Karin Spåre har varit en omtänksam person. Hon har lyssnat och kommit med råd och kämpat för att hitta en köpare till vårat hus. Hon hittade en och vi är väldigt nöjda med henne. Behåll henne på fastighetsbyrån. Hon gör ett mycket bra jobb. Mvh Carita och Benny Jonsson
Fastighetsbyrån Tumba
Fastighetsbyrån har varit aktiv här i Tumba i över 30 år och här finns familjer som gjort bostadsköp i generationer genom oss. Vår försäljning har ökat kraftigt de senaste åren och vi är marknadsledande i området. Vi förmedlar bostäder i Tumba, Tullinge och Grödinge och här finns allt från bostadsrätter, radhus och villor...
2264 omdömen om Fastighetsbyrån Tumba
Sedan starten hos Reco 2013
jag har fått ett bra bemötande .har adhd ock autism.det har därför behövts mycket information.ock förståelse.hon har gjort det bra .utan att jag känt mej krängt..ock dum.är tacksam för all hjäp jag får ock fått.heder till Emma ..
Professional and always recommended what is in the sellers best interest!!
Mycket bra bemötande! Allt gick smidig och snabbt, vi fick svar på det vi frågade om. Mycket behjälplig!
Tack för ditt tålamod och bollande fram och tillbaka i ett knepigt läge. Transparent, schysst och proffsig!
Jag fick snabb, bra och trygg hjälp av Lena!
Tillgänglig, snabba svar, trevlig bemötande👍
En trevlig och noggrann mäklare
Jag hade bra kontakt tillsammans med min dotter o son. Han var mycket trevlig att ha att göra med.
Mycket nöjd med mötet med vår mäklare
Yngve har varit vår mäklare i flera bostadsaffärer nu och vi har alltid varit lika nöjda! Vi kan verkligen rekommendera Yngve och fastighetsbyrån i Tumba
Fantastiskt förtroendeingivande och duktig mäklare ur köparperspektiv. Vi har varit på många visningar och var verkligen imponerade av hur väl just Lena tog sig tid med varje sällskap vid visning, höll flera samtal igång samtidigt och fick alla att känna sig sedda. Total kompetens!
Proffsig, pålitlig och väldigt trevlig – kan varmt rekommenderas!
Yngve är trevlig,saklig och har god lokalkännedom.Snabb med att återkoppla om man har frågor.Kan varmt rekommendera.
Han visste vad vi ville ha och gav oss möjlighet att köpa ett väldigt fint och perfekt boende. Så grym!🤩
Trygg och professionell mäklare med hög kompetens som hjälpt oss enormt genom både sälj och köp-processen. Rekommenderas starkt.
Tack så jättemycket för dem fina orden och stort grattis till nya huset! :)
Romeo är en duktig mäklare, han kan sin sak, förstående, har ett sinne för affärer, skapar möjligheter för både säljare och köpare, skarp i minnet och ödemjuk i sitt sätt att jobba på.
Tack så mycket bästa Paulus för dem fina orden och stort grattis till en lyckad försäljning! :)
Hjälpsam och trevlig mäklare/person kommer att rekommendera till andra.
Tack snälla för dem fina orden bästa Towhid! Stort grattis till både köp och försäljning av bostad!
Jag är väldigt nöjd med min upplevelse av Romeo Sharro på Fastighetsbyrån Tumba. Han var mycket professionell, hjälpsam och tydlig under hela processen. Jag kände mig trygg och väl omhändertagen genom hela bostadsköpet. Stort tack för ett fantastiskt bemötande!
Tack så mycket för dem fina orden och stort grattis till nya bostaden! 😊
Rutinerad mäklare. Vet va han håller på med.
Tack för dem fina orden och stort grattis till försäljningen! :)
Hon är professionell, flexibel, ärlig, övertygande och betryggande
Trevligt bemötande och tydlig! Att han gick igenom allting noggrant och förklarade alla steg i processen var ett stort plus.
Tack snälla för dem fina orden och stort grattis till nya bostaden :)
Trevlig och kunnig med goda kunskaper om marknaden i Tullinge.
Snabb försäljning utan problem med något. Snabba svar på frågor och hjälpsam. Rekommenderas starkt.
Hej jag har tyvärr inte fått någon möjlighet att träffa dig. Men min son och mitt barnbarn har träffat dig. Jag Maj Forsmark är väldigt nöjd med Dig tackar för din hjälp till min nya bostad på Myntvägen 2 rum och kök👍🏼👍🏼👍🏼❤️❤️❤️
Mycket hjälpsam och bra mäklare.
Inget krångel. Tydlig. Jättebra mäklare.
Informativ och hade klorna ute då vår granne sålde samtidigt.
Trevlig, tålmodig, hjälpsam! Kände mig trygg med köpet.
Otroligt hängiven! Bra på att återkoppla och bolla saker. Rekommenderar starkt Cecilia!
Vi känner att det finns absolut inget att klaga på! Allt har från att boka visning, få svar på frågor och boka in kontraktsskrivning har gått super smidigt.
Emma är en fantastisk mäklare med fötterna på jorden. Ärlig, trevlig och har fokus på att göra det bästa för kunden. Plus för mysigt kontor!😊🌸
Under försäljningen av vårt radhus har Lena varit väldigt professionell. Hon har varit väldigt tydlig i alla steg under försäljningen, men ändå lyssnande på våra behov som säljare. Rekommenderas!
Lena sålde vårt nuvarande hus till oss för 12 år sedan och nu sålde hon det igen då vi ska flytta vidare. Vi har under alla år haft kontakt med Lena då vi tycker att hon är en trevlig, ambitiös mäklare som är lätt att ha att göra med. Nu kommer vi bo kvar i nya huset i många år framöver så vi kommer inte behöva anlita Lena på ett tag, men skulle det bli dags igen så vet vi vart vi vänder oss.
Allt sköttes så bra som man kan önska sig. Mäklaren var lätt att kommunicera med. Hon var saklig, informativ och tillgänglig, och gav regelbundet nödvändiga uppdateringar.
Kan marknaden i området. Hon var uppdaterade hos hela resan kring försäljningen. Så vi kände oss väldigt trygga och lugna.
Mycket effektiv och entusiastisk.
Emma tog alltid initiativ till kontakt, var varm och professionell. Hon kunde besvara mina frågor och hantera mina funderingar, samt hjälpa till med kommunikationen med säljaren. En pålitlig och trygg mäklare som jag gärna rekommenderar.
Vi blev väl bemötta av mäklaren när vi fick vara på visning av lägenheten. Mäklaren var väl förberedd i samband med genomgången av köpet tillsammans med säljaren och oss.
Trevlig och engagerad mäklare. Rekommenderas!
Tydlig och enkel att kommunicera med Lena. Hon finns där under hela processen som stöd och rekommendationer.
Jag tycker att Yngve var snäll och hjälpsam eftersom att han visade oss runt i området och svarade på våra frågor. Han var alltid aktiv när vi ville nå ut till han vilket vi tyckte om. Han förklarade allt bra angående huset.
"George var mycket professionell och trevlig. Han var altid tilg änglig när vi hade fragor och förklarade allt tydligt. Vi kände OSS trygga under hela köpet av bostaden. Jag rekommenderar honom varmt."
Bra marknadsförståelse, lyhörd inför kund.
Mycket professionell mäklare som skötte försäljningen smidigt och tryggt. Rekommenderas varmt!
Tack så mycket för dina fina ord och stort grattis till nya bostaden!
All eloge till George. Vänlig, ansvarsfull, seriös och ihärdig i sitt arbete. Särskilt beröm för att han fanns där för att svara på alla frågor och tvivel.
Yngve har bemött oss professionellt. Har varit noga med att hålla oss informerade om läget i försäljningen. Vi är mycket nöjda med hur Yngve har skött allt kring försäljningen.
En lyhörd mäklare. Lätt att kommunicera med och återkommer alltid snabbt. Lugn, trygg och professionell.
Yngve har uppvisat stor professionalitet i sitt uppdrag. Samtidigt glad och trevlig och mött oss på ett personligt sätt. Vi har haft samsyn med Yngve under hela processen. Tack för väl utfört arbete. Micke o Annika