Fastighetsbyrån Tumba

Fastighetsbyrån Tumba

• BadgeFifteenYears
2 307
4.8

Fastighetsbyrån har varit aktiv här i Tumba i över 30 år och här finns familjer som gjort bostadsköp i generationer genom oss. Vår försäljning har ökat kraftigt de senaste åren och vi är marknadsledande i området. Vi förmedlar bostäder i Tumba, Tullinge och Grödinge och här finns allt från bostadsrätter, radhus och villor...

2307 omdömen om Fastighetsbyrån Tumba

Sedan starten hos Reco 2013

Rania T
Tumba

Jag kan varmt rekommendera Romeo. Professionell, engagerad och väldigt lätt att ha med att göra.Hela processen kändes trygg och smidig från början till slut

Svar från Romeo Sharro

Tack så mycket för dem fina orden och stort grattis till en lyckad försäljning!

Rayan I
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alexandra Florin en del av Fastighetsbyrån Tumba
Rikstens Friluftsstad

Det gick bra, processen var jätte smidig

Faris K
Köpte sitt hus med hjälp av Cecilia Eng en del av Fastighetsbyrån Tumba
Tullinge

Engagerad och lyhörd mäklare som är professionell, mycket kunnig! rekommenderas starkt!

Anders D
Köpte sitt hus med hjälp av Cecilia Eng en del av Fastighetsbyrån Tumba
Tullinge

Mycket trevlig och professionell. Känner mig trygg att Cecilia har hand om min husaffär.

Jane S
Sålde sitt hus med hjälp av Emma Wallenius en del av Fastighetsbyrån Tumba

Trevlig och tillmötesgående. Alltid tillgänglig att svara på frågor!

Tomas E
Köpte sin lägenhet med hjälp av George El Ashkar en del av Fastighetsbyrån Tumba
Uttran

Han är engagerad, lyhörd och var starkt motiverad att hjälpa mig med mitt bostadsköp. En riktigt trevlig person.

Natasha G
Rikstens Friluftsstad

Alexandra var mycket trevlig och tillmötesgående och allt gick mycket smidigt. Det enda jag upplevde som mindre bra var att det kändes ganska stressfullt att få till ett möte och att svara. Rekommenderar annars verkligen, hade absolut kunnat tänka mig ta hjälp av Alexandra vid en eventuell framtida försäljning.

Svar från Alexandra Florin

Hej, Tusen tack för att ni väljer att lämna ett omdöme, det uppskattas! Jag är såklart ledsen att ni upplevde det stressigt i slutet, det var inte min avsikt utan målsättningen var enbart att få till ett avslut för både säljaren och er skull då inget är klart innan det är påskrivet. Jag uppskattar dock verkligen denna feedback och tar till mig det. Jag hoppas såklart att jag kommer få vara den som hjälper er den dagen ni ska sälja. Allt gott till er!

Saga M
Vårsta

En flexibel och lättillgänglig mäklare. Bra på att svara på frågor och bra på att förklara hur köp/sälj processen går till.

Daniel P
Vårsta

Tillgänglig, flexibel och mycket tydlig genom hela sälj-processen från början till slut. Bra jobbat Romeo!

Svar från Romeo Sharro

Tack för dem fina orden och stort grattis till den lyckade försäljningen! :)

Linda E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alexandra Florin en del av Fastighetsbyrån Tumba
Rikstens Friluftsstad

Tydlig, tillgänglig, saklig, noggrann och mycket trevligt tillmötesgående bemötande.

Svar från Alexandra Florin

Tack för de fina orden Linda. Jag uppskattar verkligen att du väljer att lämna ett omdöme!

Aino S
Vårsta

Jättebra trevlig snabb och smidig försäljning av lägenheten

Svar från Alexandra Florin

Hej, Vad skönt att det gick då snabbt och smidigt med försäljningen för er. Stort tack för att ni väljer att lämna ett omdöme!

Niclas Q
Tullinge

Enkel att samarbeta med, återkommer som utlovat och alltid med glatt humör. Känns verkligen som att hon alltid bryr sig och vill väl för alla parter.

Svar från Lena Larsson

Hejsan, Tackar fina ord som värmer i vinterkylan. Vi ses och hoppas det blir bra med nya lägenheten

Elisabeth Q
Tullinge

Ett mycket professionellt och trevligt bemötande. Man kände att hon har koll på bostadsmarknaden och vet vad hon gör.

Svar från Lena Larsson

Tackar Elisabeth, Så tacksam för fint betyg vi hörs och ses framöver.

Mikael Ö
Köpte sitt hus med hjälp av Lena Larsson en del av Fastighetsbyrån Tumba
Tullinge

Lena har varit väldigt trevlig, hjälpsam och lätt att få tag på.

Svar från Lena Larsson

Hejsan Mikael, Tack för fina ord trots att ni fick hjälp av min kollega under stora delar av processen. Hör av er om det är något ni undrar nu innan tillträdet.

Annika E
Vårsta

George har ett trevligt bemötande, är professionell och tydlig. Fanns tillgänglig genom hela processen.

Emma B
Tullinge

Alltid tillgänglig för frågor via telefon och väldigt trevlig! Bra på sitt jobb😊

Karmuhil Vannan S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Simon Afram Chamun en del av Fastighetsbyrån Tumba
Tullinge

We were treated well by broker. We had misalignments on the type of loan promise and on the place of the contract signing. Other than that there were no complex discussions and the topics discussed were neat and smooth. Overall, some new learning and a good experience together with Simon relevant to the the apartment purchase.

Marie E
Rikstens Friluftsstad

Emma är mycket professionell. Dessutom är hon flexibel och inlyssnande och har mer än väl motsvarat våra krav på hur en mäklare ska vara/agera.

Amanda E
Rikstens Friluftsstad

Jag kan inte nog rekommendera Emma Wallenius, hon är helt enkelt en av de bästa mäklare jag någonsin haft nöjet att arbeta med! Från första kontakten kände jag mig trygg och väl omhändertagen! Hon är otroligt snäll, genuint trevlig och har ett varmt bemötande i allt hon gör. Hennes positiva energi och hjälpsamma attityd gjorde hela processen, från visning till avslut, både lättsam och rolig, även när det var mycket att hålla reda på. Vad som stack ut: • 📞 Alltid tillgänglig och svarade snabbt på frågor, stora som små....

Nova A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emma Wallenius en del av Fastighetsbyrån Tumba
Rikstens Friluftsstad

Hörde av sig direkt när jag visade intresse, fick tillgång till visning direkt.

Mikael E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emma Wallenius en del av Fastighetsbyrån Tumba
Tullinge

Nja… en mäklare som bara arbetar för säljaren. Som köpare blir du negligerad och hon utgår från att köpare är ”dum i huvudet” trots flera erfarenheter från att köpa och sälja fastigheter. En bra mäklare arbetar med både säljare och köpare, men absolut inte i Emmas fall… som säljare, kör på Emma, som köpare kommer du inte bli nöjd, med tanke på attityd, överlägsenhet och få dig som köpare vara en idiot!

Svar från Emma Wallenius

Vad tråkigt och överraskande att höra att du upplever affären och mitt beteende på detta sätt. Jag har upplevt att vi haft ett gott samarbete och god dialog, jag hade uppskattat att du hade framfört synpunkter under processens gång.  Som mäklare har vi en svår roll, då vi ska agera opartisk mellanman mellan köpare och säljare, även i situationer där parterna har olika syn på samma sak. Mitt mål har hela tiden varit att hantera processen på ett tydligt och informativt sätt för alla inblandade. Med detta sagt tar jag till mig av kritiken för framtiden. Jag hoppas att ni ska trivas i ert nya hem.

Damla G
Köpte sitt hus med hjälp av Yngve Qvarnström en del av Fastighetsbyrån Tumba
Tumba

Jag är mycket nöjd med Yngve Qvarnström. Han var professionell, engagerad och alltid lätt att nå. Allt förklarades tydligt, vilket gjorde att processen kändes trygg och smidig. En kunnig och pålitlig mäklare som jag gärna rekommenderar.

Anders Lennart Mattias J
Uttran

Mycket bra trots omständigheterna på världsmarknaden så gjorde han till slut ett grymt och bra jobb med ett snabbt avslut. Mycket nöjd

Svar från Romeo Sharro

Stort tack för dem fina orden och grattis till en lyckad försäljning! :)

Linda L
Tumba

Proffsig och alltid håller mig uppdaterad

Tashkul T
Tumba

Vi är otroligt nöjda med Lena som mäklare vid försäljningen av vårt hus. Hon är mycket professionell, trygg och driven, och det märks tydligt att hon är väldigt duktig och vet exakt vad hon gör. Under hela processen kände vi oss väl omhändertagna och informerade, vilket skapade ett stort förtroende. Lena var alltid tillgänglig, engagerad och gjorde det lilla extra för att allt skulle bli så bra som möjligt. Vi kan varmt rekommendera henne till alla som går i säljtankar.

Laith D
Köpte sitt hus med hjälp av Lena Larsson en del av Fastighetsbyrån Tumba
Tumba

Hej, Lena är en duktig, Serios och hjälpsam mäklare.

Tashkul T
Skrev om Lena Larsson en del av Fastighetsbyrån Tumba

Svar från Lena Larsson

Hejsan Tashkul, Tack för bästa betyget, det gick ju smidigt och blev ett bra resultat men ni hade också ett väldigt fint hus. Hör av er om ni har funderingar nu inför tillträdet.

Merja S
Tullinge

Hon är otroligt engagerad, varm personlighet, som man kan lita på 100 %. Hon är något utöver det vanliga, kan jag lova. Hon ställer upp vilka problem man ändå möter. Hon kan lugna mig, när det är nervöst. Hon vet vad hon gör, helt enkelt!

ulrika m
Tumba

Professionell, trygg och pålitlig. Kommunikationen fungerade bra. 100% nöjd.

Jack Y
Köpte sitt hus med hjälp av Romeo Sharro en del av Fastighetsbyrån Tumba
Tumba

Vi var köpare och Romeo hjälpte oss att ro hem affären på ett smidigt sätt. Bra återkoppling och tydlig info!

Svar från Romeo Sharro

Tack snälla för dina fina ord och stort grattis till nya huset!

Michael M
Tumba

He has gone out of his way to help us sell our house and help us in our search for somewhere else to live.

Annika S
Tumba

Romeo har varit en fantastisk mäklare från start till mål. Han är inte bara trevlig och lätt att ha att göra med, utan också genuint lyhörd, kunnig och omtänksam. Under hela processen har han visat ett engagemang som verkligen sticker ut – han gör alltid det lilla extra för att allt ska bli så bra som möjligt. Vi har känt oss trygga och väl omhändertagna genom varje steg, och hans stöd, råd och förmåga att vara ett bollplank har varit ovärderliga. Tack vare Romeo har försäljningsresan känts både smidig och positiv. Vi...

Svar från Romeo Sharro

Tack så himla mycket för dem fina orden. Det uppskattas verkligen! Och stort grattis till en lyckad försäljning!😊

Kjell Christer S
Tumba

Trevlig och lägger stort engagemang i att säljare/köpare ska känna sig omhändertagna. Med regelbunden återkoppling genom hela processen har han verkligen visat hur mån han är att det ska bli så bra som det bara går för alla parter. //Christer i Tumba

Svar från Romeo Sharro

Stort tack för dem fina orden och grattis till en lyckad försäljning!😊

Set Ingvar E
Tumba

Trevlig och hjälpsam. Personkemin klickade.

Emanuel T
Tumba

Toppen nöjd med allt,, bra service alltid anträffbar

Svar från Romeo Sharro

Tack för omdömet och stort grattis till försäljningen!

Jan B
Tumba

Bra kundkontakt, snabba och raka besked.

Fahad Mohammed Abdalrazak A
Tumba

Jag sålde mitt hem i Tumba genom Lena Larson. Hon är en mycket professionell och erfaren fastighetsmäklare som gör ett utmärkt jobb. Om du letar efter en skicklig fastighetsmäklare för köp och försäljning av fastigheter har du hittat rätt person.

Svar från Lena Larsson

Hejsan Fahad, Tack för fint betyg och kul att det gick så fort och bra trots marknaden. Hoppas tillträdet gick bra fast jag var på semester. Ring sen vid deklarationstider så hjälper jag er.

Sara H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Yngve Qvarnström en del av Fastighetsbyrån Tumba

Mäklaren tog emot oss på visning efter att ordinarie visning vilket kändes bra. Han var tydlig och kunnig i processen för ty köpa och sälja då vi inte köpt eller sålt på 20 år Kändes tryggt ända fram till signering

Gudrun H
Sålde sitt hus med hjälp av Alexandra Florin en del av Fastighetsbyrån Tumba
Tumba

Korrekt och saklig. Lätt tillgänglig via mejl och mobil. Pålitlig. Trevlig.

Svar från Alexandra Florin

Tusen tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme Gudrun, det uppskattas verkligen!

Korab S
Tumba

Romeo gjorde ett utomordentligt arbete med att sälja vårt hus. Hans lugn bidrog till vårt lugn och han var tydlig genom hela processen. Han förstod vårt behov och önskan och gjorde allt för att motsvara förväntningarna, vilket han också gjorde. Vi rekommenderar Romeo!

Svar från Romeo Sharro

Tack så jättemycket för dem fina orden bästa Korab! Det har varit ett nöje att hjälpa till med både försäljning och köp :) Stor grattis!

Monika H
Köpte sitt hus med hjälp av Alexandra Florin en del av Fastighetsbyrån Tumba
Tullinge

Omtänksam ,engagerat och professionell .

Svar från Alexandra Florin

Vilka fina ord! Stort tack Monika, det värmer verkligen att få läsa detta.

Yakob Y
Köpte sitt hus med hjälp av Romeo Sharro en del av Fastighetsbyrån Tumba
Tumba

Romeo är lugn, trygg och professionell . Får högsta betyg pga barnvänlig lekplats när möte pågick så att man i lugn och ro kunde delta på mötet.

Svar från Romeo Sharro

Tack snälla för dem fina orden och stort grattis till nya bostaden! :)

Caroline T
Tullinge

Professionell, trevlig, svarar snabbt på meddelanden/samtal. Allt som allt en smidig affär

Svar från Romeo Sharro

Tack snälla för dem fina orden och stort grattis till nya bostaden!

Carita J
Sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Tumba
Tenhult

Karin Spåre har varit en omtänksam person. Hon har lyssnat och kommit med råd och kämpat för att hitta en köpare till vårat hus. Hon hittade en och vi är väldigt nöjda med henne. Behåll henne på fastighetsbyrån. Hon gör ett mycket bra jobb. Mvh Carita och Benny Jonsson

Inger G
Sålde sitt hus med hjälp av Emma Wallenius en del av Fastighetsbyrån Tumba
Tumba

jag har fått ett bra bemötande .har adhd ock autism.det har därför behövts mycket information.ock förståelse.hon har gjort det bra .utan att jag känt mej krängt..ock dum.är tacksam för all hjäp jag får ock fått.heder till Emma ..

Francis Victor H
Rikstens Friluftsstad

Professional and always recommended what is in the sellers best interest!!

Ayan S
Sålde sin lägenhet med hjälp av George El Ashkar en del av Fastighetsbyrån Tumba

Kasper H
Tullinge

Mycket bra bemötande! Allt gick smidig och snabbt, vi fick svar på det vi frågade om. Mycket behjälplig!

Henrik L
Tullinge

Tack för ditt tålamod och bollande fram och tillbaka i ett knepigt läge. Transparent, schysst och proffsig!

Åsa W
Tullinge

Jag fick snabb, bra och trygg hjälp av Lena!

Svar från Lena Larsson

Hejsan Åsa, Tack för att du svarade och med fint betyg och fina ord. hoppas du trivs nu i din nya bostad och att du inte saknar Tullinge för mycket :)