Lena Larsson

Lena Larsson

Lena Larsson är mäklare på Fastighetsbyrån Tumba

Lena Larsson har varit registrerad mäklare sedan 2006-03. Lena Larsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-05 och har fått 245 omdömen med ett betyg på 4.7. Lena Larsson har haft 40 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

245 omdömen om Lena Larsson

Sedan starten hos Reco 2014
Izabella H
Tumba

Jättetrevlig och tillmötesgående. Väldigt nöjda med Lena som fick oss att känna att vi gjorde en superbra affär med vårt bostadsköp!

Mats W
Uttran

Lena är myckt trevlig och informtiv i sitt bemötande. Hon har ett personligt och förtroendengivande sätt. Hon är påläst och väl informerad om såväl objektet som dess omgivningar. Vi känner os mycket trygga med att köpa vår bostad igenom henne.

Annelie K
Tullinge

Trevligt bemötande av en mäklare som är väl bevandrad vårt bostadsområde. Tack!

Anna Greta R
Tumba

Jag fick väldigt god kontakt med Lena Larsson eftersom hon var gladlynt, spontan och naturlig, vilket underlättade det arbete som låg framför oss då vi gemensamt skulle planera för en försäljning av mitt hus. Hon lyckades också hålla många bollar i luften samtidigt och kunde arbeta långa dagar.

Monika Linnéa W
Tumba

Oproblematiska och trevliga möten där jag snabbt har fått den information jag behöver. Lena har hjälpt mig med skrivarbetet eftersom huset såldes utan fotografering och visning.

Nidal H

Lena Larsson. Fastighetsbyrån Tumba

Alexander B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Lena Larsson en del av Fastighetsbyrån Tumba
Tullinge

Lena hjälpte mig ordna försäljning av brf för första gången, med bra kontakt och planering och utan onödig stress.

INGER W
Tumba

En mycket kunnig, glad och hjälpsam person som på alla sätt sett till att min fastighet blivit såld. Även hennes kollega Cecilia Eng har varit lika hjälpsam och positiv. Kan inte uttala mig om förväntningar då jag inte varit i denna situation tidigare. Hoppades endast att försäljningen skulle kunna ske på ett bra sätt, vilket jag tror att det gkprt så här långt.

Lotta N
Tullinge

Blev väldigt bra bemött. Uppfattade Lena som väldig kunnig. Hon hjälpte oss med de frågor vi hade och ordnade en extravisning till oss. Allt flöt på utan problem.

Tsegaye S
Tullinge

Lena is such a good person and well organized broker. She is really cool and more like an advisor with technical details. One can tell or understand how well organized she is from viewing through contract signing. I highly recommend anyone to go to her for the job. Thanks Lena!