, kommunikativ och tillgänglig mäklare genom hela processen. Jag kommer definitivt köpa och sälja med Laziz igen!

Antonia G
Solna Centrum

Trevlig, snabb på att svara och lätt att ha att göra med. Bra kommunikation samt varmt bemötande.

Hampus J
Solna Centrum

Mycket trevlig och framåt, bra på att lyssna på vad man har att säga samt bra och snabb återkoppling.

Takahiro O
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jennifer Törnkvist  en del av Fastighetsbyrån Solna
Solna Centrum

Jennifer är en mycket artig och pålitlig mäklare.

Noel Afram M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Solna
Gamla Huvudsta

Lyhörd. Kunnig. Flexibel. Trevlig. Bra bemötande.

Babak M
Skytteholm

Jag är nöjd. Mäklaren är engagerad och har gjort bra arbete.

Nawroz Y
Hagalund

Jag kan varmt rekommendera min mäklare! Otroligt professionell, engagerad och lyhörd genom hela processen. Jag har känt mig trygg och väl omhändertagen från första kontakten till avslutad affär. Alltid snabb återkoppling, tydlig kommunikation och engagemang för att göra det bästa för kunden.❤️❤️❤️mycket trevligt ❤️

Alexander E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jennifer Törnkvist  en del av Fastighetsbyrån Solna
Råsunda

Vi kontaktade Jennifer för försäljning av vår lägenhet därför att hon hade mycket bra omdömen och historik i området. Hon var otroligt tillmötesgående, hjälpsam och transparent. Vi hade en hel del specifika önskemål kring försäljningen och dessutom en mycket optimistisk tidslinje. Trots det lyckades hon på rekordtid sälja vår lägenhet till ett pris som vi var mycket nöjda med. Hon skötte visningarna helt på egen hand och trots att vi var utomlands under hela processen lyckades hon lösa allting på ett mycket bra sätt. Vi...

Adam L
Råsunda

Vi är väldigt nöjda med Jennifer som mäklare. Hon har väglett oss igenom vårat första lägenhetsköp och har alltid gjort det lilla extra för att svara på frågor och sett till att alla känner sig nöjda. Mycket trevlig och kunnig, rekommenderar starkt.

Amanda K
Råsunda

Jennifer är professionell, trevlig och en riktigt bra mäklare! Jag uppskattade särskilt mycket att hon satte realistiska förväntningar, var rak och snabb i kommunikationen, kom med bra råd, samt tog hänsyn till mina tankar och åsikter.

Malin Maria N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alexander Yossef en del av Fastighetsbyrån Solna

Jag är otroligt nöjd med Alexander och kan varmt rekommendera honom. Efter att ha försökt sälja min lägenhet med två andra mäklare lyckades Alexander med det de inte gjorde, och dessutom på kort tid trots att det var mitt i semestertider. Redan från början hade han en tydlig plan för försäljningen och det jag verkligen uppskattade var att han också levererade på den. Han har väldigt bra koll på marknaden, stor kunskap och kändes trygg och professionell genom hela processen. Det jag uppskattade allra mest var hans återkoppling...

Polly G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Nikola Jovanovic en del av Fastighetsbyrån Solna
Råsunda

Vi var jättenöjda med Nikola som vår mäklare. Han är professionell och väldigt engagerad och kan varmt rekommendera honom till alla som går i säljtankar!

Vilma H
Råsunda

Kunnig, driven och kommunikativ genom hela processen! Vi är mycket nöjda!

Jonathan N
Huvudsta

Laziz har varit extremt behjälplig från början till slut! Allt kändes och gick väldigt smidigt, aldrig några konstigheter på vägen!

Helin T
Västra Skogen

Vi sålde via Jennifer Törnkvist i Solna och kan varmt rekommendera henne! Hon är engagerad, positiv och lätt att ha att göra med. Hon höll oss uppdaterade genom hela processen och fick oss att känna oss delaktiga i varje steg. Det märks att hon verkligen bryr sig om sina kunder och gör det lilla extra. Kontakta Jennifer om ni önskar en kunnig och pålitlig mäklare🤩

Ran Y
Sålde sin lägenhet med hjälp av Marie Bagdo en del av Fastighetsbyrån Solna
Karolinska

Marie is very approachable. She is always around for help and for suggestions. She is also very proactive. Great to have her help

Eduards L
Råsunda

I had a great experience working with Jennifer for the sale of my apartment. From our first meeting, she was professional, communicative, and very supportive throughout the entire process. She exceeded my expectations in keeping me updated and driving the sale forward smoothly. Highly recommend Jennifer and Fastighetsbyrån Solna

Rashmi N
Västra Skogen

Jennifer helped us buy our apartment in 2023 so when she reached out in 2026 and mentioned there was strong demand for our apartment we trusted her judgment and decided to work with her again. It was definitely the right decision. We have a new born so selling our apartment could have been quite stressful.Jennifer made the whole process so much easier by being proactive, organised and always keeping us updated. She was also very understanding of our situation and flexible whenever we needed it. We really appreciated her...

Niusha B
Råsunda

Jennifer is amazing! Buying a home can be stressful, but she made the entire process feel smooth and easy. She patiently explained every step and always took the time to answer my questions, no matter how many I had. I truly felt that she was honest and trustworthy and that she genuinely cared about doing the right thing. She treated both the buyer and the seller fairly, and her professionalism was evident throughout. On top of that, her positive and warm personality made what could have been a stressful experience enjoyable and memorable. I couldn't have asked for a better real estate agent.

Shirin H
Västra Skogen

Hon är ärlig med att hur är priset i området man kunde lita på henne, kunde snabbt fixa en visning och hjälpte till med vissa funderingar och frågor om bostaden Jag är nöjd med henne

Erik H
Huvudsta

Jennifer var hjälpsam och proffsig vid mitt lägenhetsköp. Rekommenderar henne

Andreas M
Huvudsta

Vi köper vår första bostad genom Jennifer och är otroligt nöjda med hela processen hittills. Hon är tillgänglig, kunnig och tålmodig med alla våra frågor som förstagångsköpare, och hennes engagemang tar inte slut vid kontraktet – hon fortsätter hjälpa oss hela vägen mot tillträdet. Tryggt, professionellt och personligt. Högsta betyg!

Lovisa Fredelius R
Råsunda

Jennifer har varit till stor hjälp under vårt lägenhetsköpande. Hon har varit väldigt bra på att besvara de frågor vi har haft, varit lätt att få tag på samt ingivit ett professionellt intryck under hela processen. Hon har mött de förväntningar vi har haft hos en mäklare. Processen har känts både trygg och smidig tack vare henne. Våra förväntningar var en person som har bra koll på läget och som gör köpprocessen smidig, vilket Jennifer har gjort. Hon visade även under signeringen av överlåtelseavtalet att hon är mån om...

Susanne Helena J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Solna
Järvastaden

Jag bemöttes mycket professionellt och vänligt av Arash och köpet klarades av på ett par dagar!

Elena E
Huvudsta

Vi fick mycket hjälp av Laziz när vi letade efter och köpte lägenhet. Han var mycket hjälpsam och höll kontakten ifall vi hade några frågor.

Kevin M
Järvastaden

Laziz var en mycket professionell och trevlig mäklare genom hela processen. Han är kunnig inom sitt område, svarade snabbt och tydligt på alla våra frågor och tog sig alltid tid att bemöta våra funderingar. Hans engagemang och goda service gjorde att vi kände oss trygga från början till slut. Jag kan varmt rekommendera Laziz till den som söker en kompetent och pålitlig mäklare.

Sandeep M
Frösunda

It has been a pleasure to associate with Viktor and selling our apartment through him.Viktor was really agile,hard/smart working and very responsive to our queries.The apartment selling was a smooth process.We really recommend him!!!!

Carl Peter J
Frösunda

Viktor var oerhört trevlig, Kompetent och tillgänglig

Dimitros A
Huvudsta

Laziz was quick to respond, polite, well prepared with relevant information and put some extra effort to accommodate an extra visning.

Pascual G
Västra Skogen

Fantastiskt bra mäklare! Jennifer sålde vår lägenhet snabbt och var mycket lyhörd med våra önskemål. Professionell, engagerad och lätt att ha att göra med. Rekommenderas varmt!

Andréa N
Västra Skogen

Väldigt trevlig, proffsig, lätt att ha och göra med, rimlig, lätt att nå via telefon och sms. Vi är väldigt nöjda med alltihop

Maximilian M
Västra Skogen

Väldigt trevlig mäklare och förklarade alla steg i köpprocessen väldigt väl

Roger A
Järvastaden

Laziz was professional, responsive, and helped me successfully buy and sell an apartment in the neighborhood. Although the final selling price wasn't exactly what I had hoped for, the overall process went smoothly, and I'm very satisfied with the outcome.

Norris M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Solna
Skytteholm

Perfekt! Fick snabbt och bra försäljning. Super nöjd med mäklaren och hela processen

Vilde J
Råsunda

Väldigt trevlig och hjälpsam, bra och snabb kommunikation

Saron Ijobel G
Västra Skogen

Laziz hade ett väldigt trevligt bemötande och fick mig att känna mig trygg genom sin kunskap och tydliga kommunikation.

Nicholas G
Västra Skogen

Kunnig och engagerad. Snabb att få tag i och all bolla saker med. Rekommenderas starkt.

Henrik H

Väldigt kommunikativ o professionell

Isac V
Råsunda

Super duktig! Från första möte till försäljning så sköttes allt klockrent. Tydlig information och skötte allt kring planering och strategi på ett utmärkt sätt.

Linda A
Solna Centrum

Okonstlad, rak kommunikation med en fingertoppskänsla för service. Rekommenderas!

Joanna D
Solna Centrum

Jag har fått hjälp av Jennifer med både ett köp och en försäljning. Hon är otroligt skicklig, snabb, lyhörd och engagerad. Jag kände mig trygg genom hela processen och kan varmt rekommendera henne.

Anton P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Nikola Jovanovic en del av Fastighetsbyrån Solna
Råsunda

Nikola såg till att affären gick smidigt och att vi kände oss trygga.