Alexandra Florin

Alexandra Florin

Alexandra Florin är mäklare på Fastighetsbyrån Tumba

Alexandra Florin har varit registrerad mäklare sedan 2009-05. Alexandra Florin har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-11 och har fått 126 omdömen med ett betyg på 4.7. Alexandra Florin har haft 25 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-08

126 omdömen om Alexandra Florin

Sedan starten hos Reco 2023
Vuokko Orvokki O
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alexandra Florin en del av Fastighetsbyrån Tumba
Tullinge

Alexandra gjorde ett jätte bra jobb. Hon var tydlig och det var en bra upplevelse.

Mustafa A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alexandra Florin en del av Fastighetsbyrån Tumba
Tullinge

Lugn, tydlig och tillgänglig. Jag fick välja min takt och Alexandra tryckte varken på eller bromsade.

Svar från Alexandra Florin

Tack för att du tagit dig tiden att gå in och lämna en recension, jag är såklart jätteglad över att ni är nöjda med det arbete jag gjort. Ha det gott så hörs vi av!

Viktor W
Tumba

Otroligt smidig försäljning, lättillgänglig mäklare som tog hand om uppdraget på ett proffsigt sätt. Rekommenderar Alexandra varmt!

Svar från Alexandra Florin

Stort tack för de fina orden Viktor!

Anouar A

Jag vill varmt rekommendera Alexandra som fastighetsmäklare. Hon hjälpte oss att köpa lägenheten och hela processen gick smidigt tack vare hennes professionalism och engagemang. Alexandra är otroligt kunnig, lyhörd och tog sig alltid tid att svara på alla mina frågor, vilket gjorde att jag kände mig trygg genom hela köpet. Hon har en förmåga att förstå ens behov och önskemål och var ständigt tillgänglig för att ge råd och vägledning. Om du söker en mäklare som verkligen bryr sig och levererar resultat, då är Alexandra det perfekta valet. Tack, Alexandra, för allt ditt fantastiska arbete!

Svar från Alexandra Florin

Stort tack för dessa jättefin ord, det uppskattas jättemycket att du tagit dig tiden att skriva ner och dela med dig!

Katarzyna R

Alexandra Florin är en mycket professionell och engagerad agent.

Svar från Alexandra Florin

Stort tack för den fina recensionen Katazyna, jag hoppas ni ska trivas jättebra i er nya lägenhet!

Peter Yngve L
Tullinge

Lugn, saklig och kunnig! Bra att förklara

Svar från Alexandra Florin

Tack så mycket för att du tagit dig tiden att lämna en recension! Jag hoppas och tror att ni kommer trvias jättebra där. Ha det gott!

Ann-Charlotte W

Proffesionell, tydlig o serviceminded. Vår försäljning gick snabbt o smidigt tack vare Alexandra och lite tur o tajming oxå såklart.

Svar från Alexandra Florin

Tusen tack för att du tagit dig tiden att lämna en så fin recension. Jag uppskattar det jättemycket. Ha det gott så hörs vi av framöver.

Carl Oskar F
Tumba

Blev proffsigt bemött. Allt gick snabbt och smidigt.

Svar från Alexandra Florin

Stort tack för att du tagit dig tiden att lämna en recension, det uppskattas verkligen!. Ha det gott!

Katrin L
Tumba

Alexandra är en engagerad och duktig mäklare. Man får snabbt svar vid frågor och ger bra med återkoppling under hela processen.

Svar från Alexandra Florin

Tack snälla du för de fina orden, det uppskattas jättemycket!

Per T
Tumba

Alexandra har varit mycket vänlig, hjälpsam och tillmötesgående under hela processen. Hon har varit behjälplig med saker jag inte har haft möjlighet att göra då jag inte har bott i lägenheten under försäljningen. Hon har gett det lilla extra som jag har uppskattat mycket. Hon har hållit kontakten och varit drivande för att få lägenheten såld.

Svar från Alexandra Florin

Stort tack för de fina orden och för att du tagit dig tiden att lämna en recension. Det uppskattas verklingen. Ha det gott så hörs vi framöver.