Jennifer Törnkvist
Jennifer Törnkvist är mäklare på Fastighetsbyrån Solna
.Jennifer Törnkvist har varit registrerad mäklare sedan 2017-01. Jennifer Törnkvist har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-12 och har fått 287 omdömen med ett betyg på 4.9. Jennifer Törnkvist har haft 74 försäljningar sen 2022-04 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2022-04 - 2023-03
287 omdömen om Jennifer Törnkvist
Sedan starten hos Reco 2017
köpte sin lägenhet med hjälp av Jennifer Törnkvist en del av Fastighetsbyrån Solna
Jennifer guided us through purchasing our first apartment and we had a great experience with her. She was very helpful and always available to clarify any doubts and questions we had. The whole purchasing process from bidding to signing the contract was smooth and we highly recommend Jennifer.
Ger Jennifer 5/5.
Hon är väldigt kunnig och trevlig och under hela processen var hon enkel att få tag på och kunde ge svar på de frågor jag hade angående bostaden. Vid kontraktsskrivningen var hon väldigt tydlig med hur allt gick till och hur processen framåt skulle ske så att jag som precis köpt min första bostad skulle känna mig trygg. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Jennifer Törnkvist en del av Fastighetsbyrån Solna
Jag kan varmt rekommendera Jennifer. Hon är mycket kunnig på sitt område, bra på att lyssna in sin kund och alltid ett vänligt bemötande.
It has been a hard time with selling by that time. But she tried really hard, and finally we found a buyer. I really appreciate her.
Jennifer var väldigt trevlig och duktig. Hon gjorde ett bra jobb och jag kan varmt rekommendera henne.
Jag ger Jennifer 5/5 stjärnor som mäklare.
Otroligt trevlig och kunnig inom området hon jobbar.
Hon överträffade även vårat mål med försäljningen och det uppskattas ju alltid.
Varma rekommendationer :)
/Oscar Persson -
Jag ger henne högsta betyg. Hon omfamnar hela köp/säljprocessen med engagemang, levererar all information på ett tydligt och pedagogiskt sätt, stödjer en i alla moment av processen. Tack Jennifer.
Inledningsvis upplevde jag en lite fördomsfull attityd mot oss från norr. Jag har bott i Sth och gjort min doktorsavhandling på KI och har god kännedom om stan. Trist att höra att stockholmarna är lite rappare än oss. När lägenheten överlämnades till min make var JT mycket trevlig, Hon menade säkert inte att vara otrevlig mot mig även om jag upplevde henne lite dryg.
Mkt professionell och serviceinriktad. Affären gick supersmidigt.Rekommenderas
Pigg, glad och positiv mäklare som man alltid lätt får kontakt kontakt med.