Proffsigt bemötande och hantering av hela försäljningsprocessen.
Viktor Milovanovic
Viktor Milovanovic är mäklare på Fastighetsbyrån Solna
.Viktor Milovanovic har varit registrerad mäklare sedan 2020-03. Viktor Milovanovic har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-06 och har fått 305 omdömen med ett betyg på 4.9. Viktor Milovanovic har haft 65 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
305 omdömen om Viktor Milovanovic
Trevligt och respektfullt bemötande.
En superhärlig mäklare som alltid strävar efter att göra ett bra jobb. Han är tillgänglig dygnet runt utan att visa någon trötthet. Med olika strategier gör han försäljningsprocessen så smidig som möjligt. Det bästa är att han hör av sig alltid så fort han har nån uppdatering.
Glad o trevlig. Lyhörd, tillgänglig och snabb hantering. Han såg till alla både säljare o köpare blev nöjda.
Bra, han var proffsigt och hjälpsam. Information var tydlig.
Vi är otroligt nöjda med vår Viktor som visade ett stort engagemang genom hela processen. Med sin professionalism, lyhördhet och tydliga kommunikation kände vi oss trygga från start till mål. Han var alltid tillgänglig för frågor, höll oss uppdaterade och gjorde det lilla extra för att allt skulle fungera smidigt. Vi kan varmt rekommendera denna mäklare till alla som söker en kunnig och engagerad partner vid sin bostadsaffär.
Han är duktig och smart samtidigt en glad person
Mycket trevlig säljare. Snabbt och korrekt handläggande från initial publicering till försäljning av lägenhet.
Lyssnande, hänsynsfull för mitt behov, stegvisa avstämning och förklarande. Mycket positiv bemötande från första stunden. Väldigt nöjd är jag.
Duktig och professionell mäklare, och exceptionellt bra från säljarens sida. Som köpare kunde man dock ibland sakna större förståelse för den stora ekonomiska satsning ett bostadsköp innebär, särskilt för familjer med små barn.