Christine Berg

Christine Berg

Christine Berg är mäklare på Fastighetsbyrån Tumba

Christine Berg har varit registrerad mäklare sedan 2011-07. Christine Berg har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-04 och har fått 340 omdömen med ett betyg på 4.9. Christine Berg har haft 6 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

340 omdömen om Christine Berg

Sedan starten hos Reco 2014
Elin T

Motsvarade alla förväntningar. Är supernöjd

Mahesh K
Rikstens Friluftsstad

Christine har varit awesome att förklara alla av mina frågor om vad ska man göra för att köpa lägenhet. Hon är lugnt, tydligt och mycket hjälpsam att hjälpa man köpa sin drömt hus. Vi köpte vår första lägenhet via Christine och det har varit en jättefin erfarenhet.

Arpita A
Rikstens Friluftsstad

She is just awesome. Explained things clearly took all responsibilty to clear our doubts.

Sara H
Sålde sitt hus med hjälp av Christine Berg en del av Fastighetsbyrån Tumba
Tullinge

Christine har varit trevlig, tydlig och lätt att kommunicera med. Alltid återkopplat när hon lovat. Det har upplevts tryggt att genomföra en bostadsaffär med Christine.

Josefine F
Tumba

Kan inte föreställa mig en mer kunnig, tillmötesgående, pedagogisk, trevlig och genuin mäklare. Är nöjd rakt igenom!

Miras H
Tumba

Trevlig, snäll, positiv och hjälpsam.

Jerry L
Köpte sitt hus med hjälp av Christine Berg en del av Fastighetsbyrån Tumba
Tullinge

Jag uppfattar Christine som lyhörd och lösningsfokuserad, hon uppfattade mina behov i första kontakten och har agerat väldigt professionellt sedan dess. Har bara gott att säga och kan varmt rekommendera Christine vidare.

Torbjörn T
Tullinge

Christine Berg var som förväntat kompetent och kvick att göra det hon åtagit sig. Hon svarade snabbt på frågor, både direkt och via mail/SMS.

Per J
Tumba

Christine har varit väldigt bra trevlig och hjälpsam. Allt har gått smidigt även med banken. Då hon även kände vår bank kontakt

Mary N
Tumba

Bäst bemötande, mycket bättre än vad vi hade förväntat oss. Tack Christine!