I recently purchased a house in Tullinge through Fastighetsbyran, and I couldn't be more pleased with the service provided by my broker, Karin Spåre. From our first meeting, Karin demonstrated an exceptional understanding of the local real estate market in Tullinge. Karin's expertise was evident as she guided me through the entire process, from property viewing, bidding to closing the deal. What impressed me most was Karin's commitment to ethical practices and transparency. She was always clear about her role as an independent...
Fastighetsbyrån Tumba
Fastighetsbyrån har varit aktiv här i Tumba i över 30 år och här finns familjer som gjort bostadsköp i generationer genom oss. Vår försäljning har ökat kraftigt de senaste åren och vi är marknadsledande i området. Vi förmedlar bostäder i Tumba, Tullinge och Grödinge och här finns allt från bostadsrätter, radhus och villor...
2003 omdömen om Fastighetsbyrån Tumba
Sedan starten hos Reco 2013
Trevligt bemötande och en realistisk plan över hur försäljningen skulle gå till. Försäljningen gick mycket snabbare än förväntat. Väldigt bra service genom hela tiden och fanns tillgänglig för frågor när dom uppstod. Är väldigt nöjd med Alexandra Florin som mäklare, från början till slut.
Cecilia var väldigt serviceinriktad och proffsig i sitt bemötande, vi fick bra och snabb hjälp. På visningen var hon trevlig och glad och väl påläst gällande objektet. Köpet gick väldigt smidigt till och Cecilia skötte kommunikationen utmärkt. Cecilia gjorde verkligen skillnad för detta köp och la ner lite extra för privat visning på kort varsel och bra tillgänglighet.
I am so grateful to Cecilia for her professionalism and kindness. We missed the initial viewings of the property, If it were not for Cecilia agreeing to let us come and look on Monday we would have missed out on our new home. Thank you Cecilia!!
Yngve ger intryck av att vara lugn och trygg i sin roll samt upplevs mycket professionell. Resonerar försiktigt med både säljare och köpare för att få affären att gå i lås utan att stanna upp. Men utan att ge direkta råd till någon, vilket resulterar i att både säljare och köpare har fattat sina egna beslut utan påtryckningar. Kontentan blir att båda parter med stor sannolikhet känner sig nöjda med affären, och om någon part mot förmodan är missnöjd med något i efterhand så vet man att man har fattat alla beslut själv och aldrig kan skylla på felaktigheter från mäklaren.
Working with romeo was wonderful ( his suggestions were really helpful)
Alexandra gjorde ett jätte bra jobb. Hon var tydlig och det var en bra upplevelse.
Mycket bra bemötande av George. Informerade vid visningen om allt ma ville veta.. Bra att hålla kontakt med mig och återkoppla. Effektiv och vänlig och hjälpsam. Högsta betyg.
Bra dialog och bra samarbete. Lätt att få kontakt med vid frågor och funderingar. Pålitlig!
Jag blev mycket väl mött av Karin som var väldigt kunnig både på objektet i sig och området i stort. Karin uppfyllde alla de förväntningar jag har på en mäklare och har sett till att allt gått smidigt genom hela affären.
Lugn, tydlig och tillgänglig. Jag fick välja min takt och Alexandra tryckte varken på eller bromsade.
Tack för att du tagit dig tiden att gå in och lämna en recension, jag är såklart jätteglad över att ni är nöjda med det arbete jag gjort. Ha det gott så hörs vi av!
Yngve var trevlig, tydlig, lugn och tålmodig. Det var en bra mäklarupplevelse!
Cecilia Eng är lyhörd och professionell. Under försäljningen av vårt hus hade vi en tydlig och snabb kommunikation. Cecilia skapar en trygg känsla och höll oss informerade under hela processen. Vi kan varmt rekommendera henne.
Helheten bra, tillmötesgående och löste en snabb privatvisning. Blev en snabb affär. Allt har funkat smidigt rakt igenom. Upplevde att dom förväntningar jag har på en mäklare uppfylldes.
Hej jag är supernöjd med mäklaren Romeo Sharro. Supertrevlig och mycket kunnig i sitt sätt. Det har inte varit en enda fråga som varit för svår för honom. Och han har alltid varit tillgänglig på telefon. Och snabb på återkomma om han nu nån enstaka gång inte kunde svara. Det Romeo var väldigt professionell och kunning. Var när jag fick det budet på min lgh. Var och stötta mig i beslutet om det var bra eller dåligt och ta budet. Han guidade och ställde upp väldigt bra där. Jag har bara bra saker och säga om Romeo. Jag är...
Stort tack för dem fina orden och grattis till försäljningen! =)
Trevlig, kompetent och tydlig.
Otroligt smidig försäljning, lättillgänglig mäklare som tog hand om uppdraget på ett proffsigt sätt. Rekommenderar Alexandra varmt!
Stort tack för de fina orden Viktor!
George är mycket professionell, lyhörd och trevlig. Han levde med råge upp till de förväntningar jag hade.
Vi är mycket nöjda så här långt i processen. Både i fråga om bemötande och hantering av husköpet. Allt gick smidigt och till allas belåtenhet.
Jätte trevlig och erfaren. Glad och positiv person som förklarade allt om försäljning samt kunde svara på alla frågor.
Jag vill varmt rekommendera Alexandra som fastighetsmäklare. Hon hjälpte oss att köpa lägenheten och hela processen gick smidigt tack vare hennes professionalism och engagemang. Alexandra är otroligt kunnig, lyhörd och tog sig alltid tid att svara på alla mina frågor, vilket gjorde att jag kände mig trygg genom hela köpet. Hon har en förmåga att förstå ens behov och önskemål och var ständigt tillgänglig för att ge råd och vägledning. Om du söker en mäklare som verkligen bryr sig och levererar resultat, då är Alexandra det perfekta valet. Tack, Alexandra, för allt ditt fantastiska arbete!
Stort tack för dessa jättefin ord, det uppskattas jättemycket att du tagit dig tiden att skriva ner och dela med dig!
Alexandra Florin är en mycket professionell och engagerad agent.
Stort tack för den fina recensionen Katazyna, jag hoppas ni ska trivas jättebra i er nya lägenhet!
Proffsigt och vänligt bemötande Enkel att göra affär med
Lugn, saklig och kunnig! Bra att förklara
Tack så mycket för att du tagit dig tiden att lämna en recension! Jag hoppas och tror att ni kommer trvias jättebra där. Ha det gott!
Proffesionell, tydlig o serviceminded. Vår försäljning gick snabbt o smidigt tack vare Alexandra och lite tur o tajming oxå såklart.
Tusen tack för att du tagit dig tiden att lämna en så fin recension. Jag uppskattar det jättemycket. Ha det gott så hörs vi av framöver.
Mycket bra och trevlig mäklare
Trevligt bemötande. Man kände sig trygg och informerad under hela processen. Yngve var lätt tillgänglig och hjälpte oss med de önskemål/funderingar vi hade. Han mötte våra förväntningar med god marginal
Perfekt bemött, inga probl alls! Snabb försäljning önskades och det genomfördes enligt önskemål. Bra mäklare som gjorde sitt jobb snabbt och lätt att få tag på.
Funkade jätte bra, visade mycket intresse att få huset sålt
George jobbade snabbt och effektivt. Var alltid lätt att nå och bemötte mig korrekt men ändå personligt. Rekommenderar honom varmt!
Trevlig, energisk och kunnig mäklare. Väldigt bra!
Engagerad och bra bemötande. Har känt mig trygg genom hela processen trots lite strul med köpare. Rekommenderar Yngve som mäklare och skulle gärna anlita honom igen vid behov.
Blev proffsigt bemött. Allt gick snabbt och smidigt.
Stort tack för att du tagit dig tiden att lämna en recension, det uppskattas verkligen!. Ha det gott!
Trevligt bemötande och kunnig. Rekommenderas varmt!
Proffsigt! Trevligt bemötande hitintills nöjda
Han var snäll, beskrev jätte bra och tydligt. Snabbt svar, fixat allt på en gång. Flexibel.
Tack snälla för dem fina orden och stort grattis till nya bostaden! =)
Alexandra är en engagerad och duktig mäklare. Man får snabbt svar vid frågor och ger bra med återkoppling under hela processen.
Tack snälla du för de fina orden, det uppskattas jättemycket!
Alexandra har varit mycket vänlig, hjälpsam och tillmötesgående under hela processen. Hon har varit behjälplig med saker jag inte har haft möjlighet att göra då jag inte har bott i lägenheten under försäljningen. Hon har gett det lilla extra som jag har uppskattat mycket. Hon har hållit kontakten och varit drivande för att få lägenheten såld.
Stort tack för de fina orden och för att du tagit dig tiden att lämna en recension. Det uppskattas verklingen. Ha det gott så hörs vi framöver.
Vi blev bemötta på ett professionellt och trevligt sätt. Mäklaren var alltid serviceminded och snabbfotad.
Väldigt hjälpsam och trevlig person.
Trevlig, professionell, erfaren och bekväm i sin roll, organiserad och strukturerad. Hon förklarar på ett sätt så att man förstår varför och hur. För en person som är petig och noggrann som mig och samtidig förstagång husköpare så kände mig väldig trygg och nöjd med hela processen. Starkt rekommenderar Cecilia. Säljer vi huset i framtiden så är det Cecilia vi kommer ta hjälp av
En ansvarsfull mäklare och mycket trevlig person
Tack Dzenita och grattis till en lyckad försäljning! =)
Vi har blivit väl bemöt av Romeo. Bra återkoppling gällande budgivningen. Förklarat enkelt och tydligt avtalet som jag tyckte var svår och förstå. Det känns bra och tyrggt att ha honom som mäklare.
Tack så himla mycket för dem fina orden och stort grattis till nya bostaden! =)
Mäklaren är professionell, snabb, användbar rådgivning. Vi är nöjda.
Stort tack för dem fina orden och grattis till nya bostaden! =)
Mycket kompetent och trevlig mäklare. Rekommenderas varmt.
Trevlig, lyhörd och kunnig. Visade ett hängivet driv i en svår marknad. Vi kan varmt rekommendera Cecilia.
Super bra och engagerad vi rekommenderar varmt Cecilia
Yngve är en professionell i sitt yrke med bra kunnskap när det gäller försäljning i området.
Han är riktigt duktig på det han gör mvh Johnny
Stort grattis till nya bostaden =)