Trevlig proffesionellt bemötande. Förklarade bra innehållet i kontraktet så att allt blev förståeligt.
George El Ashkar
George El Ashkar är mäklare på Fastighetsbyrån Tumba
.George El Ashkar har varit registrerad mäklare sedan 2023-10. George El Ashkar har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-03 och har fått 117 omdömen med ett betyg på 4.9. George El Ashkar har haft 38 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
117 omdömen om George El Ashkar
Mycket trevligt bemötande! Kan sitt jobb!
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Otroligt engagerad och lyhörd! Gör bostadsköpet snabbt, smidigt och enkelt. Rekommenderas varmt
George var väldigt lätt att ha att göra med. Svarade snabbt när man hade frågor och var väldigt proffsig i sitt bemötande från början till slut. Kan varmt rekommendera George
Mäklaren var väldigt trevlig, hjälpsam och ärlig genom hela processen. Jag kände mig trygg och fick alltid bra och tydlig information.
Mycket trevlig, professionell och engagerad mäklare. Snabb på att återkoppla och väldigt hjälpsam genom hela processen. Rekommenderas varmt!
Supernöjd med George! Professionell, engagerad och väldigt enkel att ha att göra med. Bra kommunikation genom hela processen och ett riktigt bra jobb från start till mål. Kan varmt rekommendera!
Han var noggrann, tillgänglig, hjälpsam och pålitlig.
Vi är otroligt nöjda med vårt bostadsköp på Ugglevägen 123! Mäklaren var jättetrevlig från första stund och gav oss ett fantastiskt bemötande. Han är verkligen kunglig i sitt arbete – otroligt proffsig, kunnig och engagerad genom hela processen. Det märks att han verkligen brinner för det han gör och att han sätter kunden i fokus.Hela affären kändes trygg och smidig tack vare hans suveräna jobb. Vi kan varmt rekommendera honom till alla som ska köpa eller sälja sin bostad! Stort tack för allt!