Yngve Qvarnström

Yngve Qvarnström

Yngve Qvarnström är mäklare på Fastighetsbyrån Tumba

Yngve Qvarnström har varit registrerad mäklare sedan 2006-01. Yngve Qvarnström har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-04 och har fått 242 omdömen med ett betyg på 4.8. Yngve Qvarnström har haft 33 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

242 omdömen om Yngve Qvarnström

Sedan starten hos Reco 2014
Gabriela V
Sålde sitt hus med hjälp av Yngve Qvarnström en del av Fastighetsbyrån Tumba
Uttran

Bra bemötande, väldigt behjälplig och lätt att få tag i om man hade frågor. Bra feedback efter visning

Ivana D
Köpte en tomt med hjälp av Yngve Qvarnström en del av Fastighetsbyrån Tumba
Uttran

Bästa mäklare, professionell och hjälpsam. Högsta betyg.

Mårten S
Köpte en tomt med hjälp av Yngve Qvarnström en del av Fastighetsbyrån Tumba

Bra bemötande. Kunnig och påläst. Snabb respons. Vår affär var förmodligen väldigt tacksam för mäklaren. Snabb och smidig. Vi la ett bud på ursprungspriset några dagar efter att annonsen för tomten kom ut via booli. Säljarna accepterade direkt. Mao jag har inte sett mäklaren hantera en tuffare situation med tex komplicerad och utdragen budgivning eller ambivalenta säljare.

Kajsa Susanne N
Uttran

Trevligt och bra bemötande. Kan tycka (gäller generellt) att det är svårt att allt ska hanteras via webben/digitalt.

Johanna J
Grödinge

Yngve var mycket professionell och samtidigt personlig och inkännande respektfull både mot oss och mot säljaren. Han stöttade oss väl med de frågor vi hade inför husköpet.

Vartini B
Rikstens Friluftsstad

Våra kärnvärden är trevligt bemötande, tydlig informationsdelning och hög flexibilitet för att möta våra kunders behov.

George K
Rikstens Friluftsstad

Yngve Qvarnström var väldigt trevlig, engagerad och genuint hjälpsam. Han återkopplade snabbt och fick mig att känna mig trygg genom hela processen.

Nikki W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Yngve Qvarnström en del av Fastighetsbyrån Tumba
Vårsta

Trevlig, hjälpsam och professionell mäklare. Pålitlig och någon som vet vad han pratar om.

Kenth Å
Köpte sin lägenhet med hjälp av Yngve Qvarnström en del av Fastighetsbyrån Tumba
Vårsta

Yngve har trevligt bemötande på alla sätt Vi hoppades på att få möta ett proffs inom branschen, det fick vi med råge, lätt att nå, svarar alltid på frågor när man ringer Jag var inte med fysiskt på visningen, min dotter var stand-in och tyckte Yngve var 👍🏻

Pernilla K
Sålde sitt hus med hjälp av Yngve Qvarnström en del av Fastighetsbyrån Tumba
Uttran

Fantastisk engagerad och proffsig.