Jennifer Törnkvist

Jennifer Törnkvist

Jennifer Törnkvist är mäklare på Fastighetsbyrån Solna

Jennifer Törnkvist har varit registrerad mäklare sedan 2017-01. Jennifer Törnkvist har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-12 och har fått 704 omdömen med ett betyg på 4.9. Jennifer Törnkvist har haft 101 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

704 omdömen om Jennifer Törnkvist

Sedan starten hos Reco 2017
Josefin B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jennifer Törnkvist en del av Fastighetsbyrån Solna
Huvudsta

Jennifer gav ett proffesionellt intryck, var snabb på att svara och gav tydliga svar på frågor.

Carl-wilhelm T
Råsunda

Jag köpte ett drömobjekt av Jennifer i ett viktigt skede i livet. Uppskattade att hon var positiv, lyhörd, transparent och lösningsorienterad. Kommer bo länge i Råsunda 101!

Jacob Richard M
Huvudsta

Jennifer was great to work with. She was very transparent throughout the process and made things as smooth as possible from our end. I recommend for anyone looking to buy or sell their home in the future.

Joanna D
Solna Centrum

Jennifer har varit professionell, tillmötesgående och tydlig genom hela processen. Kommunikation och återkoppling har fungerat mycket bra, och affären har hanterats på ett tryggt och smidigt sätt. Rekommenderas varmt.

Jakob F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jennifer Törnkvist en del av Fastighetsbyrån Solna
Råsunda

Lyhörd, professionell och flexibel :)

Venos Atosa F
Huvudsta

Min upplevelse av Jennifer som mäklare har varit otroligt positiv från början till slut. Hon var alltid tillgänglig, lyhörd och tog sig verkligen tid att förstå våra behov och önskemål. Hennes varma och vänskapliga sätt skapade trygghet genom hela processen, och man kände sig hela tiden väl omhändertagen. Det som imponerade mest var att hon höll det hon lovade och arbetade målmedvetet med hög professionalism. Tack vare hennes engagemang och skicklighet levererade hon ett fantastiskt resultat. Jag kan varmt rekommendera Jennifer till alla som söker en engagerad, pålitlig och kunnig mäklare.

Carl Mikael Henrik M
Råsunda

Driven och enkel att ha kontakt med.

Emanuel W
Solna Centrum

Jennifer är både kompetent och mycket engagerad. Jag upplevde också hennes sätt mer genuint och okonstlat än de flesta andra mäklare jag hat att göra med, för oss som är känsliga för sådant...

Richard S
Västra Skogen

Super bemötande och flexibilitet med kontakt för att anpassa till jobbet. Bra ocj tydlig säljplan och även öppen med råd och tips kring försäljningen.

Monica N
Frösunda

Jag blev mycket trevligt och vänligt bemött av mäklaren. Hon lyssnade verkligen uppmärksamt på allt jag sa. Det var lätt att komma i kontakt med mäklaren och hon uppdaterade mig kontinuerligt på allt. En mäklare som verkligen brinner för sitt jobb. Jag uppskattar även Fastighetsbyråns upplägg med alla moment som finns digitalt i säljprocessen som hjälp. Väldigt enkelt och intuitivt.