Så otroligt hjälpsam med oss som köpare. Fick till en deal som alla parter var nöjda med. Har sedan hjälpt oss med renoveringsplaner och kontakter, vilket vi absolut inte förväntat oss. Bra energi, väldigt kunnig och stor handlingskraft.
Jennifer Törnkvist
Jennifer Törnkvist är mäklare på Fastighetsbyrån Solna
.Jennifer Törnkvist har varit registrerad mäklare sedan 2017-01. Jennifer Törnkvist har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-12 och har fått 487 omdömen med ett betyg på 4.9. Jennifer Törnkvist har haft 97 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2024-02 - 2025-02
487 omdömen om Jennifer Törnkvist
Jennifer har på ett professionellt och avslappnat sätt sett till att försäljningen av vårt boende har skett smidigt och med bra resultat. Försäljningsprocessen har vart effektiv men med en luftig känsla där Jennifer är inkännande och en bra människokännare.
Persistent, efficient and organized.
Jennifer är engagerad och kunnig. Hon gav inte upp tills jag hade hittat en lägenhet som jag trivdes i. Även efter affären fortsatte hennes engagemang med hjälp att kontakta den nya föreningen.
Jennifer was quick in communicating between all relevant parties and found us the perfect match for what we were looking for in our next apartment. Excellent job!
Jennifer är en väldig professionell och entusiastisk mäklare. Hon kan ge goda råd och kom upp med en effektiv plan snabbt. Och hon kommer att ger sin 120% för att nå målet. Vi är väldig nöjd med Jennifer och skulle definitivt rekommendera henne till vår familj och vänner.
Vi blev väldigt väl bemötta av Jennifer som var engagerad i försäljningen av vår lägenhet. Hela processen fungerade smidigt. Jennifer har ett väldigt trevligt och proffsigt sätt som mäklare. Vi är väldigt nöjda med Jennifer som mäklare.
Jag är otroligt nöjd med min mäklare Jennifer på Fastighetsbyrån, Väldigt professionell, lyhörd och engagerad. Hon guidade mig genom hela processen på ett tryggt och smidigt sätt, svarade alltid snabbt på mina frågor och såg till att jag kände mig informerad och delaktig. Försäljningen gick över förväntan, och jag är övertygad om att det var tack vare Jennifers skicklighet och erfarenhet. Jag kan varmt rekommendera henne till alla som söker en kunnig och pålitlig mäklare!
Jennifer är strukturerad, tydlig och har fingertoppskänsla. Jag kan varmt rekommendera henne!
En väldigt bra mäklare som gör allt för att uppfylla både säljaren och köparens önskemål.