Professionell och hjälpsam i hela processen
Fastighetsbyrån Tumba
Fastighetsbyrån har varit aktiv här i Tumba i över 30 år och här finns familjer som gjort bostadsköp i generationer genom oss. Vår försäljning har ökat kraftigt de senaste åren och vi är marknadsledande i området. Vi förmedlar bostäder i Tumba, Tullinge och Grödinge och här finns allt från bostadsrätter, radhus och villor...
2448 omdömen om Fastighetsbyrån Tumba
Sedan starten hos Reco 2013
Är mycket nöjd med Lena som mäklare. Hon har varit lyhörd för våra önskemål samt kunnig och professionell under hela processen.
Väl påläst om objekt och området. Snabb på att svara, trevlig och kunnig. Inget att klaga på :)
Allt gick smidigt och framför allt så var det jättebra att vid kontraktsskrivningen så talades det tydligt så att jag som har hörselnedsättning hörde allt klart och tydligt
Att sälja sitt hem är en stor händelse, och därför betydde det mycket att ha en mäklare som verkligen brydde sig. Redan från första mötet kände vi ett stort förtroende och vi är så glada att vi litade på vår magkänsla. Vi uppskattar verkligen ditt engagemang, ditt lugn, din ärlighet och framförallt din professionalism vilket gjorde att vi kände oss trygga från början till slut. Tack vare ditt hårda arbete och din positiva inställning blev försäljningen både smidig och lyckad. Vi är otroligt tacksamma och kan varmt rekommendera...
Duktig och väldigt trevlig mäklare😀
Yngve tog fram ett bra material snabbt och han jobbar seriöst. Inga extra kostnader för det är plus. Tyvärr är området och tiden i en nedåtgående prisspiral, vilket inte är Yngves fel. Risken finns att Botkyrka blir kvar i botten för privat nyproduktion, till fördel för andra rikare kommuner. Ej heller Yngves fel. Det skulle ha varit intressant att jobba mer ihop med Yngve och blandat mina 40 år med marknadsföring från näringslivet med Yngve erfarenhet i fastighetsbranschen. Jag är nöjd med allt utom priset, men det är skönt och nödvändigt att förenkla livet. Tack Yngve / Sören
Lena har ett lugna och en saklighet vid möte med oss som säljare. Sakligt gick igenom hela processen. En öppen dialog kring tidsplanen och pris följer på det. Som köpare har jag också upplevt samma sak, inte påträngade utan saklig och faktabaserad. Trygg och lugn i sitt sätt att guida köparen Ulf Neumann
Super bra! 10/10⭐️ Professionell, trevlig, smidig, snabbt hanterat. Rekommenderar starkt denna mäklare.
Proffesionell mäklare som sätter sina klienter först. Kan stark rekommendera Emma som mäklare.
En ung driven man som är alltid tillgänglig och hjälpsam främst sociala trevliga service som jag fick uppleva. Professionell upplägg av affären och gav en trygg känsla god tillit
“Vi är otroligt nöjda med hjälpen från George. Redan från första kontakten visade han en fantastisk förståelse för vad vi sökte och hade en imponerande fingertoppskänsla för att hitta rätt alternativ för oss. Han var alltid tillgänglig, engagerad och genuint intresserad av att hjälpa oss hitta något som verkligen passade våra behov. Tack vare hans professionalism, lyhördhet och positiva energi kände vi oss trygga genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera George till alla som söker en mäklare som verkligen bryr sig om sina kunder!” ⭐⭐⭐⭐⭐
Bra bemötande, väldigt behjälplig och lätt att få tag i om man hade frågor. Bra feedback efter visning
Om jag behöver anlita en mäklare igen i framtiden kommer George att vara mitt självklara val. Hans stora engagemang, tillgänglighet och förmåga att skapa förtroende gjorde hela processen både trygg och smidig.
Bra och tydlig kommunikation, lösningsorienterad och alltid hjäpsam vid behov.
Är mycket nöjd med Cecilia som både är trevlig, engagerad och professionell. Var snabb med att ofta uppdatera under försäljningsprocessens lopp. Blev mycket nöjd med slutpriset.
Bästa mäklare, professionell och hjälpsam. Högsta betyg.
Jag är mycket nöjd med samarbetet. George var lyhörd, tog hänsyn till våra behov och önskemål genom hela processen och såg till att vi kände oss trygga i varje steg. Kommunikation fungerade utmärkt då det alltid var lätt att få kontakt, ställa frågor och få snabba, tydliga svar. Professionell, engagerad och mycket lätt att samarbeta med. Rekommenderas varmt!
Bra bemötande. Kunnig och påläst. Snabb respons. Vår affär var förmodligen väldigt tacksam för mäklaren. Snabb och smidig. Vi la ett bud på ursprungspriset några dagar efter att annonsen för tomten kom ut via booli. Säljarna accepterade direkt. Mao jag har inte sett mäklaren hantera en tuffare situation med tex komplicerad och utdragen budgivning eller ambivalenta säljare.
Trevligt och bra bemötande. Kan tycka (gäller generellt) att det är svårt att allt ska hanteras via webben/digitalt.
Svarar och återkopplar snabbt, otrolig professionell och fint bemötande, lyhörd och lugn. Går igenom allt tydligt, alla delar som hör till bostadsköp, visning i lugn tempo och bra förmedling mellan köpare och säljare. En trygg affär. Om man anlitar som mäklare så kan man vara säker på att hon är engagerad i potentiella köpare. Om man har henne som köpare kan man känna sig trygg i fastighetsaffären/ kontakten med banken m.m. En toppen mäklare!
Jag blev bemött på ett mycket professionellt, trevligt och engagerat sätt av mäklaren. Hela processen kring köpet av bostaden på Skäcklingevägen 45B gick smidigt från början till slut. Mina förväntningar var att få tydlig information, snabb återkoppling och stöd genom hela köpprocessen. Mäklaren levde upp till dessa förväntningar med råge. Romeo var mycket kunnig och kunde besvara alla mina frågor, ofta fick jag den information jag behövde innan jag ens hann ställa frågan. Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd med min upplevelse....
Tack så mycket för dem fina orden och stort grattis till första bostaden! :)
Trevlig och duktigt på sitt jobb!
Redan vid första mötet ingav Emma ett trevligt och professionellt bemötande. Förväntningarna var att få en relevant bedömning och värdering av fastigheten vilket hon levde upp till. Emma har hjälpt oss på ett utomordentligt sätt genom hela processen med försäljningen. Är mer än nöjd med Emma som mäklare och kan bara lovorda henne!
Ett lugnt och trevligt första möte och professionellt bemötande få en relevant bedömning och värdering av fastigheten vilket Emma levde upp till allt va kanon 😁👍
Jätte bra mäklare och är professionell inom sitt yrke
Kändes väldigt kunnig och duktig under visningen.
En trevlig och lättsam kille helt i min smak.
Great experience working with him. It was quite smooth through out the process.
Yngve var mycket professionell och samtidigt personlig och inkännande respektfull både mot oss och mot säljaren. Han stöttade oss väl med de frågor vi hade inför husköpet.
George kontaktade mig per telefon och vi träffades hemma hos mig. En auskultant? hade han med sig. Vårt samtal rörde sig om när jag ville aktivera uppdraget att sälja min bostad. Han föreslog en intressespaning och det blev så. Han var öppen och trevlig och målmedveten. Bild på bostaden publicerades och jag fick varje vecka info om antalet besökare där. Jag tänkte kanske att flytta mot slutet av året, men då han redan tidigt hade en intresserad spekulant fick denne komma och titta på lägenheten. Sedan rullade det på. Lägenheten...
Nöjd med vårt val av mäklare. Mäklaren var engagerad, tillgänglig och höll oss uppdaterade genom hela affären. Kan varmt rekommendera denna mäklare till alla som funderar på att sälja sin bostad.
Tack så mycket för dem fina orden och stort grattis till en lyckad försäljning! :)
Jag har nyligen genomfört försäljningen av min andra bostadsrätt genom Fastighetsbyrån, med Romeo som ansvarig mäklare, och jag är återigen fullständigt nöjd med resultatet. Romeos engagemang och marknadsinsikt är enastående. Hans kommunikation är tydlig och transparent, och han lämnar inget åt slumpen i processen. Det är självklart för mig vem jag kommer att kontakta vid framtida försäljningar. Tack för ett utmärkt arbete!
Tack så mycket för dina fina ord och stort grattis till en lyckad försäljning! :)
Jag är mycket nöjd med samarbetet med mäklaren. Han var snabb och effektiv genom hela processen och såg till att affären genomfördes smidigt och professionellt. Utöver sitt engagemang var han också väldigt trevlig, lyhörd och omtänksam, vilket skapade en trygg känsla från början till slut. Jag kan varmt rekommendera honom till andra som söker en kunnig och pålitlig mäklare.
Tack så mycket för dem fina orden och stort grattis till köpet av er nya bostad!
Emma är en fantastisk mäklare! Redan efter första mötet fick vi direkt förtroende för henne och kände att hon vet vad hon gör. Det första mötet handlade inte om hennes statistik eller att sälja in sig själv, utan om hur hon kunde hjälpa oss på bästa sätt i vår situation. Hon är ärlig, har koll och är väldigt förstående. Hon lyssnade på våra behov och jobbade efter det istället för att bara tänka på sälj. Vi kände verkligen att hon brydde sig om oss och vår process, tog våra behov på allvar och gjorde sitt jobb med fullt...
Erfaren, trygg och trevlig. Hon är dessutom en vän till familjen.
Supernöjd! Jätte duktig mäklare!
Väldigt trevlig, svarar väldigt snabbt om man har några frågor.
Trevlig och rak på sak och uppskattade tidsramen som hon förhåller sig till.
Kompetent, informativ och hjälpsam.
Lena är en kunnig person och snäll, hon förklarar alla informationen om bostaden och vilka krav som gäller
Jag hade en bra upplevelse av George. Allt gick så smidigt och han var väldigt trevlig och tillmötesgående.
Lätt tillgänglig och mycket trevligt lätt att göra med !!!
Hittills är det bara en fin känsla. Nu återstår bara att allt löper på så smidigt som möjligt. Jag tror och hoppas på att sälja och köpa via samma mäklarbyrå, i slutet gynnar mig i den här affären. Lena visar i praktiken varför hon är i den här branschen. Kunskap och humor går att föra samman i affärerna.
Emma är väldigt duktig och ambitiös. Vi har fått bra återkoppling och information under försäljningen av villan. Vi rekommenderar henne varmt!
Jag har både sålt och köpt via Emma och kan inget annat säga än att jag är extremt nöjd! Otroligt hjälpsam, finns alltid tillgänglig vid frågor. Kan varmt rekommendera henne till alla som går i sälj - och köp tankar! Ni är i trygga händer.
The broker was very responsive and kind. During the first viewing, she explained all the information that was available to her at that time. She helped us communicate with the bank and even expedited the process so that everything went smoothly. At the time of signing the contract, the atmosphere was excellent and everything was explained with great precision. We are very happy that we had this broker.
Ändå från start så har Simon bemött mig väldigt professionellt och varit tydlig med vad som kan väntas med försäljningen. Även om marknaden var trög så kämpade han på och jobbade hårt med att hitta spekulanter. Simon har varit väldigt bra med att kommunicera vilket uppskattas oerhört. Väldigt nöjd med hans jobb genom hela vår tid!
Kunnig, effektiv, positiv och trevlig
Man möts av förtoende och gehör, lätt att komunicera samt påläst på objekt.