George El Ashkar

George El Ashkar

George El Ashkar är mäklare på Fastighetsbyrån Tumba

George El Ashkar har varit registrerad mäklare sedan 2023-10. George El Ashkar har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-03 och har fått 60 omdömen med ett betyg på 4.8. George El Ashkar har haft 33 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

60 omdömen om George El Ashkar

Sedan starten hos Reco 2024
Kristina H
Köpte sin lägenhet med hjälp av George El Ashkar en del av Fastighetsbyrån Tumba
Tumba

Han är mycket hjälpsam med alla frågor vi hade.

Alex E
Köpte sitt hus med hjälp av George El Ashkar en del av Fastighetsbyrån Tumba
Tumba

Vi kan varmt rekommendera George som mäklare! Han har varit otroligt hjälpsam och engagerad genom hela processen. George har alltid varit tillgänglig, hållit oss uppdaterade och gjort allt väldigt smidigt. En riktig proffs som verkligen bryr sig om sina kunder!

Yusra F
Sålde sin lägenhet med hjälp av George El Ashkar en del av Fastighetsbyrån Tumba
Tumba

Bästa min mäklare, du hjälpte oss mycket , hastighet i prestanda och noggrannhet i beskrivningar , Han är bäst.

Kheir A
Tumba

Jag har haft att göra med många mäklare, men jag har haft bäst resultat med George. Han är den bästa. Tudsen tack George.

Harpreet K
Tumba

Jag hade en mycket positiv upplevelse med George El Ashkar på Fastighetsbyrån i Tumba. George var professionell, engagerad och mycket tillgänglig genom hela processen. Han var tydlig i sin kommunikation och tog sig alltid tid att svara på frågor och förklara varje steg, vilket fick mig att känna mig trygg som kund. Det märktes att George har god kunskap om marknaden i området och han gav värdefulla råd om både prissättning och strategi. Han var också noggrann med detaljer och arbetade aktivt för att göra affären så bra...

Tomas E
Uttran

Han är engagerad, lyhörd och var starkt motiverad att hjälpa mig med mitt bostadsköp. En riktigt trevlig person.

Annika E
Vårsta

George har ett trevligt bemötande, är professionell och tydlig. Fanns tillgänglig genom hela processen.

Emma B
Tullinge

Alltid tillgänglig för frågor via telefon och väldigt trevlig! Bra på sitt jobb😊

Set Ingvar E
Tumba

Trevlig och hjälpsam. Personkemin klickade.

Ayan S
Vårsta