Viktor Milovanovic
Viktor Milovanovic är mäklare på Fastighetsbyrån Solna
.Viktor Milovanovic har varit registrerad mäklare sedan 2020-03. Viktor Milovanovic har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-06 och har fått 13 omdömen med ett betyg på 4.8. Viktor Milovanovic har haft 20 försäljningar sen 2020-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-03 - 2020-12
Läs vad 13 Läs vad Viktor Milovanovic
2021-01-15Verifierad kund
Köpet av lägenheten gick smidigt. Tack!
köpte sin lägenhet med hjälp av Viktor Milovanovic en del av Fastighetsbyrån Solna -
2020-12-27Verifierad kund
Viktor var tillgänglig för alla våra frågor och vi fick tydliga svar.
2020-12-23Verifierad kund
Vi köpte bostadsrätt i Solna, det gick bra, vi är nöjda.
2020-12-03Verifierad kund
Han blev rekommenderad av en bekant till oss.
Mitt första intrycket om Viktor var postiv. Man fick direkt en känsla av en mäklare som gör allt för att få det bästa resultat.
Vi sålde våra lägenheten via viktor och var inte alls förvånad när vi fick den sält inom kort och på en bra pris.
Viktor är Bäst!sålde sin lägenhet med hjälp av Viktor Milovanovic en del av Fastighetsbyrån Solna -
2020-11-30Verifierad kund
vår erfarenhet är att vi är supernöjda med Victor. Kan rekommendera honom.
2020-11-28Verifierad kund
Viktor är en otroligt professionell mäklare, tillgänglig alltid vid eventuella frågor och funderingar. Han har dessutom en mycket vänligt bemötande vilket gjorde hela affären en jättetrevlig upplevelse.
2020-11-25Verifierad kund
En driven, motiverad och lyhörd mäklare som löpande informerade och gav goda råd genom hela affären.
2020-09-24Verifierad kund
Jag har köpt en br på 54 kvm i ulriksdal. Viktor har varit noggran, professionell och sett till både mina och säljarens behov och önskemål. Jag är supernöjd!
2020-09-17Verifierad kund
Är så nöjd och glad att jag valde Viktor som mäklare för försäljning av min lägenhet! Han levererade sjukt bra, hade god kommunikation och var peppande! Supernöjd! :)
2020-09-16Verifierad kund
Vi har sålt bostadsrätt med hjälp av Viktor Milovanovic
Viktor har visat stort engagemang för att få till bästa möjliga affär.Bra dialog under hela processen.
Stor tack Viktor för ditt engagemang,bemötande och bra genomförd affär.
Vi önskar dig all framgång och lycka!sålde sin lägenhet med hjälp av Viktor Milovanovic en del av Fastighetsbyrån Solna